PvdA-burgemeester Ridderkerk gooit directie zwembad voor de bus na rellen met ‘jongeren’

Screenshot_292

(Door: Bas Paternotte)

Burgermoeder Anny Attema zwijgt over de daders

Burgemeester van Ridderkerk Anny Attema (PvdA, foto) geeft de leiding van zwembad De Fakkel nog één kans om orde op zaken te stellen, na de ontruiming van afgelopen weekeinde. “Het vertrouwen in het management van het zwembad is door de ernstige incidenten ernstig geschaad en daar kunnen we niet verder mee.” Dat zegt ze maandag tegen RTV Rijnmond. De burgemeester verwijt het management onder meer zelf niet aanwezig te zijn in het zwembad en alles over te laten ‘aan slecht toegerust personeel’.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

54 reacties op PvdA-burgemeester Ridderkerk gooit directie zwembad voor de bus na rellen met ‘jongeren’

 1. Ruud zegt:

  Anny zal wel de zoveelste schijtlijster zijn die net als onze politie niet de relschoppers durft aan te pakken maar de veelal welopgevoede zwembadmedewerkers. Wat een trut! Snel laten afserveren door de rest van B&W en de Gemeenteraad

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Dit zijn van die Bestuurders oplossingen, “man en paard” noemen durven/kunnen ze noemt.
  Zoiets als Femke Hallalsema in A’dam na de brute moord op een oude Amsterdamse vrouw.
  “We moeten bekijken of we de bosjes in ’t park een beetje kunnen wegsnoeien”.

  Geliked door 2 people

 3. Jade zegt:

  Ga toch koken, Annie!

  Geliked door 2 people

  • jan de man zegt:

   Door toedoen van deze jongere zetten ze zelf en de familie buiten speel, ze moeten hier mee ophouden en hem voogd of ouders moeten hierop wijzen, als ze mee doorgaan, pleit ik voor een apartheid-wet dat deze mensen en hun familie deze openbare ruimte niet meer mogen betreden, en hebben ze aan hun zelf te danken. En dit moet we niet beschouwen als racisme en enz.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Met zo’n smoel tegenover je ga ik daar niet aan tafel zitten.

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik persoonlijk vind dat het best mogelijk zou zijn dat Anny attema wel eens gelijk zou kunnen hebben.
  En om dat aan te tonen zou ze dus het best een paar weekjes met de beveiliging mee te lopen in het zwembad.
  Het risico bestaat natuurlijk dat haar kop verbouwd gaat worden door het graftuig maar dat noemen we dan maar colleteral damage.
  En laten we haar dan nog maar eens een mening geven.
  Uiteraard wel een PVDA mening.

  Geliked door 3 people

 5. Mary zegt:

  De oplossing voor het “slecht uitgerust personeel” is het leger daar stationeren om het gajes wat jij als PvdAer naar binnen hebt gehaald er uit te houden Attema!!!!.

  Geliked door 3 people

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als ik het goed begrijp, heeft de leiding van het zwembad de ernst van de situatie niet helemaal door. Er wordt niet gereageerd op het verwijt van de burgemeester, dat de leiding zelf niet aanwezig is en een en ander overlaat aan slecht toegerust personeel.
  Ze zoeken de problemen in hekken en protocollen. Ze beweren 3, 4, 5,of 6 beveiligers in dienst te hebben, die voor de orde op het ligveld zorgen. Ze beweren hun uiterste best te doen voor een schoon, heel en veilig familiebad. Ze geven hiermee aan geen bal te begrijpen van de aard en omvang van de problemen en verschuilen zich dus achter bureaucratie. En de maatschappij met andere waarden en normen is de schuldige ??? Hoe durven ze ?!?!?! Het is hun taak om in te spelen op de dynamiek van een veranderende maatschappij. Het gaat immers niet om de bureaucratie met protocollen, maar om de daadwerkelijke veiligheid voor de mensen !!! En daar is de leiding verantwoordelijk voor !!! Ze laten zich riant betalen, maar ze doen hun werk niet !!! Ze zijn kennelijk niet eens aanwezig !!! Foei, foei, foei !!! Zijn ze zo afgestompt, dat ze niet eens meer kunnen nadenken ??? De burgemeester heeft groot gelijk, als hij dit zooitje op staande voet de laan uitstuurt.

  Like

 7. King Arthur zegt:

  Smerig links cadaver, het is de door jouw “fijne” kudt partij met slinkse “liefde” binnengehaalde bruine kanker rattenplaag die onze zwembaden teistert.

  Geliked door 4 people

 8. rottenpikwick zegt:

  Off Topic, maar zeker ook weer niet; In Nieuwsuur gaat het weer over de UVW. Het is 1 grote PUINZOOI, nog groter dan gedacht. 100en miljoenen zijn onterecht uitgegeven. Kijk anders Nieuwsuur nog even terug! Het is 1 Grote Dikke Misdadige Zooi!! Er komen steeds meer VERDACHTEN in beeld, oa. ook Lodewijkje Asscher! Walgelijk, 1 Grote Beerput! Zelf ben ik door dezelfde BENDE van de helft van mijn spaarcenten bestolen! Ik kom zeker voor mijzelf op.

  Geliked door 2 people

 9. scherpschutter1943 zegt:

  De burgemeester en de directie van het zwembad deugen niet want allen durven het probleem niet bij de naam te noemen. Zwembadtoezichthouders hebben geen enkele bevoegdheid t.o.v. de rotzooischoppers. Ook beveiligers niet. Het enigste dat helpt in deze situatie, het met harde hand en met gebruik van geweld de relschoppers zodanig hard aan te pakken en te verwijderen, dat ze geen lust meer hebben om zo’n behandeling nog eens te ondergaan. Het probleem is ook dat de uitvoerende dienst, de politie dus, niet gedekt wordt door de autoriteiten, zoals justitie en de rechterlijke macht. Laffe ambtenaren die vanuit hun ivoren torens neerkijken op het gepeupel en met wereldvreemde papieren maatregelen menen de orde te kunnen herstellen. De tijd dat het overheidsgezag en geaccepteerd en gerespecteerd werd, ligt al heel lang achter ons. Nu heerst in de openbare ruimte de anarchie van de alles moet kunnen mentaliteit. Die mentaliteit die nog steeds door de linkse partijen wordt gepropageerd. Je moet wel geestelijk gestoord zijn wil je nog als beveiliger willen werken en je bent nog gekker als je politieagent wil zijn in deze, door de politiek totaal verziekte maatschappij. Wel weet ik wat ons te wachten staat, namelijk een overname van de maatschappij door de islam die WEL met harde hand haar eigen rechtsorde gaat handhaven, dit ten koste van het volledig inperken van de burgerlijke vrijheden. Een maal verloren, komen deze vrijheden NOOIT meer terug en protesten worden bloedig neergeslagen. Het islamitische middenoosten is daar een mooi voorbeeld van. Mohammadanen verlangen de knoet en het lijden daaraan verbonden. Zij krijgen daarvoor spaarpunten bij Allah.

  Geliked door 2 people

 10. har zegt:

  burgemeesters/politie en alle andere autoriteiten zullen nooit toegeven dat het komt door de apothekers en chirurgen uit alleppo, is hun namelijk opgelegd door denhaag.

  toegeven zou het kalergi plan ondermijnen…

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Dat is geprobeerd om HET volk ( waarover ze dachten, dat men dom gebleven was) 😦 er is zelfs een vrouwelijke minister, met aanleg voor ‘ overboekingen’ naar Palestijnse mohammedanen) die dat OOK. uit. haar gedachten liet blijken, …over de domheid van ons Nederlanders. Wat een arrogantie…………………………~<~<~<~<~<~<~

   Like

 11. Helena zegt:

  Daar gaan we weer: ook in Ridderkerk wint het islamitische tuig van de richel!!

  Geliked door 2 people

 12. Peter zegt:

  Noordafrikaantjes ?
  Aanpakken dat schorem !
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Geliked door 2 people

 13. Leo 1 zegt:

  Anny is niet alleen een schijtlijster maar ook heel erg kortzichtig, dat komt omdat ze rooie oogkleppen opheeft.
  De burgemeester denkt dat het management dit kan oplossen, en zij dan haar handen in rust en onschuld kan wassen, …….. mooi niet !

  Al zet je er 5 mangement teams op en 40 beveiligers, het is al de waanzin ten top dat een zwembad in Nederland überhaupt beveiligd moet worden.

  De tijden zijn veranderd, inderdaad, mede door het beleid van haar politieke achtergrond.

  Ze heeft niet in de gaten, mede gelet op de gebeurtenissen in het zwembad van Amersfoort,
  Het zwembad in het Zeeuwse Koewacht en het zwembad in het Duitse Dusseldorf en vele andere zwembaden die het nieuws niet ( mogen ) halen, het hier gaat om georganiseerde ongewapende jihad.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Niet alléén de tijden zijn veranderd, maar ook en vooral de mentaliteit. Je geef ze één vinger, en dan nemen ze de hele hand. En de fout is die krijgen ze ook. Geef de ouders een zware bekeuring voor het lieve kroost, en het wordt verboden om nog één kind te verwekken, in een land waar de bevolking toch niet zou deugen. Stelletje minkukels, en de PVDA laat weer goed zien waar ze voor staan.
   NIET VOOR DE GOED WILLENDE BURGERS!!!

   Like

 14. Peter zegt:

  Waarde burgemeester,

  Bestaat de overlastgevende groep jongeren uit Marokkanen ?
  Rob Oudkerk had hier een prachtige term voor uitgevonden .
  Wellicht niet zo netjes, maar wel duidelijk : kut-Marokkanen.
  Als ik me niet vergis , is hij van uw partij.

  Geliked door 3 people

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Prachtig toch hoe politici er altijd weer in slagen naar een ander te wijzen voor de verantwoordelijkheid.
  Is het niet toevallig zo dat een burgemeester ook de baas is van de gemeentelijke politie, waren er dan nog geen geluiden te horen geweest vanuit haar korps of was ze toevallig net met wat anders bezig ?
  Je kunt natuurlijk makkelijk wijzen naar een paar badmeesters maar die zijn niet opgeleid en ook niet toegerust voor problemen met (grote) groepen.
  Maar laat ze maar rustig aan doen, elders in het land zijn potige vaders al met elkaar in gesprek om het ‘op te lossen’.
  De enige taal die de ‘jongeren’ feilloos verstaan is die van geweld en naar ik me heb laten vertellen zijn er weinig mensen gevaarlijker dan vaders die zien dat hun kroos iets wordt aangedaan.
  Dus laat het maar gebeuren, laat de natuur zijn werk maar doen.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat zien we dan ook aan al die vaders die hun kinderen naar de moskee laten gaan.
   Niets zo gevaarlijk als een vader die ze kinderen wil beschermen.
   Watjes zijn het tegenwoordig, die doen helemaal niks.

   Geliked door 2 people

   • Helena zegt:

    Inderdaad Piet Snot, verder dan een gesprek met elkaar, door de potige vaders, zie ik het niet komen helaas! Dat islamitische tuig is altijd met meer, een paar van die etterbakjes zijn nog wel te doen, die pak je even flink bij de kladden, maar dan….. als je ze weer los moet laten…. komen ze met honderden tegelijk. Het is een plaag!

    Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  Het is tijd dat de “jongeren” worden door sterke teams van “stoere jongens, ferme knapen” over heel Nederland hardhandig op hun nummer gezet. Laten zien dat de grens is bereikt. Dat er van nu af aan, andere spelers op het veld- of in de arena staan, die zich niet als bange hazen laten wegjaren. Te beginnen met onze denkpatroon dat drastisch moet worden veranderd. Ouders en grootouders. moeten hun kinderen of kleinkinderen met vaderlands liefde opvoeden. Het is niet verkeerd om van je land te houden. In tegendeel! Men moet dat doen, anders is de kans groot om het enige land dat men heeft te verliezen. PATRIOTISME IS GEEN FASCISME EN OOK GEEN RACISME. Iemand die van zijn land houdt, is niet bezig met discriminatie. Hetzelfde geldt ook voor Iemand die voor zijn rechten opkomt!. Het is te gek voor woorden dat geimporteerde niet westerse vijandige elementen nu druk bezig zijn, stap voor stap, ons van onze rechten als vrije mensen te beroven. Ze worden door hun geestelijken en hun ouders gestuurd om ONS RECHT te ONDERMIJNEN: a) recht op vrije beweging, b) ons recht op recreatie en c) ons recht om overal in ons land te wonen. Hun gebied wordt steeds groter en onze overheid is druk bezig ze te helpen dat te bereiken. De overheid is niet in staat ons tegen deze (geïmporteerde) binnenlandse vijanden te beschermen. Ze worden niet adequaat op signalement gearresteerd. Als ze worden opgepakt, zijn de straffen van de D66 en GL-rechters een lachertje. Met houdt hun hand boven het hoofd. De burgers van Ridderkerk, Terneuzen en andere plekken in Nederland hebben het recht zichzelf te beschermen; ook zonder de hulp van de overheid.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Het sluiten van zwembaden, is WEER een triomf voor de mohammedanen, ….:::…….HET VERMAAK van de ongelovigen, …….moet immers ‘verboden’ (ondermijnd ) worden,!!!……………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 18. Jackholland zegt:

  De badmeesters zijn toch nodig om zodanig op te letten om te voorkomen dat er mensen verzuipen? De orde in de zwembaden wordt ieder jaar steeds meer verstoord door rifapen en ander genetisch afval oorspronkelijk afkomstig uit allah landen . Deze ordeverstoring oplossen is de taak van de politie !! De burgermoeder is de baas van de politie . Beetje heel makkelijk om de schuld bij de zwembaddirectie te leggen. Het zal jaar in jaar uit steeds erger worden omdat er steeds meer en meer rifapen en ander genetisch allahafval bijkomen . Dit addergebroed snapt maar 1 ding en dat is enorme strenge repressie met een bijbehorend pak slaag van de politie . Praten helpt niet zien ze als zwakte en door jaren inteelt is het rifapenbrein niet in staat om sociaal en empathisch te reageren. Zie gedrag troep bavianen. Hou nu toch eens op om dit allahtuig als westerlingen te behandelen . Een troep bavianen laat je toch ook niet vrij rondlopen in de stad? Die zitten keurig opgesloten in Blijdorp want anders wordt het een grote bende.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat schijnt dat mens niet goed te begrijpen.
   Of je bent bezig om er op toe zien dat er niemand verzuipt, of je staat buiten de orde te handhaven.
   Allebei kan niet.
   En daar zijn ze ook niet voor aangenomen, om als uitsmijter daar te werken.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    En wie kan zich trouwens herinneren ooit beveiligers in een zwembad gezien te hebben.
    Ik niet.
    Helemaal nergens liepen beveiligers rond, niet in een zwembad, bioscoop of waar dan ook.
    Als je vervelend liep te doen, dan werd je 1x gewaarschuwd, en daar luisterde je dan ook naar.
    Of er kwam een vader tevoorschijn die iemand een klap voor ze kop verkocht.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Kijk dat vind ik nou eens een goeie opmerking van je, “vroeger zag je nooit beveiligers…..!
    “en dat voor iemand van middelbare leeftijd.
    Hoe denk je dat ik er over denk, een oude-oudere die de gezapige jaren 50′ heeft meegemaakt.
    Denk er net zo over als meneer Driek en kan helemaal met z’n verhalen meeleven.
    In dat zwembad hebben m’n kinderen leren zwemmen.
    Ik kon ’t haast niet geloven wat ik er allemaal over las, omdat je ’t nog als vroeger voor ogen hebt.
    Ben verder gaan lezen omdat ik meer wilde weten.
    Dat bad ligt amper 1km van Beverwaard en Ijsselmonde wijken van R’dam Zuid.
    Dat AZC ligt enkele honderden meters verderop.
    Het schijnt dat er veel volk van buiten Ridderkerk in bad komt, de z.g.n nieuwe “Nederlanders” zoals die door jullie worden genoemd….
    Meer zeg ik maar niet, want ’t wordt al gauw raciestisch………….

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Delamontagne, ik mag dan wel pas 56 jaar zijn, maar zolang is het nou ook weer niet geleden dat het hier allemaal nog een beetje normaal was.
    Helaas heeft zeer veel jeugd onder de Nederlanders dit gedrag over genomen van de Marokkanen, omdat het namelijk zeer goed werkt als je je zin wil krijgen.
    Die zijn dus tegenwoordig net zo bloed irritant en agressief, en worden door niemand meer gecorrigeerd.
    Het grootste gedeelte komt volgens mij uit ouders die hun jeugd hebben door gebracht met XTC pilletjes en van alles en nog wat voor drugs.
    Wat verwacht je dan wat daar uit tevoorschijn komt.
    Je kan er dan ook geen zinnig woord mee wisselen, totaal gestoord.
    We gaan een fijne tijd hier tegemoet, daar kan je op wachten.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    We weten nu intussen toch hoe PvdA- leden denken, , zo nodig DE. schuld op anderen afwentelen ? .wat zou de. salonsocialist, uit Brussel allemaal gebazeld hebben, betr. de. ( te verwachten). overlast. van Marokkaans mohammedaans volk.? ……………………<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 19. Piet Snot zegt:

  Ben het er helemaal mee eens, ‘aan slecht toegerust personeel’.
  Ze moeten ze ook uitrusten met flinke gummi knuppels om dat tuig helemaal de tyfus te slaan.
  Eerder gaan ze het toch niet snappen.
  Ik denk zelf ook dat dat het personeel daar op zit te wachten op zo’n kans.
  Geef iedereen die vrijheid om echt in te grijpen, want met kletsen gaan ze dit niet oplossen.

  Geliked door 5 people

 20. leefbarbaar zegt:

  Als je minder Marokkanen wilt, wordt je vervolgd. Dus hoe kun je dit probleem oplossen??
  Laten we eens beginnen met minder PvdA-burgemeesters.
  De PvdA heeft heel ons land verziekt met hun allochtonen. Weg ermee.

  Geliked door 7 people

 21. Piet Snot zegt:

  Of het nou over zwembaden gaat of over kermissen, overal waar mensen plezier zoeken wordt verkankerd door agressieve Marokkanen.

  Geliked door 3 people

 22. Heniusz zegt:

  Kijk, daar is die typisch linkse goedmens reflex meteen weer, meteen kijken waar je de Zwarte Piet kunt droppen. En wat een kul argumenten: Management dat niet aanwezig is, dat snapt een kind, maar onze Annie niet. Management werkt niet in het weekend. Badmeesters en beveiligers hebben totaal geen bevoegdheid om op te treden, doen ze dat eventueel wel dan staat het O.M. wel klaar om deze “criminelen” aan te pakken. Daarnaast: Is de burgemeester niet de eerst verantwoordelijke voor de veiligheid, het aansturen van politie? Precies! Laat mevrouw de burgemeester er eerst maar eens voor zorgen dat dit genetisch afval wordt opgepakt, praten we daarna wel verder over gepaste maatregelen.

  Geliked door 1 persoon

 23. Peter zegt:

  Een Marokkaan en een luis zijn de pest in je huis !

  Like

 24. rottenpikwick zegt:

  Dit gaat a 2 jaar! Dit Nep-burgemeestertije had al veel eerder moeten ingrijpen! Als je Anny zo ziet en ze is ook nog van de Landverraderspartij, dat spreekt deze foto boekdelen! Hoe is dit mevrouwtje trouwens tot BM verheven! Ook weer positieve discriminazi waarschijnlijk! En het personeel de schuld geven!!! Dit zou ik mij niet laten welgevallen van zo’n Muts!

  Like

 25. Pietersen zegt:

  Is er niet al lang geleden vastgesteld dat wij een “Marokkanen probleem” hebben. Zo ja, hoe is het dan mogelijk dat daar niets aan gedaan wordt ?

  Like

 26. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/07/02/tatort-schwimmbad-jetzt/

  Tatort Schwimmbad: Jetzt soll die französische Polizei einspringen
  Tatort zwembad: Nu moet de Franse politie ingrijpen

  Düsseldorf – Im Falle der Krawalle im Freibad von Düsseldorf zeichnet sich eine kollektive Wiederholungstat ab. So wurde das Schwimmbad nicht nur am Samstag nach den Ausschreitungen der mutmaßlich nordafrikanischen Tätern geräumt, sondern am darauffolgenden Sonntag nach einer Schlägerei gleich noch einmal. Dies geht aus einem Bericht des WDR und der türkischen Zeitung Hurriyet hervor. Während der WDR bei der Herkunft der Täter immer noch im Dunkeln tappt, ist der Täterkreis laut Zeugenaussagen buchstäblich sonnenklar erkennbar.

  Düsseldorf – In het geval van rellen in het buitenzwembad van Düsseldorf, is een collectieve Wiederholungstat in opkomst. Het zwembad werd dus niet alleen op zaterdag geruimd na de rellen van de vermeende Noord-Afrikaanse daders, maar de volgende zondag na een ruzie opnieuw. Dit blijkt uit een rapport van de WDR en de Turkse krant Hurriyet. Terwijl de WDR nog steeds op de oorsprong van de daders in het donker treedt, is de cirkel van daders letterlijk helder als zonlicht, volgens getuigenissen.

  Tegenwoordig zijn veel baden, straten, parken en openbare ruimten al eigendom van migranten

  De ongemakkelijke waarheid is dat de Duitse autoriteiten grotendeels de controle over hun land hebben verloren en hebben plaatsgemaakt voor veel probleemloze asielzoekers die de politie door middel van machtsdemonstraties neerhalen bij een kleinmacht. Goed op de hoogte dat ze gebonden zijn door linkse groene officieren van justitie en politici die de handen op de heupband leggen. Naast badinrichtingen bepalen ze ook de regels voor snelwegen en wegen. Bijvoorbeeld bij clan-bruiloften, zoals in Baden-Württemberg, Schorndorf, waar volgens n-tv “schoten en gillende banden” de politie op het toneel riepen, zowel in Rheinfelden, waar ongeveer 200 bruiloftsgasten een straat blokkeerden. (KL)

  Like

 27. Tistochwat zegt:

  “We hebben te maken met een andere maatschappij, anders van normen en waarden.”

  Ja, dat kun je wel zeggen! We zijn zo goed als geïslamiseerd.

  Binnenkort gaan die smerige, mohammedaanse zandratten mensen verdrinken in zwembaden.
  En de badmeester mag niets doen, terwijl hij gevaarlijke, mohammedaanse rifapen juist zou moeten afknallen als ze bezig zijn om iemand te verdrinken of anderszins te molesteren.

  Nee, de badmeester mag op zijn fluitje blazen om ‘de orde te handhaven’.
  Alsof een mohammedaanse inteelt-waanzinnige daarvan onder de indruk is; hij weet dat hij tóch overal mee wegkomt.

  Like

 28. J. C. Th. Köhler zegt:

  Anny Attema begon haar carrière in Vlaardingen waar ze in het bestuur zat van een buurthuis, volgens Wikipedia.

  Dat is, zeker voor een lid van de PvdA, een beste basis om burgemeester te worden. Eventueel is een naaicursus ook goed. Als je vooral maar géén kennis van zaken hebt, want dan wordt het lastig. Meer dan een grote bek en een paar fikse ellebogen wordt niet vereist.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 29. Peter zegt:

  Overlastgevende jongens hebben namen als Mohammed / Rachid / Said etc.
  Jammer dat de media geen man en paard noemen.
  Het wordt tijd dat Hollandse vaders met hun kinderen naar het zwembad meegaan en de kut-Marokkaantje met kop en staart over de heining van het zwembad flikkeren.
  Neem het recht in eigen handen als de overheid niets doet.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Weet je dat ik er nog steeds geen moer van geloof en al die stoere praatjes over wat jij wel allemaal niet zou doen.
   Van een beroeps pacifist met een instelling dat de hele wereld lief is, naar een strijder die het wel even zal oplossen, gaat er bij mij niet in.
   Hooguit na zelf een nare ervaring mee gemaakt te hebben (een flink pak slaag) waar je door wakker geschud zou kunnen zijn.
   Niemand kan in een week tijd in eens zo veranderd zijn, na wat opmerkingen van ons.
   Mij maak je niks meer wijs, Peter. Jij bent hier een rol aan het spelen.

   Like

   • Peter zegt:

    Waarde webmaster,
    Zuigende reactie van de heer Piet Snot.
    Ik heb bij Justitie op de vloer gestaan.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    En wat heb je daar dan gedaan, op die vloer van justitie?
    En waarom ben je nou in eens zo veranderd van mening?
    Een week of 2-3 geleden moest alles vooral geweldloos zijn, en in eens is dat afgelopen.
    Ga jij lekker een ander in de zeik nemen.
    Ik geloof helemaal niks meer van jou.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Wat een mannetje ben jij toch ook.
    Meester Bert, Meester Bert, Piet plaagt mij weer, en dat vind ik niet leuk.
    Stuur ‘m de klas uit.
    Want ik heb op de vloer gestaan bij justitie, om de post rond te brengen en om de koffie in te schenken.
    Dus ik verdien respect, en die nare Piet niet.

    Like

  • Lucky zegt:

   In een Duits zwembad was een vader die er een opmerking over maakte……er stonden vervolgens 400 agressieve hyena’s om hem heen en het bad werd uit voorzorg gesloten.

   Like

   • Lucky zegt:

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4763526/gezin-zwembad-duitsland-bedreigd-door-honderden-jongeren

    Door politie ontzet
    ‘Gezin in zwembad Duitsland bedreigd door 400 jongeren’

    Een kleine groep jongeren was volgens berichten al enige tijd luidruchtig en overlastgevend bezig. Ze zouden onder andere over andere badgasten heen aan het springen zijn geweest. Toen een van de jongens een gezin dreigde fysiek lastig te vallen, werd hij door de vader van het gezin weggeduwd. Daarop keerden de jongeren zich specifiek tegen dit ene gezin.

    “De toegesnelde agenten zagen een groep van honderden personen, het merendeel jongens, die het gezin omringd hadden en naar het gezin schreeuwden”, zegt de politie tegen de Frankfurter Allgemeine. “De vader stond voor zijn gezin om het te beschermen, en was in een verbaal gevecht verwikkeld met enkelen uit de groep.”

    Like

 30. Taljaard zegt:

  Weer zo’n incompetente en over het paard getilde PvdA Miep.
  Ze zijn volkomen inwisselbaar, of ze nu Miranda de Vries (Geldermalsen) heten, of Annie Attema.
  De enige constante factoren zijn chronisch wegkijkgedrag, verkrampt politiek correctivisme en conformisme, feministische geldingsdrang en de boven reeds aangehaalde incompetentie.

  Geliked door 2 people

 31. Wachteres zegt:

  Het wordt tijd dat deze burgemeester met pensioen gaat.

  Desnoods kan ze dan nog als vrijwilliger in een AZC-centrum gaan werken.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Wachteres maar beter nog: in een aso-azc waar er heel veel van gebouwd gaan worden in de Randstad!! Er dreigt namelijk een groot tekort aan opvang voor indringers uit veilige landen ‘die zich niet kunnen gedragen’, het is geen gevangenis – ze mogen er vrij rond en in en uitlopen – beetje in de gaten houden die jochies – dat zal haar vast wel lukken met haar ervaring als buurthuismoeder 🙂

   Like

 32. duinsnip zegt:

  Als ik daar vandaag werkte was ik gisteren al opgestapt. Laat die politiek correcte bejaarden de zaak maar redden. Het enige wat helpt is dat we allemaal met onze rug naar deze “maatschappij” gaan staan. Brexit partij weet al hoe dit moet.

  Geliked door 1 persoon

 33. Colin de. Jong zegt:

  De top in het overheids management heeft nog nooit gewerkt en zijn verantwoordelijkheid genomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s