Woede in Tweede Kamer: IND zet criminele asielzoekers niet uit

Screenshot_42

(Door: Matthijs van Schie)

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) heeft criminele asielzoekers niet uitgezet om tijd en geld te besparen. Vrijwel alle partijen in de Tweede Kamer zijn verontwaardigd en willen in debat met aankomend staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Ankie Broekers-Knol (VVD). Haar voorganger Mark Harbers liet een commissie onlangs nog onderzoek doen naar de IND, maar die concludeerde dat van misstanden geen sprake was.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenrepubliek Nederland, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Illegalen, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Woede in Tweede Kamer: IND zet criminele asielzoekers niet uit

 1. ruud beijer zegt:

  Annie Broekers Knol .Heeft u dat oude wijf wel eens zien optreden in de eerste kamer?
  Wat een walgelijk wijf. Vindt zichzelf geweldig dat zure kreng.

  Like

 2. Peter zegt:

  Neem een voorbeeld aan Duitsland !
  “Einer Pflicht zur Ausreise muss auch eine tatsächliche Ausreise folgen.”

  Bundesinnenminister Horst Seehofer.

  Like

 3. Tineke zegt:

  Ik ben een beetje moe aan het worden,van de woede van de tweede kamer!
  Ik heb gisteren een debat zitten kijken over het klimaatakkoord,die Rutte over Prinsjesdag heen wilde tillen.
  Rutte bood zijn excuses aan(ook een flagrante leugen natuurlijk) en iedereen naar de microfoon om hem te roemen en prijzen voor dat ie zo ruiterlijk zijn exuses maakte.
  Het is een rotzooi bij het UWV,de belastingdienst,het IND,Justitie en veiligheid….
  Moet ik nog ff doorgaan?
  En dit stelletje incompetente lui,maken de regels hoe wij dienen te leven.
  Hoe hebben ze dit zooitje ongeregeld bij elkaar kunnen krijgen.
  Das dan wel weer een prestatie!

  Geliked door 3 people

  • QenQ6 zegt:

   Boos zijn is leuk, excuses maken ook, maar niet genoeg.
   DADEN HEBBEN CONSEQUENTIES!!!!

   Er moeten conclusies getrokken worden en maatregelen worden getroffen. Zie “Den Dolder”. Waarom staat die directeur nog niet op non-actief? Waarom geeft de Minister de schuld aan een ander, terwijl hij zelf faalde? Vertrekken meneer Dekker

   Like

   • Tineke zegt:

    Exact,dat bedoelde ik ook.
    De een na de ander blundert,in bijna alle gevallen de VVD.
    En ze laten ze maar allemaal zitten daar in die kamer.
    Hoe is het toch mogelijk?

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   ‘Het Nederlandse asielsysteem is verrot’
   Het intrekken van verblijfsvergunningen bij criminele asielzoekers gebeurt zelden omdat het teveel tijd en geld kost.

   https://www.telegraaf.nl/video/233437565/het-nederlandse-asielsysteem-is-verrot

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Jan; het kost teveel Tijd en geld ? Leugens ! Alles draait om Marrakesh, daar werd o.a. besloten dat lidstaten geen criminele – asielzoekers – meer mogen uitzetten. Legaal of illegaal, dit maakt ook niks meer uit. Iedereen mag blijven en krijgt dezelfde rechten als autochtone inwoners van het desbetreffende land.

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Wat veel erger is dat we deze rotzakken uit dit pokken-kabinet na de volgende tweede kamer-verkiezingen gewoon weer zullen terugzien. Met een vergrote PvdA en Groen Links die ministersposten zullen gaan bezetten. Het corrupte FVD dat zowat de halve PVV leeggezogen heeft is vriendjes geworden met de VVD. Een deel PVV stemmers ging bij de E.U. verkiezingen niet stemmen, terwijl de stembusfraude er voor zal zorgen dat de PVV nooit meer zal terugkeren in de tweede kamer. Althans, met die mogelijkheid moeten we ernstig rekening gaan houden. De stemplicht zou weer ingevoerd moeten worden, en de stembusfraude zou aangepakt moeten worden, het grootste wapen van links. Wel eens gehoord van al die pakken PVV stemmen die achter een cafe in een vuilniscontainer werden gevonden ? Dat cafe zal heus niet het enige stembureau zijn geweest die zo handelde. De macht van links is enorm. Een voormalige minister die het OM opdracht gaf om Wilders te gaan vervolgen, omdat Wilders hun (de linkse politiek) voor de voeten liep…..

   Geliked door 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Zal wel meevallen met de woede van de volks vertegenwoorigers,.. , ze weten nooit wat.. en als ze hetweten verzand het bij 1 of andere commissie… , en als een wakkere Wilders het benoemt .. kijken ze als of ie een enge ziekte heeft.. , engerds zijn het.. ,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Ankie Knol, een kreupel peerdje.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Tweede Kamer alweer woedend? Ze zijn al zo vaak woedend geweest doordat ze niet geinformeerd zijn of voorgelogen zijn. Na het woedend zijn gebeurd er vervolgens niets. Conclusie: ze zitten er voor Jan Lul.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/duitsers-nemen-uitzetwet-aan-voor-afgewezen-asielzoekers/

  Duitsers nemen ‘uitzetwet’ aan voor afgewezen asielzoekers

  In de Duitse Bondsdag werd zojuist een wetsvoorstel aangenomen dat ervoor moet zorgen dat afgewezen asielzoekers ook daadwerkelijk worden uitgezet. Zo kunnen afgewezen asielzoekers nu bijvoorbeeld makkelijker vastgezet worden in afwachting van hun uitzetting. Via de NOS.

  De wet verbiedt eveneens de bekendmaking van de datum van uitzetting. De wet wordt nu al ‘oprotwet’ genoemd en is dan ook behoorlijk omstreden.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Herinner Marrakesh. Daar werd onder meer besloten dat ook criminele – immigranten – niet meer uitgezet mogen worden. Vandaar al dat gelieg door die politici. De poorten van de Hel zijn nu nog wijder opengezet. – Asielzoekers – al dan niet illegaal, hebben voortaan dezelfde rechten als u en ik.
  Ze mogen zelf beslissen of ze ooit nog willen werken, of liever een uitkering genieten. Daar boven op de milieu-gekte die samen met de – immigranten – ons straatarm gaan maken.

  Like

 9. Ramchand zegt:

  Ik kom net uit Dubai.in dat land mag jij blijven werken.tot dat je werk heb..maar voorwaarden je mag geen vrouw en kinderen in dat land brengen.en je krijgt nooit de nationaliteit krijgt je nooit.en crimineel worden het.land gelijk.uit het land gezet.daarom heb jij geen crimineel in dat land.dat moet hier ook gebeuren.daarom heb je zo veel crimineels in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s