22 juni 2019: PEGIDA veroordeeld tot eerste openbare sharia-steniging in het Eindhovens kalifaat – en Grootmoefti Jorritsma zag dat het goed was!!

Screenshot_178

(Door: Helena)

Beste lezers van “E.J. Bron”,

Met gevaar voor eigen leven zijn we gisteren op pad gegaan, deze keer niet om te flyeren, want: VERBODEN, en ook niet om te demonstreren, want: VERBODEN, maar om een wandelingetje te maken in de buurt en te kijken of dát ooit wel eens zou kunnen en of er nog wel mohammedanen zijn  met wie we eventueel een normaal gesprek kunnen voeren in Eindhoven?? Met de kennis van nu hebben we het weer aangetoond: NEE!!

We waren tijdens de kleine stadswandeling enigszins achterop geraakt, Edwin liep met een groepje zo’n 50 meter voor ons.  Toen wij voor het stoplicht stonden te wachten om de rotonde over te steken, begon er een licht getinte gehandicapte man in een licht gewaad met capuchon,  hangend  op een aangepaste scooter, door zijn gsm te blèren; “Ze komen errrrrraan!! Ze zijn errrrr toch!!” Hij klom zo goed en zo kwaad als dat ging op zijn  scooter en scheurde vervolgens een paar meter verder naar de hoek van de straat, waar een paar lange jurken werd ingeseind de rest van het kalifaat te mobiliseren.

“Hey Edwin, vuile hoerenzoon!!” Een scooter met twee doorgedraaide testosteron-bommetjes reed al gevaarlijk dichtbij en met de dreigende woorden  “Neuk je de moeder” en naar de dames “Vuile kankerhoerrrr!” werden we ‘hartelijk welkom’ geheten in het ‘gemoedelijke ’Eindhovense´!!

“Negeren, negeren, doorlopen!!” Bij de volgende stoplichten was de wandelgroep compleet en wandelde rustig de Frankrijkstraat in, waar diverse buurtbewoners op deze zonnige junidag rustig bezig waren in hun tuintje, toen de eerste bakstenen ons al om de oren vlogen. Waarschijnlijk waren de opgefokte scooterrijders zo geïrriteerd geraakt dat er niet werd gereageerd op bovengenoemde bedreigingen dat ze een stapje verder gingen! Een mevrouw in de straat die onkruid stond te wieden, was verbluft: “Die lui zijn gek!!”, duidend op het tuig dat de stenen gooide.

De sfeer was al snel grimmig, van alle kanten kwamen de ‘gelovigen’ aangesneld, gillend en schreeuwend met voorop een paar etterbakjes van een jaar of 12, 13 die treiterend het grijze wolven teken maakten! “Vuile nazi’s!!”. Het optreden van Jorritsma bij Pauw – waar we overigens vorige week een aanklacht tegen hebben ingediend wegens smaad – had het gewenste effect gesorteerd!

Aan de linkerkant begon zich een stelletje jonge-gooiers-in-opleiding op te stellen, we dachten eerste een natuurverschijnsel te ervaren, ‘sneeuwballen op een stralende zonnige zomerdag in juni’, maar het bleken dus de eieren te zijn, hoogstwaarschijnlijk gefaciliteerd door de uitbater van het Turkse groentewinkeltje op de hoek dat de doorgedraaide meute gretig assisteerde! Met traytjes tegelijk werden ze de in de lucht gegooid!  Intussen dook de aanstormende pers zich op voorman Edwin, die besloot, toen bekend werd dat een van de wandelaars gewond was geraakt door de rondvliegende bakstenen, de wandeling af te breken. Na drie (!) keer 112  bellen met het verzoek om politie en ambulance, terwijl de vijand steeds verder oprukte, kwam er na 20 minuten een aantal politiebusjes de straat inrijden. Niet om ons – die geen kant meer op konden – voor onze eigen veiligheid weg te voeren uit de war-zone,  maar om ons te arresteren wegens het overtreden van de Wet Openbare Manifestaties i.v.m. het vermeend flyeren dan wel demonstreren, wat we niet deden.

Onder luid gejoel en een “Hou doeeee!” bliezen we de aftocht, terwijl er nog een restant aan eieren tegen de ruiten vloog en het spuug tegen de ramen klotste – Eindhoven de vetste – richting politiebureau. Daar werden de mannen van de vrouwen gescheiden. Een mannetje (stille) in een blauw overhemd, die we  – met een oortje in – al langs de kant van de straat hadden zien staan tijdens de wandeling, liep met een zelfvoldaan lachje via een zijdeur naar binnen waar hij zijn collega’s begroette met een welgemeend ‘Salaam Aleikum’ en zichtbaar genoot van het feit dat we al onze spullen moesten afstaan en grondig gefouilleerd werden.

De dames werden bij elkaar  in een cel opgesloten die overduidelijk eerder werd bewoond door PSV-hooligans (niet helemaal weggepoetst op de muren) en zo waren we gedoemd de komende uren onze ‘zonden’ te overdenken op ijzeren bankjes. Gelukkig wel sámen én we hadden ramen met uitzicht op het mannen urinoir, pal tegenover onze ‘vrouwenvleugel’,  maar geen van onze mannen had kennelijk drang, we zagen ze niet voorbijkomen.

We waren overduidelijk een bezienswaardigheid; steeds liepen er ‘agenten’ langs waarvan sommigen een meewarige blik naar binnen wierpen en er zelfs een vrouwelijke blonde en zwaar opgemaakte politie-heks uitgebreid voor de ramen ging staan en opmerkte: “Zo, dat zijn ze dus!!” We glimlachten haar vriendelijk toe, waarop ze met een nijdige kop verder liep.

Heel toevallig was er ook een ‘dame’ afgevoerd die bij ons in de cel zat, die nu stoïcijns voor zich uit zat te kijken op het bankje tegenover ons, en dat urenlang volhield (!) zonder ons ook maar een blik waardig te gunnen. Zelfs niet toen we na een tijd collectief rek- en strekoefeningen begonnen te doen en we haar daar ook toe aanmoedigden om toch nog een beetje soepel te blijven; ze vertrok geen spier! We herkenden haar als een linkse, die vorige week weigerde een flyer aan te nemen en ons, toen de vlam in de pan sloeg, toebeet:  “Hebben jullie nu je zin?” Ze werd enige uren voordat wij weg mochten, vrijgelaten – het was een vergissinkje (ze was een ANP-journalist) van de politie  – hoorden we zeggen.

Om te tijd te doden, besloten we het eierincident te bespreken (waar die linkse nog bij zat): toch zonde om al die eitjes gewoon maar kapot te gooien, daar kan een gezin met een bijstandsuitkering een hele week op teren! Naarmate de tijd verstreek, wisselden we ook nog eierrecepten uit en verbaasden ons over de variatie aan mogelijkheden die een eitje je bood: van een simpele boeren-omelet tot de heerlijkste quiches met kaas! Onze maagjes begonnen intussen wel behoorlijk te rammelen en we moesten van de zenuwen ook  regelmatig naar de wc, toch zo’n meter of 10 van de vrouwenvleugel verwijderd, dus even de beentjes strekken. Dat gebeurde ook na het spaarzame bekertje water, met veel tegenzin verstrekt door de catering. We hadden inmiddels opgemerkt, tijdens de wandeling naar de wc’s,  dat onze mannen in eenzame afzondering zaten, hun schoenen stonden op een kastje voor de celdeur.

De man van de warme maaltijden had zich uren later, na de wisseling van de wacht, ook gemeld. Dat bleek een hele aardige meneer te zijn – in tegenstelling tot de vorige diender van het bekertje water! “Goedenavond dames, jullie zullen onderhand we trek gekregen hebben!” Een van de gearresteerde wandelaars had het geluk bij haar verklaring een agente te treffen die een horloge met een grote wijzerplaat droeg, en ze kon zien dat het toen inmiddels al kwart over 6 was geworden, en dat was al enige tijd geleden,  dus ja “We lusten wel wat!”

Maar eerst nog even plassen! We hadden ons al netjes in de rij voor de uitgang van de cel opgesteld,  waarna de agent iedere keer mee liep om ons om de beurt naar het toilet te begeleiden,  maar niet voordat hij  iedere keer weer zorgvuldig de celdeur afsloot (3x slot opdraaien) om  te voorkomen dat we de benen zouden nemen!

Intussen probeerden we te identificeren wat we te eten zouden krijgen, het karretje met de magnetronmaaltijden stond pal voor het raam met de opdruk naar boven, maar met enige inspanning zagen we tot onze verbijstering dat we CHILI CON CARNE te eten kregen!!

“Meneer, het is toch niet halal??”. De agent checkte even de verpakking: “Nee, er staat op dat het vegetarische chili con carne is!” “Nou, hoeven we niet, dit doen jullie expres! Hoe kun je nu 5 vrouwen in een cel aan de chili con carne zetten, dat wordt knallen!!”

Even keek hij ons verschrikt aan; “Nee dames, jullie moeten nu niet gaan knallen he, rustig blijven!” Na hem een welgemeend schouderklopje gegeven te hebben voor zijn gevoel voor humor liet hij zich ontvallen: “Het is me wat dames, jullie hadden je deze dag natuurlijk toch ook heel anders voorgesteld!” We knikten. “Ja, maar we weten hoe de mentaliteit is in dit land is en in deze stad”. Hij zette toch maar een paar maaltijden neer, voor het geval we ons mochten bedenken, en mompelde: “Jullie horen hier niet!”

Wat is nu de moraal van dit lange verhaal waarin we jullie, beste lezers van “E.J. Bron”, een inkijkje hebben geven in het leven van een verzetsgroep?

We zijn overgeleverd aan de radicale islam, de burgemeester van Eindhoven heeft gefaald en kiest voor het geweld, dat is de makkelijkste weg. Hij had niet verwacht dat dit kleine standvastige groepje van Pegida het hem nog eens zo moeilijk zou maken, en hiermee toont hij zijn brevet van onvermogen. Hij is er op uit geweest de zaak te laten escaleren, en zo Pegida voor eens en voor altijd te elimineren: het zwijgen op te leggen, want dan had hij gescoord in het kalifaat in Eindhoven en trots bij Pauw kunnen vertellen dat  het hém wel gelukt was en andere burgemeesters niet.

Een van de wandelaars, die door een steen was geraakt, werd door de politie, tijdens zijn ondervraging, dringend geadviseerd in het vervolg thuis te blijven, dan had hij de verwonding aan zijn been niet opgelopen!

Het is gedaan met de vrijheid van meningsuiting in ‘ons’ land en dankzij de beelden worden er steeds meer Nederlanders wakker. De stille islamisering, waar nog veel teveel mensen voor wegkijken, ‘not in my backyard’ oftewel: ze hebben er geen last van, wordt nu vol in beeld gebracht als een heel gevaarlijk monster met een enorm grote bek!

Ik wil besluiten met een spreuk die we zagen hangen bij het kopieerapparaat in het politiebureau richting de toiletten: “Heel veel mensen worden agressief uit angst om bang te zijn!”

Wij van Pegida blijven ondanks alles altijd vreedzaam en beheerst, u kunt het met onze acties eens zijn of niet, maar wij geven ons niet zomaar over aan de islam.  En als je voor een wandeling (hoe absurd)  ‘voor straf’  op een mooie zomerse dag in juni 6 uurtjes moet ‘boeten’ in een cel op een ijzeren bankje, dan doen we dat! Wij wel!!

Door:
Helena
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", Bananenrepubliek Nederland, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

75 reacties op 22 juni 2019: PEGIDA veroordeeld tot eerste openbare sharia-steniging in het Eindhovens kalifaat – en Grootmoefti Jorritsma zag dat het goed was!!

 1. M.Heijmans zegt:

  Verschrikkelijk het wordt hier steeds gekker in dit land, ik krijg een steeds grotere hekel aan Eindhoven.
  Jorritsma kiest de gemakkelijkste weg maar laat zijn volk in de steek!!!
  Ik heb Pegida nog niet op geweld kunnen betrappen, dat kan ik van het tuig niet zeggen.

  Geliked door 9 people

 2. Johan van Vught zegt:

  Respect voor Pegida!

  Geliked door 10 people

  • BigLJohn zegt:

   Johan van Vught; Respect voor Pegida ? Ja en nee. Moslims gaan ons te lijf, en het verzet van Pegida bestaat uit vreedzame marsen met spandoeken. In een burgeroorlog die begonnen is door moslims ga je niet met spandoeken gewelddadige moslims te lijf. De uitkomst laat zich raden; Pegida leden moeten een goed heenkomen zoeken voor agressieve moslims. Sterker nog, de politie neemt niet die agressieve moslims mee naar het politiebureau, maar wel Pegida leden, en zelfs de pers. En met welk nut word er gedemonstreerd ? Om de overheid op andere gedachten te brengen, of het Nederlandse volk, dat nog vaster slaapt dan Doornroosje ? Nee, dit alles schiet echt niet op !

   Like

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Respect..!!

  En bevestigd over duidelijk dat sinds 40/45 de verraders geest bij .., Politie .., Justitie .., e.v. Overheid .., idd nog springlevend is..,..!..,

  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 4 people

 4. Qvic zegt:

  Ik vind het knap dat geen van de Pegidia leden, de bakstenen niet terug hebben gegooid. Want dat zou ik zelf niet kunnen. Die stenen zouden bij mij terug terug gegooid worden, zonder ik daar problemen mee zou hebben dat ik daar één van hun zou raken. Ik weet dat je moslims nooit kunt vertrouwen, waar je ze ook tegen komt en/of in welke functie zij hebben. Hun ideologie is alles bepalend. Maar het grootste probleem is dat de meeste onder ons eigenlijk linkse landverraders zijn, zonder dat zij het zelf willen beseffen. Zij lopen liever mee met de kudde en verbergen zij zich zelf door middel van helemaal op te gaan in de virtuele wereld van de sociale mediums en zo constant op hun mobieltje te turen en berichtjes naar elkaar te Appen. Hierdoor zien zij de echte realiteit niet meer wat om ons heen gebeurt. Daarom zien zij ook niet echt het gevaar van de islamisering van ons land. Linksdenkende mensen kunnen het niet bevatten dat wanneer moslims in een gemeenschap een kleine minderheid zijn, dat ze dan heel vriendelijk en bescheiden zijn tegen over de ongelovige. Maar als zij zich de meerderheid zijn, dat zij hun maskers laten vallen en zich dan gedragen als monsters tegen over ongelovigen. Zoals nu in Eindhoven. Terwijl die moslims ook nog eens het gezag aan hun kant hebben en zij willen bepalen wat wel of niet door de beugel kan voor de ongelovige.

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @Qvic. U beschrijft de Linksmenschen perfect. Zij kunnen het niet bevatten dat de aardige en bescheiden moslims zich anders gedragen, als ze in een minderheid zijn, dan wanneer ze op een plek de meerderheid worden. Ja! Dan worden ze monsters. En als ze de boel veroveren, dan veranderen ze in ISIS. Het gedrag van ISIS, zoals wij zagen in Syrie en Irak, is een integraal deel van de Arabische en moslim cultuur. Als mijnheer Jorritsma verder zo doorgaat, dan wordt zijn Eindhoven een kweekvijver voor ISIS. Hij kan alvast zijn kinderen naar Bolswaard sturen. In zijn geboortestad hebben de Friesen voor het zeggen .. Maar voor hoelang nog!.

   Geliked door 1 persoon

 5. reageerbuis zegt:

  Veel dank voor je uitstekende en hier en daar zelfs humoristische verslag. Dat zoiets gebeurt in ons land! Volledige willekeur bij het bevoegd gezag. De politie doet de ene keer dit, de andere keer wat anders. En als ze nodig zijn ter bescherming komen ze pas nadat er drie keer gebeld is. Gaan de ogen van de burgers nu eindelijk eens open?

  Geliked door 2 people

 6. wauso zegt:

  Je kunt het welhaast de politie niet kwalijk nemen. Het zijn slappe onderbetaalde, geindoctrineerde Mongolen ! Te dom om te Poepen, dan kun je politieman worden. Onderbetaald, Achterlijkheid, NPO kijker. In feite zijn Politiemensen een aftreksel van het Nederlandse Volk, dat zijn er van hetzelfde soort. Het enige waar dit Nederlandse Volk goed in is, dat is de hielen likken van de Regenten en met vlaggetjes zwaaien voor de grootste uitkeringstrekker van dit Mongolenland !

  Geliked door 5 people

 7. Maarten zegt:

  Chili con carne zonder vlees bestaat niet. dat is dan chili sin carne.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Welke taal is dit dan.
   con carne zal dan wel, met vlees, betekenen.
   Ik wist het niet.
   Google translate zegt dat het Italiaans is, maar vertaald het niet.

   Like

   • Ijsbeer zegt:

    Spaans.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Het is Spaans, carne = vlees en con = met, maar met “con” vergiste ik me héél vroeger mee met die kantoor-meisjes in Parijs heel lang geleden.
    Ik gebruikte toen telkens “con” voor ’t woord “met” en die meiden lagen dubbel van ’t lachen.
    In Frans betekent “con” zoiets als kut, en nog andere’
    Het is een scheldwoord…………..

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ijsbeer bedankt, zo leer je nog eens wat hier, en waar het vandaan komt.

    Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Het is me nu wel duidelijk dat ‘journalist’ staat voor medewerker van een of andere inlichtingendienst c.q. spion.

  Like

 9. Henk Beije zegt:

  Ik had al een hekel aan die moslim hand ophouders,en nu wil ik nog maar een ding,al die moslims weg uit ons eens zo mooie Nederland.
  Ik begrijp niet waarom ze er zijn,want ik heb ze nooit gevraagd om te komen,en er zijn er bij die in een tent lopen,met een schanddoek voor hun gezicht.
  Maar op een enkeling na,willen ze nooit een Nederlander worden,en ze zijn er op uit om ook in Nederland de sharia in te voeren,en met een burgemeester zoals die in Eindhoven gaat het ze nog lukken ook.
  Wat een lul is die burgemeester !!

  Geliked door 4 people

  • Karima zegt:

   Dat gaat dus nooit gebeuren. Je mag een hekel aan ons hebben prima is u mening. Maar ik ben hier geboren en mijn ouders zijn hier naar toe gehaald om jullie rot werk te doen die jij en jou voorouders niet wilden doen. Hoe wilti mij hier dan weg hebben als ik een Nederlandse nationaliteit heb en de zelfde rechten heb als u? Dan moet u ons niks kwalijk nemen. Ik ben een moslima hebt u dan last van mij als ik gelofig ben en u daar niet mee lastig val? Weet u wat ik erg zou vinden als ik geen respect heb voor de ongelovige. Zolang niemand van mij last heeft blijf ik hier en heb ik de zelfde rechten als u. Ook wil ik u vertellen dat ik een hulpverlener ben en met verschillende soorten doelgroepen werk van transgender tot homo’s en mijn werk doe ik met plezier. Waarom hebt u een hekel aan mij als moslim? Een tip geef ik u mee, veroordeel iemand als persoon niet als groep. Ondanks u harde woorden heb ik respect voor u. Mocht u in gesprek willen gaan sta ik er uiteraar voor open.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Taqqiyya van de zuiverste soort! U heeft uw lesje goed geleerd. Respect!

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • boorzalf zegt:

    @Karima.
    23 juni 2019 om 21:24
    Misschien moet U dit maar eens lezen, يقول يسوع: “أنا الطريق، الحقيقة والحياة
    لا أحد يأتي إلى الأب إلا من خلالي
    http://christendomvsislam.weebly.com/moslims-en-moslimas-ontmoeten-jezus-de-zoon-van-god.html

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Karima 23 juni 2019 om 21:24

    En jij hebt dezelfde koran in huis als elke andere mohammedaan?
    Je weet wel: dat boek waarin staat dat elke ‘ongelovige’ afgeslacht moet worden?

    Geliked door 3 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ach Kaeima je mag ook altijd met mij in discussie gaan.
    Maar ik weet zeker dat je dat niet goed gaat bekomen.
    Lulletje Ozturk heeft het ook al geprobeerd en haakte gewoon af dus wil je de volgende zijn die af haakt

    Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dan zal Ik overigens vragen of Heer Bron er een speciale draad van maakt zonder invloed van andere reageerders. lijkt me geweldig interessant

    Geliked door 1 persoon

   • Alex Delarge zegt:

    Klinkt als een klassiek inteeltmusᛋᛋlimriedeltje.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Nederlandse nationaliteit ?, wat stelt dat tegenwoordig nog voor.
    Wordt tezamen met paspoort als zoete broodjes weg-gegeven.
    Uw ouders kwamen uit vrije wil naar Nederland.
    “Werden hier naar toe gehaald” klinkt zoiets als ’t omgekeerde van gedeporteerd.
    Wat dat vuile werk betreft, dat is een MYTHE die 10-tallen jaren later nog gretig in stand wordt gehouden.
    Toendertijd 30-50 jaar geleden had de regel moeten zijn; Geen werk meer, terug naar je eigen land.
    ( zoals in die “fijne”, door veel moslims bejubelde arabische landen gebeurt. En daar worden ze op een niet bepaald menselijke manier het land uit verwijderd, zeg maar op een Moslim manier.)
    ISLAM HOORT NIET IN NEDERLAND

    Geliked door 4 people

   • addy bogers zegt:

    maar toch hoor jij hier niet thuis

    Geliked door 3 people

   • Shalom zegt:

    Karima,
    Neem niet alle schuld op uw schouders.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Karima. “Dat gaat dus nooit gebeuren. Je mag een hekel aan ons hebben prima is u mening. Maar ik ben hier geboren en mijn ouders zijn hier naar toe gehaald om jullie rot werk te doen enz”.
    Dat u hier bent geboren, zegt NIETS: 1) U hebt een dubbele nationaliteit; waaronder ook die van uw land van herkomst. Dat betekent dat u kunt volgens de internationale wet het Nederlandschap verliezen. U zou niet stateloos worden.2) De geschiedenis kent tal van voorbeelden van mensen die eeuwenlang in een land hadden gewoond, en zonder pardon uit hun geboorteland werden verjaagd: a) De Grieken bijv. woonden duizenden jaren (vanaf de Oudheid) in Turkije. Ze werden door de Turken op brute wijze letterlijk eruit gegooid . b) Dat deden de Turken ook in het noorden van Cyprus op 20 juli 1974, terwijl Griekenland en Turkije NAVO-landen zijn!. c) De Grieken hebben hun Turkse onderdanen naar Turkije verjaagd begin jaren ’50. d) Al de Fransen moesten Algerije verlaten na de onafhankelijkheid van dat land. En er zijn ook talloze voorbeelden uit Europa zelf.
    3) “mijn ouders zijn hier naar toe gehaald om jullie rot werk te doen die jij en jou voorouders niet wilden doen”. a) Je ouders werden niet hier naar toe gehaald. Ze zijn uit vrije wil gekomen. Ze kwamen hier als GASTARBEIDERS met een contract van hoogstens 5 jaar EN NIET ALS KOLONISATORS, b) in die tijd kwamen ook gastarbeiders uit Europese landen. Bijvoorbeeld: Italië, Spanje, Portugal, Griekenland enz.. Werkgevers zagen heel snel in, dat de werkkwaliteit van mensen uit moslimlanden (vooral Marokko) ver onder de maat was tegenover die van gastarbeiders uit Europese landen. Ze wilden ze niet hebben. Moslim gastarbeiders hadden NOOIT hard gewerkt. Men zag ze niet in de bouw, niet in wegwerkzaamheden, niet veel in fabrieken en mondjesmaat in de schoonmaak. En ik spreek hier over eind jaren ’60, begin jaren ’70. Velen van hen kwamen heel snel in de ziektewet of WW. Men heeft ze niet weggestuurd omdat Arabische olielanden hebben druk gelegd op Nederland (en andere westerse landen) ze te houden; al waren ze heel snel meer last dan lust . 4) Moslims werden steeds lastiger. Domme linksige regenten hebben met onze belastinggeld geknikkerd en miljarden gesmeten op integratieprojecten. Al hun inspanning voor niks. Hun troetelbeestjes werden criminelen, steuntrekkers, jihadisten en terroristen. Ze maakten geen deel uit van de beroepsbevolking. Hun traject was anders dan die van bijvoorbeeld Surinamers, Chineze en de bootvluchtelingen uit Vietnam.
    Het kan best zijn dat jij je best doet, maar wat weegt dat tegenover al de GEVAARLIJKE MOSLIMS die in de meerderheid zijn?

    Geliked door 1 persoon

   • Joannes den Hollander zegt:

    Even een vastgeroest misverstand uit de weg ruimen Karima. Zowel mijn ouders als ik, alsmede heel veel andere Nederlanders waren niet te beroerd om rot en vies werk uit te voeren. Integendeel zelfs, net voor de sluitingen van de grote industrieën, inclusief de Staatsmijnen kwam den Uyl met zijn companen op het lumineuze idee om riffijnen uit marokko te halen. Na de gezinshereniging lieten ze zich dan ook massaal afkeuren want het werken hadden ze niet uitgevonden.
    Het waren slechts enkelingen die zich aanpasten aan de Westerse wereld. De grote massa echter heeft Nederland sociaal en economisch naar de afgrond gebracht. Dit geldt overigens voor geheel West Europa.
    Fouten gemaakt door politiek correcte onnozelaars in het verleden geeft echter niet de garantie dat dit zo blijft.
    Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Om dit te bereiken is slechts een noodwetje nodig wat men binnen 24 uur kan verwezenlijken. En dat dit noodwetje eraan komt is een ding wat zeker is. Het is slechts een kwestie van tijd want de politieke correctheid zal zeker geen stand kunnen houden.
    Bovendien, een kat die jongen krijgt in een harington blijven katten en zullen nooit haringen worden. Ook al beweert hun stamboom het tegendeel.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Wat ik nou zo een mooi zinnetje vind in dat hele verhaal.
    “Weet u wat ik erg zou vinden als ik geen respect heb voor de ongelovige.”

    Dat is zo’n beetje het eerste wat ze leren zodra ze kunnen praten.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    En…….Slakom,
    Waar ben jij nou mee bezig?

    Geliked door 1 persoon

   • Henk Beije zegt:

    Waarom hebben de moslims het altijd over respect,en op de openbare weg geen respect hebben voor Joden,Christenen en niet gelovigen.Want zouden ze respect hebben voor ons autochtone Nederlanders,dan kleed je jezelf niet als een moslim uit de jaren 700 na Christus.Nee,dan kleed je jezelf als een autochtoon,en ra,ra,dat deden ze wel in begin jaren ’60,toen de eerste moslim vrouwen naar mijn mooie Nederland kwamen

    Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   U bent van de “oude-stempel” zoals ik.
   Ik begreep in die jaren ’70-’80 al niet dat die mensen, die islam toegelaten werd in NL.
   Maar er iets van zeggen toen ? dat kon niet. Het waren ook mensen met een weliswaar “ander” geloof. ??????????
   Wel daar is men dan nu wel achter, dat anders zijn.
   En dat is nog zacht uitgedrukt.

   Geliked door 2 people

   • Henk Beije zegt:

    Toch was er een man die ons waarschuwde,en er zelfs een partij voor oprichtte,Namelijk Hans Janmaat van de Centrum Democraten,en wat hebben ze die man vaak voor het gerecht gehaald.Maar anno nu heeft deze man wel zijn gelijk gekregen,want kijk alleen maar naar wie de gevangenissen bevoorraden met klanten,en een heel leger hand op houders voeden. Zoals de advocaten het OM en alle rechters,en ja,die willen hun werk wel behouden,net zoals al die mensen in de linkse baantjes van de gelukzoekers industrie. En wij,klootjesvolk worden met die allochtonen opgezadeld,en op een enkeling na,heb je er 3X niks aan.
    Kijk naar die haram moslimvrouwen in hun tenten,ze stinken op afstand !!

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Was toch jaren 70 – 80 ? Janmaat en wat hij zei vond ik toen al helemaal niet vreemd.
    Maar stemmen deed ik niet was vaak weg uit NL en politiek interesseerde me toen niet zo.
    Ik vond wel vreemd dat de mensen in algemeen hem afkeurden en hij zo werd vervolgd.
    Als ik nog op film die beelden zie van die domme massa die hysterisch naar hem staan te schreeuwen.
    De man heeft helemaal gelijk gelkregen, maar zo waren er meer en zijn er meer .
    Ook voormalige moslims of mensen die in die landen hebben gewoond en uit ervaring weten wat islam is, worden negatief bekritiseert.
    Op Fr sites lees ik artikelen van hen en veel van die mensen hebben bescherming nodig.
    De ware aard van de islam ligt er toch zo duim dik bovenop, dat de mensen ‘dat niet willen inzien.

    Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Stap voor stap neemt de islam gestaag en in razend tempo de macht over. We staan erbij en we kijken er naar, maar we doen niets. We laten het begaan. Onze kindskinderen en en hun kinderen zullen zich te zijner tijd vertwijfeld afvragen, hoe dat toch zo gemakkelijk kon gebeuren. Het is niets minder, dan platvloers hoogverraad aan het volk. De duivelaanbiddende heersers, die hiervoor verantwoordelijk zijn, verdienen een veroordeling door een volkstribunaal.

  Burgers, slaap niet langer !!! Wordt wakker !!! BIM, BAM, BOM !!! Alle klokken luiden en gij hoort het niet !!! Kom uit de veren !!! Speel niet langer met Fakebook !!! Laat u niet langer koeioneren !!! Kom op voor uw rechten en voor uw land !!! Pak op uw vlag, het rood-wit-blauw !!! Laat zien, waarvoor u staat !!! Laat de laffaards een poepje ruiken !!! Dit is NEDERLAND !!! Dit is ONS land !!! WIJ maken hier de dienst uit !!! Hier gelden ONZE wetten en ONZE cultuur !!! Laat UW land niet langer verkwanselen !!! Wacht niet langer !!! Eerdaags is het telaat !!!

  Geliked door 3 people

 11. Thomasson zegt:

  De burgemeester van Eindhoven, mijnheer John Jorritsma, gedraagt zich identiek op dezelfde wijze waarin NSB burgemeesters tijdens de Tweede Wereldoorlog zich gedroegen. Dat geldt ook voor burgemeesters die aanvankelijk niet bij de NSB zaten, maar wilden hun baan niet verliezen.
  Ze gedroegen zich uiterst kruiperig tegenover de Duitse bezetter. Zij vonden het niet erg dat de Duitsers burgers van hun stad of gemeente ’s nachts uit hun huis hadden gehaald en naar de dood hadden gestuurd. Ze hadden geen probleem ermee dat de Duitsers op latere fase mensen als vergelding in hun straten en omgeving hadden doodgeschoten. Zo ook gebeurde bij de acties tegen de Spitters (jongens die weigerden voor de Duitsers te werken). Maar, er is toch een verschil tussen de NSB (of meelopers) burgemeester van toen, en de onderkruipers van bugemeesters anno nu. In die tijd heerste oorlog en Nederland was bezet. NU WERKEN BURGEMEESTERS MET DE VIJAND MEE UIT VRIJE WIL. Niemand vraagt de VVD onderkruiper John Jorritsma de hielen te likken van de Sharia in zijn stad. Hij moet de Nederlandse recht van vrijspraak en democratie eerbidigen. PEDIGA mensen of wie dan ook HEBBEN HET RECHT te wandelen waar ze willen. Dat zolang zij niet zonder toestemming demonstreren. Vreemd is dat de politie heeft de PEGIDA mensen gearresteerd, maar de stenen- en eierengooiers niet. Stenen kunnen net zo gevaarlijk zijn als kogels. Burgemeesters als Jorritsma zorgen ervoor dat de islamisering van Nederland ongehinderd doorgaat en de Sharia wijken steeds verder worden uitgebreid of liever gezegd veranderen in BEZET GEBIED.

  Geliked door 6 people

 12. Lucky zegt:

  Hebben jullie met mobieltjes ook foto’s en filmpjes gemaakt van het gebeuren?

  Like

 13. Piet Snot zegt:

  Geliked door 3 people

 14. Lise zegt:

  Moslims met wie je een normaal gesprek kunt voeren?….
  Vergeet het maar. Die bestaan niet. Echt niet!

  Geliked door 6 people

 15. BigLJohn zegt:

  Moslims hebben het complete overheidsapparaat als vriend en worden daardoor steeds agressiever. De burgeroorlog is al uitgebroken, maar het is eenrichtingsverkeer. Nederlanders slaan niet terug, gaan alleen maar vreedzaam protesteren, waarna ze opgepakt worden voor een rit naar het politiebureau. Wat moet er toch van ons terechtkomen, want het zal niet lang meer duren eer wij allen als loslopend wild moeten rennen voor moslims die jacht op ons gaan maken.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Ken jij iemand die met 1 telefoontje 50-100 man kan verzamelen binnen 5-10 min?
   Dat is ook iets waar het ons aan ontbreekt.
   Wij zijn niet georganiseerd met maar 1 doel, wij gaan er niet voor met ze alle.
   Heb jij een probleem, dan blijft dat alleen jou probleem, geen mens (Nederlander) die jou zal helpen op straat.

   Geliked door 6 people

   • delamontagne zegt:

    Nee, die ken ik niet…………
    Dat oproep-telefoontje komt omdat die lui uit een “Groepscultuur” komen en daar bovenop nog eens de Oumma, de Islam-geloofsgemeenschap en die is belangrijker dan je buurman, je stadsgenoot of Nederlander in algemeen.
    WANT DAT ZIJN ONGELEUVIGE honden……….
    Zou het NL-spreekwoord: “Ieder voor Zich, God voor ons allen” ook in andere talen bestaan.
    Of in ’t arabierisch ?

    Geliked door 2 people

  • Ijsbeer zegt:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Shooting_range ( er bestaat geen nederlandse lemma )
   Zoek er een goede uit.
   Wordt lid. Je leert er mensen kennen.
   Wordt lang lid. Mensen leren jou kennen.
   Wordt heel lang lid. Je leert er mensen kennen met een telefoonnummer.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Je hebt niks aan een geregistreerd wapen hier.
    Op zich heel gezellig zo’n club, en je leert er met je wapen omgaan.
    Ik ben er zelf, lang geleden, lid van geweest met mijn pa.
    Gebeurt er wat in jouw buurt, dan staat de politie meteen bij jou voor de deur om te controleren of jouw wapen niet is gebruikt.
    Mijn pa had er 1 in huis in een kluis.
    Wat een gedoe en gezeik kan dat op leveren, je hoeft maar even van je route naar de schietbaan af te wijken, en je bent al de lul als je aangehouden zou worden.

    Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Daar hebben we stoere Peter weer.
   Jij durft nog geen zakmes open te vouwen als je deze nodig heb.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Zou Peter het licht gezien hebben Piet?
    Hij komt ineens met zo veel grof geschut.
    Machetes nog wel.
    Laat de Paus het maar niet horen.

    Geliked door 2 people

   • Peter zegt:

    Zuigende opmerking ?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Niks zuigende opmerking, jij bent tegen elke vorm van geweld, dus een constatering.
    En dat kan nooit na enkel opmerkingen over jou verdwenen zijn.
    Op zich geen verkeerde instelling, ik zit er ook niet op te wachten, maar zo werkt het nou eenmaal niet altijd meer vandaag de dag.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Niet zo hatelijk doen, wat je op 22.30 schreef WIST ik niet.
    Wel dat NL een controle land is op de 1e plaats,
    op de 2e plaats idem,
    op de 3e enfin zo kun je doorgaan ( geldt wel voor oorspronkelijke Nederlanders..)

    Like

  • delamontagne zegt:

   Ik moet ergens hier [ op zolder ! ] nog een machete hebben liggen.
   Iets van vroeger, souvenir van m’n vader uit Haïti.
   Daar kapten de Haïtiaanse negers het suikerriet mee.
   Nu blijkbaar ingeburgerd in Europa om andere dingen mee om/af te hakken ?

   Like

 16. fransdewit zegt:

  Met dat tuig is helemaal niet meer te praten, het wordt straks gewoon prijsschieten voor elke gast die durft zijn grote bek open te zetten tegen de normale burgers. Ik snap niet dat die dat tuig zulke dingen laat roepen. Ik had allang zo’n herrie-makende spieker meegenomen.

  Like

 17. Tineke zegt:

  Dank je wel voor je verslag Helena.
  Ik heb de filmpjes gezien.
  Ik heb er geen woorden meer voor !

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   2 weken geleden hadden wij hier een familie-lid op bezoek die we al in geen 15 jaar hadden gezien.
   Uit Eindhoven. Ik ging van te voren gelijk zoeken naar ’t adres.
   Laat dat nou Woensel zijn, op nog geen 200 m van die moskeet
   waar Pegida wil demonstreren.
   Een multi-culti gebeuren rondom hun woonplek begrepen we later uit de verhalen……
   Het was ongeveer rond de tijd van een van die demonstraties.
   Niet gelijk naar de ervaringen gevraagd, maar bleek toch niet allemaal zo fijn te zijn daar.
   Het was niet negatief of positief over de moslims e.d
   Eerder van:”praat er maar niet over, valt wel mee en als je er geen aandacht aan schenkt is ’t niet [zo] erg.
   Maar toen kwam ’t op die Meneer Wagensveld:”Ach die idioot, laat die in Dts-land blijven, het is een crimineel, veroordeeld
   voor wapen verkoop etc,etc.”
   Ging ’t later opzoeken op INET, wat hij voor handel doet in DTS-land en dat is daar legaal.
   Maar verder niets wetende over islam, moslims etc Volgt nauwelijks ’t nieuws en al helemaal niets op internet.
   Zo had ik een Fr site opstaan, dat ging weer over begraafplaatsen waar grafzerken worden vernield, kerken [proberen] in brand te steken.
   Toen ik daar op wees kreeg ik als antwoord:”dat gebeurt overal, over de hele wereld”, bedoelende, niet alleen door moslims.
   Wat ik wil zeggen, ik heb ’t idee dat het merendeel van de mensen er gewoon niet over wil nadenken/praten.
   Wat je niet weet [wilt weten !] is er niet, hoef je je ook geen zorgen te maken…………….

   Geliked door 4 people

   • Piet Snot zegt:

    Een vrij normale Nederlandse mening over alle mossel ellende.
    Alles wat niet in je straat gebeurt heb je ook geen last van, en wat er om de hoek gebeurt, daar bemoei je je gewoon niet mee.
    Dat is dan ook niet jouw probleem, dus daar hebben ze het liever niet over.
    De beste weg kijkers wonen hier in Nederland.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 24 juni 2019 om 00:08

    Door wat u zegt, raak ik er steeds meer van overtuigd dat we reddeloos verloren zijn.
    De stortvloed aan mohammedanen is niet te stoppen; het is net een doorgebroken stuwdam en het klootjesvolk vliegt óns naar de strot als we wijzen op het grote gevaar van de islam.

    Het allerergste is dat ‘onze linkse leiders’, die DOOR ONS WORDEN BETAALD om ONS van dienst te zijn, heulen met de vijand, terwijl zij genieten van hun meer dan riante inkomen en veilige luizenleventje.
    En zodra het voor hén te gevaarlijk wordt, nemen ze de benen, ook ‘socialistische’ Frans T. met z’n lachwekkende ‘ventieltje’.

    Ach, niets nieuws onder de zon.

    Ik vraag me steeds vaker af waarom ik nog iets onderneem; over 3 tot 5 jaar worden we door de schurftige mohammedaan afgeslacht. Als we ‘geluk’ hebben, ‘pas’ over 10 jaar.
    Tegen die tijd hoop ik er niet meer te zijn, want wie kan er nu leven onder het achterlijke juk van de islam, die ziekelijke dwangneurose?

    Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    Dat is ook precies wat mij zo frustreert heer delamontagne.
    Maar laten we ook niet vergeten, dat zij geïndoctrineerd zijn door het staatsjournaille.
    Daar wordt Pegida weggezet als opruiers.
    Nou ,dan is het voor de meeste gewoon waar.
    Want……zelf gehoord op het NOS journaal.
    Ze hebben er geen idee van dat de NOS uitzendt wat Den-Haag wil dat zij uitzenden.

    Met dat soort mensen WIL ik niet eens meer in discussie !.

    Geliked door 3 people

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne. @delamontagne. Weet jij wat er zo vreemd is aan het gedrag van u familielid? Ik neem aan dat deze man of vrouw heeft niet de Tweede Wereldoorlog meegemaakt en leefde zeker niet in de jaren ’30. Toch is zijn of haar gedrag identiek aan die van mensen die in de tijd hadden geleefd. Zeer weinig mensen, in de jaren ’30, wilden inzien hoe gevaarlijk Hitler en het nazi-regime waren; vooral in de kuststreek (de Randstad). https://www.youtube.com/watch?v=T2voZU9_6n4 Zij leefden in een gekleurde zeepbel en deden hun best het gevaar te negeren. Dat deden ze ook toen Hitler Oostenrijk inlijfde en later Tsjecho-Slowakije. Ze redeneerden dat er geen oorlog zou komen. Zo ver zou Hitler niet gaan. Nederland kan zich op haar neutraliteit beroepen. Zie de volgende videofragment om een kijkje te nemen in de wereld van toen: https://www.youtube.com/watch?v=kmMwWDjhBLE
    In onze tijd proberen de meeste mensen zich ook het immense islamgevaar te bagatelliseren of geheel negeren. Het schrikbarende bewind van ISIS en de bloedbaden onder de Syrische christenen, Jezidis waar de gehakte hoofden en ledematen in de straten rollen laat het Gutmenschen publiek in Nederland en andere Europese landen net zo veel indruk als de bezetting van Tsjecho-Slowakije toen. Het Nederlandse publiek en de media bleven apathisch ook op het moment dat zulke taferelen in het land plaats vonden (of nog steeds vinden) https://www.youtube.com/watch?v=TsnElWQ1FRE Al is het gevaar in Nederland Geëscaleerd https://www.youtube.com/watch?v=-xvMfzDvSVM en https://www.youtube.com/watch?v=A_nndWLFjgU en https://www.youtube.com/watch?v=ca4TnKP-za4. Het is te begrijpen dat de Nederlanders toen doodsbenauwd waren voor de Duitsers. De Duitsers waren technisch en militair oppermachtig. Maar wie zijn de gekleurde primitieve vullis waar de meeste analfabeet is dat wij zo doodsbang voor hen moeten zijn.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Nee niet meegemaakt want hij is pas 65 geworden.
    En ik nam aan dat ie dus AoWer was, maar moet nog 2 jaar wachten geloof ik.
    Mensen die wel bewust de oorlog hebben meegemaakt zijn er haast niet meer want dan moet je toch tegen of in de 90 zijn.
    Zelf ook niet meegemaakt want ouders woonden in buitenland en ik herinner me alleen dat ze zich zorgen maakten over hoe ’t in NL verging ( inet etc had je uiteraard niet )
    Door die 2 dagen hij was hier begrijp ik beetje meer de houding van andere NL-ers die wel gevaar van islam inzien en dagelijks zulke mensen meemaken.
    Dat familielid ging er prat op nauwelijks nieuws te volgen, leeft in eigen coconnetje.
    Is erg in [kerk]kunst geïnteresseerd, spreekt/leest Frans en toen ik op internet op een Franse Site liet zien van de verwoeste Kerkhoven, vernielde kerken etc, WIST HIJ NIETS VAN ? ? ?
    onbegrijpelijk.
    Ik denk de houding van je moet er geen aandacht aangeven, DAN IS HET ER NIET.
    Ik heb zelf islam meegemaakt toen ’t nog niet of nauwelijks in NL was, maar ben pas afgelopen 10-20 jaar in gaan verdiepen ( boeken Engels, Am mensen die er gewoond hebbben etc, etc. )
    groeten uit Fr…………….

    Like

   • Lot zegt:

    Ze kunnen niet vechten. Ze hebben geen wapens. Vuisten zijn niet sterk genoeg. Dat weten ze. En dan kijken ze weg, dan bestaat het inderdaad niet.
    Hadden we wapens, dan hadden wij ons anders gevoeld. Alle wapens zijn door ons uitgevonden! En wie heeft ze, en wie bepaalt erover, dat zijn de Slavische mensen die ze bij ons hebben weggekaapt. Een andere Slavische wegkaping is van de USA en USSR die Duitse raketbouwers en wapenbouwers wegstalen. Zelf konden ze het niet. En nog kunnen wij onszelf niet verdedigen.
    Ik heb het vermoeden dat als wij de lijken op straat laten liggen hier en daar het anders zal worden. Ik weet alleen niet, of het dan grimmiger wordt of dat het dat steeds meer winnen wordt. Of no way out shooting voor ons en dan dus maar gewoon door blijven schieten, omdat je toch niets meer te verliezen hebt. Zo daar hebben ze upstairs niets meer op te zeggen denk ik.

    Like

 18. Harry zegt:

  Diep respect voor jullie , Helena !
  Door een aantal omstandigheden kan ik er niet meer bij zijn ,
  maar ik steun jullie van ganser harte !

  Geliked door 2 people

 19. Volgelingen van een massamoordenaar en pedofiel kunnen geen goede geïntegreerde Nederlandse burgers worden ( al zijn er wereldwijd 1,8 miljard sympathisanten die met deze achterlijke wrede religie instemmen ) Een overheid die met zo’n fascistoïde ideologie heeft ingestemd , is geen knip voor de neus waard !L’histoire se répète??? Ik hoop het niet!!

  Geliked door 5 people

 20. Melissa zegt:

  Super mooi geschreven. Nog steeds vind ik het als Vlaming echt oprecht jammer de moskee niet te hebben gezien. Volgende keer beter?

  Like

 21. Pingback: 22 juni 2019: PEGIDA veroordeeld tot eerste openbare sharia-steniging in Eindhovens kalifaat • JDreport.com

 22. Republikein zegt:

  Goed geschreven verslag van deze wanvertoning.
  Dank, dit verdient zeker mijn respect.

  Like

 23. jack black zegt:

  ALLE INWONERS DIE NIET UIT EUROPA

  KOMEN HEBBEN ZICH INTIGREERT !

  ALLEEN DE MOSLIM NIET !

  DIE MASSAKREERT !

  ERUIT MET DEZE TROEP !

  Like

 24. Helena zegt:

  Hey Melissa, zeker en vast! 🙂

  Like

 25. Lot zegt:

  Een Turkse politie in Eindhoven dat belooft niet veel goeds voor onze toekomst.

  Een blondharige heks receptioniste die denkt dat wij nog altijd door links geimponeerd kunnen worden met, wat ben jij slecht, jij een racist, en dat je dan je wel inhoudt. Mis. Zijn we niet meer. Gewoon zwaaien en wat lachen naar haar. Worden ze pissig van.
  Het valt mij altijd op hoe die mensen, bruinhemden internazi’s lijken op die buitenlanders, ook donkere mensen denken dat zij mij de les kunnen lezen, ik ben gewoon niet geinteresseerd in wat zij van mij denken, daar heb ik mij van losgekoppeld. Omdat het niet voelt dat zij van mij houden, zijn wij geen 1 volk meer, en dus kun je mij als die blondharige heks niets meer (als een klein kind) imponeren en toespreken dat ik iets fout heb gedaan.

  Geen glas water van een islamitische cateraar? Ik heb respect voor andere mensen in verre landen, en wil hetzelfde respect terug. Als zij daar verhongeren door droogte, dan heb ik daarvoor klaargestaan met geld. Als je iemand het eten en water niet gunt.

  Gatverdamme zelfs de schoenen moeten uit. Een vorm van verkrachting. Iemand vertelde mij over een reis door Turkije waar ze met een tshirt lopen om wat zonnestralen op te vangen, dat de lokale bevolking hun lastig vielen, dat ze lange mouwen moesten dragen. Mijn seks zit toch echt tussen de benen. Hoe kun je nu geil worden van armen? Daar begrijp ik niets van. En waar kan dat allemaal naar toe leiden… Naar seks met dieren? Toen herinnerde ik mij een gesprek tussen twee Islam vrouwen op een hogeschool, ik hoordde dat hij seks had gehad met dieren, daar moet je mee oppassen oid. Ik meende dat de ander interesse had in deze man of mogelijk verloven.

  Die mevrouw was zeker een varkenslapje aan het braden op haar barbeque. Straks kan ze niet meer in haar tuin verblijven en moet zij achter de geraniums. Ze had Edwin moeten bellen en hem laten langskomen en de bakstenen in de tuin laten zien. Als ze vanaf de weg zijn gegooid en ze langs haar heen zijn gegaan en tegen haar hoofd waren aangekomen, had ze wel een schedelfractuur kunnen krijgen. De mannen konden wel/niet zien waar hun steen naar toe ging en toch werpen.

  een verhaal. Mijn gedachten gaan op hol en een paar Islamitische vrouwen vragen om drinken terwijl ik sta te barbequen met mijn varkenslapje. Ik kijk strak vooruit en zij blijven aandringen dat zij zo een dorst hebben en verdwaald zijn. Ik denk ik kan ze niet uit de sloot laten drinken en geef ze een flesje water terwijl ze al aan het doorlopen zijn bij de heg. Dan zeg ik normaal gesproken zou ik dat niet geven, maar omdat je zo een dorst hebt want Arabieren kwellen dieren etc.en schelden ons uit. Beledigd gooien ze het flesje weer over de heg.
  Dan bevind ik mij voor een deur met een vriendin en wij hebben erge dorst en doen alsof we erg linkse types zijn in de moslimbuurt en vragen om drinken. Na wat aandringen komt het dochtertje zwaar gehoofddoekt ons toch een flesje brengen ach gut en we nemen het aan.
  Dan denk ik aan mijn tante die als leraar ook voor de deur stond van de ouders van haar Turkse leerlingen. In de jaren 80 als lagere school leraar kreeg zij 5 Turkse kinderen in de klas. Latere jaren breidde dat al snel uit. Hoewel ik daar nooit zoveel Turken zag, die kregen zeker kinderen en de NEderlanders wilden de hunne er niet tussen zetten. De ouders wilden geen geld betalen en mijn tante wilde niet dat de kinderen daar onder lijden en betaalde een deel zelf en een deel de school. Zij ging naar de ouders met een moderne Turkse vrouw die geen hoofddoek droeg, die zij kende en had gevraagd mee te komen. Je denkt goh de leraar van je kind staat voor de deur kom binnen voor een kopje thee, mijn kind zit toch de hele dag bij deze mevrouw. NEE KKKKKKKKKKRT DAT GEBEURDE NIET. Al snel werd de deur dicht gegooid of wat Turkse woorden gebruikt. Dat ging zo een twee jaar. En op lang aandringen wat dat woord wel niet betekende, zei de Turkse fahises, hoeren, dat zij beiden hoeren waren. Tegen mijn nette tante die toen al tientallen jaren in het onderwijs zat. Dit was in Enschede.

  Like

 26. Scarlatti zegt:

  Perfect omschreven! Dank je Helena.

  Like

 27. Pingback: HELP DE WEBMASTER! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s