West-Europa moet christelijke waarden verdedigen en islamisering stoppen

 

(Door: “Balkanske priče”)

Het einde van de West-Europese beschaving staat voor de deur. Niet door klimaatverandering of oorlog, maar door het cultuurmarxisme. Onze tijd is gevormd door de ideeën van de 68’ers. Die 68’ers zijn een neomarxistische beweging, gebaseerd op het marxisme. De basisovertuiging is ‘los van christendom’, los van christelijke waarden, die bijna 2000 jaar onze westerse beschaving hebben gecreëerd. Deze communisten willen zelf God zijn. Zij hebben het onderwijs, de media en de culturele instellingen overgenomen, met als doel het vernietigen van de westerse cultuur met haar christelijke waarden. Patriottisme wordt gelijkgesteld aan racisme. Nationale voorkeur mag niet meer…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Islamisering, West-Europa. Bookmark de permalink .

22 reacties op West-Europa moet christelijke waarden verdedigen en islamisering stoppen

  • Piet Snot:heb je de laatste commentaar gelezen in diet artikel?…Ga dat lezen….

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik lees zo goed als alles, zelfs als ik soms beweer niet meer verder te lezen.
    Maar ik hoef het er nog niet mee eens te zijn.
    Het is goed dat er leiders zijn die hun land en cultuur willen beschermen tegen mossels, daar hoor je mij ook niet over.
    Maar dat zal niet alleen van christenen afhangen, daar heb je de rest ook voor nodig.
    Dat is wat ik probeer duidelijk te maken, iets wat volgens jou onmogelijk is zonder christenen.
    En heb jij mijn link gelezen, of begin je daar niet eens aan.

    Like

 1. Piet Snot zegt:

  Wat lijkt mij dat verschrikkelijk wanneer je ouders zou hebben die bepaalde boeken verbieden om te lezen, of het verbied om sommige films te kunnen zien.
  Dat soort kinderen hebben geen leven op school omdat ze gepest gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Dit las ik vanmorgen met GROTE koppen als eerste in DE TELEGRAAF.
  Ober doodgeschoten om ’trage levering sandwich’.
  Zoals wel meer met nieuws, zowel krant als Radio/TV worden er vaak een paar woorden weggelaten of toegevoed om ’t geheel een “Een-ander-tintje-te-geven”……………….
  HET WERKELIJKE VERHAAL:

  Noisy-le-Grand : trop lent, le serveur d’un resto halal est abattu par un client mécontent

  Hij had al zo’n gemene blik over zich, geweigerde sigarette, het meisje dat Néé zei, maar zoals vaak het typische van de “Banlieues”, HET NUTTELOZE GEWELD.
  ( het zal wel aan de sloomheid van de service hebben gelegen in dit goedkope ( Hallal )- vreetzaakje aan de rand van Parijs……………. )
  Restaurant halal Le mistral sur Paris halal
  https://www.paris-halal.com/restaurant/le-mistral-vitry-sur-seine/
  Le mistral restaurant halal. … Le mistral. ChickenFast food. Chicken · Fast food.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Bijvoorbeeld: Hier in Noisy-le-Grand, Parijs. Om een koude kebab moet je geen geintje maken ook niet als je al te lang moet wachten op je Hallal-“cheese-nan”.
   Niet snel genoeg, de bediende van HALLAL-Restaurant “Le Mistral” wordt neergeschoten………kwam niet snel genoeg naar een ontevreden klant toe.
   De Klant opende het vuur op de werknemer van het HALLAL-Restaurant en verwondde hem dodelijk.
   De dader is op de vlucht.
   Volgens de eerste getuigenissen zou het om een klant gaan die zijn ongenoegen liet blijken toen hij de (HALLAL)-sandwich die hij had besteld, niet gauw genoeg kwam.
   http://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/noisy-le-grand-un-homme-tue-par-balles-dans-un-restaurant-17-08-2019-8134677.php
   /*/*/
   Een van de reageerders-reactie:
   “Michel 18 août 2019 at 0 h 33 min
   Resto halal, halala klant, bediende halal, halal ongeduld, schietwapen hala, halal geschoten, hallalig op de vlucht, DOOD HALAL.
   Als al die hallals zo onder elkaar tekeer gaan, des-te-beter.
   Het is nu eenmaal hun gewoonte en dat duurt al sinds het begin van de Islam met 14 eeuwen achterlijkheid en achteruitgang voor de mensheid.
   Laten zij zo doorgaan, dan zijn we uiteindelijk van hen af…………..

   Like

 3. rottenpikwick zegt:

  Ik denk dat Moedertje Natuur hier ook een rol in speelt. Culturen komen, gaan. De blanke, christelijke mens zit in zijn/haar eindfase, heeft ‘het werk’ er op zitten, is uitgeput. Zie het als een ziek dier, makkelijke prooi voor aasgieren. Na 2000 jaar christendom, neemt een ander “geloof” het roer over. Volgens mij ging de bekering naar het christendom ook niet altijd zachtzinnig. (te vuur en te zwaard) Net zo goed als de islam, heeft het christendom ook miljoenen slachtoffers gemaakt! Niks is blijvend, ook de islam niet. Maar voorlopig zijn we daar nog lang niet van af!

  Like

 4. neilven zegt:

  Ja helemaal mee eens deze duivelse “religie” hoort hier niet, Islam is een sekte die gaat voor de overheersing van onze planeet, het gevaar moet gestopt worden niet nu, niet morgen maar dat had gisteren al gemoeten.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen in Portland VS
  https://www.breitbart.com/politics/2019/08/17/anarchy-and-chaos-violent-antifa-protests-break-out-in-portland/

  Anarchy and Chaos’: Violent Antifa Protests Break Out in Portland
  Anarchy and Chaos ’: gewelddadige Antifa-protesten breken uit in Portland

  Violent Antifa protests are breaking out in Portland, Oregon, following the pre-planned “End of Domestic Terrorism” event taking place in the city.
  City officials have been preparing for the potential of dueling clashes, with the police force at the ready and additional agencies on standby. According to journalist and editor of Quillette, Andy Ngo, – who warned that Saturday’s events had the potential to be a “powder keg” – things are already taking a violent turn.

  Gewelddadige Antifa-protesten breken uit in Portland, Oregon, na het vooraf geplande evenement “End of Domestic Terrorism” in de stad.
  Stadsambtenaren hebben zich voorbereid op het potentieel van duellerende botsingen, met de politie in de aanslag en extra agentschappen in stand-by. Volgens journalist en redacteur van Quillette, Andy Ngo, – die waarschuwde dat de gebeurtenissen van zaterdag mogelijk een “kruitvat” zouden kunnen zijn – nemen de zaken al een gewelddadige wending.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Trump wil antifa op de lijst zetten van terroristische organisaties.
   Zou ook wel een keer tijd worden ook.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   “Gewelddadige Antifa-protesten”.
   De islam is een groot gevaar, maar ik zie in de idioten van antifa en consorten een nog groter gevaar, omdat zij blind zijn voor het gevaar van wat islam inhoud en het min of meer verheerlijken.
   Wij als nuchtere denkers die ons niet laten beïnvloeden door links gewauwel en verheerlijking van alles wat maar niet uit Nederland komt, zien dit gevaar wel.
   Zij zijn de ware wolven in schaapskleren die onderwijl jou en mij overleveren aan de islam.

   Like

 6. Lucky zegt:

  Franse regering in ontkenning
  https://www.breitbart.com/europe/2019/08/18/macron-govt-claims-it-doesnt-know-why-suicides-are-rising-among-french-police/

  Macron Govt Claims It Doesn’t Know Why Suicides Are Rising Among French Police
  Macron Govt beweert niet te weten waarom zelfmoorden toenemen onder de Franse politie

  PARIS (AP) – Three riot police officers, a police commander, a police academy teacher – all are among eight French police officers who have killed themselves recently. That makes 64 so far this year – and the number just keeps on climbing.
  Deaths by suicide for French police now outnumber deaths in the line of duty. The protectors need protecting, say police unions, which are demanding more help to stop the problem

  PARIJS (AP) – Drie oproerpolitieagenten, een politiecommandant, een leraar van de politieacademie – behoren allemaal tot de acht Franse politieagenten die onlangs zelfmoord hebben gepleegd. Dat maakt dit jaar 64 tot nu toe – en het aantal blijft maar stijgen.
  Het aantal doden door zelfmoord voor de Franse politie is nu groter dan het aantal doden in de plicht. De beschermers moeten worden beschermd, zeggen politiebonden, die meer hulp vragen om het probleem te stoppen

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/08/kerk-ontruimd-kerk-werd-al-eerder-bedreigd/

  Kerk ontruimd! Kerk werd al eerder bedreigd!

  Rond half elf vanochtend werd de Sint-Vituskerk ontruimd. De dienst die zou plaatsvinden om elf uur werd uiteraard direct afgelast. Er is namelijk een zwarte koffer gevonden die direct door de politie als verdacht werd bestempeld. Even later werd zelfs een groter gebied ontruimd? Hoe groot is de dreiging?

  Like

 8. Tineke zegt:

  Goed verhaal,Balkan chronicles !

  Like

 9. Betty Boob. zegt:

  President Putin, komt mij over als ’n integer man, ik hoop dat de betrekkingen tussen hem en president Trump, op goede voet zullen blijven.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Betty,
   volgens mij kan Putin het woord integer nog niet eens schrijven. Hij is een pragmaticus, avant la lettre.

   “Poetin volgde zijn opleiding aan de Universiteit van Leningrad, en kreeg in 1975 het diploma met een proefschrift over de politiek van de Verenigde Staten in Afrika. Hetzelfde jaar ging hij werken voor de KGB, waar hij in de buitenlandse inlichtingendienst terechtkwam. Van 1985 tot 1990 woonde hij in Dresden, in de toenmalige Duitse Democratische Republiek (DDR). Daar werkte hij bij een onderdeel van de KGB dat belast was met het verzamelen van politieke en militaire inlichtingen. Hij was verantwoordelijk voor het verhoor en de internering van dissidenten, alsmede voor westerse spionnen die de Sovjet-Unie wilden binnendringen. Vladimir Poetin was drager van het Ereteken van de Sovjet-Unie.

   Na het opdoeken van de KGB-dependance en bijbehorende gevangenissen in de DDR, eind 1990, keerde hij terug naar Leningrad. Van 1991 tot 1996 was hij hoofd van het Comité Externe Betrekkingen van het bureau van de burgemeester van Leningrad. Van juli 1998 tot augustus 1999 was hij hoofd van de Federalnaja Sloezjba Bezopasnosti (FSB), de opvolger van de KGB.”

   Jij denkt dat dit allemaal mogelijk is voor een integer persoon? Yeah, right!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Betty Boob. zegt:

    je aanhalingen, verhalen van 20 jaar geleden, ik kijk liever naar wat iemands vruchten zijn, Putin komt mij integer over, hoe zijn opleiding ook mogen geweest zijn.

    Like

 10. Wim jonkman zegt:

  Heel veel inwoners van Nederland zien dat gevaar ook. Rutte niet die lacht alles weg.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  iemand die veel weet vb: hij is een hele piet op het gebied van computers
  iemand de zwarte piet toespelen [hem de schuld of het probleem toeschuiven]
  stinken als de pieten [heel erg]
  een hele piet [een belangrijk persoon]
  een saaie piet [een saai persoon]
  Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=piet
  Wellicht gerelateerd aan `piet`
  Piet & Riet van de Buis
  Piet A. van Mever
  Piet Aalberse
  Piet Aalberse Sr
  Piet Adema
  Piet Akkermans
  Piet Al
  Piet Alberts
  Piet Antierens
  Piet Baete
  Piet Bakers
  Piet Bakker
  Piet Bambergen
  Piet Beertema
  Piet Bekaert
  Piet Bekker
  Piet Bergers
  Piet Besanger
  Piet Blauw
  Piet Blom
  Piet Boendermaker
  Piet Bolwijn
  Piet Bon
  Piet Boon
  Piet Borst
  pietbsnot

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Is dit nou zo’n oefening waar ze jou de hele week mee bezig houden op je dagbehandeling in Ermelo.
   Ik verwacht vrijdag een complete lijst met alle Piet’s die er bestaan.

   Like

 12. Ter aanvulling; Piet Hoane!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s