Onverantwoordelijk dat de grenzen nog open zijn met de actuele dreigingen

Screenshot_147

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ook in ons Nederland hebben we te maken met de consequenties van politiek wanbeleid en hebben we last van de niet-westerse mensen die zich vergrijpen aan meisjes en vrouwen, net zoals we dat zien in andere “open grenzen” landen in Europa.

In Eindhoven heeft de politie er één opgepakt, een brute verkrachter die jaagt op slachtoffers, zoals gewoonlijk was de dader weer van dezelfde bevolkingsgroep.
www.ed.nl

President Trump zegt heel terecht in een interview met het Britse tabloid The Sun dat Europa zijn cultuur verliest door de immigranten invasie. Hij vindt het een schande dat de immigratie van miljoenen immigranten plaatsvindt en dat deze de structuur van Europa negatief verandert.
https://t.co

Ook heeft President Trump de financiën van Maduro en zijn vrienden afgesneden, de president verleende de secretaris van de Schatkist de bevoegdheid om alle eigendommen te blokkeren van personen, zo’n 200, die materiële ondersteuning bieden aan het Maduro-regime. Deze uitvoerende order isoleert het onwettige regime van Maduro verder van het wereldwijde financiële systeem en de internationale gemeenschap.
www.whitehouse.gov

Minderjarigen in ons land die voor het eerst een winkeldiefstal of een ander klein vergrijp plegen, hoeven de cel niet meer in als ze iets verkeerd doen, zo laat onderstaand artikel weten. Ze krijgen in plaats daarvan een stevig gesprek met een agent…
www.rtlnieuws.nl

De situatie in Duitsland is volgens de briefschrijver, een man van 51, bizar, net zoals in vele andere landen in Europa die door de EU worden geregeerd. Hij stelt in de aangrijpende brief de juiste vragen, maar het antwoord komt mijns inziens steeds weer terug bij de mensen die onze normen, waarden en normaliteit niet hebben en met miljoenen door de EU en de VN naar Europa worden verscheept en die chaos veroorzaken. Het is triest en onbegrijpelijk dat de EU, die er zou moeten zijn voor de bevolkingen van Europa, bezig is om Europa te vernietigen.
https://politikstube.com

Een voormalige Duitse luchtmachtgeneraal, Joachim Wundrak, drager van het Federale Kruis van Verdienste, heeft zich bij de realisten gevoegd, en wil de politiek in voor de AFD. Hij is niet de eerste die na het leger de politiek ingaat voor de Duitse partij die in veel oostelijke deelstaten van Duitsland als hoogste in de peilingen staat en Duitsland wil behouden voor de Duitsers.

Ik kan alleen maar hopen dat diegenen die in Nederland in dienst zijn gegaan om hun land te dienen en/of het Nederlandse volk te beschermen, dat ook daadwerkelijk blijven doen. En in protest gaan als ze ineens voor de EU blijken te werken en bij protesten tegen het Nederlandse politieke kartel, de islam of de EU, tegen de nationale bevolking blijken te werken. We zien het in Frankrijk elk weekend, hoe de politie in opdracht van Macron omgaat met de moedige Fransen in gele hesjes… Er zijn al heel veel slachtoffers.
www.tagesschau.de

Als we Rutte en de rest van het politieke kartel moeten geloven dan is er niets aan de hand en kunnen we rustig gaan slapen, maar ondertussen geeft Amerika de Amerikanen die naar Nederland op vakantie gaan het advies mee om zeer alert te zijn in verband met de kans op terroristische aanslagen. En die kans is reëel aangezien de islamitische staat (IS) Nederland waarschuwt en zegt dat we allemaal afgeslacht zullen gaan worden.

Jihadisten verspreiden een foto op sociale media met een Nederlandse kerk in vlammen, een kerk die verdacht veel lijkt op de Sint-Vituskerk uit Hilversum. Op de voorgrond staan moslims, volgens het artikel moslims die hier aardig bekend zijn en hier wonen, en de tekst erbij is: “We zijn gekomen om jullie af te slachten en de ongelovigen uit te roeien! De terreur is nu in Nederland!”

Maar slaapt u rustig verder, het politieke kartel zegt nu eenmaal dat er niets aan de hand is en laat de grenzen van ons land gewoon open… Onbegrijpelijk!!!
https://eunmask.wordpress.com

Het is mijns inziens te gek voor woorden dat diegenen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de Nederlandse bevolking en het voortbestaan van Nederland inclusief onze cultuur, tradities, normen, en waarden, door de islam te faciliteren en slaafs de EU-bevelen op te volgen, meewerken aan de vernietiging van de westerse cultuur en identiteit van Nederland.

Dit kabinet mag van mij uiteenvallen, misschien is er door de rust in de vakantie, bij een aantal politici iets gebeurd waardoor het gezonde verstand weer is gaan werken en ze nu doorhebben dat we uit de EU moeten stappen en onze soevereiniteit weer terug moeten nemen zodat we weer zelf kunnen beslissen over ons land.

Sluit u aan bij gelijkgestemden, bij een partij, groep of organisatie die allemaal op hun eigen manier vechten voor het behoud van ons Nederland, onze cultuur, identiteit, tradities, normaliteit en normen en waarden.

Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Hongarije van de Hongaren is, Amerika van de Amerikanen en China van de Chinezen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Onverantwoordelijk dat de grenzen nog open zijn met de actuele dreigingen

 1. henk verhoef zegt:

  zou het probleem niet gewoom de mens niet zijn en zijn “vermeende”rijkdom en intelect
  Overal zie je vooral jonge hoogopgeleide nog nooit wat gepresteerd hebbende vrouwen beweren dat zij het met diverstiteit en zo veel beter weten en zien en dat zij als aanbidsters van de Farrassen de wererld wel even zullen redden
  Oh diversiteit wordt alleen door die domme blanken aangehangen= islam en zwart/getint wil gewoon zo blijven– biedt meer voordelen

  Klimaat verandering moet gestopt worden anders is de wereld niet leefbaar meer- gillen ze
  maar over de ook in neder;land toenemende moslim vrouwen besnijdenis( verboden maar geen veroordelingen!!) daar steekt men de kop even over in het zand– en denken ze ach de liefde van de islam zal het via het kraaienpak wel overwinnen
  Helaas is het merendeel van de bevolking == zeg maar de kiezer= volkomen apathis en laat hijk zich keer op keer weer bedonderen
  Ja dan vraag je erom
  Als ik daneven na de uitvindingen en zo kijk– dan ziet het er voor de planeet goed uit want als de blanke man er mee stopt/gestopt wortd dan komt alles gewoon tot stilstand en is de bevoling ook in no time weer terug bij 1804== tw 1 mijard

  oh om u gerust te stellen met ruttes woorden(I de man liegt nooit) de recessie zal nederland niet raken hoor
  Alleeen uw pensioen( van iedereen ) wordt wat minder waard en alles wat duurder en geen huis meer en de zorg spoedig voor de betaler onbetaalbaar=( gratis voor verrijkers) en in amsterstan hebben ze het al door– vuilmis wordt probleem — dus de bevolking armert maken dan lost dat probleem zich van zelf op

  Dacht laast– tussen bombardement rotterdam in 1940 in rotterdam en dat van bezuidenhout in 1944 zit minder tijd dan MH 17 en we knuffelen merkel al die tijd en de gepensionmeerde nedertlandse sser kreeg tot op de dag van vandaag gewoon zijn sspensioen voor vermoorden van neder;landers van de merkels( pvda en cda partijen)
  De joden/zigeuners krijgen nu reeds iets van de NS== wat een verschil he

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De laffe Rutte denkt er garen bij te spinnen, bij zijn gekruip voor de EU. Hij zal er spoedig achter komen dat hij op het verkeerde paard gewed heeft. Bij terreur van de islam is hij als eerste aan de beurt.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  We hebben een kabinet van onverantwoordelijke idioten, schijt hebben aan onze veiligheid !!

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Ik kreeg een brief van cultuur onder vuur om een petitie aan te bieden aan Rutte. Kennelijk hebben ze bij Cultuur onder Vuur nog niet in de gaten dat Rutte de petitie naast zich neerlegt als zijnde niet relevant. Rutte vragen om fatsoenlijk beleid is volkomen zinloos. Alles is toegestaan in zijn kabinet zolang de burger uitgemolken kan worden. (dag mevr Kaag lukt het een beetje met andersmans geld smijten?)

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Je moet erg naief zijn om te geloven dat heel die toestand zal blijven duren….de laatste bezetter den Duits werd ook verwezen naar richting richting exit …het zal zonder twijfel weer onschuldige slachtoffers kosten…..maar die zijn er nu ook…..lang leve de Europese Unie lang leve de correcte politieke partijen…..lang leve Rutte

  Like

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ook Nederland stevent in volle vaart af op de absolute chaos. Ons land wordt geregeerd door politieke heersers, die lak hebben aan de verlangens en behoeften van het Nederlandse volk. De liegende en schaterlachende duivelaanbiddende premier, Mark Rutte, drukt zijn stempel op het beleid. Hij dient de hogere belangen van satan. Hij heeft als jongeling GEEN militaire dienstplicht vervult. Die was destijds nog niet afgeschaft. Ons werd destijds in militaire dienst officieel voorgehouden, dat dienstplichtontduikers alle rechten op een overheidsfunctie verspeelden. Mark Rutte is dus onterecht en onwettig als premier in overheidsdienst. Hij dient op staande voet de laan uitgestuurd te worden. Vooruit oppleuren !!! We hebben in de Nederlandse overheid geen behoefte aan ruttige dienstplichtontduikers !!!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Weet je zeker dat b.v. Geert Wilders wel dienstplichtig militair is geweest?
   Ik ben er nog steeds trots op dat ze mij er niet onder gekregen hebben daar in het leger.
   Ik hou er niet van als ik iets moet omdat andere dat bedacht hebben.
   Rutte had natuurlijk helemaal al nooit MP mogen worden, maar dat geldt wel voor meer die daar rond lopen.

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Piet Snot (12 augustus 2019 om 11:02)

    Dames en Heren.

    Het gaat erom, dat destijds aan jongens, die WEL aan hun militaire dienstplicht voldeden, officieel werd verteld, dat zij, die zich eraan hadden onttrokken, NOOIT MEER voor een overheidsfunctie in aanmerking konden komen.

    Op internet zijn foto’s te vinden van Geert Wilders als soldaat.

    https://whyweprotest.net/attachments/in-uniform-groot-wtrmrk-1280×942-jpg.262797/

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik zeg niet dat Geert geen soldaat is geweest, maar van mij bestaan er ook foto’s in een soldaten pak.
    Dus veel zegt het niet. Maar ik geloof je verder wel.
    Ik heb er 2 weken door gebracht en mijn volledige soldaten uitrusting ontvangen op dag 1 of 2.
    Na 2 weken had ik pas door hoe je er weg kwam, het wapen weigeren als beroeps pacifist, want die had ik nog niet gehad.
    En ze geloofde het ook nog, krijg je meteen je trein kaartje naar huis,
    Onder vervangende dienst uitkomen is een ander verhaal, ik ben zo gek als een deur als dat nodig is.
    Mijn wapen had ik nog niet gehad omdat ik chauffeur zou worden.
    Ik heb alleen dat zakmes van ze achterover gedrukt, ik heb ‘m nog steeds.
    Lichting ’81.

    Geliked door 2 people

   • john zegt:

    Lichting ’81.welke maand piet als ik vragen mag.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    John, ik hou het op mei ’81 Het kan ook april geweest zijn.
    Maar heel precies weet ik het niet meer, het weer was aangenaam toen.
    De kazerne was helemaal in Blerick, wat meer dan zo’n 200Km van mijn woonplaats lag, en mij helemaal niet uit kwam toen.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Oeps.rutte is een “marionetpop” van de (nazi) bilderberg groep,hij voert hun beleid en opdrachten uit.Hij word ook door hun beschermd.Als rutte klaar is met nederland slopen wordt hij als eerste vermoord.

   Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ ronjaspers (12 augustus 2019 om 18:29)

    Als de club van de duivel Rutte niet meer nodig heeft, dan is het gedaan met zijn eer, roem, aasnzien en rijkdom. Dan wordt zijn hemel op aarde een hel. En dan wordt die flikker net als Epstein gewoon gezelfmoord.

    Geliked door 1 persoon

 7. ruud beijer zegt:

  Helaas houden teveel Nederlandse huichelaars en wegkijkers van de islam en de asielparasieten. Het zal nooit meer goed met ons land komen.

  Geliked door 2 people

 8. flyer210 zegt:

  Ik begrijp niet dat er geen echte jurist opstaat die de regering aanklaagt wegens wanbeleid omdat ze lak hebben aan de grondwet en ons land verraden aan de kliek in Brussel.

  Like

 9. Wijze van Zion zegt:

  Minderheden laveerden vroeger in de meerderheid; tegenwoordig laveert de meerheid in de minderheden…

  Geliked door 2 people

 10. delamontagne zegt:

  De Paus denkt er héél anders over, die wil alle grenzen weg hebben…….
  / / / /
  Paus Franciscus:”Over identiteit valt niet te onderhandelen, maar………..”
  In een onderhoud die hij de Italiaanse krant op 9 Augustus toestond, verwierp de Paus het idee van “Soevereiniteit”, als die een houding heeft van “Afsluiting”, want dat leidt tot oorlog.

  De laatste persberichten van de Paus heben opnieuw tot controverse geleid.
  In de kolommen van de krant “La Stampa”, heeft hij de huidige tendens naar souvereiniteit aan de kaak gesteld.
  Een tendens die in verschilende Europese landen wordt gevoeld., te beginnen bij Italië.

  Hij vindt dat de soevereine stromingen een houding inhouden die tot oorlog zullen leiden.
  Tegelijkertijd zei hij dat Populisme een zeer strakke koers vaart, dit terwijl de coalitie in Italië zich midden in een politieke crisis bevindt.
  ( Salvini wil vervroegde verkiezingen uitschrijven ! )
  De Paus:”Populisme leidt ons naar soevereiniteit en dit toevoegsel “isme” is Nooit een goed teken “……………..

  Een “isme” !, waar de paus zich steeds me bezig houdt en dat hem zorgen baart;
  “Laten wij vooral de tijd van Nazisme, de tijd van Hitler niet vergeten”.
  In 1934 was het is die tijd, WIJ EERST, wij……..WIJ……….., het zijn gedachen die angst aanjagen”
  Hij liet nog net na om met de vinger naar de Italiaanse Minister Salvini te wijzen.

  BRON:
  https://www.lastampa.it/vatican-insider/it/2019/08/09/news/papa-francesco-il-sovranismo-mi-spaventa-porta-alle-guerre-1.37325868

  Geliked door 3 people

 11. Thomasson zegt:

  In de laatste anderhalve maand zijn twee van elkaar afzonderlijke zaken gebeurd die ons overduidelijk laten zien dat de zgn. “conspiracy theories” geen fata morgana zijn, maar werkelijkheid: a) in de laatste wiskunde olympiade voor studenten in Bulgarije heeft geen een Amerikaans student in de prijzen gevallen. Ook niet in de laagste categorie. b) de affaire van de pedofiele miljardair Jeffery Epstein. Wij zouden beginnen met Jeffery Epstein, aangezien de man is onlosmakelijk van de BILDERBERGERS EN DE NEW WORLD ORDER. Tot nu toe waren deze goden onzichtbaar. Vanuit hun poen-Olympus konden ze verordeningen en bevelen doorgeven aan de EU en de nationale regeringen. De EU vazallen m.n. Timmerfrans, Guy Verhofstadt, Angela Merkel en de nieuwe aanstormende kut, Von der Leyen, staan 24 uur paraat om al de bevelen uit te voeren. Kleine stinkers zoals Mark Rutte en zijn konijnenhok, doen hun best de kont van deze elite goden ze diep mogelijk te likken. Een likje nu, kan de begeerde carrière met exorbitante salaris van morgen. Rutte weet dat de gunst van de goden is voor hem de enige weg om stralende toekomstige carrière te bouwen. Wij zijn voor hem totaal niet interessant. Hij is de vazal van de EU en de dienaar van BILDERBERG. Wij zijn maar nietige niks! Hij kan ons als een pathologische leugenaar op simpele wijze afwimpelen. Jeffery Epstein en zijn vrienden gooiden roet in het eten.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De affaire Jeffery Epstein heeft de mysterieuze mist over de BILDERBERG/NWO Olympus verdreven, en de goden die daar wonen aan de wereld blootgesteld. Eindelijk krijgen wij een K4 beeld van de monsters die ons decennialang in hun greep houden. Deze twee links laten duidelijk zien dat onze heersers zijn gevaarlijke psychopaten voor wie seksueel misbruik van kinderen is iets triviaals. https://www.theguardian.com/us-news/2019/aug/10/jeffrey-epstein-trump-clinton-friends
  http://nymag.com/intelligencer/2019/07/jeffrey-epsteins-rolodex-famous-friends-and-acquaintances.html
  Deze vampieren zijn vooral aan geld verslaafd, en zij zijn druk bezig hun land ter gronde te brengen. Steeds minder mensen kunnen hun ziektekostenverzekeringen betalen (gemiddeld zo’n $ 550,– per maand) en lopen onverzekerd, of onvoldoende verzekerd, bij. Mensen in de VS die ziek worden en (onvoldoende) verzekerd zijn, kunnen beter direct zelfmoord plegen, omdat ze de rekeningen niet kunnen betalen. https://www.thestranger.com/slog/2019/08/09/41035188/elderly-couple-in-washington-reportedly-commits-suicide-over-medical-bill Steeds meer mensen verliezen hun huis en wonen op straat https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=bpAi70WWBlw
  DEEL 3

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Thomasson.De bilderbergers zijn inderdaad zeer machtig,maar de top van de piramide word toch bezet door de illuminatie, rotschilds/rockefellers deze satanisten zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste anderhalve eeuw.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @ronjaspers. Ook bij de Bilderbergers en NWO jongens is onderscheid. De hierachie op de poen-Olympus heeft veel van de hierarchie bij de Greekse goden. Er waren topgoden zoals Zeus en Poseidon en kleintjes zoals Pan. De illuminatie staat aan de ultieme top en mensen zoals Soros, Epstein en zijn vrienden zijn lager in de rangorde. Echter de horror en ellende die ze brengen, is even groot. Maar ook deze goden zijn sterk afhankelijk van anderen. Ze hebben geen eigen legers, daarom proberen ze, via de islam, ons te verdelgen. Wij kunnen ze laten zien dat wij hen gezag niet accepteren.

    Geliked door 1 persoon

 13. Mary zegt:

  Het is ook te gek voor woorden, voor Rutte en Co echter gaat alles volgens “plan”, het overspoelen door agressievelingen, de bevolking financieel totaal uitmelken en afhankelijk maken, vrijheden ontnemen noem het maar op. Nederland is van de Nederlanders ja maar dat zullen ze dan wel heel drastisch moeten gaan laten blijken want Rutte en Co gaan met een noodvaart door en hebben lak aan alles en iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  https://www.nu.nl/buitenland/5686364/wereldwijd-245-miljoen-christenen-vervolgd-vanwege-geloof.html

  ‘Wereldwijd 245 miljoen christenen vervolgd vanwege hun geloof’

  Christenen worden in 73 landen op extreme wijze vervolgd vanwege hun geloof, meldt de organisatie Open Doors, die wereldwijd strijdt tegen christenvervolging. Het gaat naar schatting om ongeveer 245 miljoen mensen.

  Voor de jaarlijkse ranglijst van de organisatie zijn 150 landen onderzocht. Open Doors schat dat nu één op de negen christenen wordt vervolgd. Twee jaar geleden ging het om één op de elf.

  Open Doors-directeur Maarten Dees maakt zich zorgen om de nieuwe cijfers. “Vervolging wordt intenser en gruwelijker”, vertelt hij. “Tegelijkertijd blijft het aantal christenen dat wordt vervolgd stijgen.”

  Ranglijst
  1. Noord-Korea
  2. Afghanistan
  3. Somalië
  4. Libië
  5. Pakistan
  6. Soedan
  7. Eritrea
  8. Jemen
  9. Iran
  10. India

  Geliked door 2 people

 15. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  De BILDERBERG/NWO geld-vampieren zien Europa nog steeds als bezet gebied, en doen hun best om Europa een verlengstuk te maken van Amerika. Maar ze hebben paar problemen: a) zijn weten dat de gemiddelde IQ van de Europeanen hoger is dan die van de Amerikanen. b) Zij weten dat de meeste Europeanen hebben hogere opleidingsniveau dan de doorsnee Amerikanen, c) de Europeanen zijn gezonder dan de Amerikanen omdat zij hebben meer toegang tot medische zorg waarvoor ze veel en veel minder hoeven te betalen. Niemand in west Europa wordt uit zijn huis getrapt als hij of zij de medische kosten niet kan betalen. d) De Europeanen leven – nog steeds – onder hun eigen volk en zo kunnen ze beter uitkienen welk beleid voor hen gunstig is.
  Als deze dingen verontrusten de Chtonische monsters die de wereld beheersen. Ze zijn bang voor de Europeanen. Bijvoorbeeld: het idee dat de beste wiskunde student in de wereld is een Duitser. Verder kwamen de Russen, Nederlanders, Polen, Finnen enz. heel ver en Amerikaanse studenten bakten er niets van (inclusief MIT, HARVARD en andere Ivvy League studenten. Dat betekent voor ze: verlies van wereld hegemonie. De Europeanen zouden op gegeven moment hun eigen weg gaan. Om deze ontwikkeling tegen te gaan, is de Kalergi-Plan ontworpen. De Europeanen moeten worden via islamisatie verdelgd. De gigantische import zwermen migranten uit moslim landen en Afrika zouden het proces bespoedigen. De uitroeiing van Europeanen en vervanging met dommere volkeren zal hun plaats aan de top behouden.

  Geliked door 3 people

 16. Rinske de Vries zegt:

  Heerlijk, dat ik niet tijdens het reces vd regering, geen MP en zijn trekpoppen, niet ‘zomaar’ voor de tv zie verschijnen.. Volgende maand ‘prinsjesdag’, hebben Rutte en de anderen de troonrede al klaarliggen, met pensioen – kortingen, klimaat – bla bla, stijging ‘kosten’, zodat de belastingen opnieuw worden opgeschroefd? Ben heel benieuwd, wat voor leugens er dan weer worden herhaald.

  Geliked door 3 people

 17. HenK zegt:

  regeren is vooruit zien heb ik wel eens gehoord ! wat er nu aan de hand is , we proppen de hele EU vol met agressieve moslims waarvan bekend is dat ze nooit een anders gelovige zullen accepteren. sterker nog als een eigen moslim afvallig naar zijn eigen geloof is wordt hij gewoon vermoord. dit is dus volgas richting burgeroorlog.

  Geliked door 2 people

 18. Thomasson zegt:

  @Lucky. Behalve Noord Korea al de genoemde landen, waar christenen in gevaar leven, zijn islamitisch. Vreemd genoeg christelijke Europa biedt de hele islamitische afvalberg uit deze landen een veilige haven. Waarom? Nog beter : waarvoor? Is hier niemand bang dat de zgn. islamitische vluchtelingen van vandaag zouden de despoten van morgen worden? Waarom verdienen deze gevaarlijke mensen hier een recht op verblijf?

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Thomasson.Moslims worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bewoners te terroriseren en af te slachten.Zodat de satanische globalistische elite een N.W.O. (new world order kan installeren.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @ronjaspers. Dat is 100% waar. Hoe meer Europeanen dat begrijpen, des te meer kans wij hebben te overleven. Gelukkig waait nu een nieuwe wind. De jongeren die geboren zijn na het jaar 2000, beginnen steeds minder acceptatie te nemen met de drek die linkse oudjes proberen ze – via het onderwijs – te voeren. Zij kennen de realiteit uit eigen ervaring.

    Geliked door 1 persoon

 19. Steven zegt:

  China is van de Chinezen, moslim landen van de moslims..maar Europa is ineens van héél Afrika en het midden Oosten… die kunnen zomaar binnen wandelen en blijkt het ook nog onmogelijk ze er nog uit te krijgen. (daarom hebben ze ook verdragen getekend zodat ze niet meer uitgezet kunnen worden en ook ons probleem gaan worden)
  Behalve als jij een vrouw uit het buitenland hierheen wilt halen, dan gelden ineens wel hele strenge regeltjes en inkomenseisen om je te frustreren…want dan doen we ineens wel moeilijk.
  Maar een terrorist?.. die halen we gewoon met de boot op om hier de boel te komen verzieken.

  Het moge de meeste mensen (excl. LINKS) inmiddels wel duidelijk zijn dat de plannetjes die ze in 1973 bedacht hebben deze jaren ten uitvoer worden gebracht. De 60 Miljoen haatkoppen zijn inmiddels onderweg en worden zelfs opgehaald om hier de ‘white genocide’ te voltrekken met goedkeuring van de Europese overheden.
  Ik snap dan ook niet dat mensen nog steeds al hun geld uitgeven aan vakanties, huizen kopen en mooie spulletjes….dat geld zou je straks nog hard nodig kunnen hebben als WIJ moeten vluchten uit eigen land!!!
  Ik geloof als ik zo om me heen kijk dat de meeste mensen niet eens door hebben wat er allemaal boven hun hoofd hangt… de donkere wolken boven Nederland worden steeds zwarter…en het schijnt maar weinig mensen te interesseren neem ik maar aan!!

  Geliked door 3 people

 20. ronjaspers zegt:

  Steven.Blij dat jij het ook ziet,ik waarschuw al zeker 12 of 13 jaar dat er een oorlog/genocide in europa gaat uitbreken,de meeste mensen halen hun schouders op en zeggen het zal wel meevallen.Ze geloven liever de fake stream media manipulatie,slikken heel veel doosjes tolerantie,kijken graag naar die linksdraaiende kotsprogramma,s.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s