BRIEFJE VAN JAN – Aan de Nederlandse kiezer

Screenshot_369

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste kiezers,

Als je een snelle totstandkoming wilt van het Groot Europeesch Rijk, stem dan morgen D66, VVD, GroenLinks of CDA.

Als je een snelle totstandkoming wilt van het Groot Europeesch Rijk onder leiding van één van de gevaarlijkste machtswellustelingen die momenteel op het continent rondlopen, stem dan morgen PvdA.

Als je een iets tragere totstandkoming wilt van het Groot Europeesch Rijk, stem dan morgen op de gecombineerde lijst ChristenUnie/SGP.

Als je vroeger PvdA’er was en een proteststem op Thierry Baudet geen optie vindt, omdat je hem bíjna net zo’n engnek vindt als Frans Timmermans, stem dan morgen op de SP.

Als je voor een Nexit bent, stem dan morgen op de PVV.

Tot zover de Stemwijzer.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de Nederlandse kiezer

  1. rottenpikwick zegt:

    Wat zal Franske zich vereerd, belangrijk voelen, alweer een briefje!! ‘k Hoop dat het morgenavond duidelijk wordt dat we schijtziek zijn van die LandverradersZooi en dat Franske van de weeromstuit een teiltje nodig heeft. Vreselijk wat is er weer hoop boelsjit langsgekomen de laatste dagen. Een Grote Vieze BEERPUT is het op allerlei fronten. Maar de AllerGrootste KLOOTZAK is de nederlandse Sufkut! Vijand van zijn eigen landje en zijn Voorouders!

    Geliked door 1 persoon

  2. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Heb me de afgelopen dagen meerdere malen afgevraagd wat stemmen voor het Europees Parlement eigenlijk voor zin heeft.
    Nee wees gerust, ik ga het wel doen. (op de PVV natuurlijk)
    Maar toch dat stemmetje dat zegt ‘waar maak je je druk om’, we mogen 26 Nederlandse zetels verdelen en die maken deel uit van de 751 in totaal ! Ongeveer evenveel als dat ik een glas water in het IJsselmeer gooi.
    Aan de andere kant wil ik niet medeverantwoordelijk zijn als de Timmermansen, de Verhofstadts en de in ’t Veldjes het voor het zeggen houden in de EU.
    PS was u al de volledige afwezigheid van Hans van Baalen opgevallen ?
    Hij is toch Europarlementariër voor de VVD?
    Nee?
    Nou mij wel!

    Geliked door 1 persoon

  3. kampersrene zegt:

    De tekst waar hij zo woedend op reageerd is vrijgegeven……en als Nederland en Europa niet op mij stemt en ik verlies die vetbetaalde job….waar ge niets voor moet doen….dan kunnen jullie allemaal mijn kloten kussen en hij eindigde zijn kwade redevoering met Allahu Akbar

    Like

Plaats een reactie