Sharia moeten we hier natuurlijk al helemáál niet hebben

 

(Door: “Balkanske priče”)

De islamitische leer geeft moslims de opdracht om niet-moslims en niet-islamitische beschavingen te onderwerpen aan de Sharia/=islam/of islamitische wet. Dat gebeurt al 14 eeuwen, sinds het ontstaan van de ISLAM in de 7e eeuw. Laten we niet vergeten dat het Midden-Oosten, Afrika en Azië ooit niet-islamitisch waren… „De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40 … „Ongelovigen/niet-moslims/ zijn de vijanden van moslims.”-Koran 4:101/Koran 2:98… „Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen”-Koran 60.4… „ De Jihad is een plicht voor ELKE MOSLIM!”-Koran/soera 2, vers 216… En na twee mislukte veroveringspogingen is de ‘religie van vrede’ deels veranderd van tactiek. Europa wordt door middel van massa immigratie van binnenuit belegerd….

 Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering, islamofascisme, Sharia. Bookmark de permalink .

6 reacties op Sharia moeten we hier natuurlijk al helemáál niet hebben

 1. Ruud zegt:

  Alleen onze MP (historicus) Rutte was tijdens dit college kennelijk verhinderd en bezig de JOVD te penetreren. Met alle gevolgen van dien……………….; en wij zitten (nog) met de gebakken peren.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Politici begrijpen nog steeds niet dat moslims schijt hebben aan de wetgeving in nederland, alleen de sharia telt. Toenmalig minister Donner zei het al in het openbaar “als de kiezers de sharia willen dan komt die er.” Althans woorden van gelijke strekking. Hij vergat er bij te vertellen dat er inmiddels grote getale moslims in nederland stemrecht hebben die dat varkentje wel eens even zullen wassen. Geholpen door de linkse partijen komt deze islamirtische wetgeving steeds dichterbij, met als ultiem resultaat, openbare onthoofdingen op het binnenhof, onder toeziend oog van tv.NPO.1 ( de mensen willen toch wat zien, he). Ook de oliedomme christenen steunen de moslims nog in hun zogenaamde godsdienstvrijheid. Mocht het zover komen dan dien ik een verzoek in bij de groot-moeftie van nederland om alle vorige, nog levende nederlandse regeerders eerst af te maken.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/06/15/fotos-pegida-voorman-edwin-wagensveld-aangevallen-door-50-turkse-nederlanders-in-eindhoven/

  Foto’s – Pegida-voorman Edwin Wagensveld aangevallen door 50 Turkse Nederlanders in Eindhoven
  Deelde flyers uit bij Al-Fourqaanmoskee

  Pegida-voorman Edwin Wagensveld moest een veilig heenkomen zoeken en rende achtervolgd door vijftig Turkse jongeren weg. Niet veel later werd hij in een politiebusje afgevoerd. Andere Pegida-aanhangers zochten daarop bescherming bij de agenten. Kort daarna vertrokken ze van het plein.

  Like

 4. win zegt:

  link werkt niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s