MOSLIMS PROBEREN ONS NIET VOOR DE 3E, MAAR VOOR DE 4E KEER TE VEROVEREN

Screenshot_134

(Door: Petra de Geus)

De islamiseringsmachine draait op volle toeren. Terwijl de islamisering van de openbare ruimte in volle gang is, zoals door de gewelddadige overname van zwembaden, neemt het geweld in bijvoorbeeld Duitsland enorm toe. In één week worden er tweemaal willekeurige vreemden “van het perron geduwd”. De media noemen het zo, maar het is een zeer vertekend beeld – ze worden voor een aanstormende trein gestoten. Het is moord op klaarlichte dag onder het oog van tientallen getuigen, camera’s en bewakingspersoneel. En geen woord van Merkel. Maar wel IS-strijders en aanhang terug halen. Hoe zal het er in Duitsland over tien jaar aan toe gaan?

In Nederland is per 1 augustus het boerkaverbod ingegaan en onze dhimmi-bestuurders sloven zich op allerlei manieren uit om zich er niet aan te houden. Vroeger bestond het begrip burgerlijke ongehoorzaamheid. Nu is er bestuurlijke ongehoorzaamheid. Als de stem van de burger, die op allerlei manieren gesaboteerd en gechanteerd wordt, niet meer met een cordon sanitaire tegengehouden kan worden, gebeurt dat nu met bestuurlijke ongehoorzaamheid. Ondertussen wordt Wilders vervolgd, zit Tommie Robinson in de cel en doet de demografie haar werk.

Even op vakantie in Polen kwam ik langs een plek Legnica Pole (Duits Wahlstatt). Hier staan een museum en een kerk (foto) ter nagedachtenis aan de bloedige strijd die er werd gestreden tegen het leger van Dzenghis Khan. De strijd vond plaats  bij Legnica (Duits Liegnitz) in 1241. In het Nederlands wordt dit de inval van de Mongolen genoemd wordt er een mooi, onschuldig plaatje van de grote leider gegeven en wordt er geen religie genoemd. In het Pools heet het de inval van de Tataren en wordt er bij gezegd dat het moslims waren.

In de westerse leerboeken, maar ook op internet, wordt doorgaans gesproken van twee grote islamitische invasies in Europa. De eerste invasie was in Spanje en leidde tot een bezetting van het Iberisch schiereiland die bijna 800 jaar duurde (711–1497). De tweede invasie was in de Balkan door de Ottomanen / Turken en die duurde van de 15e eeuw tot de Eerste Wereldoorlog. Het keerpunt was de Slag om Wenen in 1683. De huidige poging om Europa te veroveren door middel van demografische factoren zoals migratie en reproductie, wordt dan de derde poging genoemd.

De invasie van Europa door de Mongolen/Tataren wordt hierbij stelselmatig buiten beschouwing gelaten. Ik had wel eens geprobeerd uit te zoeken of zij islamitisch waren, maar het was me via internet niet gelukt dit te achterhalen. De Poolse informatie ter plaatse was echter helder en duidelijk. De invasie werd gepleegd door Tataren (een Turks volk) die islamitisch waren. Het was dus een islamitische invasie.

Gezien het tijdstip, de inval van Dzenghis Khan vond plaats in het jaar 1241, was deze poging niet gerelateerd aan de Ottomaanse/Turkse pogingen om ons te veroveren. Je kunt dus concluderen dat er duidelijk drie verschillende islamitische invasies waren. Als gevolg moet de huidige poging om ons te veroveren gezien worden als de vierde poging.

Iets anders, wat me ook wel al meerdere keren is opgevallen, is dat mensen soms niet weten dat de Moren die Spanje in de 8e eeuw binnen drongen islamieten zijn. Of dat de Ottomanen Turken en moslims zijn. Andere namen gebruiken is blijkbaar een effectieve afleidingsstrategie. Dat zien we bijvoorbeeld ook met het woord Bosniak. Hiermee worden (sinds de Joegoslavië-oorlog) de moslims in Joegoslavië (Bosnië) aangeduid. De term doet vermoeden dat het om de oorspronkelijke of rechtmatige inwoners gaat. Wat helemaal niet waar is. Het gaat om geïslamiseerde bewoners, met name Kroaten, die onder de Ottomaanse overheersing moslim werden. Of neem het word Rohingya. Dat woord verwijst naar een provincie in Myanmar. Jezelf zo noemen, doet dus vermoeden dat je rechtmatig uit die provincie komt, maar niets is minder waar. Het gaat om illigaal binnengekomen Bengalen, moslims dus, die naar (het boeddhistische) Myanmar zijn gevlucht, zich daar misdragen en zich dan als slachtoffer voordoen. Orwell had het over de kracht van taal en daar lijken moslims en hun handlangers opvallend goed in. Samen met ons matige onderwijssysteem en de bevooroordeelde media functioneert dit uitstekend om mensen het zicht op verbanden te ontnemen.

Terwijl ik daar op een bankje zat, hoorde ik de volgende conversatie:

Vrouw (eind 30) tegen andere vrouw: “Wij (wijst naar haar man naast haar) woonden in Berlijn, maar wij zijn voor hem (wijst op haar kindje van ca. 2-3 jaar dat voor haar voeten speelt) naar hier gekomen. Het zijn daar allemaal moslimkinderen op school en je weet dat ze hem gaan pesten”.

Ze vertelt dat ze zelf Pools is en lang in Berlijn heeft gewoond en dat haar man Chileen is. Haar man vertelt later dat er een lange wachtrij is van Europeanen die naar Chili willen emigreren.

Leve een Vrij Nederland!

Door:
Petra de Geus (juni 2018)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

22 reacties op MOSLIMS PROBEREN ONS NIET VOOR DE 3E, MAAR VOOR DE 4E KEER TE VEROVEREN

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Ondanks de jarenlange moslimterreur blijven de Westerse regeringen onder leiding van de E.U. halsstarrig doorgaan op de ingeslagen weg. Op politiek correct wijze doorgaan in de hoop dat die gasten zich zullen aanpassen, is trekken aan een dood paard. Dat weten ze zelf echter ook wel. Het probleem is echter, als ze dat toegeven dan betekent dat gezichtsverlies. Ondanks het vele tegengas dat ze inmiddels krijgen willen ze dat natuurlijk niet.
  Uiteindelijk zullen ze toch overstag moeten gaan. Een forse toename van het aantal aanslagen en het financieel aan de grond raken vanwege de roofbouw op de sociale voorzieningen, medische voorzieningen, infrastructuur en het justitiële apparaat zullen doorslaggevend zijn.
  Er zullen andere leiders opstaan, ook in de E.U., die er voor zorgen dat er een ommekeer van 180 graden gaat plaatsvinden. De overstap naar extreem rechts kan overigens heel snel verlopen. Deportatie van alle ongewensten zal niet zonder slag of stoot verlopen. Integendeel zelfs, Europa zal een groot bloedbad worden. Het drama wordt nog groter als Turkije zijn militairen Europa injaagt om zijn onderdanen een handje te helpen. Dan staat WO3 voor de deur en ingrijpen door de NATO kan niet uitblijven. Al zie ik wel een lichtpuntje. Rusland en China moeten die gasten ook niet en zullen ongetwijfeld een handje helpen.

  Een goed stuk Petra, bedankt hiervoor.

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Er zullen andere leiders opstaan, ook in de EU, die er voor zorgen dat er een ommekeer van 180 graden gaat plaatsvinden.”

   De wens is de vader van de gedachte. Ik help het je hopen, maar ik zie het nog niet gebeuren.

   “Dan staat WO3 voor de deur en ingrijpen door de NATO kan niet uitblijven.”

   Turkije is zelf lid van de NATO. De NATO kan niet ingrijpen tegen een van haar eigen leden. Dat Rusland en China zullen helpen, ligt ook niet voor de hand. Het is veel handiger om het Europa uit te laten vechten en pas te voorschijn te komen als de strijd gestreden is. De enige die (misschien) te hulp komt is de Verenigde Staten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ben het helemaal eens met Johannes den Hollander.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Na de zomer zullen de trein en metrostations wederom hangplekken worden voor haakneuzen, beetje handelen en dealen, goedwillende reizigers lastig vallen en bepotelen, beroven en zakkenrollen, en nu ook nog pogen te vermoorden………het kan verkeren.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Haakneuzen, soepjurken, kopvodden, slurfwijven, kopdoppen, kralenbidders….
   Het zijn allemaal vrouwenverkrachters, moordenaars dieven, rovers, zakkenrollers en werkschuw ongedierte!

   Dat héél nodig totaal verdelgt moet worden!

   Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Las vandaag nog een stukje over een topman van Philips, die het helemaal voor elkaar had (nou ja voor elkaar is relatief)en een Afrikaanse vrouw trouwde waarvan hij korte tijd later wilde scheiden. Nou dat gaat dus niet zo makkelijk in die landen als blanke zijnde. De vrouw mishandelde hem (had hem van de trap geduwd en beneden gekomen schopte ze zijn hoofd nog verder verrot) en hij deed aangifte in dat land. Nou dat heeft als blank geen zin, want eigen volk gaat voor de blanke.

  Zij wil geld zien en hij wilde de poet niet delen. Domme domme domme man. Afrikaanse vrouwen trouwen enkel om geld en status. Heel uitzonderlijk als ze uit liefde trouwen. Zo op de statusladder geklommen en dan zo dom kunnen zijn. Ja dat kan. Je kunt ook 7 talen spreken en toch zo dom als het achtereind van een varken zijn.

  Keek vandaag ergens in het land op een golfbaan. Zie ik een vette vent in een rijdend karretje om te golven. Ik moest lachen. Net een slapstick/ Billy Turf gaat even sporten. Nou ja sporten met zoń pens en ook nog rijdend in een kar om vervolgens even uit te stappen om 1 slag te slaan. Tja dat kunnen de gevolgen zijn van dikke welvaart. Velen kunnen er niet mee omgaan. Dat is me intussen goed duidelijk.

  De moraal van dit verhaal? Er word nergens zo erg gediscrimineerd als in Afrikaanse, Arabische en Aziatische landen. Dus wij Europeanen hoeven zich geen moment te schamen. Dat mogen zij voor ons doen.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ik heb het ook gelezen en jouw gedachten rond deze zaak waren en zijn ook de mijne. Hoe dom kun je zijn. Deze Tob Cohen is de karikaturale kosmopoliet die de wereld tegemoet treedt met het idee dat alle mensen gelijk zijn. Klaarblijkelijk dus niet. Persoonlijk denk ik dat hij niet meer leeft en ergens in de Afrikaanse bush bush onder geschoffeld is.

   Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Een gedegen verslag. Voor mij (en voor velen vermoed ik) een nieuw gegeven. De geschiedschrijving werkt verhullend. Tartaren heb ik altijd gehouden voor een Aziatisch woestijn-nomadisch volk dat Europa binnen drong. Het waren dus moslims. Bezig om de opdracht van Mohammed uit te voeren. Verover de hele wereld. In dit geval dus het noordelijk deel van Europa.
  Europa heeft zich 1200 jaar vrij van de islam weten te houden. Nu in een halve eeuw worden we onder de voet gelopen. De huidige bevolking laat het gelaten over zich komen.
  Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons vervloeken vanwege onze slappe houding.
  Het is zeer de vraag of we nog op tijd wakker worden.

  Like

  • koosv8 zegt:

   500miljoen Europeanen.en elke dag meer mensen die deze onkunde zat zijn. 30 miljoen Moslims.
   Er komt een strijd, en daar gaat veel bloed vloeien, en ik ben zéér benieuwd hoe snel dit gaat gebeuren. En waar begint het echt. Eigenlijk is het al begonnen, maar ze hebben tot nu toe geen tegenstand………..Maar die komt, wat ik u brom.!!!

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Sion, de bevolkig is murw gebeukt door de linkse politiek. In de jaren 60 van de vorige eeuw werden de linkse partijen die nog wel sociaal waren, overgenomen door een coup van lieden, die er nu nog steeds zijn en die aan de touwtjes trekken op alle ministeries, op alle niveaus. Het gaat nu niet meer om principes en parijprogramma’smaar alleen om botte macht van enkelen. Timmermans, Samsom, Rutte, Nijpels, om er eens een paar te noemen, zijn daar voorbeelden van. De meeste namen heb ik niet genoemd dan zou de lijst te lang worden. Dat geldt ook zeker voor de andere partijen zoals het cda, de ChristenUnie en nog veel meer. Laten we kuzu met zijn denkpartij zeker niet ongenoemd laten want daar gaan we nog veel ellende van beleven. Ik geef alleen maar een voorbeeld, over wat ons nog te wachten staat. Ik word daar niet vrolijk van. Wim Kan gaf daar vroeger een mooi voorbeeld van: “Fractielijers, lijen nog geen fractie van wat die andere lijers lijen”.

   Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190803_04542589

  VN waarschuwt: “Mogelijk voor het einde van het jaar nieuwe golf van terroristische aanslagen”

  Een nieuw rapport van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties schetst een zorgwekkend beeld over de dreiging van de extremistische terreurorganisaties en waarschuwt voor een nieuwe golf van aanslagen. “De huidige pauze van internationale terreur zou wel eens snel kunnen eindigen, mogelijk zelfs voor het einde van het jaar.”

  Volgens het rapport heeft ISIS nog tussen 50 en de 300 miljoen dollar inkomsten van het kalifaat over en wordt dat geld gebruikt voor propaganda om het imago van de terreurorganisatie hoog te houden. “ISIS zal het niet laten om internationale aanslagen te sponsoren en te faciliteren”, zo staat te lezen. “De huidige pauze van aanslagen zal daardoor mogelijk niet lang meer duren, mogelijk zelfs niet tot het einde van het jaar.”

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Gek hè? Ik moest opeens aan de koekoek denken.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  ’Binnenkort valt elke grap die je maakt, onder discriminatie, racisme of belediging’
  Door Gerard Cox

  Een artikel uit de Telegraaf, helaas niet voor iedereen te lezen.

  Geliked door 1 persoon

 8. QenQ6 zegt:

  In China hebben altijd moslims gezeten!

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Goh de VN waarschuwt.Er komt zoveel stront vanuit de VN dat ze zich beter op kunnen doeken. Waarschuwen over iets dat allang bekend is. Natuurlijk gaan die lui door. Niemand houdt ze tegen. Nee de grenzen die moeten nog verder open en maar doorgaan met het beleid van zieligheid.

  Geliked door 1 persoon

 10. Rapunzel zegt:

  Interessant stuk Petra, waarvoor dank.

  Een tijdje terug was de zoveelste herdenking van Srebrenica en dan valt altijd op dat de term “moslimmannen” een paar honderd keer gebezigd wordt. Nooiterdenooit hoor je “moslimman(nen)” als ze verkrachtend en plunderend lopen te moorden, brandstichten, stelen, aanranden, eerwraak plegen, mishandelen en met zuur gooien en noem al hun gore mensonterende hobby’s maar op maar die ene keer dat moslimmannen het slachtoffer waren mag het opeens wel gezegd worden.
  Walgelijk.
  Zo is er heel veel misleidende newspeak. De verkleinwoordjes als “scooterklootzakjes” of “bontkraagjes” maar ook het gebruik van “steekpartijen” als er maar 1 steker is.
  Dan hebben we nog al die Hagenezen, Rotterdammers en Amsterdammers en inwoners van Eindhoven die Mohammed K. of Balil El B. heten, dan weet je ook wel hoe laat het is.

  De allergoeiste deugers schrijven islam, moskee, de profeet en al die klerezooi nog met een hoofdletter ook! Ze kunnen niet diep genoeg bukken en niet hard genoeg kruipen.
  Iets soortgelijks zie je bij de protesten en flyeracties van Pegida waar kalende Turken van 40/50 jaar ‘jongeren” genoemd worden. Of “buurtbewoners” terwijl ze van heinde en verre komen om hun haathut te beschermen tegen normale mensen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henri zegt:

  Moslimmannen hebben in Servië talrijke dorpen uitgemoord,kerken en kloosters vernield,gruwelijke misdaden tegen Serviërs gepleegd,enzovoorts. Vindt je het gek dat de Serviërs bij Srebenica moslims vermoord hebben? Laat u niks wijs maken,het waren bij lange na geen 6000 moslims. Dit getal is behoorlijk overdreven! Je hoort er echter nooit geen mens over wat de moslims allemaal uitgevreten hebben in Servië! Gruwelijk gewoon! Het zit dus heel anders in elkaar dan zich beklagen over Srebrenica. Bij de moslims is iedereen schuldig en de oorzaak van alles, behalve zijzelf!

  Like

 12. Henri zegt:

  Lees Xandernieuws.net.nl. Van 3 augustus: Juist boerkavrouwen in kampen maken een hel voor de anderen.

  Like

 13. koosv8 zegt:

  Dienstplicht invoeren voor iedereen van Nederlandse afkomst, moslims zullen uitgesloten moeten worden. Op zijn minst 1jaar en 8 maanden. Tevens stemrecht naar 25 jaar. En niet naar 16 jaar zoals die klimaat gekken willen. U snapt wel waarom. De LINKS gehersenspoelde jeugd moet voor de juiste zetels zorgen. Heeft u die fascistische reclame spot over klimaat en jeugd gezien. Walgelijke
  Vertoning. En het spotje van de SP over Timmermans zou niet deugen. Hoe krom willen we het hebben.

  Like

 14. Lucky zegt:

  Beter laat dan nooit?
  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/06/sweden-launches-project-study-influence-radical-islamic-salafism/

  Sweden Launches Project to Study Influence of Radical Islamic Salafism
  Zweden lanceert een project om de invloed van radicaal islamitisch salafisme te bestuderen

  The Swedish National Defence College has announced a new study that will examine the effects of the radical Islamic ideology Salafism in various cities across the country.
  The new project, which is set to last until 2021, was described by Filip Ahlin, an analyst at the Swedish National Defence College, as a way to “describe the problem and develop knowledge that can lay the foundation for action”, Swedish broadcaster SVT reports.

  Het Zweedse Nationale Defensiecollege heeft een nieuwe studie aangekondigd die de effecten van de radicale islamitische ideologie van het salafisme in verschillende steden in het land zal onderzoeken.
  Het nieuwe project, dat tot 2021 zal duren, werd beschreven door Filip Ahlin, een analist aan het Zweedse Nationale Defensiecollege, als een manier om “het probleem te beschrijven en kennis te ontwikkelen die de basis kan vormen voor actie”, Zweedse omroep SVT rapporten.

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/08/08/europa-is-een-mooie-trofee-voor-moslimextremisten/

  Europa is een mooie trofee voor moslimextremisten
  ‘In Europa wordt de democratie uitgehold door een gebrek aan identiteit’

  Als vijf procent van de moslims extremistisch is dan zitten we in Europa met bijna drie miljoen moslims die de wreedste terreur niet schuwen. Met eenvoudig te produceren chemische wapens voor massadestructie kan een kleine groep makkelijk een angstpsychose veroorzaken.

  De miljarden verslindende veiligheidsmaatregelen rondom vliegvelden, kerstmarkten, joodse scholen en andere gelegenheden of evenementen bewijzen hoezeer de moslimextremisten ons reeds in hun greep hebben gekregen. Het getreiter met de boerka en de oprichting door fundamentalisten van islamitische scholen staan voor de intimidatie die islamisten als wapen gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s