Het Frankrijk van Macron: Meer dan 90.000 migranten dienen in 2019 een asielaanvraag in, bijna evenveel als in Duitsland

Screenshot_147.png

(Door: Chris Tomlinson – Vertaling: “Wachteres”)

Duitsland voor wat betreft nieuwe asielaanvragen; er zijn meer dan 90.000 migranten die proberen in Frankrijk asiel aan te vragen. Een document van het European Asylum Support Office (EASO) stelt dat Frankrijk tot nu toe in totaal 91.372 asielaanvragen heeft gehad, slechts 767 minder dan Duitsland in dezelfde periode, meldt de Franse krant Le Bien Publique.

Breitbart

Frankrijk en Duitsland hebben in 2019 samen ongeveer 40% van alle asielzoekers in de Europese Unie, Noorwegen en Zwitserland opgenomen. In 2018 waren er in Duitsland 184.000 asielaanvragen, terwijl er in Frankrijk een record was van 123.000, een aantal dat het vorige record van een jaar eerder, in 2017, overtrof.

Didier Leschi, de directeur-generaal van het Franse Bureau voor Immigratie en Integratie, legde de toename van asielaanvragen in Frankrijk als volgt uit: “Frankrijk biedt niet minder bescherming dan andere landen, het is juist tegenovergesteld: Dit verklaart gedeeltelijk de aantrekkelijkheid van ons land en het feit dat de asielaanvraag blijft toenemen”. “We zien een zeer grote toestroom van mensen uit van origine veilige landen in Oost-Europa, die liever naar Frankrijk komen, omdat ze minder beschermd worden in Duitsland,” voegde Leschi eraan toe. “Er komen in Frankrijk ook mensen aan die zijn afgewezen in andere Europese landen, zoals Noord-Europa en Duitsland, met name Afghanen, omdat de beoordeling van de situatie in Afghanistan anders is volgens de asielstelsels van Europese landen. Frankrijk is een land waarop vluchtelingen terugvallen”, zei hij.

Nieuwe asielzoekers hebben de Franse belastingbetalers miljarden euro’s gekost, alleen al minderjarige migranten kosten volgens de cijfers, die eerder deze maand door de  Assemblée des départements de France (ADF) zijn vrijgegeven, naar schatting twee miljard euro per jaar.

Een rapport dat vorig jaar juli is uitgebracht, stelde dat er momenteel maar liefst 400.000 illegale immigranten in de onrustige noordelijke buitenwijken van Parijs wonen en illegalen maken maar liefst 20% van de bevolking van het gebied Seine-Saint-Denis uit.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het Frankrijk van Macron: Meer dan 90.000 migranten dienen in 2019 een asielaanvraag in, bijna evenveel als in Duitsland

 1. Mary zegt:

  Frankrijk betekend Macron niet de Franse bevolking die loopt wekelijks in gele hesjes te ageren tegen dit beleid, is toch te zot voor woorden dat die duistere EU club en een Macron een heel land verwoesten en de bevolking gewoon neerslaan als ze in opstand komen daartegen, ik zou de volgende verkiezingen toch voor Marine le Pen gaan, t’is maar een idee…………geldt hetzelfde voor Duitsland, kies AfD en wel massaal en voor hier de PVV wil je het tij keren.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Frankrijk heeft afwisseling nodig

  en verrijkt zich met verscheidenheid

  Geliked door 2 people

 3. 336 jaar geleden waren ze blij in Europa dat het voorbij was. Nu is het smoelwerk van de islam terug in Europa.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Uit de Marokkaanse Krant: “Fait-divers”……
  Quand l’Aïd al-Adha se transforme en deuil à Beni Mellal
  Toen het slachtfeest “Aïd” Beni Mellal in rouw dompelde.
  BRON:
  https://www.bladi.net/aid-al-adha-deuil-beni-mellal,58316.html

  Een drama heeft een gezin midden in het [“prachtige” ! ] slachtfeest “l’Aïd al-Adha”, getroffen.
  De vader die een schaap wilde kelen [ ging blijkbaar te vlug te werk met z’, barbaarse methode ! ], het mes schoot uit en trof hemzelf midden in het hart.

  Uit de Franse reacties hierop:
  Een incidentje speelde zich af in de Marokkaanse keuken !
  Een schaap rebelleerde ertegen om onverdoofd uit ’t leven te gaan door methoden die uit vervlogen tijden stammen, BARBAARSE TIJDEN.
  Allah heeft tenminste één keer goed werk gedaan.
  ( en nog veel meer Hatelijkheden. De bloederige foto’s heb ik maar weg gelaten op een na.

  JONG GELEERD, OUD GEDAAN.


  Ze beginnen er al op zeer jonge leeftijd mee…

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Een “dankbare”migrant, toekomstige nieuwe “Fransman” ( woont blijkbaar in het overge-ïslamiseerde dept 93 bij parijs ) laat op z’n T-shirt zien hoe DANKBAAR hij is in Fr te zijn toegelaten.

  Ik zal Frankrijk net zolang neuken totdat zij van mij gaat houden…

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De kromme denkwijze van politici kwam vanavond weer eens aan het licht, een Oostenrijkse politicus mocht uitleggen waarom het zo’n goede zaak is dat er in Italië een coalitie tot stand is gebracht zonder Salvini, dat was namelijk een heel gevaarlijk man ‘omdat’ hij kritisch was en is over de EU, in een adem door werd gezegd dat het ‘wrede’ asielbeleid reden is om hem uit alle macht buiten regeringsverantwoordelijkheid te houden.
  Wel moest hij toegeven dat Salvini in zeer korte tijd van 7% naar 37% was gegroeid en dat het beleid van de nieuwe coalitie ertoe bij zou kunnen dragen dat zijn populariteit nog veel verder zou kunnen groeien.
  “Ja dat probleem zag hij ook wel maar dat was van later zorg”.
  Wat de Italiaanse bevolking denkt en vindt is dus ondergeschikt aan wat de EU voorstaat; een ongelimiteerde binnenkomst van allerhande randfiguren waarvan sommigen inderdaad op de vlucht zijn.
  “Maar”zei de man, er kwamen momenteel veel Tunesiërs binnen en dat kan worden gestopt door Tunesië (financieel) tegemoet te komen waardoor deze mensen weer teruggestuurd konden worden.
  De beste man ziet het dus écht niet, als ze voortijdig onderschept waren was er helemaal geen probleem en dus ook financiële compensatie overbodig.
  Dat Tunesië de verantwoordelijkheid over hun eigen burgers weigeren te nemen is een schande en dat zou via diplomatieke druk veranderd moeten worden tot en met een boycot aan toe, eens kijken of ze dan nog zo onwillig blijven.
  Het betalen aan een staat om ze te laten doen wat ze normaliter gewoon verplicht zijn te doen is hetzelfde als toegeven aan chantage en dat is altijd een slecht plan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rinus zegt:

  Onze vrouwen en dochters kuisheid gordels omdoen ze lopen gevaar verkracht te worden.
  Bedankt Rutte D66 CU CDA Timmerfrans PvdA.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  “asielzoekers” dat woord zouden ze dringend moeten veranderen in “zoekers naar leefloon”

  Like

 9. Pingback: Het zou verboden moeten worden als 70% van de Nederlandse bevolking geen islamitisch onderwijs wil! | E.J. Bron

 10. Lucky zegt:

  Italië
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/17/salvini-promises-trigger-referendums-crowd-80000/

  Addressing Crowd of 80,000 Supporters, Populist Salvini Calls for Immigration Referendum

  Populistisch Salvini spreekt de menigte van 80.000 aanhangers toe en roept op tot immigratiereferendum

  Populist League leader Senator Matteo Salvini promised to trigger referendums to block the new leftist coalition from opening Italy’s borders to mass migration.
  Salvini unveiled his plan to a crowd of around 80,000 people in Pontida on Sunday, according to figures from the League, and said that his former coalition partners the Five Star Movement (M5S) had committed treason, RTS reports.

  Senator Matteo Salvini, leider van de populistische competitie, beloofde referenda te starten om de nieuwe linkse coalitie te verhinderen de grenzen van Italië open te stellen voor massale migratie.
  Salvini onthulde zijn plan aan een menigte van ongeveer 80.000 mensen in Pontida op zondag, volgens cijfers van de Liga, en zei dat zijn voormalige coalitiepartners de Five Star Movement (M5S) verraad hadden gepleegd, meldt RTS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s