Een spook waart door Europa – het spook van het antisemitisme

Screenshot_47

(Door: “Brabosh”)

Meer Joden werden wereldwijd gedood in antisemitisch geweld in 2018 dan in enig ander jaar in decennia, volgens een rapport van het Kantor Center van de universiteit van Tel Aviv. Het resultaat was een ‘gevoel van nood‘ onder Joden in veel landen, als gevolg van bezorgdheid over zowel hun veiligheid als hun ‘plaats’ in de samenleving, zei Moshe Kantor, de president van het Europees Joods Congres. “Antisemitisme is zo ver gevorderd dat het de voortzetting van het Joodse leven in Europa in twijfel trekt“, zei hij.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Europa, Islam, Islamisering, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een spook waart door Europa – het spook van het antisemitisme

 1. Peter zegt:

  Hoop voor Nederland.
  Jesse Klaver is zijn glans kwijt.
  Jesse Klaver is zijn glans kwijt. Die krijg je in de politiek niet snel terug…………………..
  Hans Wiegel.
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2017410393/jesse-klaver-is-zijn-glans-kwijt

  Liked by 1 persoon

 2. Jan zegt:

  De sovjettisering van Duitsland en het geniepige aanwakkeren van antisemitisme onder het mom van bescherming van het klimaat

  https://video.dtube.top/ipfs/QmeCSczKjd5gRKxMh4t2bbsduJSnY65nimqHPFz1LoWehj

  Like

 3. Trucker zegt:

  Niks aan de hand zeggen de mainstream politici, die militairen zegt u…die Joodse wijken, scholen en Synagogen bewaken…is louter toeval maakt deel uit van hun training.
  islamieten invaders stromen binnen als kakkerlakken als het licht uit is, meisjes, vrouwen, bejaarden zwakkeren en vooral de Joodse medemens wordt geviseerd, de overheid kijkt weg en moedigt zelfs “agenten” (krijg een spontane oprisping) aan om de islam(iet) terwille te zijn(*).
  Ik heb het talloze keren gepend op overheid (politie) valt niet (meer) te rekenen voor bescherming, ga naar een sportlokaal en volg Krav Maga (mag je zelfs 50 of ouder zijn), vraag een licentie aan om sportschutter te worden en je hebt je ding bij.
  Of hou het simpel met het (bekende) koevoetje 🙂

  (*)Krijg het beeld voor ogen van ome agent die met bibberende hand een islamieten “jongere” een vuurtje heeft, plaatje heeft al meermaals gecirculeerd op deze blog.

  Liked by 1 persoon

 4. Wij kennen de namen van de lieden (TUIG!!) die het nieuwe anti-semitisme weer onder ons gebracht hebben!! 45 jaar lang wordt er al gewaarschuwd! Maar de Boodschappers werden weggehoond en al minderwaardig volk weggezet. Nu is het te laat. Met kruip/sluipgedrag en 24/7 beveiliging kunnen de Joden zich nog handhaven, maar Satan krijgt steeds meer greep op W-Europa. Anders dan in WO2 hebben de Joden nu wel een veilige schuilplaats, Israel! Als Jood wou ik hier geen dag meer wonen tussen al die Wegkijkers en Sandalenlikkers die je laten verrekken. In een Israelische krant zag ik de kop ‘Wat als 300.000 Britse Joden op de vlucht moeten? Ja, en dan nog de de Franse Joden. Op de vlucht! Ja, dankzij de Sandalenlikkers, de nieuwe Nazi’s!!

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb het hier al vaker vermeld, het is een misverstand het heersende antisemitisme vandaag de dag volledig af te wentelen op moslims. Tot mijn niet geringe teleurstelling leeft het ook onder autochtonen.
  Nou geloof ik niet dat we het dan over een echt hele grote groep hebben maar toch.
  Punt is dat er niet tegen opgetreden wordt, een Nederlandstalige site die de meest gore bagger durft te verspreiden blijft ongemoeid.
  En geloof mij maar, dat gaat ver hoor, heel ver, zo ver dat het voor normale mensen bijna potsierlijk wordt.
  Maar dat is het niet, het is gruwelijk, zeker als er sommigen tussen zitten die zeker niet dom zijn.
  En gezien het aantal artikelen die vertaald zijn leeft het ook in andere landen.
  Ze doen het af als; “als je kritiek op anderen mag hebben dan moet je geen uitzonderingen maken”.
  Als het nou gewoon kritiek was dan zou het allemaal wel te overzien zijn, maar het is geen kritiek, het is spijkers op laag water zoeken vermengt met pertinente leugens met een vooropgesteld doel.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Heden raadpleegde ik mijn kristallen bol…..het was hartverwarmend….ik las een bericht in de toekomst ….Een spook waart door Europa …Het is het spook van de anti-islamitisme

  Like

 7. Jan zegt:

  Antisemiet probeert sjoel in de fik te steken, maar wordt direct afgestraft

  https://www.liveleak.com/view?t=9EhMi_1562402298

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s