CARTOON: De oorzaak van de trilaanvallen

Screenshot_243

Je bent een fantastisch mens en geweldige vriendin en onze relatie is grandioos!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON: De oorzaak van de trilaanvallen

  1. Hendrik M. zegt:

    Het lijkt of ze beeft van angst, of komt ze zo klaar?

    Like

  2. rottenpikwick zegt:

    Hopelijk krijgt ze haar verdiende loon, Bevordering tot De Heerlijkheid!

    Like

  3. Pietersen zegt:

    Merkel is een gestoorde persoonlijkheid die nooit Duitsland had mogen leiden. Deze freak kan tijdens momenten waarbij zij passief moet zijn, zoals naar het Duitse volkslied luisteren, haar gevoelens niet meer onder controle houden maar probeert nochtans met alle macht en samengeknepen lippen niets te laten merken van de gekte die in haar zit en naar buiten wil komen.
    Al die smoesjes over uitgedroogd zijn, te weinig eten etc etc., allemaal leugens en ontkenningen van haar miserabele psychische innerlijk.
    We staan te kijken naar een gek die tot het laatst toe met smoesjes probeert ons voor de gek te houden, terwijl ze al lang in een gekkenhuis had moeten worden opgenomen.

    Geliked door 4 people

  4. Rensk. zegt:

    Het komt omdat ik teveel geschiedenisboeken gelezen heb welke de reden is dat ik de West-Europese ¨leiders¨ liefst naar een andere wereld wens. Je gaat dan parallellen zien. Ze onderwerpen ons aan een diversiteitsdictatuur. De leiders van nu wanen zich onaantastbaar. En daar gaat het al helemaal fout. Alle dictataturen worden/werden geleid door mensen, die een zeer moeilijke tot een zeer kwaardaardige inborst hebben. En aangezien het volk tegen deze massamigratie is (of mensen door valse informatie denken dat men er goed aan doet) en de ¨leiders¨ niets doen de smokkelaars tegen te houden gaat de migratie stilletjes door. Leiders willen dit. Net als het klimaat. Overheidsprojecten gaan meestal fout. Men zegt dan dat er ook wel eens wat goed gaat. Laten ze de balans dan maar eens opmaken van wat er fout gaat en wat er dan wel goed gaat. Er wordt met geld gesmeten aan projecten waar amper tot helemaal niet over nagedacht word en over tig jaren weer bekend word dat het 0 opgeleverd heeft.

    Geliked door 3 people

  5. Jade zegt:

    Volgens mij hebben die trilaanvallen
    te maken met satan.

    Like

Plaats een reactie