PVV: Baggerakkoord

Screenshot_228

Daar stonden ze dan bij de persconferentie. Eric, Kajsa, Carola en Stientje namens het kabinet, glunderend naar Diederik, Pieter en Ed van de Nationale Klimaatmaffia. Het akkoord dat ze presenteerden was bagger. Over onderwaterdrainage, de bandenspanning van auto’s, warmtepompen en het monsterlijke rekeningrijden. Nederland is verantwoordelijk voor 0,35% van de mondiale CO2-uitstoot. Het halen van de doelstellingen door Nederland zal betekenen dat de temperatuur met 0,00007 graden minder zal stijgen.

PVV Tweede Kamer

PVV-fractievoorzitter Wilders: “Dit is ideologische gekte. Groene gekte. Met de handtekening van de VVD eronder. Dit akkoord zal de mensen en bedrijven in Nederland bakken met geld kosten. Het is puur bedrog dat de precieze kosten niet eens zijn doorgerekend! We hebben in Nederland geen CO2-probleem, maar een VVD-probleem. We moeten niet van het gas af, maar van dit kabinet af. Pak de echte problemen in dit land maar eens aan, doe eindelijk iets aan de koopkracht i.p.v. mensen met nieuwe kosten en leningen op te zadelen. Pak de criminaliteit aan, stop de massa-immigratie. Doe iets zinnigs. Dit akkoord kan zo de prullenbak in.”

PVV normale grootte

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op PVV: Baggerakkoord

 1. Japio zegt:

  Dit kabinet is het meest achterlijke dat ooit geregeerd heeft. Wat een dwazen zijn het, aan de ene kant massa immigratie en aan de andere kant een zgn CO2 probleem aanpakken. Stop dan die immigratie dan heb je een stuk minder CO2 vervuiling en andere soorten vervuilingen.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Dit kabinet is het meest achterlijke dat ooit geregeerd heeft…”

   Nee, Japio. Dit kabinet is het meest criminele dat ooit geregeerd heeft.
   Aan de ene kant wordt er alles aan gedaan om het volk financiëel op de knieën te krijgen.
   Aan de andere kant wordt er alles aan gedaan om het volk, als het eenmaal op de knieën ís, te laten overheersen door mohammedanen. Denk nou niet dat dit allemaal per ongeluk gebeurt, het is de bedoeling! De omvolking is in volle gang en Juncker, Merkel, Rutte, Soros, Macron en noem het schoftentuig maar op, zien dat het goed is.
   Maar vooral een cordon sanitaire rond PVV en FvD leggen en allemaal op GL, SP, D66 en VVD blijven stemmen. Zoveel te eerder gaan we naar de verdommenis.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ik denk dat we maar eens links en rechts moeten gaan kijken welke belangen er voor de politiek in het spel zijn in het klimaatgebeuren.
    Mij lijkt dat een aantal ministers en staatssekretarissen wel enige aandelen hebben in de bedrijven die met het klimaat bezig zijn en op die manier hun zakken flink vullen.
    Ik stel voor om de reageerders hier aan te sporen om dat eens uit te zoeken en dan gezamelijk een en ander door te geven aan de PVV.
    Want het kan in mijn ogen niet mogelijk zijn dat dat schorem in Den Haag de neuzen allemaal in dezelfde richting hebben omdat het zo goed is voor de burger

    Like

 2. Cathja zegt:

  Voor 100% eens met Wilders’ uitspraken. Het is inderdaad bagger. Een akkoord wat bol staat van leugens en bedrog, waar de burgers het slachtoffer van zullen worden!
  Ze zijn hier compleet van hun verstand beroofd.

  Geliked door 4 people

 3. henk verhoef zegt:

  Het accoord geeft het kennis niveau van de nederlandse elite aan
  De planeet is een miljarden jaren oude eenheid met x water en gassen van een bepaalde verhoudingsamenstelling ( juiste verhouding stikstof en zuurstof etc|)
  Ga je een van die gassen verhogen ( bv co2 verhogen–als dat al mogelijk zou zijn) dan veranderd de samenstelling verhouding en wordt ook zuurstof verhouding gewoon minder en gaat het licht uit( stopt de verbranding) zet maar een kaarsje onder een omgekeerd glas en binnen no time is het kaarsje uit– zuurstof te kort en co2 te hoog
  oh die verhoudingvermindering van zuurstof hoeft maar 0,002 pct te zijn om alles te doen stoppen
  Ja alles– ook alle motoren en alle mensen hebben subiet ademnood

  einde klimaat verandering door het stomme = zoogdier– mens
  OOK het aantal monden dat gevoed moet worden is over de miljarden jaren niet veranderd nu
  wat minder dieren met hersens maar veel meer hersenloze zoogdieren van menselijk ras= de nest vervuilers
  Dat zijn de mensen wel- vieserikken zonder weerga maar de mens is de eerste die uitsterft– kijk maar hoe moeilijk het voor de blanken is om voortteplanten en voor de getinte om zich ZELF te voeden
  De planeet zal niet vergaan– de mens zal voor die tijd verdwenen zijn
  Wat een genot zal dat zijn voor de planeet geen mannetje meer achter de kinderwagen met een koekoeksjong erin

  Like

 4. an zegt:

  Van Dwaze, Gekken, Debielen, Zwakzinnige, Zwaar Gestoorde. Klaplopers Zakkenvullers Vernietigers, van het Nederlandse volk, daar kan een normaal denkend mens niet van winnen

  Geliked door 1 persoon

 5. King Arthur zegt:

  Wat te denken van onderstaande bagger, huurverhogingen van 50-100 fucking pleuro’s per maand?? Alleenstaanden niet meer in sociale huurwoningen?? Even zomaar een berichtje, buiten alle klimaatbagger om. We worden zo gigantisch genaaid van de grootse criminele organisatie in NL
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1370835650/alleenstaande-geen-kans-op-sociale-huurwoning

  Like

 6. flyer210 zegt:

  Geert weer de enige met gezond verstand, wat een vertoning vandaag, dat deze mensen met dit soort beleid zich nog durven vertonen is mij een raadsel, je kunt beter geen regering hebben dan dit zoodje onbenullen.

  Like

 7. Peacepipe zegt:

  Als de mens de veroorzaker is van de opwarming van de aarde, dan is er maar één oplossing: MINDER, MINDER, MINDER MENSEN…!!! Drastische geboorte beperking is dan het eerste wat aan de orde moet komen. Maar dat is een onderwerp waar de politici zich niet aan willen branden. Dat onderwerp aansnijden zou meteen een golf van negatieve reacties opleveren en dat is niet goed voor je politieke loopbaan. Een aanvaring met godsdiensten moet vermeden worden, dus hebben ze een andere “schuldige” bedacht: CO2 en stikstof! Zo wordt het bevolkingsprobleem, dat zich hoe dan ook op korte of langere termijn zal aandienen vooruit geschoven. Met als gevolg dat de maatregelen dan nog veel ingrijpende zullen moeten zijn. Waarbij oorlogen om grondstoffen én of schoon drinkwater niet uit te sluiten zijn.

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   Vette Like!!

   Like

  • rottenpikwick zegt:

   We gaan richting de 12 miljard! Over de miljarden dieren hoor je amper iemand! Die eten, poepen ook. Hebben ook recht op leefruimte. Voor oorlogen om grondstoffen werd lang geleden al voor gewaarschuwd. ‘The Worst is yet to come’!

   Like

  • Jean zegt:

   Om dat proces te versnellen halen ze die overbodige gevaarlijke ballast met miljoenen naar Europa zo is hun postje veilig en zitten wij met en in de ellende, ze vinden wel kakelkippen om de klimaatmaffia veilig te stellen want wij burgers worden wel geplukt via allerlei trukjes.

   Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Helemaal Met Geert eens. Helaas slaapt Nederland gewoon verder en laat zich alles aanpraten door dat stelletje onbenullen.

  Geliked door 2 people

 9. Alles wat dit sloopkabinet aan bagger op het Binnenhof produceert wordt naderhand uitgereden over ons land.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  En zo dwingen ze ons om een warmtepomp en andere niet-werkende rotzooi te kopen, terwijl we ons geld hard nodig hebben voor ons ‘levensonderhoud’ en dat van onze huisdieren; die moeten we dan zeker maar ‘gewoon wegdoen’?
  Ik vind het verschrikkelijk dat mijn geld zomaar wordt weggegooid t.b.v. die klimaatmaffia.
  Moet ik dan straks nóg minder gaan eten?
  ROTZAKKEN!

  Like

 11. Jean zegt:

  De klimaatmaffia heeft alle vrijheid gekregen van het politiek gespuis en om dat te bekrachtigen hebben ze wat kippen gevangen en die wat extra veren hebben gegeven op voorwaarde dat ze hard kakelen.
  Ik walg van die klimaatmaffia.

  Geliked door 1 persoon

 12. rottenpikwick zegt:

  Het is nog nooit zo’n (menselijke) ZOOI geweest op deze planeet als nu, daar ZOU de opwarming best wel eens debet aan kunnen zijn! ZOU!!!!

  Like

 13. Perfide Albion zegt:

  Hahaha. . Het kabinet- maar ook hun kiezers- kunnen we vanaf nu met recht vogelmoordenaars (windmolens) en insectenroosteraars (zonnepanelen) noemen.

  Nog nooit zo’n idioot zootje bij elkaar gezien. Dat ze allemaal maar snel (sic)een langzame pijnlijke dood mogen sterven. Das beter voor het klimaat.

  Like

 14. Kraftavilqa zegt:

  Dit illustreert weer eens hoezeer onze roverheid ons haat.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Baggerakkoord………..Want verwacht je anders van Baggerpolitici !!
  De milieufascisten kraaien het hoogste woord !!

  Like

 16. AEO zegt:

  We worden geregeerd door een stelletje onbenullen. Langzaam begint het steeds duidelijker te worden dat de CO2 niet zoveel voorstelt, en dus komen ze nu weer met een stikstof verhaal! Terwijl de atmosfeer gewoon 78% stikstof bevat van nature, denken ze nu werkelijk dat we daar iets aan kunnen veranderen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s