Duitsland: Aantal gedoogde buitenlanders op recordniveau

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal buitenlanders dat eigenlijk uitgezet moet worden, maar dat door een gedoogstatus beschermd wordt, heeft een nieuw recordniveau bereikt. Van de 241.932 personen die op de peildatum 31 maart verplicht moeten vertrekken, beschikten er 185.732 over een gedoogstatus, zoals blijkt uit het antwoord van de Duitse regering op vragen van de AfD-parlementariër Lars Herrmann.

Junge Freiheit

De belangrijkste landen van herkomst van de personen met een gedoogstatus zijn Afghanistan (15.747), Irak (13.987), Servië (10.846), Rusland (9.896) en Nigeria (8.046). In september woonden er 176.733 mensen met een gedoogstatus in de Bondsrepubliek Duitsland, eind 2017 waren dit er 166.068.

“Wisseling van rijbaan via de achterdeur”

“De legalisering achteraf van honderdduizenden illegale immigranten is in volle gang – trefwoord gedogen i.v.m. opleiding en werk”, klaagde Hermann tegenover de “Junge Freiheit”. Dit zou onmiskenbaar het handschrift van het door de Duitse regering in december 2018 ondertekende Migratiepact dragen.

“Daardoor zullen waarschijnlijk talrijke tot nu toe gedoogde buitenlanders buiten de statistiek vallen – en dan kan de minister van Binnenlandse Zaken binnenkort dalende aantallen in de statistiek vermelden”, vreest de voormalige politieman. Het zou om een “verwisseling van rijbaan via de achterdeur” gaan.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Duitsland: Aantal gedoogde buitenlanders op recordniveau

 1. theoprinse zegt:

  Bij het delen van het artikel briefje van Jan aan die iftar oorkonde agent krijg ik Your message couldn’t be sent because it includes content that other people on Facebook have reported as abusive.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Van de 241.932 buitenlanders zijn er 185.73 die gewoon blijven.
  De rest blijft ook.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Altijd wat te beleven in Germanistan, moslims tegen zigeuners

  Like

  • droevige mof zegt:

   De vriendelijke politieman met de zachte stem (5 sterren, Erster Polizeihauptkommissar) vraagt de bewoners om de video’s die ze gemaakt hebben in te leveren bij de politie.
   Let wel, hij zegt ‘abgeben’, inleveren. Niet überlassen’, ter beschikking stellen.
   Dat betekent dat de video’s voorlopig weg zijn. Aha, klikt het?

   Like

 4. fleckie zegt:

  JAARCIJFERS van ‘STICHTING. Vluchteling’ Veldhovens . Weekblad . woe. 12.6.2019.
  ‘Stichting Vluchteling ‘ ’ heeft vorig jaar in 28 landen 884.808 vluchtelingen en ontheemden levensreddende hulp gegeven. Dat maakt de organisatie vandaag bekend in hun jaarverslag van 2018. Er zijn 68 miljoen vluchtelingen in de wereld. “ Dankzij onze donateurs hebben we ruim 17 miljoen Euro besteed om mensen in conflictgebieden en op de vlucht te helpen”, aldus Tineke Ceelen directeur van ‘ Stichting Vluchteling’ Ceelen:” We hebben in 2018 vooral vluchtelingen en ontheemden geholpen in Afghanistan, DR Congo, Centraal Afrikaanse Republiek, Myanmar en Jemen. Naast eten, drinken en medische hulp,hebben we ook veel trauma verzorgd, en mensen op de vlucht ondersteund met psychosociale hulp”.
  Het aantal donateurs is in 2018 verder bestegen naar 218,000 personen,een groei van bijna 10%.
  Voor het eerst in Nederlandwordt ook de Maand van de Vlichteling gehouden. Dat betekent 30 dagen in juni volop aandacht voor vluchtelingen en levensreddende hulp aan mensen die huis en haard.verlaten hebben. Het hoogtepunt in deze maand is de Nacht van de vluchteling,van zaterdag 15 en zondag 16 juni, die ‘Stichting Vluchteling, dit jaar voor de 10e,keer organiseert<~<~<~<~<~<~<~…………………Fleckie: waarmee waren de Saoedi’s bezig in Jemen? ( gemakkelijk als de dhimmi’s de immateriële schade. ‘ herstellen’.

  Like

 5. fleckie zegt:

  MEN. Maakt zich dan wel zorgen om ( buitenlandse )’vluchtelingen’ …maar in het Brabantse land heeft men …….’ GROTE. ZORGEN OVER BRABANTSE. Veehouderij’……..Veldhovens Weekblad woe. 12.6.2019’, van de redactie: ‘EXTREME. . DALING. AANTAL. BEDRIJVEN’.
  ZLTO maakt zich grote zorgen over het tempo waarin veehouders in Brabant het bijltje erbij neergooien. De landbouworganisatie wijst onder meer op cijfers van CBS en Rabobank.
  “ Dat Nederland steeds minder boeren en tuinders telt, is op zich geen nieuws. Maar in Brabant gaat het nu wel hard”, aldus Wim Bens, voorzitter van ZLTO.
  Brabant-—-Volgens cijfers v.h. Centraal. Bureau voor de Statistiek( CBS) zijn er vorig jaar. 219 Brabantse melkveebedrijven. gestopt. Een daling van bijna 9% en daarmee daalt het aantal melkveehouders. In Noord.Brabant harder dan voorspeld. Cijfers uit de zuivel bevestigen die trend: ten opzichte van 2016 daalde in 2018 de melkproductie. in. Rabant tweemaal zo snel in vergelijking met de rest van Nederland.
  Ook het aantal varkensbedrijven neemt in hoog tempo af: volgens het CBS telde de provincie in 2016 nog 1632 bedrijven . In 2018 was dat aantal gedaald tot 1502,, een afname van 8% .
  In 2030 zijn er in Brabant nog hooguit 500 varkensbedrijven over, raamde de Rabobank onlangs. Dat is nog een stuk minder dan eerdere schattingen van Connecting Agrifood.
  Die versnelde sanering vindt plaats in een klimaat waarin ondernemers worden. geconfronteerd. met. toenemend. dierenactivisme, psychosociale druk. voor de ondernemers en hun gezinnen ( onder andere. Gewasbescherming), steedsminder jongeren bereid zijn boer of tuinder te worden ,( in de varkenshouderij. Is. tweederde. van bedrijfshoofden. 50 jaar of. ouder, en. tweederde heeft geen opvolger) en veel boeren het financieel lastig hebben ( een op de drie heeft een inkomen.. ONDER. HET. MINIMUM. LOON) De snelheid van. maatschappelijke wensen gaat voorbij aan het investerings- en. ontwikkelritme op de boerenbedrijven.
  Wim Bens: “ Boeren en tuinders willen investeren in verduurzaming , maar vaak ontbreken de financiële mogelijkheden. Veehouders willen, samen met Rijksoverheid en provincie, werken aan een lagere uitstoot. aan stikstof, duurzame stalsystemen en een betere leefomgeving. Maar wel in een tempo dat past bij de bedrijven, waarbij. wetgeving. ook de ruimte geeft om investeringen terug te verdienen”. .ZLTO maakt zich grote zorgen over de. veehouderij in de provincie.” Het feit dat veel veehouders stoppen of willen gaan stoppen, leidt tot ontwikkelingen die maatschappelijk niet wenselijk zijn, “ aldus Bens. “ Denk aan leegstand van stallen op het Brabantse platteland, minder koeien. in. het. Brabantse
  . landschap, een achteruitgang in biodiversiteit. en. een. dalende werkgelegenheid. in. voedingsindustrie”.
  Een deel van de ontwikkelingen. in. de. sector. zijn. een. gevolg. van. nationaal. EUROPEES. BELEID, zoals de aanscherping. van de. fosfaat-wetgeving in de melkveehouderij. en. scherpere. eisen aan de uitstoot. van. ammoniak. door. stallen. Tegelijkertijd is het. veehouderijbeleid van de provincie. Noord-Brabant strenger ten opzichte van de rest van Nederland. Wim Bens:” Daarmee staat de veehouderij. in. Brabant . extra onder druk. De gevolgen daarvan worden nu echt zichtbaar.
  …….BROEDPLAATS. .BENS:” boeren. en. tuinders. hebben. OPLOSSINGEN. voor de GROTE. VRAAGSTUKKEN. en willen blijven innoveren. Op WERELDSCHAAL
  produceren wij het meest DUURZAAM. en het meest. EFFICIËNT. Ons land is er bij gebaart dat de sector die. KOPPOSITIE. behoudt met Brabant als belangrijke broedplaats”.<~<~<~<~<~<~<~……………………….Fleckie: reeds eerder heb ik al eens gemeld dat er in . NEDERLAND. heel.’ hoog gekwalificeerde boeren’. zijn, <~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   Dit gegeven hoort nog bij het artikel betr. Brabantse veehouderij::
   ‘ZLTO pleit dan ook voor een provinciaal veehouderijbeleid. dat. weer. in. lijn. komt met de rest van het land. Ook ondersteunt ZLTO. initiatieven in de keten die leiden tot hogere rendementen voor agrarische bedrijven en ijvert ZLTO. voor een beleid dat zorgr voor nieuwe toetreders( ondernemers, werknemers). tot de land- en tuinbouw’. ..<|<~<~<~<~<~<~

   Like

 6. fleckie zegt:

  NOS t.t. Ma.17.6.2019, 106,: SCHOUTEN: LANDBOUW MOET DUURZAMER.
  Minister Schouten wil de omslag maken naar “ kringlooplandbouw”. In dat kader wil ze proeven met dierlijke mest,een versoepeling v.d. veevoerregels en de aanpak van kortlopende contracten. Ze stelt daarvoor honderden miljoenen per jaar beschikbaar.
  Het gaat voortaan om het produceren van voedsel met zo min mogelijk nadelen voor natuur, milieu en klimaat, zegt de minister in het. Alg. Dagblad.
  Volgens Schouten is duurzaam geteeld voedsel wel duurder. Voedsel is volgens haar ongelooflijk goedkoop geworden. Ze wil een hogere vergoeding voor boeren en eerlijkere prijzen in de supermarkt. ……………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   ZDF t.t. Di. 25.6.2019. BIS. ENDE. 2020. : …….’PUTIN . VERLANGERT. GEGENSANKTIONEN’. . Als. Reaktion auf die Verlangerung wrstlicher SANKTIONEN gegen. MOSKAU hat RUSSLAND die Gegensanktionen bis Ende .2020 verlangert. kremlchef Wladimir PUTIN unyerzeichnete einen entsprechenden Erlass, der den. IMPORT von. ONST, GEMUSE, FLEISCH- und MILCH
   Rodukten sus der EU, den USA, AUSTRALIEN und eindigen anderen Staaten verbietet.
   Diese Staaten jatten. 2014. nach der ANNEXION. DER. KRIM. und der Unterstutzung fur prorussische Separatisten in der OSUKRAINE. Strafmassnahmen gegen RUSSLAND verhangt………………….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

   • fleckie zegt:

    NOS.tt. Di. 25.6.2019. ‘‘STEM. RUSLAND. TERUG. IN. RAAD. EUROPA’.
    Rusland krijgt weer stemrecht in de Raad van Europa, de grootste Europese organisatie voor mensenrechten en voor democratie. Een resolutie daarvoor werd met overgrote meerderheid aangenomen. .Rusland verloor zijn stemrecht na de annexatie van de KRIM in 2014. Frankrijk en DUITSLAND wilden dat de Russen weer volledig mee zouden doen om de dialoog met het land op gang te houden.
    Niet iedereen is blij met de aangenomen resolutie. OEKRAÏNE is fel tegen en ook. In. NECERLAND. zijn er bezwaren. Zo is de Stichting Vliegramp. mH17. tegen omdat Rusland nog altijd niet genoeg mee zou werken aan het-onderzoek…………………
    <~<~<~<~<~<~<~

    Like

  • fleckie zegt:

   :.NOS tt.113, di. 25.6.2019. “ EXTRA. GELD. VERGROENING. LANDBOUW”.
   ‘ Het kabinet trekt naar verwachting tot 2030 bijna 1 miljard extra uit voor vergroening van de land- en tuinbouw. Haagse bronnen bevestigen berichten hierover in de Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De plannen worden waarschijnlijk vrijdag besproken in de ministerraad. .Hetnextra geld wordt uitgetrokken i.v.m. het klimaatakkoord.Daarover wil het kabinet nog voor de zomer de knoop doorhakken. De Urgenda- uitspraak dwingt het kabinet ook tot maatregelen om de CO2- uitstoot terug te dringen. ‘ Het geld is voor veenweidegebieden,waar vanwege de droogte ingrijpen nodig is,en een stopregeli g voor varkensboeren. ………………<~<~<~<~<~<~<
   …………………Fleckie: was …HET. toerisme’ etc. ook niet ‘ondergebracht’? …bij LAND- en TUINBOUW??…….zodat er een …mooi. ‘GRAANTJE. meegepikt. kon. worden? ( en toeleveringsbedrijven??…………..<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 7. fleckie zegt:

  NOS t.t. 105, vrij.21.6.2019: ‘NEDERLAND GAF. 100 MILJARD. VOOR. ZORG’.
  Nederland heeft vorig jaar voor het eerst 100 miljard euro uitgegeven aan zorg en welzijn. Dat is volgens het CBS een stijging van 3 miljard euro ten opzichte van 2017.
  Het gaat om zorgkosten in de brede zin van het woord; behalve medische zorg en de kosten van medicijnen worden daarbij ook kosten voor kinderopvang en welzijn meegerekend.
  De kostenstijging heeft te maken met de vergrijzing. Maar ook is de zorg een sector waarin moeilijker bespaard kan worden door automatisering. Het aantal werknemers in de zorg en welzijn steeg ook met 38.000 ten opzichte van 2017…………………<~<~<~<~<~<~<~ fleckie, . gemakshalve ‘verzuimt’ men erbij te vermelden HOE. HOOG. ( gespecificeerd) de verschillende bedragen zijn voor de ‘binnentrekkende’ barbaarse volkeren, in. ONS. LAND, ………..maar men wil WEL. OUDEREN. eventueel gaan ‘porren’ om. zo. spoedig. mogelijk.’ afscheid. van. het. leven. te. nemen’ ( NU. is. dat. nog. ‘GOEDSCHIKS’! .)……….. Tja, ziekenhuizen fuseren niet voor niets. ( DE. BARBAARSE. VOLKEREN,) ( waaronder VEEL. ILLEGALEN ( eventueel met een ‘ gedoogstelling ( waar ze zeer goed over op de hoogte zijn, ( eventueel info verstrekt door imams) weten precies hoe of ze kunnen profiteren van de …OERSTOMME dhimmies. , betr. ten opzichte van hun ‘levenswijze’,…………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Heb je ook gelezen wat er allemaal onder zorg valt?
   Zelfs kinderopvang valt daar onder.
   Dat heeft toch niks met zorg te maken, maar met luie ouders die hun eigen kinderen niet willen/ kunnen opvoeden door ze op te bergen in een voor en na schoolse opvang.

   Like

 8. fleckie zegt:

  NOS t.t. 122, vrij. 21.6.20:…………..’ LANGE. RIJ. VOOR. MENINGOKOKKENPRIK’ .
  In Amsterdam was gisteravond bij de RAI veel belangstelling van jongeren voor een gratis vaccinatie tegen meningokokken. Op sociale media werd gesproken over wachttijden van van een uur. De GGD in Amsterdam had 25.000 jongeren uitgenodigd. Meningokokken komt de laatste tijd steeds meer voor onder jongeren. De infectie kan dodelijk zijn…………..<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: men zoeke bewoon op, MENINGOKOKKEN , ( waardoor het eventueel ‘veroorzaakt wordt’……………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 9. fleckie zegt:

  WAT. ER OOK in. DUITSLAND. ( nogal) . GEBEURT …BOSBRANDEN…..
  ARD t.t. 107 , ZA. 22.6.2019……..TAgesschau. :NACHRICHTEN: : ZAHL. Der WALDBRANDE vervierfacht……………’ Die ZAHL der WALDBRANDE hat sich 2018 gegenuber dem Vorjahr von 424 auf 1708 mehr als vervierfacht.
  Sie erreichte damit den hochsten Stand seit 2003, wie aus der Antwort der Bundesregierung auf eine Anfrage der FDP-Bundestagfraktion hervorgeht., uber Welche die “RHEINISCHEN POST” berichtete. Demnach zerstorten die Brande im verganhenen Jahr 2349 Hektar Wald, im Vorjahr waren es nur knapp 400 hektar.
  Die MIT Abstand meisten WALDBRANDE gab es 2018 in Brandenburg, wo insgesamt 512 Brande gemeldet wurden……………<~<~<~<~<~<~<~
  ……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s