Kritiek op arrestatie van Carola Rackete: Salvini zet Steinmeier op zijn nummer

Screenshot_273

V.l.n.r.: Steinmeier, Salvini, Rackete.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Ook de Duitse president Frank-Walter Steinmeier (SPD) neemt het woord en doet zijn duit in het zakje: Steinmeier had in het zomerinterview van het ZDF kritiek op de Italiaanse regering wat betreft de arrestatie van de Duitse kapitein van de “Sea-Watch 3”. Het zou kunnen zijn dat er Italiaanse rechtsvoorschriften zouden bestaan wanneer een schip een haven zou mogen aandoen en wanneer niet, zei Steinmeier. Het zou ook kunnen zijn dat er sprake zou zijn van overtredingen of strafbare feiten.

politikstube

“Alleen: Italië is niet zomaar een land. Italië bevindt zich in het midden van de Europese Unie, is oprichtingsstaat van de Europese Unie. En daarom mogen we van een land als Italië verwachten dat men anders omgaat met zo´n zaak”, aldus Steinmeier. Daarna citeerde Steinmeier ook de inzamelingsactie van de beide presentatoren Jan Böhmermann en Klaas Heufer-Umlauf. “Wie mensenlevens redt, kan geen misdadiger zijn”, zei Steinmeier.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, antwoordde op deze inmenging:

“Wij verzoeken de Duitse president zich bezig te houden met het gebeuren in Duitsland en mogelijkerwijs ook aan zijn medeburgers te verzoeken de Italiaanse wetten niet te schenden en gevaar te lopen Italiaanse politieambtenaren te doden. Wij zullen er voor zorgen de criminelen te veroordelen en in de gevangenis te krijgen.”

Screenshot_274

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Italië. Bookmark de permalink .

57 reacties op Kritiek op arrestatie van Carola Rackete: Salvini zet Steinmeier op zijn nummer

 1. Rensk. zegt:

  Wat een ongelofelijke arrogantie. Ik zou ook zeggen: bemoei je met je eigen land. Daar zijn grote hoeveelheden mensen, die geholpen moeten worden. Wat hebben toch veel mensen die nare eigenschap zich te bemoeien met andermans zaken , terwijl ze hun eigen zaken vaak totaal niet op orde hebben. Schijtlui

  Geliked door 8 people

 2. Harry zegt:

  Kunnen we die rot-moffen niet opdragen zich uitsluitend met hun interne aangelegenheden te bemoeien ?
  Zodra ze zich buiten hun landsgrenzen begaven werd het altijd ellende , kommer en kwel .
  Sjoemelsoftware , leugens , bedrog en hersenspoeling , dát is waar ze voor staan .
  Ze zitten nog in die 40-45 modus .
  Je hebt je kans gehad : BASTA !

  Laat die Italianen lekker begaan , het gaat daar helemaal de goede kant op .
  En die Duitse dorre stokken hebben zich daar hélemaal niet mee te bemoeien !
  Met andere woorden : hou je Duitse grote rotsmoel , Steinmeier !
  Of wil je straks ook gaan staan te shaken wegens landverraad ?
  Met de hete adem van dat Joods-Amerikaanse reptiel Soros in je nek ?
  Pas op , hoor !

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Harry, ik hoop dat je met die rot-moffen WEL degenen bedoeld die linksgezind zijn en bijna heel Duitsland naar de knoppen helpen met hun ziekmakende gedachtegoed! De overgrote meerderheid van de Duitsers willen namelijk daar helemaal GEEN islam, “asielzoekers, vluchtelingen en moslims”, etc. hebben omdat deze hen ongevraagd door de strot werden geduwd! Laat die Frank-Walter Steinmeier anders gewoon naar Berlijn- Plötzensee op bezoek gaan in het gebouw waar de Duitsers worden herdacht die zich tijdens WO II hadden verzet tegen het nazi-regime!
   De leden van de linkse ‘Rote Kapelle’ (Rode Orkest) waren namelijk zelf nog zo dom geweest om de gehate Jozef Stalin te voorzien van informatie over hoe Adolf Hitler hem in 1941 zou aanvallen en hij liet hen daarna, gelijk naar de spion Richard Sorge, vallen als een baksteen omdat Stalin zo ondankbaar was als de pest!
   Als Steinmeier trouwens in die tijd leefde en een uitnodiging had gekregen om naar Moskou af te reizen en hij was het gebouw van de NKVD binnengegaan dan was hij daar nooit levend uitgekomen, gelijk naar alle dieren die de “zieke” leeuw opzochten in zijn hol waar de vos en de jakhals wijselijk wegbleven daar talloze dierensporen het hol WEL binnengingen maar geen enkel spoor kwam daar naar buiten lopen!

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Met verbazing lees ik altijd jouw reacties.
    Als of je elke dag van de oorlog bewust mee gemaakt heb.
    Dat jij een hobby heb is hartstikke leuk voor jou, maar dit is wel heel erg uit de hand gelopen.
    Jij hebt zo’n beetje elke documentaire of boek over de oorlog uit je hoofd geleerd.
    Er komt geen reactie voorbij waar geen info over de oorlog is te vinden.
    En wat het nou allemaal met het onderwerp te maken, ontgaat mij al helemaal.
    Behalve dat het over een Duitser gaat, dus blijkbaar aanleiding genoeg voor jou om er weer een stukje oorlog info over achter te laten.
    Zelf oudere, die dit wel bewust hebben mee gemaakt heb ik nog nooit zo vaak over de oorlog horen praten zo als jij.
    Maar nou ontwijk ik dat soort mensen wel graag, die zijn namelijk stil blijven staan in hun leven.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Als Salvini zou toegeven aan de Duitse linkse propagandamachine zal het vertrouwen van het Italiaanse volk in zijn politiek enorme schade leiden.
    Natuurlijk gaat Salvini dus gewoon door en gaat die gestoorde Carola Rackete voorlopig de gevangenis in.
    Niet alleen zal zijn politieke goodwill daardoor nog meer toenemen, tegelijkertijd heeft hij ook een belangrijke troef in handen om eisen te kunnen stellen bij de EU.

    Like

   • Jan j zegt:

    Ik ga ruim 40 jaar voor een korte vakantie in Duitsland en veblijf hoofdzakelijk bij particulieren.
    Ik heb de Duitsers als zeer correct en degelijk ervaren. Ik ben nooit bestolen en heb ook nooit geweld ervaren of ander ongemak, alhoewel de laatste jaren opvallend veel politie op de been is bij feesten in de stad. Alhoewel ik ook vaak heb gehoord dat duitsers vervelende trekjes vertonen in werkrelaties. Wel zijn de duitsers heel gezaggetrouw. Gecombineerd met de voortdurende chantage en verwijzingen naar ah zijn ze nu wat ze zijn. Ze willen het te goed doen.
    Ik weet dat de meeste mensen waar ik mee in contact kom niets van de zgn azielzoekers hebben, maar ze zijn bang om voor rascist uitgemaakt te worden, net als hier overigens

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Piet Snot, dan mag je nog van geluk spreken dat je niet ging discussiëren met een zekere Olga Mihajlova over dat wij de Russen dankbaar (?) moesten zijn omdat zij ons na WO II “verlost” zouden hebben van de nazi’s! Met dat arrogante wijf kon je geen enkel fatsoenlijk gesprek voeren omdat het een soort neo-Stalinist was die, ironisch genoeg, in Nederland is geboren en de autochtoonse Nederlanders feitelijk gewoon ziet als een stel minkukels!
    Van de misdaden van die akelige Stalin wou ze totaal NIETS weten, gelijk naar talloze neo-Stalinisten of neo-communisten bij Michel Krielaars en het is nog een geluk dat ze de site van E. J. Bron niet heeft ontdekt daar Olga in staat zou zijn om ons allemaal uit te maken voor neo-nazi’s, fascisten, anti-Russen, ondankbare weekdieren en wie weet al niet meer!
    Stel dat ze dadelijk nog van de webmaster had geëist dat deze verhalen had MOETEN plaatsen wat voor een geweldige bevrijders de Russen zogenaamd waren voor Nederland en dat hier Jozef Stalin verheerlijkt moest worden! Ik hoop dat de webmaster die akelige linkse heks hier NOOIT zal toelaten want ze is in staat om je het leven met al haar linkse reacties tot een hel te maken!
    En nog even op de Duitsers terug te komen: mijn moeder en oma werden ooit in 1944 bijna door een Duitser in Helmond gedood waarna een andere Duitser haar redde, mijn oma moest ooit een jonge soldaat van de Hitlerjugend uit haar huis werken om zo te voorkomen dat ze van collaboratie werd beschuldigd en mijn opa en oudtante werden ooit door de SS bijna naar de gevangenis toe gestuurd voor het illegaal smokkelen en vervoeren van voedselvoorraden over het platteland bij Helmond! Maar dankzij een aantal Nederlandse SS’ers, die werden gemanipuleerd door overige familieleden, kwamen mijn opa en oudtante alsnog vrij want anders hadden ze WO II nooit overleefd!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Jules, mijn opa had een neus zo als je ze alleen ziet in spot prentjes over joden.
    Ga er maar van uit dat dat een hoop problemen heeft opgeleverd.
    Een oom van mijn moeder was zijn been kwijt geraakt door een lijken ziekte omdat hij ze moest verplaatsen in een concentratiekamp.
    Maar nooit hadden ze het over de oorlog zoveel als jij doet.
    Mijn pa was 9 toen het afgelopen was, en die heb ik er nog nooit over gehoord.

    Ik ken wel mensen die ouders hadden die hun kinderen overladen hebben met verhalen uit de oorlog, waardoor ze er zelf een trauma aan hebben over gehouden.
    Ook deze mensen raken er maar niet over uitgesproken, ondanks dat ze er geen dag van hebben mee gemaakt.
    Die ouders hebben er geen idee van wat ze hun kinderen hebben aangedaan, die zijn voor hun leven getekend.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    En heb je soms al eens iets vernomen van die Olga Mihajlova wiens opa in Rusland had gevochten tegen de nazi’s? Als je daar nog mee had moeten gaan twisten dan was je totaal gestoord geworden van dat akelige wijf daar zij totaal niet was af te brengen om het feit dat wij hier in Nederland de Russen toch zo dankbaar moesten zijn omdat zij ons hadden bevrijdt!?
    Jammer genoeg ben ik er nog niet achtergekomen of de webmaster haar kent via youtube en reken maar dat als Olga de site van E. J. Bron zou ontdekken zij in staat is om ons allemaal voor een stel ondankbare honden uit te maken daar zij toch niets om Nederland geeft, gelijk aan de linkse blauwe jakhalzen!
    En daarbij; heb je ooit eens op internet iets gevonden over Cato Bontjes van Beek (1920-1943), een lid van de Rote Kapelle (ze had een typische Nederlandse achternaam maar Cato was geboren in Bremen) die in Berlijn- Plötzensee is onthoofd onder de guillotine?
    Er hangen daar een aantal foto’s van Cato waar je goed op kunt zien hoe jong zij was en daarnaast hingen nog afbeeldingen van haar medestrijdster Liane Berkowitz (1923 – 1943) en die kijkt alsof ze ieder moment in huilen kon uitbarsten daar de nazi’s haar baby hadden vermoord voordat ook Liane onder de guillotine stierf!

    Like

 3. koosv8 zegt:

  Wie mensenlevens reed kan geen misdadiger zijn. Wat een leugenachtige hufter. Hoeveel zijn er al verzopen door dat ,, wer schaffen das,,
  En hoeveel van jullie eigen volk zijn er om zeep geholpen door deze barbaarse moslim mannetjes. Deze zakkenwasser kan beter in het bos gaan wandelen, dan zullen de eekhoorns korte metten met hem maken. ???
  Ja, want die zijn gek op van die grote EIKELS.
  PS. U doet goed werk heer Bron, maar niet voor mijn bloeddruk. Wat een rotzakken zijn er toch.

  Geliked door 3 people

 4. Harry zegt:

  Oh ,
  En we hebben dat wijf dat het kennelijk tot kapitein geschopt heeft , kunnen aanschouwen .
  Een rasta kop als een weggooi fles , met een kop haar dat in geen tiental jaren gewassen is !
  Wat zal dat kreng stinken , zeg !
  Daar komt vast geen vent bij in de buurt , al zat je drie maanden op zee !
  Opsluiten dus , en gewoon de komende vijftig jaar vergeten .

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Een vreemd gezegde uit de oude doos m.b.t de scheepvaart ( toen er nog geen vrouwen aan boord waren ! )
   “Een vrouw en een kip zijn de pest voor een schip”.
   Slaat nergens op maar nu er een vrouw aan ’t roer staat krijgt Italië de ellende……

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Wat heeft een kip daar nou mee te maken, met een schip.
    Een vrouw kan ik mij nog iets bij voorstellen met 20 hitsige kerels, die al maanden niet binnen geweest zijn, dat levert geheid gezeik op en ruzie.
    Maar dat van die kip snap ik niet.
    Die kan je toch opvreten, of je hebt er eieren van.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat weet ik ook niet, dat was nog voor mijn tijd, de tijd van de zeilvaart.
    en 20 hitsige kerels ?, dat valt wel mee en trouwens vroeger voor de automatisering had je dubbel zoveel bemanning aan boord.
    Maar zo zul jij ook wel niet weten wat een “rolleur”is ?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Delamontagne, ik weet helemaal niks van een schip of hoeveel man daar werken.
    Het dichts dat ik bij een schip ben geweest, is omdat mijn pa in een haven moest wezen om een container van 40 foot over te laden.
    En aangezien een haven een douane terrein is met andere wetten, heb ik daar ook rondjes gereden op jonge leeftijd (15-16 jaar) met een vrachtwagen om een container ergens op te halen, een rondje te rijden, waarna deze weer op een boot werd gehesen.
    Zo een klus had hij wel eens voor 2-3 dagen. Erg saai werk, maar je ziet wel veel.
    Maar ik ben dan ook zo goed als opgegroeid in een vrachtwagen.

    Like

  • delamontagne zegt:

   ……….Daar komt vast geen vent bij in de buurt ……………….
   Ze is anders omringd door “dobbernegerts”

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Daar komt vast geen vent bij in de buurt , al zat je drie maanden op zee !”

   Vergis je niet, Harry. Die wilden neuken alles, als het geen vrouw is dan desnoods een geit. En geiten stinken nog harder.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry.
   Carola zat de laatste weken volledig op zwart zaad en had maar liefst 41 van die enorme zwarte negerlullen binnen handbereik, waarmee ze zich dus helemaal heeft laten uitwonen.
   Daar gaat je haar behoorlijk van in de war zitten.
   Die negers zijn net blauwe strontvliegen, die komen juist met zwermen op die lucht af.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nou, nou jij hebt vast geen les van heer missionaris gehad over de arme negertjes in donker Afrika ?

    Like

 5. Republikein zegt:

  als trefwoord met bijbehorende synoniemen:

  malloot (zn):
  aansteller, dwaas, kwast, zot

  als synoniem van een ander trefwoord:

  idioot (zn) :
  cretin, domkop, domoor, dwaas, dwaze, ei, gestoorde, krankzinnige, malloot, maniak, oen, spring-in-‘t-veld, stomkop, waaghals, waanzinnige, zonderling, zot
  grappenmaker (zn) :
  geinponem, grapjas, grapjurk, guit, komiek, komiekeling, lolbroek, malloot, schalk, snaak, zwanzer
  gek (zn) :
  dwaas, gestoorde, getikteling, halvegare, idioot, imbeciel, krankzinnige, malloot, zot

  Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  Er komt alweer een wensdroom naar boven opborrelen…. De zoveelste van vandaag!

  Geliked door 1 persoon

 7. henk verhoef zegt:

  Zou steinmneyer ook weer iedere keer zijn handtekening onder pensioenbudget buitelandse ss ers gezte hebben en niet democraties maar gewoon geheim
  De brd schond gewoon iedere keer de nederlandse belastingwetten door die zwarte betalingen
  en dat terwijl duitrsland altijd wel opzoek was naar duirts zwart geld

  Een eerlijke duitse — wat zei penthouse peggie daar over

  Geliked door 2 people

 8. Wim zegt:

  Die Steinmeier is een enorme klootzak. Bemoeit zich overal met de politiek met zijn linkse gedram, terwijl hij als president toch boven de partijen zou moeten staan. Als ik alleen al die domme uilekop van hem zie…Prima reactie van Salvini, die zet ‘m tenminste op z’n nummer, in plaats van hem naar de mond te praten, zoals zoveel andere politici doen.

  Geliked door 4 people

 9. BigLJohn zegt:

  Wat een smerige bemoeial die rotmof. Stel je eens voor dat je buurman bij jou gaat bepalen wie er bij jouw in huis komt of niet. Zo’n buurman zou van mij een harde trap onder zijn klokkenspel krijgen. Salvini zou dat bij Steinmeier ook eens moeten doen. Gewoon respect afdwingen. Sommigen willen anders toch niet in tuig.

  Geliked door 2 people

 10. Peter zegt:

  SPD.das war einmal.,Steimeier is de samsom van Duitsland ,een flapdrol .

  Geliked door 2 people

 11. Steven zegt:

  Het irriteert deze dwaze socialisten dat je gewoonweg niet mee wilt werken aan je eigen vernietiging. dit soort lui hebben een GEN dat je dwingt tot zelfopoffering….
  gewoon gestoord en een gevaar voor de samenlevingen dit soort debielen!…OPSLUITEN!

  Geliked door 2 people

 12. Mary zegt:

  Wie moordenaars, verkrachters, uitbuiters naar binnen haalt is een gevaar voor het Europese volk zoals een Steinmeier, zo niet Salvini hij is de puinhopen van zijn voorgangers aan het opruimen om zo de bevolking te beschermen tegen de plannen van de duistere EU club.

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   Dat wijf kielhalen lijkt mij ook wel een aardige straf

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Je moet je voorstellen dat de kiel van die ouwe schuit natuurlijk dicht begroeid is met messcherpe schaaldieren.
    Maar het leukste komt pas als ze bij de achtersteven in stukken wordt geslagen door de schroef.
    Of zie ik het verkeerd?

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ja verkeerd, kielhalen gebeurt van bakboord naar stuurboord en dan midscheeps.
    De schroef zit achteraan.
    Volgens mij is het trouwens een ouwe zeesleper

    Like

 13. Jan zegt:

  Die mensensmokkelaar Rakete is het niet toegestaan om binnen de terretoriale wateren te komen, doet dit toch en ramt vervolgens met opzet een politieboot wat tot de dood van politieagenten had kunnen leiden.
  Overtredingen:
  1. mensensmokkel
  2. illegale grensoverschrijding
  3. rammen van boot
  4. poging tot doodslag
  5. schade toebrengen aan staatseigendom

  Daarbij komt nog eens het varen onder valse vlag, de Nederlandse

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Indrukwekkende rij misdaden die normaliter zo’n 10 tot 15 jaar gevangenisstraf zal opleveren.
   Ook minachting voor de Italiaanse wetten telt in dit geval heel zwaar.
   Maar ik denk niet dat het zo ver zal komen.
   Salvini heeft door deze actie een indrukwekkend wapenfeit op z’n naam staan en kan de EU hiermee behoorlijk onder druk zetten.
   Het mooiste zou natuurlijk zijn als ze Italië militair zouden bedreigen.

   Like

 14. droevige mof zegt:

  Vroeger hadden de communisten een passende slogan: ” tegenstrijdigheden aanscherpen”.
  Als het doel van Steinmeier het verpletteren van de EU en het in diskrediet brengen van Duitsland is, dan heeft hij alles goed gedaan. Gefeliciteerd
  En nu is het de beurt aan Rutte. Doe je best, Verstappen liet zien hoe het moet. Timmermans moet voorzitter van de Europese Commissie worden. Absoluut.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal juist mof.
   Maar laat die Timmermans maar achterwege.
   Verhofstadt is vele malen erger dan die dikke tuinkabouter.
   Jammer dat dat vuile smerige linkse zwijn niet de plek van Juncker zal krijgen, hij zou er voor zorgen dat die vervloekte EU binnen ’n half jaar zou exploderen.

   Like

 15. F1802 zegt:

  Overal waar Socialisme aan de macht is, wordt het één grote corrupte, huichelend zooitje. Alsook in Duitsland waar Merkel met steekpenningen van Soros, ”wir schaffen das” eruit heeft gekraamt.

  Like

 16. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 17. Cathja zegt:

  Bravo Salvini! Mijn respect voor deze man groeit met de dag.

  Geliked door 2 people

 18. delamontagne zegt:

  Frankrijk heeft kritiek op Italië, Salvini dreigt
  de boten [ met “vluchtelingen”! ], naar Frankrijk [door te ] sturen…….

  De verbale woordenstrijd tussen Rome en Parijs over ’t “migratie-probleem”, gaat maar door.
  Gisteren 30 Juni, berispte de Italiaanse Minister Salvini de Franse autoriteiten en dit werd op
  Twitter” bekend;
  Gezien de Franse autoriteiten zo genereus zijn, tenminste in woorden !, wat de immigranten betreft, zullen wij de eventuelen toekomstige boten richting Marseille sturen.

  In soortgelijke opmerkingen door AFP, zei de Italiaanse Minister zich niet de les hoeft te laten lezen en zeker niet door Frankrijk en voegde er aan toe:”Sinds het Élysée heeft berklaard dat alle havens Open zijn, zullen wij voorthaan Marseille en Corsica als bestemmingen aanwijzen.!

  Eerder had, door hun woordvoerder, de Franse regering doen doorschemeren dat zij de politiek van Salvini en dan vooral de inbeslagneming van de Seawatch3, een “hysterisatie”van de hele affaire hadden genoemd.
  De woordvoerster, Sibeth Ndiaye, zei verder dat sinds ’t begin van de “migratie-crisis”Italië meer dan één Miljard Euro van de Europese Unie had ontvangen.
  En verder zei zij:”dus als Meneer Salvini de politieke trajecten pijnlijk instrumentaliseert door te verklaren dat Frankrijk niet solidaire is, zal ik hem met cijfers beantwoorden.

  Salvini was blij met de arrestatie van de Capitain van de Seawatch3, die hij een “troublemaker”noemde en het aan de ketting leggen van haar “piratenschip”!
  Maar op het europese toneel was zijn optreden scherp veroordeeld.
  Behalve Parijs had de Minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Heiko Maas, om een snelle opheldering betreffende de aanklacht tegen Carola Rackewte, geëist.
  “Het redden van levens is een humanitaire verplichting en redding op zee mag niet worden gecriminaliseerd”.

  https://francais.rt.com/international/63498-critique-par-france-salvini-menace-envoyer-bateaux-migrants-marseille

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ delamontagne (1 juli 2019 om 10:15)

   Dames en Heren.

   In een democratie zijn alle varkens gelijk, ook al zijn sommige varkens gelijker, dan andere. Maar geen enkel varken staat boven de wet. De wet dient dus ook te gelden voor de gelijkere varkens. En vrouwe Justitia dient geblinddoekt en met het waard in de hand de criminaliteit te wegen en de criminelen te straffen. Als deze principes niet meer gelden, dan is het hek van de dam en is de democratie ter ziele.

   Zogenaamde migranten, die in overvolle, overbelaste en dus niet zeewaardige bootjes de Middellandse Zee willen oversteken, brengen zichzelf in gevaar en zijn dus crimineel bezig. Zij dienen gearresteerd en in het gevang geworpen te worden.

   Mensensmokkelaars, die zogenaamde migranten helpen ,om in overvolle, overbelaste en dus niet zeewaardige bootjes de Middellandse Zee te laten oversteken, brengen willens en wetens mensenlevens in gevaar. Dat is een criminele daad. Dergelijke lieden dienen opgepakt en in het gevang geworpen te worden.

   Zogenaamde hulporganisaties, die zogenaamde migranten in overvolle, overbelaste en dus niet zeewaardige bootjes voor de Noord-Afrikaanse kust “redden” (ophalen) en naar Europese Havens brengen, zijn willens en wetens crimineel bezig. Deze zogenaamde migranten moeten niet naar Europa worden gebracht, maar in Noord-Afrikaanse havens aan land worden gezet. Deze criminele “redders” dienen te worden opgepakt en in het gevang geworpen te worden. En hun vaartuigen dienen verbeurd verklaard te worden.

   Politici, overheids dienaren, organisaties en instanties, die zogenaamde migranten stimuleren, adviseren, financieren en ondersteunen, zijn willens en wetens crimineel bezig. Zij overtreden recht en wet. Zij dienen te worden opgepakt, en in het gevang geworpen en oneervol ontslagen (dus met verlies van pensioenrechten) te worden.

   Vrouwe Justitia doe je werk zoals het behoort !!!

   Geliked door 1 persoon

 19. Peter zegt:

  Viva Salvini !

  Geliked door 1 persoon

 20. proudnative zegt:

  Italië heeft correct gehandeld! Als je je niet aan de wet houd moet je ook niet op steun te verwachten! Landen als Italië Hongarije Roemenië hebben het volste recht hun eigen grenzen af te sluiten tegen ongewenste illigalen! Aks een illigale gelukszoeker niets in hun eigen land kan betekenen , wat zouden zij uberhoubt voor europa betekenen?!?

  Geliked door 1 persoon

 21. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Een typische moffenstreek van Steinmeier.
  Het zegt heel veel over de mentaliteit, die heerst bij onze oosterburen.
  Salvini chapeau !!!

  Geliked door 1 persoon

 22. Typisch typisch Duitse elite uitspraak, ook typisch nazi.
  Salvini doorgaan zo, that is the way we like it.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, in DLD waren nog ZEER VEEL. NAZI’s gebleven, die. AUTOMATISCH,! ONDER. EEN een. ‘ANDERE. NOEMER!’ op hun post waren gebleven, EN. ! verder. ‘bestuurden’!!!. ( nazaten,: MET HETZELFDE SOP OVERGOTEN., ) …………………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 23. bozeoudeman zegt:

  Zolang de massa niet in beweging komt kan die Nazi in Duitsland ongestoord schreeuwen wat hij wil, ongeacht de duizenden Duitse slachtoffers die mede door hem en de heks Merkel al zijn gevallen en kunnen gestoorde terroristen, zoals mevrouw kapitein, doorgaan met de verwoesting van Europa en het voorbereiden van onze dood. Dat is wat dat gestoorde wijf namelijk doet. Wanneer organiseren mensen zich eens en nemen het recht in eigen hand. Als bestuurders en masse kiezen voor uw vernietiging heeft u volkomen het recht om voor uw eigen leven op te komen. Wanneer houdt de massa eens op om naar de NPO leugens te luisteren en kiest men als massa tegen de vele tienduizenden roofridders, parasieten, uitzuigers, terroristen, rovers, verkrachters, moordenaars, godsdienstige gekken zowel christelijk als islamitisch en ander tuig?
  Heb schijt aan wat wie dan ook dan wel eens over u zou kunnen zeggen, heb maling aan wat zogenaamde ‘goede progressieve en linkse mensen’ als leeghoofden, profiteurs, chanteurs en terroristen die zij werkelijk zijn, van u denken, die mensen zijn uit domheid of geldzucht de handlangers van het bovenvermelde tuig! Kies voor uw eigen bestaan, uw leven en dat van uw kinderen en een toekomst in vrijheid, massa! Doe het nu, want morgen in het wellicht te laat

  Geliked door 1 persoon

 24. fleckie zegt:

  ARD tt.112 ma.1.7.2019… …. “SEA-WATCH”- KAPITANIN:MAAS-AUFRUF”…………
  Die in ITALIEN festgesetzten Sea- WATCH- KAPITANIN muss nach Ansicht des Bundesregierung straffrei bleiben.
  “ Aus unserer Sicht kann am Ende eines rechtsstaatlichen. Verfahrens nur die Freilassung stehen,”,so Aussenminister Maas uber Twitter.” Das werde ich ITALIEN nochmal deutlich machten”. Auch Bundesentwicklungsministet Müller hatte die italienische reaktion kritisiert,
  Die KAPITANIN hatte trotz eines VERBOTS der Italienischen Behorden ihr Schiff mit Migranten in den Hafen der Sizilianischen INSEL Lampedusa gesteuert………………………..<~<~<~<~<~<~<~fleckie: MEN, ( DUITSERS, gaat gewoon voorbij dat dat mens …PROVOCEERDE, door de Italiaanse wet, te MISKENNEN……..( maar ja, als er bijna AL. een. miljoen EURO opgehoest is, door …’WIJSNEUZEN’( stommelingen) , kan MEN. wel. een toontje. laten. horen,nietwaar………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 25. fleckie zegt:

  ARD tt.107, di. 2.7.2019. ‘…………..ENTSCHEIDUNG. . UBER RACKETE. VERTAGT’.
  ‘ Die ENTSCHEIDUNG uber einen Haftbefehl furn die Deutsche SEA- WATCH-KAPITANIN Rackete ist auf Dienstag vertagt worden.
  Rackete werde bis dahin in ITALIEN unter Hausarrest stehen,teilte SEA – WATCH mit.Innenminister SALVINI sagte, ITALIEN sei bereit ,die KIELERIN auszuweisen. Regierungschef Conte erklarte, der Fall liege in Handen des Gerichts..
  Die Staatsanwaltschaft wirftm Rackete Widerstand gegen ein MILITARSCHIFF und VOLLSTRECKUNGBEAMTE sowie BEIHILFE zur illegalen Einwanderung vor. Im schlimmsten Fall droht ihr eine Haftstrafe…………………………..<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: de Italianen moeten zich gewoon. NIET laten intimideren. vanuit Duitsland, ( vooral. vanuit . de. CLERUS!!! ) En diverse ‘ GROSSCHNAUTZERS’………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 26. fleckie zegt:

  De ZDF tt. 131, di.2.7.2019 brengt op deze manier HET bericht over ‘ SALVINI: verklaring ‘de rijke ,wetteloze Duitse, uit te wijzen……………’Mogliche Haft fur. KAPITANIN: ENTSCHEIDUNG. ZU. RACKETE .. VERTAGT’……………Die Emtscheidung uber einen moglichen Haftbefehl fur die deutsche SEA-WATCH- Kapitanin Carola Rackete ist auf Dienstag vertagt worden.,Das bedeute,dass Rackete nochbis Dienstag unter Hausarrest stehen werde, sagte ein SEA-WATCH- Sprecher. Innenminister Matteo Dalvini. erklarte , dass ITALIEN im Jeden Fall bereit sei, “ DIE. REICHE , GESETZLOSE DEUTSCHE. auszuweisen”. Racketenear am Samstag mit dem Schiff ‘ SEA-EATCH 3” mit 40 Migranten UNERLAUBT. nach. LAMPEDUSA. gefahren………………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   ARD tt.109, Di.2.7.2019. ……. ‘ENTSCHEIDUNG. UBER. RACKETE. ..HEUTE’.
   Im Fall der “SEA-WATCH”- KAPITANIN Rackete wird heute eine ENTSCHEIDUNG des Ermittlungsrichter in ITALIEN erwartet .
   UNKLAR ist, ob sie auf freien Fuss gesetzt oder in Italien Haftbefehl gegen sie erlassen wird. Rackete verbrachte eine weitere Nacht im Hausarrest.
   Die Staatsanwaltschaft wirft ihr u.a.Widerstand gegen VOLLSTRECKUNGSBEAMTE sowie BEIHILFE zur. ILLEGALEN. EINWANDERUNG vor. Rackete hatte die “ SEA- WATCH3” mit 40 Migranten an Bord. Trotz. eines. VERBOTS. in den Hafen von Lampedusa gesteuert………………………..<~<~<~<~<~<~<~ Fleckie, dat niet alleen, maar door aanvaring ( van haar kant) van een Italiaans schip( MET bepaalde bevoegdheden)
   die bijna in levensgevaar verkeerden? Kan zij ook nog. ‘BERISPT’ worden, als…………
   …………………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 27. fleckie zegt:

  WDR tt.107, Di.2.7.2019. ‘MAHNWACHE . FUR. CAROLA. RACKETE. IN. KOLN’.
  In Koln haben rund 100 Menschen vor dem Italienischen Generalkonsulat eine MAHNWACHE fur die in ITALIEN festgenommene KAPITANIN des. Fluchtlings-Rettungsschiffes “ SEA- WATCH 3” abgehalten. Dazu hatte unter anderemBundnis 90// Die Grunen. NRW. aufgerufen.
  Viele hielden Schilder hoch mit dem BILD der Seenotrettungskitanin Carola Rackete und dem Schriftzug “Free Carola”. Mittendrin: GRUNEN NRW- VORSITZENDER Felix BANASCHAK mit einem Megaphon. SEENOTRETTUNG sei kein Verbrechen, sonderen Pflicht, sagte er………………………………..<~<~<~<~<~<~<~. ,( ze, het arrogante mens, had ze toch terug in Libië aan wal kunnen. afzetten.!!! HOEVEEL zouden eventueel DE ‘ontwerpers’ van het ‘gelanceerde’. bedel- idee er op over kunnen houden?…………………<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 28. Jan zegt:

  Rackete in volle glorie

  Like

 29. Jan zegt:

  Carola Rackete mit der Ehrenmedaille des katalanischen Regionalparlaments onderscheiden omdat zij meehelpt Europa te verwoesten

  http://www.pi-news.net/2019/09/pep-guardiola-der-tapfere-seenotretter/

  En

  Bedfort Strohm wordt mensensmokkelaar

  Die christliche Seefahrt wird buchstäblich um ein weiteres Kapitel reicher, denn die evangelische Kirche geht unter die Reeder. Sie will ein Schiff finanzieren, ausrüsten lassen und sich mittelbar in der „Seenotrettung“ im Mittelmeer beteiligen.
  …..

  http://www.pi-news.net/2019/09/evangelische-kirche-betreibt-kuenftig-seenot-shuttle/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s