AfD – Belastinggeldverkwisting: de tol-catastrofe kost de Duitse burgers € 895 miljoen!

Screenshot_143.png

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Geheime contracten bewijzen: er stroomden gigantische sommen geld zonder enige tegenwaarde, alleen omdat een minister voor zichzelf een monument wilde neerzetten! Het ministerie van Verkeer doet blijkbaar helemaal niets onder voor het ministerie van Defensie als het gaat om gesjacher in grote stijl. Minister van Verkeer Andreas Scheur (CSU) heeft meer geld vrijgemaakt voor de invoering van de tol voor personenauto´s op autosnelwegen dan tot nu toe bekend was. Vermoedelijk wilde hij een persoonlijk prestigeproject realiseren naar het motto “Wat kost de wereld?”. En nu doken er ook nog geheime contracten op.

politikstube

Het gaat om niet minder dan het trotse bedrag van € 895 miljoen. Dat zijn ongeveer € 320 miljoen meer dan een advocaat van het ministerie van Verkeer onlangs in een schrijven had bevestigd. Voor de belastingbetalers een fiasco, want midden juni verbood het Europees Gerechtshof de tolheffing. Toch moet er natuurlijk betaald worden, per slot van rekening hebben de deelnemende ondernemingen contracten gekregen. Er woedt al een ruzie over een mogelijke schadevergoeding.

Het lijkt erop dat minister Scheuer geraffineerd en misleidend te werk ging, alleen maar om zijn prestigeproject koste wat het kost door te drukken. Nu blijven de burgers op honderden miljoenen euro´s zitten zonder ook maar de geringste tegenwaarde te ontvangen. € 895 miljoen voor niets – dat is onverantwoordelijke belastinggeldverspilling. De veroorzakers, die het geld van de Duitse burgers zo verkwisten, moeten in het vervolg ter verantwoording worden geroepen.

De invoering van het delict belastingverkwisting, zoals door de AfD geëist, zou hiertoe een eerste stap in de goede richting zijn. Het Duitse ministerie van Verkeer, onder leiding van Andreas Scheur (CSU), moet bovendien onmiddellijk de zaak uitleggen!

Delict belastingverkwisting (pag. 26) in het beginselprogramma van de AfD:
www.afd.de

(www.focus.de)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, fraude, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op AfD – Belastinggeldverkwisting: de tol-catastrofe kost de Duitse burgers € 895 miljoen!

 1. henk verhoef zegt:

  toch komt het afd niet verder dan een 15 pct van de stemmen en dat terwijl mutti ( net als markske boy) er nog een 30 halen
  baas bovenbaas hitler kreeg wel een 99,99 van de duitsers/kiezers achter zich en stalin en mao ook

  ach dat klien miljardje– a
  verrijkers kosten meer
  gelukkig is het geld GOEDKOOP dus lenen maar

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Als je denkt dat een kernoorlog te winnen is moet toch een behoorlijke hersenafwijking hebben. Een totale kernoorlog tussen twee grootmachten kent alleen verliezers !!
   En dat noemt zich adviseur ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s