Zwaardmoordenaar van Stuttgart: Nu ook nog valse identiteit

Screenshot_110

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Falen van de staat over de hele linie – Zuid-Afrikaanse toestanden in Duitsland

De serie moorden in Duitsland gaat verder. Migranten trekken een spoor van bloed door het land. In Stuttgart heeft een man, die “als Syrisch staatsburger geregistreerd” staat, met een lang slag- en steekwapen, gelijkend op een samoerai-zwaard, op straat een Duitse Kazak afgeslacht (hier). Op internet doen video´s van de bloedige daad de ronde en close-ups van het met bloed overstroomde slachtoffer. Hoewel diegenen die dit materiaal publiceren zich vermoedelijk bewustzijn van de strafbaarheid van hun handelen, plaatsen ze het desondanks – uit protest. Eentje schrijft:

PI News (2)

“Men moet het zo duidelijk laten zien, opdat diegenen die destijds op de stations de ´vluchtelingen´ met applaus verwelkomden eindelijk in de gaten krijgen dat het geen kleuterschool is.”

Falen van de staat over de hele linie

Het is triest dat de staat zijn burgers er inmiddels toe gebracht heeft dat zij op deze manier tegen diens opzettelijke passiviteit en de daarmee gepaard gaande enorme bedreiging van het volk protesteren.

De staat faalt over de hele linie. Opnieuw blijkt dat hij niet alleen maar hulpeloos of willoos tegenover het gevaar staat dat van vele migranten uitgaat, maar zelfs niet eens weet wie ze zijn.

De “Stuttgarter Nachrichten” meldt dat het bij de zogenaamde 28-jarige Syriër in werkelijkheid om een 30-jarige Palestijn gaat, die al vier jaar lang onder een valse identiteit in Duitsland leeft.

Waarom hij nu ontdekt is? Heel simpel: hij was nog niet in het zwembad. Daar wordt namelijk, in tegenstelling tot de Duitse grens, het identiteitsbewijs gecontroleerd.

Augustus 2019: het kan niet meer ontkend worden, in Duitsland beginnen Zuid-Afrikaanse toestanden hun intrede te doen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan de reis- en veiligheidsadviezen voor dat land ook direct doorsturen aan het ministerie van Binnenlandse Zaken in Duitsland.

Berichtgeving bij de publiekrechtelijke omroepen: ho maar. Voor de ARD, het ZDF & Co. is de “zwaardmoord” in Stuttgart echter geen onderwerp. De “Deutschlandfunk” werd door de mediaconsumenten daarom blijkbaar zo in de mangel genomen, dat ze zich genoodzaakt zag tot een stellingname:

“In het nieuws van de Deutschlandfunk spelen individuele criminele zaken slechts zelden een rol. Voorwaarde voor de berichtgeving is een landelijke en maatschappelijke betekenis, zoals deze week bij de daad op het Centraal Station in Frankfurt.

De misdaad van Stuttgart is gruwelijk en vervult ook onze redactie met verdriet en ongeloof. Op dit moment zien wij echter niet de landelijke en maatschappelijke relevantie. Het staatsburgerschap van een persoon is op zich nog geen reden voor deze betekenis. Dat geldt eveneens voor intensiteit van het debat op de sociale media.

Talrijke media berichtten over de daad van Stuttgart, vooral lokale en regionale media. Dat vinden wij adequaat. Deze berichten zijn op internet en de sociale media voor iedereen beschikbaar.”

De tijd, waarin “het staatsburgerschap van een persoon niet bepalend is voor een landelijke of maatschappelijke relevantie” zijn sinds Oud & Nieuw 2015/2016 voorbij. Inmiddels is het staatsburgerschap van verdachten zelfs een existentiële vraag voor dit land en zijn oorspronkelijke bewoners geworden.

Bovendien kan de betaler van de verplichte omroepbijdrage zich afvragen waarom hij deze moet betalen als hij van diezelfde publieke omroepen alleen maar de aanwijzing krijgt om zichzelf maar liever op internet en de sociale media van informatie te voorzien.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Zwaardmoordenaar van Stuttgart: Nu ook nog valse identiteit

 1. rottenpikwick zegt:

  Als je als Duitser verplicht ‘Kijk en Luister’ moet betalen, dan stop je daar toch mee! Hier is het (toch wel jammer) afgeschaft. Moet je eens zien als 100.000en weigeren te betalen!

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   En waar denk jij dan het geld vandaan komt waarmee de NPO wordt betaald.
   Ik zei al eerder, jij bent echt niet de aller slimste hier.
   Maar je hebt helemaal gelijk hoor, ze hebben de luister en kijk geld bijdrage afgeschaft voor ons.
   Vergeet je het niet om het door te geven aan je kapper.

   Geliked door 1 persoon

   • leo 1 zegt:

    Kijk en luistergeld bij ons afgeschaft ????? noppes !!
    O, o, o,………… Wordt automatisch ingehouden van je inkomstenbelasting. !!

    Geliked door 1 persoon

  • Rini Stegeman zegt:

   Kijk en luistergeld is NIET afgeschaft, zit gewoon bij de belasting in……..trouwens kan iemand dat uitzoeken HOEVEEL wij per huishouden aan Kijk en Luistergeld betalen?

   Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Iemand met een beetje sjoege zal, hoop ik, toch wel begrijpen dat ik de acceptgiro bedoel die je voor ‘Kijk en Luister’ altijd in de bus kreeg!

   Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Nee,natuurlijk wordt het zo veel mogelijk buiten de publiciteit gehouden,net als hier,toen ze de misdaden onder het kopje”overige” wegmoffelde !
  Het draagvlak onder de bevolking moet hoog blijven,want er staan er nog heel veel te trappelen voor de overtocht.
  Het gaat een nachtmerrie worden !

  Geliked door 7 people

 3. Jan j zegt:

  Voor de redactie:
  Talloze verwijzingen naar Duitstalige blogs werken niet of je wordt doorgelinkt naar een reclame site

  Like

 4. M. Ret zegt:

  Ik woon in Duitsland en onder die omroepbijdrage kom je hier niet uit. In Nederland mag die ‘afgeschaft’ zijn het geld voor Hilversum komt uit belasting geld.
  Er staan er nog heel veel te trappelen … Kijk naar Hongarije, die probeert het bij ‘de bron’ aan te pakken.
  Groetjes Mina

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Pub Pensioner Blinded By Somali Who Shouted Allahu Akbar

  Detlef J., who had just lost his life partner a year earlier, was rushed to hospital with serious injuries.

  According to reports, the pensioner’s face was smashed in and he has lost the sight in his left eye.

  The suspect has been identified as a 25-year-old Somalian asylum seeker Ali M.

  He arrived in Germany in 2015 and received the status of recognised refugee in 2017.

  Ali M., who lives in a shelter in the neighbouring state of Hesse, was reportedly in Offenburg by sheer coincidence that day.

  https://ananova.news/pub-pensioner-blinded-by-somali-who-shouted-allahu-akbar/

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Met een enorme vaart veranderd Duitsland in een shithole !!
  Zijn wij het volgende land ????? Als we het van de kartelpartijen moeten hebben zal dat niet lang meer duren !!

  Geliked door 4 people

 7. Piet Karbiet zegt:

  Walgelijk. Ik ben me onlangs kapot geschrokken op een parkeerplaats langs de snelweg bij Frankfurt. Enorm smerig met uitpuilende vuilnisbakken inclusief ratten zo groot als teckels. Busjes vol Roma, Albanezen en overal lieden in lappen en doeken. Mensen sliepen in de bosjes. Geen Duitser gezien. Zelfs in de Mac een bende. De totale neergang in praktijk. Unheimisch.

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Daarnaast is er nog een groot aantal bedelaars op de straat, op stations en zelfs in treinen. Zoiets bestaat niet bij jullie, althans niet in deze dimensie.
   De zigeuners kunnen zich in Duitsland bijna alles veroorloven, de Duitsers betalen met het schuldcomplex. Nergens is het verschil in juridische beoordeling zo duidelijk als in de strafzaken tegen zigeuners. In de grote steden, zoals hier in Keulen, zijn er strafrechtkantoren die gespecialiseerd zijn in de juridische vertegenwoordiging van zigeuners. Dit wordt natuurlijk betaald door de Duitse staat. In het geval van vermogensdelicten kunnen zij altijd een lagere straf verwachten dan anderen. Bij lichaamsdelicten hebben ze alleen de bonus die alle niet-Duitsers hebben.
   Darentegen gaat een Duitse oma in geval van herhaling ook voor broodroof de bak in.

   Geliked door 3 people

   • Wachteres zegt:

    Jaren geleden zijn we in Nederland naar een lezing van een Israëlische professor in de terreurbestrijding geweest.

    Hij had veel kennis van zaken en zei toen al dat Duitsland het eerste land zou zijn dat geïslamiseerd werd.

    Wij dachten toen nog dat dit wel wat mee zou vallen, maar hij kon weleens gelijk krijgen.

    Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Tot voor 3 jaar terug veel gereisd door Duitsland. Wil er niet meer naar toe. Bij de eerste de beste rastätte werd je al met ‘Der Untergang’ geconfronteerd. Precies zoals jij het verwoord. Mooie reizen gemaakt, mooie herinneringen aan een ooit mooi land. (wel met een flinke rugzak!)

   Geliked door 1 persoon

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De verwarde man (Neu Deutscher) in Stuttgart zal wel een verhoogde suikerspiegel gehad hebben en wellicht ook last van ischias. En dat kromzwaard lag toevallig op straat. Dat willde hij in veiligheid brengen. En die passant liep er toevallig tegenaan. Die was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Kan zomaar gebeuren in Merkelland. Da wird es geschafft.

  Maar alle gekheid op een stokje. De misdaden van de laatste tijd in Duitsland zijn wel een teken aan de wand. We hoeven er niet meer aan te twijfelen. Het is gewoon opzet. Dit is pas het begin. Het zal ongetwijfeld nog heel veel erger worden. Daar de Duitse media er nauwelijks enige of zelfs helemaal aandacht aan besteden, kunnen we er gerust vanuit gaan dat dit doorgestoken kaart is. Nadat de bibberheks de grenzen wagenwijd heeft opgezet, wordt met het zaaien van angst, dood en verderf haar politiek bediend. So schafft sie das !!! Het heeft heel veel gelijkenis met de Duitse jodenhaat uit de 30-er jaren.

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   wat de Duitse media betreft … zojuist bij ZDF Nachrichten liet men zien hoe de Turken in Istanboel alles doen om de vele Syriërs te verdrijven … omdat ze hun woonruimten en arbeid afnemen … antwoord van Syriërs was dat ze niet naar Syrië willen maar dat het beter is dat ze naar Europa gaan ……. Mooi ….. dan zijn wij er weer goed mee, hier krijgen ze meteen een sociale huurwoning ….

   Geliked door 3 people

 9. Lucky zegt:

  Ondertussen in Londen
  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/02/police-manhunt-soldier-uniform-attacked-streets-london/

  Police Launch Manhunt After Soldier in Uniform Attacked on Streets of London
  Politie lanceert manhunt na soldaat in uniform aangevallen op straten van Londen

  A serving British soldier was left with a fractured skull and other serious facial injuries after being attacked in the West End of London.
  On Thursday, London’s Metropolitan Police Service released details of the assault that happened earlier this year, and investigators shared a CCTV image of a man (below) that they wish to speak to in connection with the assault.

  The victim’s injuries were mainly facial, including a fractured cheek bone, eye sockets, and skull. He also received a broken nose which required a number of extensive surgeries to correct.

  Een Britse soldaat bleef achter met een gebroken schedel en andere ernstige verwondingen in het gezicht nadat hij was aangevallen in het West End van Londen.
  Op donderdag heeft de Londense Metropolitan Police Service details vrijgegeven van de aanval die eerder dit jaar plaatsvond, en onderzoekers deelden een CCTV-beeld van een man (hieronder) die ze willen spreken in verband met de aanval.

  De verwondingen van het slachtoffer waren voornamelijk gezichts-, waaronder een gebroken jukbeen, oogkassen en schedel. Hij kreeg ook een gebroken neus die een aantal uitgebreide operaties vereiste om te corrigeren.

  Geliked door 2 people

 10. droevige mof zegt:

  Vandaag rapporteert zelfs Bild over de moord en de valse identiteit van de moordenaar, waarschijnlijk om te voorkomen dat de enige informatie via de sociale media wordt verspreid. Zelfs hier in het Keulse migratieparadijs is de publieke opinie omgeslagen. Omdat de meeste deugdmensjes tegelijkertijd geweldloos en angstig zijn, nemen ze nu in de hoofdstation hun kinderen bij de hand. Er wordt gefluisterd: “Zo kan het niet doorgaan.”
  Mijn antwoord is dubbelzinnig. Ik citeer alleen de Nederlandse volkswijsheid in Duitse vertaling “Eigen schuld, dikke bult.” De reacties hierop zijn tussen hoofdschudden en schouders ophalen. Confrontatie van de ideologie met de werkelijkheid.

  https://m.bild.de/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/schwert-mord-in-stuttgart-taeter-soll-aus-jordanien-kommen-63707102.bildMobile.html

  Geliked door 4 people

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Aan de orde van de dag….
  https://www.zaronews.world/zaronews-presseberichte/dortmund-koffer-mit-frauenleiche-gefunden-afghane-unter-verdacht/

  Dortmund: Koffer mit Frauenleiche gefunden – Afghane unter Verdacht
  Dortmund: Koffer gevonden met vrouwenlichaam – Afghaan onder verdenking

  Ein 24 Jahre alter Mann soll laut Polizeiangaben seine Ehefrau in Dortmund erstochen haben. Medienberichten zufolge soll ihre Leiche daraufhin in einem Koffer versteckt worden sein.

  Een 24-jarige man zou zijn vrouw in Dortmund hebben neergestoken, zei de politie. Volgens berichten in de media was haar lichaam toen verborgen in een koffer.

  Geliked door 2 people

 12. de pers en publieke omroepen verbergen de immigratie-gevolgen

  Geliked door 3 people

 13. boorzalf zegt:

  Hoogtijd voor de doodstraf tegen zulke beesten. Het liefst radbraken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s