Zaak geseponeerd van Turks café in Saint-Nicolas (B) die ‘Honden toegelaten maar geen Joden!’ afficheerde

Screenshot_19

De Franstalige tekst op de vitrine van het duidelijk pro-Palestijnse Turkse café in Saint-Nicolas (nabij Luik) zegt: “De toegang is toegelaten voor honden maar onder geen beding voor Zionisten!” Echter de Turkse tekst luidde anders en werd ‘zionisten’ vervangen door ‘Joden’: “In deze zaak zijn honden toegelaten, maar Joden op geen enkele manier!”

(Door: “Brabosh”)

Officieren van justitie/procureurs in België hebben strafrechtelijke klachten afgewezen tegen een Turkse caféhouder die een teken plaatste om Joden te verbieden. Een café in de stad Saint-Nicolas (nabij Luik, Wallonië) had een bord opgehangen waarop te lezen stond dat honden welkom zijn in zijn zaak, “maar Joden niet.”

Lees verder>>>
(h/t M.v.A.)
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, België, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

4 reacties op Zaak geseponeerd van Turks café in Saint-Nicolas (B) die ‘Honden toegelaten maar geen Joden!’ afficheerde

  1. Jean zegt:

    Die misdadige import van islamitische barbaren, vandaag weer 6 gehaald met het vliegtuig, gaan wij westerse burgers nog duur betalen.
    Wanneer straffen we die misdadigers nu eens definitief af?

    Geliked door 1 persoon

  2. Daan Kranenburg zegt:

    Op het raam van mijn café hangt een affiche: “Varkens toegelaten maar Turken en Marokkanen niet”.

    Geliked door 1 persoon

  3. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dat opent ongekende mogelijkheden, dan moeten café’s restaurants dancings nu ook islamieten kunnen weren maar te vrezen valt dat er dan ineens andere maatstaven worden gehanteerd.

    Geliked door 1 persoon

    • Trucker zegt:

      En sportclubs, ik trainde in de jaren zeventig en tachtig toen zag je geen islamiet in een zaal, sedert begin 2000 (toen viel het echt op) kwam de islamiet massaal naar sportzalen eerst kickbox (ze kloppen graag) pas later zag je ze in bodybuilding middens opduiken en train je vandaag sta je tussen de ali’s en mohameds.

      Like

Plaats een reactie