Linkse ophef . . .

Door:
K.v.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Iran, Islam, Koningshuis, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

10 reacties op Linkse ophef . . .

  1. Jan zegt:

    De hetze tegen Maxima is op gang gezet door ‘diplomatiedeskundige’ en NRC blaaskaak Van de Roer. Maxima was notabene in Japan waar zij de Saoedische kroonprins op de G20-top in Japan ontmoette en sprak over de hulp aan vrouwen om ondernemingen op te zetten.
    https://www.ad.nl/binnenland/door-blunder-maxima-is-nederland-nu-sulletje-zonder-principes~aff11d0f/?referrer=https://www.google.com/

    Dat is dus iets anders dan de landverraders die een knieval doen voor de mullah’s van Iran en dus hun minachting voor de bevolking van Iran tonen.

    Geliked door 1 persoon

  2. rottenpikwick zegt:

    Max mag van mij zelfs met de Duivel praten als het om onderdrukte vrouwen en meiden gaat! Daarbij komt ook nog dat ik liever naar Max kijk dan naar zo’n Linkse Pleeborstel van het merk Sylvana!

    Like

  3. Pietersen zegt:

    Treffende vergelijking !

    Like

  4. Lucky zegt:

    Over links gesproken

    Like

  5. Peter zegt:

    Beide zijn fout.
    1.de Oranjes die gek op geld zijn en bevriend zijn met de Saoedische boevenkliek.
    2. de minister die een knieval maakt voor een fout regime en niet opkomt voor de Iraanse vrouwen die verlost willen worden van het moslimjuk dat hen wordt opgedrongen.

    Like

Plaats een reactie