Het boerkaverbod

Screenshot_91

(Door: H. Numan)

Onze nationale clowns genieten van een welverdiende vakantie. Heel veel verantwoordelijkheid komt met heel veel vrije tijd, immers. Als ik me niet vergis, duurt het Kamerreces langer dan de grote vakantie van uw kinderen…  En Nederland? Dat islamiseert zichzelf wel verder. Op dit moment is zelf-islamisering zo’n beetje ons grootste probleem. Een beetje ISIS-terrorist ligt lekker lui achterover op de bank en leest de koran. Meer hoeft hij niet te doen. De dhimmies doen het zelf beter.

Neem nu het komende boerkaverbod. Probeert u (niet doen!!!) eens over straat te lopen, gehuld in een bivakmuts of met een integraal helm op. Het zou me verbazen als u niet binnen 5 minuten door een agent wordt staande gehouden en zeer uitgebreid onderzocht. Gaat u waarschijnlijk 8 uur voorarrest kosten. Lijkt me overigens gewoon logisch. Maar als een dame zich hult in een boerka of niqab gaan alle progressieve registers open. Juist de mensen die niets liever doen dan gemakkelijke slachtoffers het christendom aan te vallen, buigen zich een slag in het rond om extreem fundamentalisme ter wille te zijn. En inderdaad, het zijn juist de mensen die absoluut niets van religie in het algemeen en het mohammedanisme in het bijzonder of andere culturen weten. Al zeggen ze zelf van wel. Ik hoor dat soort spruitjesexperts op klompen dagelijks onzin vertellen over andere culturen. Ik woon er midden in, maar zij weten alles beter.

Een van de grootste verschillen tussen christendom en mohammedanisme is de verplichting voor de gehele samenleving. Jazeker, in het verre verleden was Katholiek of Calvinist zijn zo ongeveer verplicht. Tot zo ver weten onze politiek correcten het. Alleen is dat echt erg lang geleden. De laatste twee, drie eeuwen is dat niet meer het geval, en het ziet er (gelukkig) niet naar uit dat die niet zo goede oude tijd weer terug komt. Niet met het Katholicisme of Calvinisme als leidende religie in ieder geval. Jazeker, het christendom is bepaald niet zonder zonden. Inquisitie, heksenvervolging, noem maar op. Alleen is dat eeuwen geleden. De laatste twee eeuwen is geloof vrijwillig geworden in de Westerse samenleving. U mag geloven wat u wilt, zolang u er anderen niet mee lastig valt. Dat is op dit moment zo’n beetje de leidraad. Zolang dat nog mag duren.

Al de bezwaren die politiek correcten tegen het christendom hebben, zijn rechtstreeks en tot op de dag van vandaag van toepassing op het mohammedanisme. Sterker nog, ze zijn er trots op ook. Mohammedanen zien het als een daad van verzet (tegen de ongelovigen) om kindhuwelijken en illegale huwelijken (enkel voor de moskee, niet voor de gemeente) te sluiten. Zaken waar wij van moeten braken (schapen slachten, klitten snijden), dat doen ze zonder gene en met trots. U zult niet de eerste zijn die opeens stromen bloed door de goot ziet stromen. Schapen slachten doe je gewoon op je balkon. Als dhimmies beginnen te zeuren, geef ze een grote bek. Meer verdienen ze niet.

Dat boerkaverbod gaat een wassen neus worden, maar kan zeer goed aanleiding zijn voor een grootschalige aanslag in ons eigen land. Mohammedanen vinden het niet zo leuk als een samenleving ze een strobreed in de weg legt. Onze politiek correcten mogen dan geloven dat ze zowel de kool als de geit sparen, maar mohammedanen zien dat heel anders. Boerka’s verbieden is het mohammedanisme verbieden. Dat is godslasterlijk, en moet met de dood bestraft worden. U kunt er gif op innemen dat er aanslagen gaan plaatsvinden, of het verbod gehandhaafd wordt of niet. Zolang de wetgever boerka’s verbiedt, zijn de mohammedanen dodelijk beledigd.

U moet goed begrijpen dat mohammedanen, ook hun wijfjes, boerka’s heel anders zien dan wij. De Joden waren niet zo vrolijk toen ze gele sterren kregen. Andersom, mohammedanen zijn er nou net apetrots op om met zoiets rond te kunnen sjouwen. Mohammedanen weten dondersgoed dat ze onderaan staan in de dhimmie Nederlandse samenleving. Aangezien we dhimmies zijn, interesseert dat ze totaal niets.

Wat ze wel willen, is laten zien dat ze beter zijn. Veel beter. Zij zijn Übermenschen. Wij zijn apen (als u christen bent), varkens (in het geval dat u joods bent) of microben (als u niet gelovig bent). Een mohammedaanse vrouw mag dan ongeletterd zijn, vrijwel geen Nederlands spreken, ze draagt een boerka, dus is ze stukken beter dan die hoer uit Argentinië waar de koning van de kazen mee getrouwd is. Natuurlijk weten ze dat ze met de nek aangekeken worden. Dat doen ze andersom ook. In de ogen van een boerkaniste bent U de minderwaardig persoon (aap, varken of microbe). Niet zij. Zij tonen dat ze gelijk zijn aan moeder Theresa – die natuurlijk ook maar een aap is. Het is voor hen een symbool van meerwaardigheid, niet van onderdrukking.

Het bontst van alles maakt het de Nederlandse Landwacht, onze ‘Nationale Politie’. Die zegt openlijk dat ze de wet gaat breken – dat zou zelfs voor onze landwachters toch een stap te ver moeten zijn – en, als parapluutje op het ijsje, ze gaan speciale halal verhoorkamers inrichten om het onze aangeklede vuilniszakken zo comfortabel mogelijk te maken. Aan de ene kant worden vreedzame protesten (Zwarte Piet) tot over het maximum toelaatbare vervolgd, aan de andere kant overtreden ze zelf de wet. Met handen en voeten.

Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Tijdens WO2 was de politie zo fout als het maar kon. Het kostte de politie dertig jaar om van die landverraders en die reputatie af te komen. En nu gaan ze wéér de fout in! Is het iets in de koffie op het bureau? Je moet van nature verrader zijn om in aanmerking te komen voor een baan daar?

Hoeveel partijen zijn er voor het boerkaverbod? Niet zo gek veel. Jazeker, er is een Kamermeerderheid. Maar enkel om die wet ‘voor de vaak’ te laten passeren. Zoiets als de € 1000,- van Rutte waar u nog steeds op wacht. Zo’n nietszeggend wetje dat niet gehandhaafd gaat worden, houdt de dhimmies kalm.

Er is maar één partij die er serieus wat aan wil doen, de PVV. En die staat buitenspel. Het Forum voor  de Dhimmies (FvD) heeft haar nuttige werk gedaan. De PVV is effectief monddood. Dus hebben de twee nuttige idioten hun nut verloren, en dienen ze te verdwijnen. Die rel met de penningmeester is echt niet toevallig.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bananenmonarchie Nederland, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Het boerkaverbod

 1. Heb enige jaren in het midden oosten gewerkt.
  Saudi Arabië Jemen (noord en zuid) en Syrië.
  Heb de twijfelachtige eer gehad om van dichtbij te zien wat de vrijheid van het dragen van een boerka precies inhoud,kan eigenlijk beter zeggen wat het inhoud wanneer zo’n verschrikkelijk kledingstuk niet naar de eisen van de salafisten wordt gedragen.
  Midden op straat werden vrouwen die niet aan de gestelde eisen voldeden onbarmhartig met gummiknuppels of iets dergelijks totaal in elkaar geslagen. Tegenover zulk barbaars optreden is de Gardia Civiel een groepje bange lammetjes,dit om enig inzicht te geven mbt het gedrag van die figuren. En nu ageert Amnesty international tegen een boerkaverbod, ze zouden zich daar de ogen uit hun hoofd moeten schamen

  Geliked door 8 people

 2. BigLJohn zegt:

  Het boerkaverbod is een wassen neus. Diegenen die wel een boete krijgen zijn wij, de dragers van bivakmutsen en integraalhelmen….Moslims hoeven zich niet aan de Nederlandse Wet te houden, dat moet toch onderhand wel genoegzaam bekend zijn !

  Geliked door 5 people

 3. Laura van der Storm zegt:

  Ik zit te kijken naar Jinek en weet niet wat ik hoor en zie! Daar zitten advokaten Spong, van der Pas en die mevrouw met die enge ogen en je weet niet wat je hoort. Annemarie van Gaal was de enige die zich distancieerde van de boerka en dan ook nog heel zwak. Dit heb ik nog nooit zo meegemaakt. Ik neem aan dat de meeste ejb watchers gekeken hebben, dus ga ik niet verder herhalen. Ik ben 75 en was altijd nog vreselijk nieuwsgierig hoe dit allemaal moet aflopen, maar ik geef het op. Als in mijn ogen toch verstandige mensen de meest krankzinnige dingen verkondigen heb ik het gehad. Wat een enorme desillusie!

  Geliked door 5 people

 4. Steven zegt:

  Bij opsporing verzocht zou men dan wel eens problemen kunnen krijgen ….. “vermoed u of weet u wie dit is, bel dan met….. ”
  Zulke situaties willen we natuurlijk niet hebben anno 2019 dat u niet meer geïdentificeerd kan worden.

  Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  Hoe moet dat nou met pasfoto’s op identiteitsbewijzen?
  Wij Nederlandse vrouwen mogen geen make up op waar je gezicht van glanst, geen oorbellen in, je haar moet los, je bril moet af en zij?
  Zij mogen zich verstoppen achter een gordijn?
  Laten ze toch lekker opzouten.
  Ze kunnen dan volgens de wet geen geldig identiteitsbewijs krijgen.
  Een voordeel heeft dat dan weer wel, zonder identiteitsbewijs mogen ze hier eigenlijk helemaal niet zijn want je moet je kunnen identificeren en bent je strafbaar als je je niet kan identificeren.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   zonder ID bewijs krijg je helemaal geen uitkering omdat je die elke keer, voor elke aanvraag, voor wat dan ook, moet kunnen laten zien of een kopie van moet inleveren.
   Ik denk niet dat ze daar opstaan met een burqa.
   Dat een hoofddoek wel geaccepteerd wordt is al erg genoeg.

   Like

 6. Piet Snot zegt:

  Een bijna 8min. radio interview met Geert wilders over het burqa verbod.

  Geert denkt de burgers zelf dan wel zullen ingrijpen als ze er 1 zien lopen en rustig de politie gaan bellen.
  Ik denk dat de burger zelf helemaal niks gaat doen, dat zie je nou al als er ellende door ontstaat.
  Kijk alleen maar naar dat gedoe in zwembaden, niemand doet iets.
  Die maakt zich dan wel uit de voeten zodra er gevaar dreigt waar je alleen voor staat.
  Ik denk dat wanneer je dan de politie op belt, zij je rustig vertellen dat ze daar nu op dat moment helemaal geen tijd voor hebben.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Piet Snot 1 augustus 2019 om 09:49

   Ik denk dat de burger zelf helemaal niks gaat doen

   En als een burger wél iets over een boerka zegt tegen een boerka-geit, staat er in een mum van tijd een meute mohammedanen met messen en kromzwaarden om hem heen om die boerka-geit te beschermen.

   Dat boerka dragen gaat gewoon door, dat spreekt voor zich.
   Een mohammedaan heeft schijt aan de wet.

   Hier, speciaal voor mo, de pedopro (pedofiele ‘profeet’)

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Een beetje zich zelf respecterende moslim trek direct een mes en steekt zijn opponent in de buik of snijdt hem/haar de strot af. De imam zegent zo ’n moordpartij en de moslim heeft weer spaarpunten bij allah. De nederlandse straf kan hem/haar geen reet schelen want zij erkennen de nl.wet niet. Zij worden graag martelaar. Dus nl.burger, wanneer een boerkadraagster tegen de grond slaat of op andere wijze aan houdt bent u loslopend wild want u ontheiligt de koran en zijn uitwassen. Geen moslim die dat pikt.

   Like

 7. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Gisteren een nikab bij Jinek in de uitzending. Ze is Nederlandse, is bekeerd (lees gehersenspoeld) en draagt hem “uit liefde” zegt ze. Ze beweerd zelfs dat het dapper is want vrouwen in boerka’s en nikabs worden aangevallen zegt ze… IK heb het nog nooit gehoord, WEL worden vrouwen in zwembaden en op straat lastiggevallen en aangerand door moslim jongeren omdat zij zich HIER(!) ‘beledigd voelen’ in hun achterlijke ‘religie’ en ons met geweld HUN ‘normen en waarden’ opleggen. En tot nu toe lukt dat aardig met alle sluitingen van zwembaden. Ze uit voorbehoud weigeren binnen te laten is uiteraard discriminatie en racisme…

  Geliked door 3 people

 8. Rensk. zegt:

  Amnesty? Aantal jaren geleden ben ik 1 keer naar zoń avond geweest en tegelijk de laatste keer. Ik pas totaal niet in hun plaatje en wil er ook niet in passen. Wat een nare fanatische mensen zag ik op die avond. Was al eerder lid door te doneren en ben er na die avond nog eens dieper ingedoken en direct opgezegd. Kreeg daarna constant mailtjes (paar keer teruggemaild dat ik niets met Amnesty meer te maken wil hebben) en ze zaten als een plakvlieg op me. Zelfs bellen. Heb toen een enorme bek opgezet dat ik met rust gelaten wil worden en nog probeerden ze het. Nu is het trouwens afgelopen. Als je maar doorzet

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   rottenpikwick 1 augustus 2019 om 18:30

   Dat bedoel ik.
   Als je de mohammedaan ook maar een strobreed in de weg legt, vliegen je ‘eigen landgenoten’ je naar de keel.
   Ik zou niet graag in elkaar geramd worden door een meute achterlijke mohammedanen en hun knuffelaars omdat ik een boerka-geit vertel dat ze in overtreding is.

   *&^%$#@#$%^^%#@!@@#%

   Like

 9. Freddy(Vlaming, en fier om dit te zijn) zegt:

  Ik hoop dat het Binnenhof eens een aanval van in boerka verklede terroristen meemaakt.

  Geliked door 2 people

 10. Johan zegt:

  In de trein kun je nog altijd aan de noodrem trekken, mocht er zo’n stuk vuilnis binnenkomen, verpakt als afvalzak. Je kunt je er vervolgens op beroepen, dat de NS een strafbaar feit begaat
  door deze boerka’s te tolereren, waar ze handhavend dienen op te treden.

  Het valt te vergelijken met het verbod, om aan jongeren tabak te verkopen in de supermarkt.
  Reken maar, dat de supermarkt aangepakt wordt door de overheid, als de supermarkt niet handhaaft.
  Dus de overheid zou in het geval van de boerka ook meteen duidelijk moeten maken, dat er enorme boetes te wachten staan, wanneer er niet handhavend opgetreden wordt door ziekenhuizen of openbaar vervoer.

  Geliked door 1 persoon

 11. Piet Snot zegt:

  Verhit debat op straat in Den Haag tijdens flyeractie tegen boerkaverbod.

  Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   Geweldig!!!!!!! Die mevrouw verwoord 100.000en Nederlanders!!!!!!! MOEDIG hoor!!!! Reken maar dat die Boerka’s op U en mij PARASITEREN!! Gefaciliteerd door Het Vulles op Het Binnenhof!! En het wordt allemaal nog vééééél erger!! Mevrouw op de fiets, BEDANKT u heeft wél lef!!

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Daar moeten we er meer van hebben !
    En die vent dan…….toen jullie Nederlanders te lui waren om te werken”

    Je gelooft t niet he……

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Piet Snot 2 augustus 2019 om 07:15

   Dappere blanke vrouw. Voor hetzelfde geld had ze al een mes tussen haar ribben gehad van een haatbaard.
   Ik zat me kapot te ergeren aan de brutaliteit en de ‘argumenten’ van die mohammedaanse bezetters.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s