OMG! Timmermans zou voorzitter van de Europese Commissie worden en Weber voorzitter van het Europees parlement

Screenshot_269

Weber en Timmermans.

(Door: Michael Bröcker – Vertaling: E.J. Bron)

Er duidt zich een verrassing aan in Brussel: de sociaaldemocraat Frans Timmermans zou voorzitter van de Europese Commissie worden, de topkandidaat van de EVP, Manfred Weber, zou de functie van voorzitter van het Europees Parlement krijgen.

In het pokerspel rondom de topfuncties van de Europese Unie lijkt men tot overeenstemming te zijn gekomen. Zoals onze redactie te weten kwam uit onderhandelingskringen zou de sociaaldemocratische topkandidaat van de EU-verkiezingen, Frans Timmermans, voorzitter van de Europese Commissie worden en zijn conservatieve tegenhanger, de topkandidaat van de EVP, Manfred Weber, voorzitter van het Europees Parlement. Inmiddels wordt dit ook bevestigd door de “Bayerische Rundfunk”.

Bovendien is de voormalige Belgische minister-president Charles Michel favoriet voor de functie van Raad van de Europese Unie en de huidige Bulgaarse commissaris Digitale Zaken, Marija Gabriel, voor de functie van Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid.

De huidige chef van de Raad van de Europese Unie, Donald Tusk, legde vanmiddag voor het eerst een lijst van mogelijke personen voor de EU-topfuncties aan het Europees Parlement voor: volgens dit voorstel zou de functie van voorzitter van de Europese Commissie niet naar Weber, maar aan een sociaaldemocraat gaan. Dat zou het uitgangspunt zijn van de onderhandelingen voor de speciale EU-top vanavond, zeiden deelnemers na een ontmoeting van Tusk met de fractievoorzitters in het Europees Parlement.

Met Timmermans als nieuwe voorzitter van de Europese Commissie zou het topkandidaten-model uit de EU-verkiezingen gegarandeerd zijn, volgens welk slechts één topkandidaat van de partijen in de EU-verkiezingscampagne voorzitter van de Europese Commissie kan worden. Manfred Weber kreeg echter niet de ondersteuning van de sociaaldemocraten en van de liberalen in het Europees Parlement en was ook bij de Franse president Emmanuel Macron op weerstand gestuit. Dit schijnt bij Timmermans niet het geval te zijn. De katholiek uit het Nederlandse Limburg was tot nu toe eerste plaatsvervanger van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker.

Vanavond willen de EU-chefs het personele plaatje vastleggen. Zodoende zou ook de weg vrij zijn voor een Duitser aan de top van de Europese Centrale Bank. Jens Weidmann dicht zichzelf kansen toe. Op de Duitse plek in de Europese Commissie schijnt minister van Defensie Ursula von der Leyen (CDU) grote kans te maken.

Eurocommissaris Günther Oettinger pocht tijdens de onderhandelingen over de EU-topfuncties echter op de EVP-topkandidaat Manfred Weber (CSU) als voorzitter van de Europese Commissie en ze tin geval van een afwijzing in op een compensatie voor Duitsland door een opgewaardeerde commissiefunctie en een benoeming van de chef van de Deutsche Bank, Jens Weidmann, tot topman van de Europese Centrale Bank. “Voor de top vanavond geldt dat de hele EVP Manfred Weber ondersteunt. Pas wanneer Weber vanwege de blokkade van een te groot aantal lidstaten niet door te drukken is, moeten we over andere oplossingen nadenken” zei Oettinger tegen onze redactie.

Dan zou Duitsland een sterke commissaris nodig hebben, die bijvoorbeeld verantwoordelijk zou zijn voor onderzoek, industrie en economie. “En dan is het de vraag of Jens Weidmann kans maakt om president van de Europese Centrale Bank te worden.” Oettinger: “Jens Weidmann zou een goede chef van de ECB zijn.”

Bron:
https://rp-online.de
Door: Michael Bröcker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans. Bookmark de permalink .

42 reacties op OMG! Timmermans zou voorzitter van de Europese Commissie worden en Weber voorzitter van het Europees parlement

 1. Tistochwat zegt:

  Frans Timmermans zou voorzitter van de Europese Commissie worden

  Had iemand dan iets anders verwacht?
  Het kwaad regeert immers?

  Liked by 3 people

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Worst case scenario: Frans Timmermans opperhoofd van de EU.
  Dan is er helemaal geen houden meer aan. Hij zal zich ontpoppen als een rasechte dictator. Nog erger dan de grote drie uit het recente verleden: MtT, JS en AH.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 2 people

 3. Joshua zegt:

  Klaar ben je met zo’n smerig stuk schorem!
  Het wordt tijd dat dat schorem opgeruimd wordt.

  Liked by 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik heb nog een beter idee.
   Laten we een stemming houden over de EU.
   Dan kunnen we dat van binnen uit veranderen, als we maar goed stemmen.
   Zo werkt het toch?
   Zo een beetje iedereen werd verketterd hier die allang door had dat dat niet opgaat voor de EU.
   Zo werken ze daar namelijk niet.
   Zolang jij maar het idee heb dat je iets kon betekenen daar, door te stemmen.

   Like

 4. Peter zegt:

  Deelstaat verkiezingen in het Oosten van Duitsland [begin september]wordt het einde van Merkel,AFD gaat dit ruimschoots winnen ,de hele bende in Brussel valt straks uit elkaar,Engeland stapt er zo uit,Italië geeft ze de middelvinger,en Frans wordt opgeofferd als de schlemiel zoals hij ook is . , ik kan niet wachten..

  Liked by 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Ik hoor de boodschap goed, maar heb ik geen vertrouwen. (Goethe, Faust I).
   Ze hangen aan de macht met nagels en klauwen. Verkiezingsresultaten doen er niet toe, zoals men ziet in het geval van Timmermans. De sociaal-democraten staan op de tweede plaats en hun Spitzenkandidat komt nog steeds op de eerste. Dat is democratie à la Bruxelles.

   Liked by 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Frans Timmermans die verkozen is om Juncker op te gaan volgen enkel en alleen omdat hij een sociaaldemocraat is. Althans, dat maakte ik uit het stukje op. Ook in Brussel probeert men uit alle macht een links bolwerk te creeren. Dat beloofd wat voor de toekomst. Een toekomst vol kommer en kwel die over ons uitgestort gaat worden uit de linkse koker.

  Liked by 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Het volk wil niet anders! Bij de Pride komen 100.000en op de been. Zelfs de Hesjes halen dit niet. De toekomst van de (klein)kinderen interesseert amper iemand. Als je dit aankaart hoor je, ook van zgn. ontwikkelde mensen en in ‘goede doen’; ach, er speelt altijd wel wat!
   De Kaaskoppen zijn nog te dom / stom om op z’n mohammedaans te poepen is dan mijn standaardantwoord. Nogal eens heeft dit gevolgen voor de onderlinge verhouding(en). sfeer. Het zij zo.

   Liked by 2 people

   • QenQ6 zegt:

    “Het volk wil niet anders! Bij de Pride komen 100.000en op de been. Zelfs de Hesjes halen dit niet. De toekomst van de (klein)kinderen interesseert amper iemand.”
    Zeer goede opmerking. Dank.

    …Opstand der Horden (Ortega).
    Voor de grootst mogelijke onzin komt het volk nog wel in beweging, en wordt de cultuur weggevaagd…. .

    Liked by 3 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geloof niet dat het op prijs wordt gesteld als er hier gevloekt wordt dus laat ik dan maar liever het zwijgen ertoe te doen.

  Liked by 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb absoluut geen probleem met een oprechte vloek! 😆

   Webmaster

   Liked by 3 people

  • Trucker zegt:

   𝙀.𝙅. 𝘽𝙧𝙤𝙣 𝙯𝙚𝙜𝙩:
   30 𝙟𝙪𝙣𝙞 2019 𝙤𝙢 20:15

   𝙕𝙖𝙡 𝙢𝙚𝙩 𝙖𝙖𝙣 𝙯𝙚𝙠𝙚𝙧𝙝𝙚𝙞𝙙 𝙜𝙧𝙚𝙣𝙯𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙬𝙖𝙖𝙧𝙨𝙘𝙝𝙞𝙟𝙣𝙡𝙞𝙟𝙠𝙝𝙚𝙞𝙙 𝙤𝙤𝙠 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙜𝙚𝙗𝙚𝙪𝙧𝙚𝙣 “𝙏𝙧𝙪𝙘𝙠𝙚𝙧” 😉

   Klopt, het moet al ver gaan wil jij censuur toepassen, is mij ooit eens te beurt gevallen maar dat was eerder omdat ik het zelf gezocht had.
   Wat “krachtige termen” betreft heb ik nog nooit ervaren dat die niet mochten 🙂

   Like

 7. Kijk ‘m toch es trots zijn, de reïncarnatie van Mussert!!

  Liked by 2 people

 8. Tineke zegt:

  Zou ik dan toch nog gelijk krijgen?
  Dit wordt een drama.
  Dan hebben we binnen no-time een dictatuur,met deze brallende asbak !

  Liked by 3 people

 9. Trucker zegt:

  Die Timmermans mag de dronkaard opvolgen, hoe komt het dat ik mij niet kan ontdoen van de indruk dat die rechtop lopende zaadcel zich naar boven heeft gelikt.
  Durf te wedden dat hij in achterkamertjes (want daar wordt het altijd beslist) kunstjes met zijn tong heeft laten gebeuren.
  BAH wat een vieze smerige vent, die dronkaard aaide hem over zijn kale schedel of erger nog die plante zijn vette lippen op dat glimmende appelhoofd en die Timmermans vond dat geen probleem.
  Indien iemand (behalve de dames) dat bij mij zou doen kreeg die echt serieuze problemen,ik ben niet het type die mannen begroet met kussen als bij de Russen of de perfide islam(ieten) BAH en nog eens BAH

  Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 30 juni 2019 om 20:11

   De goorlap:

   Misschien mocht Rutte wel op Junckers fluitje blazen:

   Liked by 4 people

   • Tineke zegt:

    In dat moloch in Brussel houdt niemand zich aan de #metoo afspraken.
    Junker zuipt zich drie slagen in de rondte,en kan met zijn poten van niemand afblijven.
    Misselijke kwal.

    Als ie het mij zou doen kreeg ie gelijk een in-directe tussen zijn klok en hamerspel !

    Liked by 3 people

   • Trucker zegt:

    Ja goorlap is nog een zwakke term voor zo’n duo te omschrijven, de zuiplap die zijn voetveeg “onderhanden” neemt, kan me er van alles bij voorstellen maar opbeurend en verfrissend is het in elk geval niet.
    Wat een ranzig kereltje is me dat, kan best een halve psychopaat zijn die kunnen ook op commando tranen met tuiten huilen of eender welke emotie te voorschijn toveren.

    Liked by 3 people

   • rottenpikwick zegt:

    Vwb. affectie ben ik ruimdenkend, maar van het koppel Druncker en Franske wordt ik spontaan onpasselijk! Gatver, dat stel is aan de zuip / het lebberen en ondertussen komen wij per dag meer in de klauwen van Satan en zijn miljoenen trawanten! Dit koppel haalt het laagste van het laagste in je naar boven. Ik heb een wensdroom!!!!!

    Liked by 3 people

   • Trucker zegt:

    @ 𝙧𝙤𝙩𝙩𝙚𝙣𝙥𝙞𝙠𝙬𝙞𝙘𝙠 𝙯𝙚𝙜𝙩:30 𝙟𝙪𝙣𝙞 2019 𝙤𝙢 21:50

    “…𝙑𝙬𝙗. 𝙖𝙛𝙛𝙚𝙘𝙩𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙣 𝙞𝙠 𝙧𝙪𝙞𝙢𝙙𝙚𝙣𝙠𝙚𝙣𝙙, 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙠𝙤𝙥𝙥𝙚𝙡 𝘿𝙧𝙪𝙣𝙘𝙠𝙚𝙧 𝙚𝙣 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙨𝙠𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙩 𝙞𝙠 𝙨𝙥𝙤𝙣𝙩𝙖𝙖𝙣 𝙤𝙣𝙥𝙖𝙨𝙨𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠! 𝙂𝙖𝙩𝙫𝙚𝙧, 𝙙𝙖𝙩 𝙨𝙩𝙚𝙡 𝙞𝙨 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙯𝙪𝙞𝙥 / 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙚𝙗𝙗𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙩𝙪𝙨𝙨𝙚𝙣 𝙠𝙤𝙢𝙚𝙣 𝙬𝙞𝙟 𝙥𝙚𝙧 𝙙𝙖𝙜 𝙢𝙚𝙚𝙧 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙠𝙡𝙖𝙪𝙬𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙎𝙖𝙩𝙖𝙣 𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙢𝙞𝙡𝙟𝙤𝙚𝙣𝙚𝙣 𝙩𝙧𝙖𝙬𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣! 𝘿𝙞𝙩 𝙠𝙤𝙥𝙥𝙚𝙡 𝙝𝙖𝙖𝙡𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙖𝙖𝙜𝙨𝙩𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙖𝙖𝙜𝙨𝙩𝙚 𝙞𝙣 𝙟𝙚 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙗𝙤𝙫𝙚𝙣. 𝙄𝙠 𝙝𝙚𝙗 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙣𝙨𝙙𝙧𝙤𝙤𝙢!!!!!…”

    “…𝙄𝙠 𝙝𝙚𝙗 𝙚𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙣𝙨𝙙𝙧𝙤𝙤𝙢!!!!!…”

    Als dat iets is van die twee minder prettige dagen (en nachten) bezorgen moet je bij meisje Tistochwat zijn, haar kelder(tje) is van alle comfort voorzien om beide “heren” onaangename momenten te laten beleven.
    Paar dagen terug heeft Tis ook nog eens haar nieuwste spulletjes tentoongesteld op deze blog 🙂

    Liked by 3 people

  • Trucker zegt:

   @ 𝙏𝙞𝙣𝙚𝙠𝙚 𝙯𝙚𝙜𝙩:30 𝙟𝙪𝙣𝙞 2019 𝙤𝙢 21:30

   “…𝙄𝙣 𝙙𝙖𝙩 𝙢𝙤𝙡𝙤𝙘𝙝 𝙞𝙣 𝘽𝙧𝙪𝙨𝙨𝙚𝙡 𝙝𝙤𝙪𝙙𝙩 𝙣𝙞𝙚𝙢𝙖𝙣𝙙 𝙯𝙞𝙘𝙝 𝙖𝙖𝙣 𝙙𝙚 #𝙢𝙚𝙩𝙤𝙤 𝙖𝙛𝙨𝙥𝙧𝙖𝙠𝙚𝙣.
   𝙅𝙪𝙣𝙠𝙚𝙧 𝙯𝙪𝙞𝙥𝙩 𝙯𝙞𝙘𝙝 𝙙𝙧𝙞𝙚 𝙨𝙡𝙖𝙜𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙧𝙤𝙣𝙙𝙩𝙚,𝙚𝙣 𝙠𝙖𝙣 𝙢𝙚𝙩 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙥𝙤𝙩𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙢𝙖𝙣𝙙 𝙖𝙛𝙗𝙡𝙞𝙟𝙫𝙚𝙣.
   𝙈𝙞𝙨𝙨𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚 𝙠𝙬𝙖𝙡.

   𝘼𝙡𝙨 𝙞𝙚 𝙝𝙚𝙩 𝙢𝙞𝙟 𝙯𝙤𝙪 𝙙𝙤𝙚𝙣 𝙠𝙧𝙚𝙚𝙜 𝙞𝙚 𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙚𝙚𝙣 𝙞𝙣-𝙙𝙞𝙧𝙚𝙘𝙩𝙚 𝙩𝙪𝙨𝙨𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙠𝙡𝙤𝙠 𝙚𝙣 𝙝𝙖𝙢𝙚𝙧𝙨𝙥𝙚𝙡 !…”

   Tistochwat zegt soms dat ik ne straffe ben maar gij zijt voorwaar een straffe madam , kan het zo voor mijn ogen zien de Juncker die plotsklaps niet meer recht zou blijven 🙂

   Liked by 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 30 juni 2019 om 22:52

    Ik zou nog een stap verder gaan dan Tineke.
    Ik heb hier een flinke voorraad chirurgische mesjes liggen en ik weet hoe men een castratie uitvoert.
    Kleine incisie, ballen eruit, de boel hechten en die twee viezeriken elkaars ballen rauw laten opvreten.

    Liked by 1 persoon

 10. Wachteres zegt:

  https://www.express.co.uk/news/world/1147257/EU-news-European-Commission-president-Frans-Timmermans-latest

  EU DIVIDED: Central Europe revolts against Brussels plan to hand socialist Juncker’s job
  A BACKROOM stitch-up to appoint Dutch socialist Frans Timmermans as European Commission president was dealt a blow with leaders from Central Europe revolting against the plot.

  Er is nog hoop!

  Leaders from Hungary, Poland, Slovakia and the Czech Republic have expressed concerns with the candidate, who emerged out of talks at the G20 summit in Japan

  De leiders van Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië zijn tegen.

  Liked by 2 people

 11. Juriaan zegt:

  Dit is het dieptepunt van de EU om je kapot te schamen, mondkapje moet het niet voor het zeggen krijgen. Leugenaars genoeg daar past die salonsocialist niet bij

  Liked by 1 persoon

 12. flyer210 zegt:

  Fransje kan ons in ca 6 talen uitleggen hoe dom wij zijn en het allemaal niet goed begrijpen.
  Maar ook in 6 talen blijft onzin onzin, dat komt van onzinnig en dat is wat het is, een socialist aan het roer van de EU, het is dat ik te oud ben om weg te gaan maar anders was ik vertrokken!

  Liked by 3 people

 13. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/arnold-karskens-frans-timmermans-is-medeverantwoordelijk-voor-15-000-verdrinkingen-in-de-middellandse-zee/

  Arnold Karskens: “Frans Timmermans is medeverantwoordelijk voor 15.000 verdrinkingen in de Middellandse Zee”

  “Frans Timmermans is politiek medeverantwoordelijk voor [meer dan] 15.000 verdrinkingen in [de Middellandse] Zee sinds 2014,” aldus Karskens. “Hij kijkt niet op een dode meer of minder. Zo’n man als hoofd Europese Commissie is gewoonweg eng.”

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Weten jullie trouwens hoeveel bloed Frans Timmermans aan zijn handen heeft kleven en juist van de “zielige” Afrikanen die in de middellandse Zee zijn verdronken! Lees daar dit artikel maar over:

  Arnold Karskens: “Frans Timmermans is medeverantwoordelijk voor 15.000 verdrinkingen in de Middellandse Zee”

  Daarom vindt hij het buitengewoon onwenselijk dat de walgelijke PvdA’er mogelijk hoofd van de Europese Commissie wordt. Dat is ook begrijpelijk daar linkse politici NIETs geven om het volk en alleen maar geven om hun idealen en gedachtegoed!

  Gisteren berichtten wij dat Donald Tusk de gehate PvdA’er Frans Timmermans vrijwel zeker steunt. Zoals iedereen ongetwijfeld weet wil Fransje graag voorzitter worden van de Europese Commissie, dat is veruit het machtigste orgaan van de Europese Unie.

  Een tijdlang leek het er echter op dat de Duitser Manfred Weber die functie toebedeeld zou krijgen door the powers that be. Zo werd hij onlangs publiekelijk gesteund door de even gehate Jean-Claude Juncker die zich, gelijk aan Angela Merkel, totaal in de vernieling helpt!
  Weber lijkt thans op een zijspoor gezet te zijn. Hij wordt waarschijnlijk voorzitter van het Europees Parlement. En dus staat de deur wagenwijd open voor de akelige Timmermans.

  Hoewel ons als Nederlanders continu verteld wordt dat we heel, heel, heel trots moeten zijn (maar niet heus!!!!!!!!!) als Timmermans die functie inderdaad binnensleept denkt de journalist Arnold Karskens daar terecht heel anders over. Lees deze tweet maar:

  “Frans Timmermans is politiek medeverantwoordelijk voor (meer dan) 15.000 verdrinkingen in de Middellandse Zee sinds 2014,” aldus Karskens. “Hij kijkt niet op een dode meer of minder. Zo’n man als hoofd Europese Commissie is gewoonweg eng.”

  Dat is niet eens verwonderlijk als je de grenzen wagenwijd openzet en doet alsof Europa het land van melk en honing is! Hierdoor ontstond ook de mensensmokkel met zijn gruwelijke handelingen waardoor talloze “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” zich als een stel domme en ondeugende kinderen uit het verhaal van Pinocchio lieten verleiden om naar Luilekkerland af te reizen waarbij het de vaste koetsier, die hen daarheen bracht, alleen maar om eigenbelang ging!
  Veel van die lui gedroegen zich zelfs als een soort ezels, net als die kinderen, die maar heel kort pret mochten maken in Luilekkerland maakten en prompt hierin veranderden en zo al hun vrijheid verloren!

  Timmermans’ vrienden van de PvdA, in Den Haag, en in Brussel zullen deze kritiek ongetwijfeld niet waarderen, maar daar heeft Karskens duidelijk lak aan. Ondertussen heeft zijn tweet al meer dan 500 likes gekregen van andere Twitteraars en meer dan 200 retweets.
  Hopelijk kan Timmermans hierna mooi fluiten naar zijn baan in de EU-gebouwen van Brussel die propvol zit met soortgelijke figuren die, gelijk aan Adolf Hitler, totaal niet doorhebben dat ze hun eigen rijk ten gronde richten! Naar de bliksem met dat EU-zwijn van een Timmermans!

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Kent er iemand het adres of telefoonnummer van een huurmoordenaar……neen ! ik zeg niet waarom…..het is wel noodzakelijk…want er staan veel mensenlevens op het spel

  Liked by 1 persoon

 16. Aegolius cs zegt:

  Nog geen witte rook voor Frans Timmermans

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2131981152/nog-geen-witte-rook-voor-frans-timmermans

  Witte rook? Wordt hij gekozen door het Vaticaan?

  Even nog deze:

  Tja, wat is er in de loop van de eeuwen veranderd?

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Aegolius cs 1 juli 2019 om 15:18

  Nog geen witte rook voor Frans Timmermans

  Ik wou dat-ie in rook opging.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s