Danke Herr Kohl, danke vielmals!

Screenshot_90

Helmut Kohl en Angela Merkel (1994).

(Door: “bozeoudeman”)

Begin 2013 dreigden radicale moslims in de zomer van dat jaar bondskanselier Merkel te doden. In een videoboodschap kondigden ze een aanslag aan op het parlementsgebouw in Berlijn. Volgens de Duitse krant “Die Welt” was de video vermoedelijk opgenomen in Egypte in een tijd dat veel radicale moslims zich aansloten bij de radicaalislamitische leider Mohamed Mahmoud. Zijn groepering dreigde vaker met aanslagen in Duitsland. Volgens “Die Welt” werd in de video verwezen naar de zogenaamde “Arabische Lente” en werd een zeer hete Europese zomer aangekondigd. 

Die hete Europese zomer is inderdaad gestart en wel in 2015 door bondskanselier Angela Merkel, die dus vervolgens nooit aangevallen is. Het waarom lijkt duidelijk. Zou Merkel het op een akkoordje hebben gegooid met haar bedreigers door Duitsland en de rest van EU-Europa als zoenoffer aan te bieden om zo haar eigen leventje te redden? ‘Wir schaffen das’ lijkt met historische feiten uit 2013 opeens een hele andere betekenis te krijgen. Merkel heeft het dan ‘geschafft, zij hoeft blijkbaar niet meer voor haar leven te vrezen.

Heel Europa wordt als resultaat hiervan onder de voet gelopen om haar miserabel leven te redden? Merkel is ook een van de voornaamste architecten van het wereldvreemde Pact van Marrakesh, waarin is geregeld dat immigratie een mensenrecht is en dat geen enkel land immigranten de toegang tot hun land mag ontzeggen. Ook zo´n krankzinnigheid, net als het onbeperkt zogenaamde “vluchtelingen”, en hierdoor veel menselijk vuilnis als profiteurs en parasieten, verkrachters en moordenaars en allerlei andersoortige criminelen in Europa binnenkrijgen, dankzij ook die Merkel.

Wat hangt ons Europeanen en hierna de hele wereld nog meer boven het hoofd om waarschijnlijk enkel dat ene narcistische mens haar leven te redden? Om te beginnen, gedwongen euthanasie op alle Europeanen die halsstarrig weigeren islamiet te worden? Gedwongen euthanasie op alle gelovigen die niet Allah als god wensen te eren? Gedwongen euthanasie op alle trans- en homoseksuelen? Gedwongen euthanasie op alle blanken? Het de mensheid dwingen de sharia te accepteren als de enige wetgeving? Alle vrouwen dwingen te leven in een ondergeschikte rol van moeder, seksslavin en keukenprinses? Het ongedaan maken van alle nu nog bestaande mensenrechten?

En dat alles omdat een ‘mevrouw’ niet gewoon wilde opstappen, want dat had die Merkel natuurlijk ook kunnen doen. De hele wereld staat wellicht in de fik voor dan dus enkel haar miezerige narcistische ego. Duizenden doden heeft zij al op haar geweten, duizenden avonturiers die zijn verdronken en het dodental  kan in de toekomst in de vele tientallen zo niet honderden miljoenen lopen. En dat danken we eigenlijk allemaal aan Helmut Kohl, die zo graag een minkukel na hem als bondskanselier zag, zoals de populist Joop den Uyl dat ook wenste en zodoende Nederland opzadelde met de ramp Wim Kok die het land tweedracht bracht, rijkdom voor veel eigen huisbezitters en toenemende armoede voor huurders.

Angela Merkel moest kanselier worden om in de toekomst de naam Helmut Kohl te laten zegevieren en pronken in vele geschiedenisboeken als de grootste politicus ooit uit de Duitse geschiedenis, die de twee Duitse naties had herenigd door de wijsheid te bezitten om een onbekende Oost-Duitse aan te wijzen als bondskanselier na hem, waar veel voormalig Oost- Duitsers dan trots op konden zijn en niet op termijn voor afscheiding zouden kiezen als ze eenmaal door hadden te zijn bedonderd met al die mooie beloften over Mercedessen en BMW ’s als inruil voor hun Trabantjes. Danke Herr Kohl, danke vielmals!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Duitsland, landverraad, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Danke Herr Kohl, danke vielmals!

 1. Yvonne zegt:

  Merkel maakt meer kapot dan je lief is ipv drank
  Op die foto zie je al duidelijk dat ze geestelijk gestoord is
  Ga toch klaverjassen of naar de Bingo ipv ons in de afgrond te storten of voor de trein te laten gooien

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules van Rooyen zegt:

  Zij is vrijmetselaar en dochter van een joods-poolse moeder uit een communistisch gezin. Zij was kader lid van de DDR communistische partij en heeft ongetwijfeld Stasi werkzaamheden verricht. Kinderloos en van de verkeerde kant, heeft zij geen band met de toekomst, noch empathie voor de burgers. Daar ligt de verklaring, voor haar wandaden. Dat Kohl zo stom geweest is, is ook niet juist. Hij werd hoogst waarschijnlijk gedwongen, hij heet Hennoch Kohn, alias Helmuth Kohl. Dus was hij chantabel voor iedere geheime dienst. Deze vrouw is vanaf het begin klaar gestoomd om Duitsland en Europa te vernietigen, als de tijd rijp was.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   En de vrouw bracht het kwaad in de wereld. Te beginnen bij Eva. Die Merkel zorgt nog eens voor meer doden dan Hitler en Stalin bij elkaar. Waar of niet waar….En alleen maar om haar eigen hachje te redden. Ze is een voorbeeld voor vele radicale ge-emancipeerde vrouwen, die bereid zijn om over lijken te gaan ten faveure van hun eigen ego. Die mannen als een speeltje zien, een wegwerpartikel dat leeggezogen en vernederd dient te worden. Gelukkig zijn er nog vele vrouwen die niet zo zijn, en ik mag hopen dat dit zo blijft.

   Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Op één punt na, ben ik het er helemaal mee eens. Duitsland zou zonder de instemming van de voormalige geallieerden geen verregaande personeelsbeslissingen kunnen nemen. Misschien wilden ook zij een zwakke vrouw aan het hoofd van een wederom sterk land. Op een macabere manier zouden ze gelijk hebben gehad.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Bij veel mensen roept Angela Merkel thans een woede op als een rode lap op een stier omdat ze haast als een struisvogel haar kop in het zand stak wat haar mislukte beleid betrof! Ze gedroeg zich tegen haar eigen volk zelfs als een olifant die bang leek voor muizen maar bepaalde vijandige dieren niet als vijand zag!
  En dat ze zelfs de islam niet eens meer beschouwde als als vijanden komt ook meer daar mevrouw dacht dat ze zich, gelijk als een roek, met pauwenveren kon tooien om tussen andere pauwen rond te scharrelen die haar echter meteen hebben afgestoten (de moslims) en nou willen de andere Roeken (de autochtoonse Duitsers) haar niet meer terug hebben!
  Helmuth Kohl is echter al op een vreselijk wijze aan zijn einde gekomen al was het een straf voor het verpesten van Duitsland! En nou denk ik zelfs opeens ook dat Pakistan, een land vol met extremistische moslims, opeens door Allah wordt gestraft met moessonregens en overstromingen daar deze moslims zijn naam zo schaNdelijk hebben misbruikt!

  Like

 5. koosv8 zegt:

  Het is mij toen niet opgevallen, maar ze had toen de zelfde gelaatstrekken, als die klimaat mongool uit Zweden nu. Daar is dus niets goeds van te verwachten, toen niet, nu niet, nooit niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit zegt:

  Zet eens foto’s van Merkel en Hitler naast elkaar. Zoveel gelijkenis, dat je bijna zou denken dat ze zijn dochter is.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nu ik de foto zie realiseer ik me eens te meer dat ze dus gewoon altijd al lelijk was, het is niet veroorzaakt door de gevorderde leeftijd maar gewoon omdat ze al van jongs af aan niet om aan te gluren was.
  En haar karakter… nee laat ik maar ophouden anders zeggen jullie straks dat ik haar haat !
  😀

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat kon je al zien aan de foto waarop ze met haar blote reet en die varkensspek tietjes met een paar vriendinnen op te zien was tijdens een vakantie uitstapje.
   Toen was ze toch al behoorlijk opgedroogd.
   Veel vriendjes zal ze niet gehad hebben op die leeftijd.
   Nee, dan zal het er later echt niet meer beter op worden, alleen nog maar erger.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Eigen woningbezit werd in de jaren 60/70 bevorderd als aanvulling op AOW/pensioen, geheel vrijwillig overigens, met stimulans via premie.
  Op de begrafenis van Kohl was leipe Merkel niet welkom.

  Like

 9. Trucker zegt:

  De waarheid mag geen geweld aangedaan worden, Helmut Khol heeft het zich waarschijnlijk diep betreurd naderhand want hij heeft zich later vernietigend over haar uitgelaten.
  Als hij zou geweten hebben wat die vrouw (ik noem haar de grootste naoorlogse misdadigerster) haar plannen waren met “zijn” Duitsland was ze nooit op het voorplan getreden.
  Haar jeugd…ik verwed er mijn rechterwijsvinger om dat ze voor de Stasi werkend mensen heeft verklikt die weinig goeds te wachten stond, foltering en zeker ook vermoord gebeurde vaak in die tijd in die dienst.
  Trouwens zonder dat vrouwmens in levende lijve aanschouwt te hebben ziet men aan haar fysionomie (of te body language) dat ze in zichzelf gekeerd is en zo goed als nooit emoties laat blijken.
  Ik herinner me hoe ze woedend het Duitse vlaggetje op de grond gooide, een symbool van een trotse natie voor haar van geen tel.
  Ik vermoed tevens dat dat vrouwmens door haar uiterlijk en gestalte een serieus minderwaardigheidscomplex meesleept en dat ze daardoor (als ze de kans had) om zich te wreken op mensen die haar iets (of niets) hadden aangedaan ze naar de Stasi belde.
  Dat ben ik vrijwel zeker dat het zo’n éne is.
  Dat geneuzel van dat de islamieten haar met rust laten omdat ze de poorten van de hel heeft opengezet geloof ik geen bal van, een Duitse bondskanselier wordt uitstekend beveiligd, misschien eens meer verdiepen hoe veiligheidsdiensten werken op dat niveau, verder een goed artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s