VIDEO Jensen: “Geert Wilders gaat winnen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Jensen: “Geert Wilders gaat winnen”

  1. wauso zegt:

    Mark Rutte loopt niet op ‘hete kolen’!
    Nee, hij heeft een banaan in zijn kont !
    Er moet nl. iets zijn waardoor hij altijd liegt en bedriegt en ermee wegkomt.
    Een kromme banaan met glijmiddel. Dat gaat nog eens groot worden in Nederland !
    Mark Rutte, de lachende leugenaar, de Pinokkio der Lage Landen, is er gek op.

    Like

  2. bigljohn zegt:

    Wilders gaat winnen ja, maar niet van de maffiabazen bij het O.M. en in de tweede kamer. Ziet u deze witte boord criminelen een draai gaan maken van 180 graden ? Ik niet ! Wel krijgt hij enig succes bij zijn (nieuwe) aanhang, in zoverre dat het enig verschil maakt in de tweede kamer. Wilders wikt, maar links in de tweede kamer beschikt. Zo word het dus nooit iets met de PVV en met ons. In feite drie keer niks dus.

    Geliked door 1 persoon

  3. Henk der Niederlánder zegt:

    Prachtig dat Robert de waanzin van de dag elke keer weer zo weet aan te tonen.
    Ik ben ook een groot fan van hem en Ik raad de mensen dan ook aan om deze proggies te blijven volgen.
    Prachtig om te zien.
    Humor van het hoogste niveau, als het allemaal niet zo triest zou zijn.

    Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Jensen toont niets, maar dan ook helemaal niets aan. Zijn verhaal hangt aan elkaar van beweringen, die hij nooit ergens hard maakt. Aannamen die hij nooit ergens onderbouwt. Zo kan ik het ook.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

      • Henk der Niederlánder zegt:

        In deze aflevering kan hij ook niet meer dan aannames doen omdat het laatste woord bij de rechter lijkt te liggen (politiek beinvloed of niet) maar in andere uitzendingen en podcasts heeft hij zeer zeker het nodige aangetoond zoals de doorgedraaide klimaathysterie, de onzin dat we met zijn allen aan het stopcontact zouden moeten, het feit dat hier in Nederland practisch geen wetten gemaakt worden maar alles opgelegd krijgen via Brussel, om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

        Like

  4. Hovawart zegt:

    Het Wilders-proces om minder Marokkanen, het Salafisme in het onderwijs, de teloorgang van de Westerse samenleving, de enorme expansie en de verheerlijking van de zware criminaliteit door alsmaar jongere crimineeltjes van Afrikaanse komaf, dit zijn allen steenharde bewijzen van de waarheid die door Wilders en de PVV al jaren benoemd worden als kern van de groeiende maatschappelijke problematiek in Nederland.
    De Haagse politiek en vooral de Linksch-gehandicapte medemens, die door hun glasharde ontkenning en tegenwerking van de ware aard van de dagelijkse ellende, door hun demonisering van mensen die wél de waarheid onder ogen willen/kunnen zien, dit land al decennia in een onmogelijke situatie drijven, het gevaar van islamisering verheerlijken als een verrijking van de samenleving, en zich stiekem scharen achter het gedachtegoed van de islamitische sekte, die Nederland in een wurggreep houd, is er sprake van criminalisering van de solidariteit. Het echte probleem gaat echter vaak gepaard met lastercampagnes, intimidaties en bedreigingen, het handelsmerk van de Linksche Looney Brigade….en zolang men een gewillig oor vind in volk dat zich niet durft uit te spreken tegen het falende beleid van de politiek en de elite, is onze toekomst straks een realiteit die men zijn ergste vijanden niet zou toewensen.
    (Hoe meer ik het bekijk, krijgt de PVV steeds vaker gelijk).

    Geliked door 2 people

  5. koddebeier zegt:

    Het gelijk van Wilders zie je als je om je heen kijkt, maar de Haagse onnozelaars zijn ziende blind en willen het niet zien, die snappen het pas als het kromzwaard hun persoonlijk raakt en daar kunnen ze op wachten !!

    Geliked door 1 persoon

  6. Lucky zegt:

    Politiek schijnproces

    Geliked door 1 persoon

  7. Lucky zegt:

    Ondertussen bij jinek
    https://wnl.tv/2019/09/11/nikabdraagster-wilde-gasten-meenemen-naar-jinek-die-op-terreurlijst-staan/

    Nikabdraagster wilde gasten meenemen naar Jinek die op terreurlijst staan’

    Een nikabdraagster die eind juli door het programma Jinek werd uitgenodigd, wilde gasten meenemen die op een terreurlijst staan. Het incident leidde tot zeer strenge beveiligingsmaatregelen bij de uitzending, zo vertelt onderneemster Annemarie van Gaal, die ook in die uitzending te gast was.

    Die nikabdraagster wilde zelf publiek meenemen. “Dat publiek hebben ze gecheckt. Een aantal van hen bleek op een terreurlijst te staan. Die tweede nikabdraagster hebben ze toen geweigerd en het publiek ook”, zegt Van Gaal.

    Like

  8. Lucky zegt:

    https://tpo.nl/2019/09/11/erdal-balci-nederland-heeft-tweede-deltaplan-nodig-om-tij-van-islamisering-te-kunnen-keren/

    Erdal Balci – Nederland heeft tweede Deltaplan nodig om tij van islamisering te kunnen keren
    ‘De rode draad achter de islamitische stromingen is afkeer van alles wat met het Westen te maken heeft’

    Like

  9. Lucky zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/wilders-rutte-had-energie-moeten-steken-in-bestrijden-salafisme-in-plaats-van-vervolgen-oppositieleider/

    Wilders: ‘Rutte had energie moeten steken in bestrijden salafisme in plaats van vervolgen oppositieleider!’

    En nu is het dan vijf voor taalf. Geert Wilders is volksvijand nummer één, maar de salafisten kunnen door heel het land lekker de geesten van kinderen blijven vergiftigen. Dat excuseert natuurlijk lang niet alle uitspraken van de PVV-voorman, maar feit is dat het kennelijk heel wat eenvoudiger is om Wilders aan te pakken dan doorgeslagen, prehistorische, knettergekke, Nederlandhatende en vrouwenmishandeling aanprijzende salafisten.

    Like

Plaats een reactie