Brits ministerie van Defensie roept soldaten op: Geef patriottische kameraden aan!

Screenshot_137

Het wapen van het Britse leger.

(Door: Karel Meissner – Vertaling: E.J. Bron)

Een onpatriottisch leger: kan dat functioneren? Soldaten, die uitsluitend vanwege hun soldij dienst doen, maar bovendien geen enkele identificatie met het land hebben dat ze moeten verdedigen? Exact zulke soldaten echter wil het Britse leger. En een ieder die zichzelf een patriot vindt, moet zo snel mogelijk worden aangegeven.

CompactOnline

Dat eist volgens de “Daily Mail” een document dat voor de leiding van het leger als leidraad moet dienen. Zijn titel: “Extreme Right Wing, Indicators & Warnings”. Het ministerie van Defensie heeft de juistheid van deze melding inmiddels bevestigd. Waaraan herkent men dus een rechts-extremist in uniform?

Behalve daadwerkelijk afkeurenswaardige zaken zoals antisemitisme, oproepen tot Apartheid en “rassenoorlog” bevat het document echter ook sterke grijze gebieden: volgens het document is iedereen verdacht die zichzelf een “patriot” noemt. Of door het gebruik van “istan” grappen maakt over de grote migratiequota in de grote Engelse steden: Londen bijvoorbeeld “Londonistan” noemt. Datzelfde geldt voor kritische uitlatingen over de islam (voorbeeld: gebruik van het begrip “islamofascisme”), links en de regering. Ook diegene die de genderideologie zou bekritiseren, zou zichzelf verdacht maken.

De woordvoerder van het ministerie van Defensie rechtvaardigt de oproep om zulke militairen aan te geven als volgt: “De waarden van onze gewapende strijdkrachten, en van de natie die zij dienen, zijn totaal onverenigbaar met die van extremisten. We hebben robuuste maatregelen genomen om te garanderen dat personen die zulke opvattingen vertegenwoordigen geen toestemming krijgen om te dienen.” Waarbij, zo voegde hij er aan toe, dit document niet zou willen suggereren dat alle patriotten extremisten zijn (“The card does not suggest that all patriots are extremists”).  Dat zal men in de praktijk niet zo gemakkelijk uit elkaar houden.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Karel Meissner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Brits ministerie van Defensie roept soldaten op: Geef patriottische kameraden aan!

 1. koddebeier zegt:

  Beetje NSB trekjes !

  Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Patriottisme is de enige kracht waarop een leger drijft maar evenzozeer een maatschappij. Het is de ziel van alles wat een individu voor zijn land over heeft of wat hem ervan vervreemdt indien die ontbreekt. Huursoldaten inzetten heeft ook in de geschiedenis slechts inferieure resultaten opgeleverd.

  Geliked door 3 people

 3. Piet Snot zegt:

  Betere soldaten heb je dan niet om los te laten op de eigen bevolking, waar ze verder toch niets mee hebben.
  Een soort van EU leger dus heb je dan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Ofwel; patriottisme staat bij dit ministerie gelijk aan extremisme. Hoe achterlijk moet je zijn! Misschien toch goed om het begrip “Engelsen” nog eens te definiëren. In Londen zal het moeilijk worden…………………..zo niet onmogelijk! Het is maar wat je wilt.

  Geliked door 3 people

 5. Marc zegt:

  Welja, de nationaal-socialistische top van het nieuw-islamitisch Britse Rijk vaardigt zijn nieuwste regels uit: discriminatie op grond van overtuiging, op grond van iemands wezen!

  Ga vooral zo door, stelletje schoftentuig. We zullen zien hoe de wal dit schip keert!

  Like

 6. Martin de Koning zegt:

  Huurlingen hebben geen moraal en vermoorden iedereen die je aanwijst! Een patriot hecht belang bij zijn moraal wat betreft rechtvaardigheid en rechtschapenheid. Menselijkheid boven beestachtig gedrag. Hier in Nederland heb je de onwettige handhaving en toezicht met een commercieel oogmerk. En dat is bij wet verboden , maar daar hebben die linkse fascistische nazi’s in onze regering en justitie geen belang bij. Maar ach , God is in controle , niet de duivels werkers en hun meester.

  Geliked door 1 persoon

 7. Groene Leeuw zegt:

  De elite wil deze patriotten vervangen door bloeddorstige verkrachtende islamitische honden die niks hebben met de Britse bevolking, alleen een Brits uniform.

  Geliked door 1 persoon

 8. bozeoudeman zegt:

  Dit is overduidelijk. Hoe meer duidelijk moeten ze worden. Dit betekent dat zij, de politiek met aanhang en de financiële elite, allang de boel hebben overhandigd aan de kroonprins in Mekka. De gehele wereldbevolking is of wordt terzijde tijd verhandeld als slaven aan de islam. Onze laatste kans om het tegen te houden was Trump, maar toen die zijn zwaarddansje aan het doen was wist ik het zeker, ‘einde oefening’ en ‘over en uit’. We bevinden ons nu in een transitiepositie, onze vrijheden worden keer op keer verder vervangen door censuur en onderdrukking. De wereld is in handen van het absolute kwaad dat ‘het grote geld’ heet en de echte socialisten zijn te dom om het te begrijpen, de meeste christenen zijn te laf of te hypocriet om het toe te geven en de liberalen denken allemaal er beter van te worden. Dit zal ook zijn, in eerste periode. De periode dat de overheersers hen nog nodig hebben. Daarna is het ook einde voor bijvoorbeeld de ex PVV er in Den Haag ook al is hij moslim geworden, maar de moslims weten heel goed zijn waarom. Iedereen haat verraders. De wereld staat in de fik en de brandweer mag van de VN niet blussen. Arme mensen, arme wereld, arme kinderen, door corrupte schooiers als types als Timmermans is de mensheid straks gedoemd om als lijfeigenen hun leven te leven. Als dat nog leven genoemd kan worden. Terug naar duistere tijden, terug van de hemel naar de hel, terug omdat narren niet willen nadenken, terug omdat gekken altijd alles beter weten, terug omdat nog meer geld heerlijk is voor types als Soros en Bono en terug omdat de meute niet wil wakker worden. Amen!

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Gaan ze DDRtrekjes krijgen daar in de UK?

  Geliked door 1 persoon

 10. veni vidi foetsie zegt:

  Een machine om de eigen bevolking af te slachten in wording….een EU leger zal eenzelfde doel hebben, geen binding dus moorden zonder barriere….

  Geliked door 1 persoon

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Klikspaan,
  Halve maan,
  Je durft niet over mijn straatje te gaan!
  ’t Hondje zal je bijten,
  ’t Katje zal je krabbelen –
  Dat komt van al je babbelen!

  Like

 12. Pingback: Patriottenjacht in het Britse leger | E.J. Bron

 13. Qvic zegt:

  Ze willen dus eigenlijk geen enkele nationaal gerichte soldaat meer in hun leger, maar enkel en alleen nog huurlingen. Die te kus en te keur ingezet kunnen worden, ook tegen de eigen bevolking. Deze huurlingen zullen dan enkel trouw zijn, zolang zij maar betaald worden. Zou er een (burger) oorlog uitbreken en die huurlingen krijgen hun vergoedingen niet meer, dan bestaat dat huurleger ineens ook niet meer. Maar waarschijnlijk zijn dan al de belanghebbende het land uit naar veiliger oorden vertrokken..

  Geliked door 1 persoon

 14. Harry zegt:

  Eigenlijk verdienen militairen groot respect .
  Zij zetten hn leven op het spel om hun land met zijn inwoners te beschermen .
  Dat gaat regelmatig ten koste van hun leven .
  Dat is nogal wat !
  En waar zijn ze dan nu op uit , bij het hoger kader ?
  Een leger van zombies , die het niet uitmaakt op wie ze moeten schieten ?
  Befehl ist Befehl .

  Persoonlijk vind ik dat ze de dwaas die zoiets verzint of opdraagt gewoon tegen de muur moeten zetten en een stel patriotten dan de opdracht moeten geven om zo’n landverrader serieus te perforeren .

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Tijdens WO I waren veel Britse politici en officieren al niet bepaald dol op zogezegde Britse deserteurs (?) en hebben ze daarvan meer dan 300 van hen bij Ieper, de Somme enz. voor het vuurpeloton gezet! Dat Britse ministerie van Defensie is daar gewoon een linkse en anti-militaristische prutsorganisatie die feitelijk zijn eigen leger vernietigd op een wijze waar Churchill en alle geallieerde leiders, die 75 jaar geleden op 6 Juni 1944 toen D-Day organiseerden naar Normandië in Frankrijk om de Duitsers te verslaan, zich gewoon kapot voor schaamden!
   Wat mij betreft slaan de patriottische soldaten in Engeland al dat tuig in dat ministerie maar aan gort als deze hen constant aan het verraden zijn!

   Like

 15. U.G. Kempenaer zegt:

  Europeanen lijden aan collectieve zinsverbijstering. Hoe kan het dat Soros overal zijn klonen aan de knoppen heeft gekregen?
  Het wordt tijd voor een grote oorlog in Europa om voor eens en altijd af te rekenen met linkse-gristelijke-liberale landverraders en moslims.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Als ik het goed begrepen heb als een Britse soldaat zegt dat de islamieten te vergelijken zijn met een pak stront ….dan zou hij moeten verdwijnen maar.!….. islamieten worden onze vijanden erger dan den Duitsch

  Like

 17. Republikein zegt:

  Like

 18. Jan zegt:

  In Canada is vrijheid van meningsuiting laster

  Like

 19. Jan zegt:

  Het gelijk van Trump

  Defensie weet al sinds 2005 dat gasmaskers militairen niet veilig zijnOok zijn er geen alternatieven gekocht, terwijl die wel beschikbaar waren

  De gasmaskers van Nederlandse militairen bieden niet genoeg bescherming tegen chemische en biologische wapens. Het ministerie van Defensie weet dat al sinds zeker 2005, en erkent het probleem, maar vond het probleem niet ernstig genoeg om militairen ervoor te waarschuwen. Ook zijn er geen alternatieven gekocht, terwijl die wel beschikbaar waren. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.
  …..
  https://tpo.nl/2019/09/10/defensie-weet-al-sinds-2005-dat-gasmaskers-militairen-niet-veilig-zijn/

  ….
  De afgelopen jaren zijn enkele duizenden militairen op missies naar Turkije, Irak en Jordanië geweest waar een risico bestond op een aanslag met gifgassen.
  ….
  Militairen die de afgelopen jaren naar gebieden met een gifgasdreiging zijn uitgezonden zeggen tegen RTL Nieuws ‘geschokt’ te zijn over de effectiviteit van het masker

  Gevolgen bezuinigingen
  ……
  ……
  …..
  Enz enz enz…..
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4842531/gasmasker-defensie-bescherming-militairen-gifgassen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s