Wegens ontbrekende veiligheid in de openbare ruimte: regionale treinmaatschappij voert vrouwenafdelingen in

Screenshot_74

Trein van de “Mitteldeutsche Regiobahn” tussen Leipzig en Chemnitz.

(Vertaling: E.J. Bron)

Leipzig – Het is een faillietverklaring van de openbare orde. De “Mitteldeutsche Regiobahn” voert de komende weken in elke trein tussen Leipzig en Chemnitz twee vrouwenafdelingen in. Dat moet het veiligheidsgevoel van de vrouwen vergroten. De afdelingen moeten ter beschikking staan aan alleen reizende vrouwen en moeders met kinderen.

Duits - Zuerst

De beide afdelingen zullen in de middelste wagon direct naast de stiltezones en de dienstafdeling te vinden zijn. “Er is bewust gekozen voor een plaats in de nabijheid van de conducteur”, zegt men.

Vorig jaar eiste de Brite Labour-leider Jeremy Corbyn vrouwenafdelingen in het openbaar vervoer. Daarop ontstond een emotioneel gevoerd debat, waarbij de BBC ook een onderzoek van de Middlesex University citeerde, dat het concept een mogelijke achteruitgang noemde, die “zowel door mannen als door vrouwen als beledigend, betuttelend en schandalig begrepen zou kunnen worden.”

In ander elanden behoren vrouwenafdelingen al lang tot de orde van de dag, bijvoorbeeld in India, Mexico, Brazilië, Egypte of Indonesië. In Duitsland is de veiligheid van vrouwen in de openbare ruimte daarentegen pas sinds de grensopening door bondskanselier Merkel drastisch verslechterd. Volgens een overzicht van de situatie van de Duitse federale recherche (BKA) uit april werden alleen al in 2018 3.261 Duitsers het slachtoffer van een delict tegen de seksuele zelfbeschikking met minstens één verdachte immigrant – 21% meer dan in het jaar daarvoor.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wegens ontbrekende veiligheid in de openbare ruimte: regionale treinmaatschappij voert vrouwenafdelingen in

  1. Hovawart zegt:

    Het failliet van de westerse (samenleving) maatschappij.
    (u aangeboden door de Europese Unie)

    Geliked door 6 people

  2. bozeoudeman zegt:

    Weer een stukje verder met de islamisering: vrouwen apart in de trein, straks vrouwen enkel onder begeleiding op straat of enkel in de keuken met hoofddoek om. Moet kunnen en heeft niets met gestoorde Merkel en demonische aanhang te maken. Net als dat arm afstand houden om ‘veilig’ te zijn tegen verkrachters. Het failliet van de democratie staat voor de deur, maar wat geeft dat, zolang de islamieten maar blij en tevreden zijn.

    Geliked door 5 people

  3. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
    En zo word ‘sluipenderwijs’ de sharia ingevoerd………………………gaat lekker zo…..

    Geliked door 3 people

  4. Dijkstra zegt:

    Gelukkig kan dit bij ons niet gebeuren, want de grote roergangster Halsema heeft destijds een motie ingediend dat islamisering geen beleid kan zijn. Toch?

    Geliked door 4 people

  5. delamontagne zegt:

    Ik moest gelijk denken aan heel lang geleden, ik denk eind jaren 50.
    Wilde in Londen, England in zo’n trein stappen waar de deuren van elke coupé apart naar buiten gaan.
    Maar er werd op raam getikt, ‘LADIES ONLY” compartment.
    Zo’n soort trein………

    Maar als ’t nu alleen maar gaat om onze nieuwe burgers “arabs/muslims ander gajus”, waarom niet de vroegere 19e eeuw rijtuigen van stal gehaald ? ?

    MOSLIMS ONLY

    Geliked door 4 people

  6. rottenpikwick zegt:

    Ik kom nogal eens met tegenzin het huis uit, veel te confronterend allemaal. Zit gelukkig ook niet vaak in de trein. De laatste keren bijna altijd ergernissen. Zwartrijders, schreeuwvolk, boeventronies alom. Ik hoor ook al heel lang van mensen dat ze ’s avonds niet meer met het ov willen reizen. Ben ook al regelmatig met stress in de laatste bus gestapt. Gatver, wat een KLOTEZOOI!!

    Geliked door 3 people

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden maar ik heb aardig wat keren op en neer gereisd van Den Haag naar Zeeland, de reis op zich was best wel redelijk te doen, het enige vervelende was de ‘thuiskomst’ ’s avonds laat op Station Hollandsch Spoor, daar ziet het letterlijk zwart van de mensen, ook de tramreis naar huis was geen onverdeeld genoegen, je bent continu op je hoede.
      Een mens moet er alleen wel rekening mee houden om voor de reis naar het toilet te gaan want een toilet in de trein tart elke beschrijving, de stront zit tot aan het plafond !

      Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      Kom al jaren de deur niet meer uit….

      Like

  7. Joannes den Hollander zegt:

    Treinpersoneel uitrusten met een vuistvuurwapen is effectiever. Dat geldt overigens voor nog heel veel andere beroepen.

    Geliked door 6 people

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Ja en je huis met camera’s en tralies beveiligen, zo creëer je je eigen gevangenis maar ach je bent wel ‘veilig’.

      Like

      • Trucker zegt:

        𝙏𝙞𝙟𝙡 𝙐𝙮𝙡𝙚𝙣𝙨𝙥𝙞𝙚𝙜𝙚𝙡 𝙯𝙚𝙜𝙩:
        31 𝙟𝙪𝙡𝙞 2019 𝙤𝙢 00:33

        “…𝙅𝙖 𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙢𝙚𝙩 𝙘𝙖𝙢𝙚𝙧𝙖’𝙨 𝙚𝙣 𝙩𝙧𝙖𝙡𝙞𝙚𝙨 𝙗𝙚𝙫𝙚𝙞𝙡𝙞𝙜𝙚𝙣, 𝙯𝙤 𝙘𝙧𝙚ë𝙚𝙧 𝙟𝙚 𝙟𝙚 𝙚𝙞𝙜𝙚𝙣 𝙜𝙚𝙫𝙖𝙣𝙜𝙚𝙣𝙞𝙨 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙖𝙘𝙝 𝙟𝙚 𝙗𝙚𝙣𝙩 𝙬𝙚𝙡 ‘𝙫𝙚𝙞𝙡𝙞𝙜’…”

        wat denk je van niks van dat alles maar wel een wapen in huis ? 🙂

        Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Links crapuul bedankt.

    Binnen kort overal bordjes: Slegs vir vrouwe

    40 jaar geleden vochten ze tegen de apartheid. Logisch de daders waren blank. Nu omarmen ze de apartheid en breken de wet hiervoor als het moet. Logisch want de daders hebben een kleurtje.

    Geliked door 6 people

  9. Sabeltant zegt:

    Apartheid met dank aan de islam.

    Waarom horen wij nu geen massa (groen) linkse rakkers dat dit apartheid is?

    Oh wacht, het is tegen blanken dan is het goed.

    Geliked door 3 people

  10. jegeloofthetniet zegt:

    Hoe absurd is dit. Precies wat moslims willen. Ze maken stennis in oa treinen, zwembaden. Als antwoord worden de zwembaden gesloten en treinen krijgen vrouwencoupé’s. Ipv actie en de criminelen aan te pakken, wordt het eigen volk gestraft. Typisch de EU. Kijk naar Putin hoe die het oplost. Hadden wij maar een Putin.

    Geliked door 4 people

  11. Trucker zegt:

    Hoe gaat de mainstream media deze apartheid duiden?
    In mijn jongere jaren ALLE dagen op de openbare omroep BRT (commerciëlen bestonden toen nog niet) de “journalisten “die met een grafstem berichten over Zuid Afrika en hoe erg die apartheid was.
    Nadat de heilige communistische folterende moordende terrorist Mandela was vrijgelaten jubelden diezelfde “journalisten” tot plots na de dood van die heilige Mandela.
    Toen was opeens Zuid Afrika uit het nieuws want er waren Plaasmoorden, ondenkbare gruwelijke slachtingen door negers (in gruwelijkheid evenaarden ze de islamieten slachters) op blanke vrouwen, mannen, kinderen tot zelfs babys.
    Politie verslagen deden zelfs mij men maag omkeren…
    Heden krijgen we in Duitsland apartheid ingegeven door (net als over heel de eu van de HQ brussel dictators) een falende overheid die één van haar kerntaken nl haar onderdanen beschermen niet meer kan uitvoeren.
    Ben wel benieuwd of deze lapmiddelen van een schetsoverheid de media zal halen.
    Ik roep het net niet van de daken maar wie kan nadenken zou beter ASAP een wapenvergunning aanvragen om pakweg jager of sportschutter te worden, dat prulle busje pepperspray zal het niet redden, heb daar trouwens al eerdere comments aan gewijd dat dat voor onervaren personen eerder nadelig is als een “redmiddel”.

    Geliked door 5 people

    • guusvelraeds zegt:

      Moordende negers met blanken als slachtoffer in hedendaags Zuid Afrika.

      Het minderwaardigheid complex van de laag IQ neger die nooit heeft kunnen presteren moet extreem hoog zijn wil je deze daden kunnen duiden.

      Blanke baby in magnetron.
      Blank kind verdrinken in kokend water.
      Blank kind laten kijken bij martelen vader en moeder.
      Blank kind doden met houtboor.
      Blank kind verkrachten en daarna vaginaal doodsteken.
      Blank kind de huid wegbranden met strijkijzer.

      De lijst is te lang om door te gaan.

      Nada niks hierover bij de verschillige de neger op voetstuk plaatsende omroepen.

      Like

  12. jannes zegt:

    Sharia via de achterdeur…

  13. Marc zegt:

    Begrijpelijk hoor, maar het is en blijft het toestaan van toenemende islamisering. Beter was het geweest met harde hand de oorspronkelijke normen te handhaven.

    Like

  14. De bob zegt:

    Gaan onze meisjes en vrouwen nu in overwegend met mannen gevulde coupés zitten. Worden ze daar weggekeken of erger.
    Dan toch maar naar de vrouwenafdeling.
    Maar ja geen hoofddoek dus daar weer scheve ogen.
    Op weg naar het einde.
    Trouwens in Indonesië wordt de conducteur altijd begeleidt door twee beveiligers.
    Uitgerust met flinke knuppels. Nooit iets meegemaakt overigens.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie