Stoppen met bouwen, bouwen, bouwen en de grenzen sluiten!

Screenshot_217

(Door: “Elise Nijmegen”)

Meer huizen bouwen, zo laat onderstaand artikel weten, is volgens een expert slecht voor de CO2-uitstoot. Ook in Duitsland is het motto bouwen, bouwen, bouwen in plaats van de grenzen sluiten en stoppen met het opnemen van mensen, tot de achterstand op de huizenmarkt is opgelost. 285.900 nieuwe appartementen werden voltooid in 2018 in Duitsland, maar dat zullen er 400.000 per jaar worden, zo wordt verwacht. Maar goed, persoonlijk geloof ik niet in die klimaathysterie en dat ze massaal bomen kappen voor de aanleg van 5G helpt niet bij het gezond houden van ons en onze planeet.
www.n-tv.de

Al die bangmakerij, stikstof, klimaatopwarming en CO2-waanzin hoort bij een achterliggende agenda, een agenda die de rijken op deze aarde rijker wil maken en die een totale controle wil op de wereldbevolking, of dat wat ervan overblijft na 5G, chemtrails, vaccinaties en gemodificeerd en met glyfosaat besmet voedsel.

We moeten minder vlees eten, dwazen stellen zelfs voor om de veestapel te halveren, maar het leidt weer terug naar de rijken der aarde. Al Gore is een grote investeerder in Beyond Meat, een nepvlees-bedrijf dat met “veganistische” voedselcreaties leurt die gemaakt zijn van dingen zoals gemodificeerde sojabonen, mono-natriumglutamaat (MSG) en verschillende andere gezondheid vernietigende ingrediënten en chemicaliën.
www.worldunity.me

Een aantal verbluffende waarheden over de klimaathysterie, een hypothese, een voorspelling die nergens op gebaseerd is…

Koolstofdioxide is niet onze vijand, je ademt het uit en planten gebruiken het voor de energieproductie. CO2 is een essentieel onderdeel van fotosynthese, het proces waarbij planten energie creëren om te groeien en te gedijen.

Klimaatverandering is heel normaal en het meeste “bewijs” van klimaatverandering is nep zo laat onderstaand artikel weten.
www.worldunity.me

Globalist Bill Gates heeft de chemtrails gefinancierd, samen met de nazi-verbonden Alfred. P. Sloan (Hitler-aanbidder) Foundation, gekoppeld aan eugenetica en ontvolking. Chemtrails, het SCoPEx project van Bill Gates zullen de lucht over de hele wereld vervuilen, de zon dimmen, de fotosynthese verminderen en zullen leiden tot de ineenstorting van de wereldwijde biosfeer. Dat zou natuurlijk leiden tot massale uithongering over de hele wereld als voedselgewassen mislukken en de hongerdood komt. Dit is trouwens ook het doel van het project, er is geen onbedoelde bijwerking.
www.worldunity.me

Het is de schuld van de politiek van wat er in Nederland gebeurt. De dagelijkse steekpartijen, de vrouwen die lastiggevallen worden, de ouderen die zich niet meer veilig voelen, het klimaat is gecreëerd door politiek wanbeleid. Door politici die economische (wereld)belangen belangrijker vinden dan Nederland en de Nederlanders. Het voortdurend wegkijken, het niet erkennen van de islamitische jihad en oorlogsvoering, het bagatelliseren van de gevoelens in de samenleving en een totaal gebrek aan handhaving hebben ons Nederland in een chaos gestort.
www.telegraaf.nl

Iemand die perfect kan verwoorden hoe het met de staat van ons land is gesteld, is dhr. Wilders, die door het demoniserende en ondemocratische politieke kartel al jaren wordt tegengewerkt, en die door zijn collega’s in de Tweede Kamer keihard is laten vallen. Draai het eens om? Stel dat er politieke inmenging was geweest in een zaak tegen Klaver? Of tegen Kaag? Was er dan wel een debat gekomen vóór de uitslag van de rechtbank?
https://tpook.nl

Het is mijns inziens gewoon EU-beleid om de nationale bevolkingen van de EU-lidstaten te discrimineren en alleen voorzieningen en maatregelen te treffen voor de “zielige” vluchtelingen uit veilige landen.

In Duitsland wordt er ook veel gebouwd, want het motto, dat hebben we gehoord, is bouwen, bouwen, bouwen… Ten koste van de natuur en het leefklimaat, maar het levert geld op en dat is belangrijker voor het politieke kartel dan de algemene gezondheid, de veiligheid en het voortbestaan van flora en fauna.

Geld speelt ook geen rol in Duitsland als het om immigranten gaat; het van de burgers ontvangen belastinggeld wordt daar ook uitgegeven aan immigranten en hun voorzieningen. Er worden tien nieuwe accommodaties gebouwd voor vluchtelingen alleen al in Berlijn.
https://ejbron.wordpress.com

Ondertussen geeft Amerika een reisadvies uit voor Amerikanen die naar Duitsland willen reizen om extra alert en voorzichtig te zijn, aangezien het islamitische leger op elk moment toe kan slaan.
www.stopdebankiers.com

Laten we de zogenaamde “vluchtelingen” uit veilige landen zoals, Syrië, Marokko en Turkije terugsturen naar hun thuisland, zodat ze hun energie kunnen gebruiken om hun land weer op te bouwen. Dan zouden er vele huizen leegkomen die dan voor de verandering naar de Nederlanders zouden moeten gaan, die al jaren wachten op een huis. En dan de grenzen dicht en uit de dictatoriale EU en VN, instituten die ondemocratisch handelen en negatieve toekomstplannen hebben voor de (wereld) bevolking.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stoppen met bouwen, bouwen, bouwen en de grenzen sluiten!

 1. Henk zegt:

  we gaan gewoon richting afvoerputje en niemand kan dat tegenhouden…………………………de wil van de VN en EU

  Like

 2. Johan zegt:

  Wat betreft dat bouwen van huizen :
  Het is van de gekke, dat het kabinet hier nu een paar miljard voor gaat uittrekken.
  Per saldo komen er jaarlijks ongeveer 80 duizend glansparels ons land binnen. Die moeten dus ook ergens wonen. Derhalve is er jaarlijks een substantieel tekort van een groot aantal woningen.
  Reden te meer om de immigratie te stoppen en de grenzen dicht te gooien. Dat t scheelt ons direct tussen de 20 tot 30 duizend woningen, die we anders jaarlijks zouden moeten bouwen.
  Zodoende zou de woningmarkt weer op adem kunnen komen en zouden er weer meer Nederlanders van de wachtlijst afgehaald kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Die 80.000 glanspareltjes per jaar erbij is niet helemaal waar, want afgelopen jaren vertrokken gemiddeld 100.000 Nederlanders per jaar uit ons land. Die 80.000 was onder de streep gerekend. Dus in werkelijkheid komen er 180.000 glanspareltjes erbij per jaar, die alles gratis aangeboden krijgen, terwijl er 100.000 belastingbetalers het land al zijn uit gevlucht. Dat is de redenen dat de achterblijvende belastingbetalers steeds meer belasting moeten gaan betalen. Zodat er nog meer glanspareltjes erbij kunnen komen. Door alles vol te bouwen, die ook ingericht moeten worden. Ontstaat er markt en dat vertaalt zich in werkgelegenheid. Meer mensen/consumenten betekent meer winst voor grote multinationals, geld speelt overal een hoofdrol. Want geld en macht daar geilen de meeste politici van en hoe meer hoe beter vinden zij. Zij interesseert het niet hoe de autochtonen bevolking hierover denkt, het gaat tenslotte over hun eigen ik en hun carrière.

   Geliked door 1 persoon

   • Johan zegt:

    Oeps ! Het is dus nog erger dan ik dacht. En het zag er al zo rampzalig uit met 80 duizend binnenkomende pareltjes. Dat blijken er dus ruim twee maal zoveel te zijn.
    De omvolking is in volle gang.

    Like

 3. Daan Kranenburg zegt:

  Ach die waanzin wordt door ruim 85% van de kiezers elke ‘4’ jaar met dat rode potlood voor de volgende ‘4’ jaar steeds weer goedgekeurd. Prima toch de kiezers weten wat ze willen, ja toch, niet dan!

  Like

  • Qvic zegt:

   Bij elke verkiezing wordt er gefraudeerd, door de zittende partijen. Toen we nog digitaal konden stemmen kwam LPF in eens aan de macht uit het niets, dat was schrikken voor de gevestigde orde. Hun plannen liepen daardoor in het gevaar, dus Pim moest omgelegd worden. Daarna zijn digitale stemcomputers weer afgeschaft, omdat de gemeentes niet meer konden frauderen met de stembiljetten. Vandaar we weer met papier en rood potlood stemmen. Zodat er weer vol op gefraudeerd kan worden en de officiële uitslagen al op voorhand bepaald kan worden. Zodat de gevestigde orde kan blijven zitten en door kunnen gaan met het vernietigen van Nederland. Over de ruggen van de autochtonen bevolking. Daarom lijkt het net alsof de bevolking steeds op de zelfde rampen politici stemmen. Zo wordt ook de PVV kunstmatig klein gehouden in het aantal zetels en daardoor geen gevaar voor de gevestigde orde vormt. De meeste Nederlanders beseffen het niet, dat we in de corruptste bananenrepubliek wonen van de EU, want Nederland is al sinds 11 mei 1940 geen koningsrijk meer.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Ga jij nog maar eens opnieuw opzoeken waarom stemcomputers zijn afgeschaft.
    Maar het klinkt wel veel spannender zo als jij het verteld, dat gaat er in als koek hier.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Qvic.
    Of de overwinning van Pim Fortuyn de reden is om de stemcomputer af te schaffen betijfel ik, maar de fraudegevoeligheid van de stemcomputer is wel kleiner dan die van het papieren stembiljet.
    Ik heb genoeg verhalen van mensen gehoord die bij de stembureau’s als controleur aanwezig waren die zagen nadat zij even weg waren geweest voor koffie of een toiletbezoek, dat de stapels van de PVV of FvD ineens opvallend lager waren en die van de PvdA of GL opvallend hoger.
    Ze melden dit en wat kregen ze als reactie? “het zou toch niets uitmaken voor de uitslag”.
    Dit heb ik gehoord bij de landelijke, provinciale en gemeenteraadsverkiezingen.
    Het is bedrog.
    Bij de laatstse tweedekamerverkiezingen is het gebeurt dat een stembureau al uren eerder dichtging dan de afgesproken 20.00u, een ander stembureau had geen stembiljetten genoeg.
    Een verzoek tot hertelling wat wij samen met de PvdD hebben ingediend bij de Provinciale statenverkiezing in Groningen, werd afgewezen.
    Dit werd door de overige partijen tegen gehouden want die zagen het natuurlijk al gebeuren dat ze een zeteltje aan de vijand af moesten staan.
    Dit kan je voorkomen met een stemcomputer.
    En hoe moeilijk kan het nu zijn om de problemen met de stemcomputer op te lossen?
    Het lijkt mij onwil van de linkse politiek partijen, die wel inzien dat zij aan de verliezende hand zijn.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Piet Snot
    Omdat het stemgeheim niet gewaarborgd kon worden.

    Ze mogen van mij weten op wie ik heb gestemd.
    Hoe groot zou die kans zijn dat er iemand op gaat letten?
    Ik denk dat die kans te verwaarlozen is.
    Bij een stembiljet weten ze dat dan niet, maar heb je ook geen grantie dat het eerlijk verloopt en als ik dan zou moeten afwegen of mijn stem op een verkeerd stapeltje komt of dat een vreemde weet waar ik op heb gestemd gaat mijn voorkeur toch uit naar de stemcomputer.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Blaffertje, daar denken wij dan verschillend over.
    Jij zou het liefst nog thuis op je pc stemmen met je eigen IP adres.
    Van mij mogen ze niet weten op wie ik gestemd heb.
    Je weet nooit welke partij er ooit aan de macht komt en die gegevens dan tegen jou gaat gebruiken omdat je dan automatisch tot de vijand behoort wanneer je op een andere partij gestemd zou hebben.
    Een dictator zou maar wat graag willen weten wie er allemaal tegen hem of haar gestemd heeft om je thuis op te halen.

    Like

 4. henk verhoef zegt:

  de commissie Renkes heeft de oplossing voor stikstof probleem

  nu ben ik pas 84 en nog redelijk bij de pinken en denk dan
  Hoe gek ben je dan als je deze politieke voorstellen doet
  1)Minder hard rijden is op de tweede plaats dus geen 130 meer en de andere snelheden ook naar beneden
  MAAAAAR als ik dan de files lees- dan vraag ik mij in alle gemoede af wie kan dan de toe4gestane snelheden HALEN en als dat nmisschien eens een keertje wel lukt dat zet het beslist geen zoden aande dijk
  Dat er zoveel snelheidsbekeuren zijn zegt niets over de maxs snelheid– je kan ook bij 35 een bekeuring krijgen als je maar 30 mag dus netto stikstof resutaat– scheet van politieke links leider

  2) minderr vee=
  er komen steeds meer en steeds rijke3re mensen op de welreld en in nedelrand en wat willen vooral die nieuwe RIJKEN – die kanslose niewkomers– juist die willen VLEES en wel VEEL mee4rr
  em kunnen ze dat ook via de rijkelijke oetkering betalen
  ALS je dus de veestapel in nedelrand terug gaat dringen zal die ergens anders moeten groeien zeg maar wqater bed effect( leg dat en scheveschaatsrijdende politikus maar eens uit)
  Dus boeren uitkopen op niveau nederland landbouwgronden prijs ( vanwege schaagste duur) zodat de boeren in een ander land weer kunnen beginnen met meer– want de vraag si er ( net als bij de drugs)
  Krijg steeds meerr idee– WEG MEt ONS
  de boer die werk wegsturen( deed men in de 50 jaren ook al) en dan huizen bouwen voor de omvolkers
  Nou ja lenen is goedkoop en er kan nog een herleboel uit die hoge pensioenpotten gestolen worden

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik ben het met je eens @ Henk maar er moet me toch iets van het hart.
   Dat hele geval van die goedkope leningen zou wel eens totaal uit de hand kunnen gaan lopen en wel om de volgende reden.
   Dragi houdt momenteel de rentes kunstmatig laag maar Ik ben bang dat dit op een moment zal veranderen zodat de mensen die dan rente moeten gaan betalen ineens voor onoverkomelijke kosten komen staan en de ene na de andere onteigening zal gaan volgen en ze toch nog met de nodige restschuld gaan blijven zitten.
   En zoals de ECB betaamd worden de banken hier dus weer zwaar gesponsord door middel van een gigantische oplichterij aangestuurd door de ECB.

   Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Het draait allemaal om geld.
  Er is geen sprake van medemenselijkheid bij onze politici wat betreft het binnehalen van al die door ons ongewenste gasten, ook al zouden die allemaal verkommeren en wij erbij, zal het hen worst zijn.
  Dat bouwen levert geld op.
  En in al die huizen komen weer meer mensen te wonen die op hun beurt ook weer CO2 uitstoten.
  Als het CO2 zo belangrijk voor ze is, dan zouden ze de asielstroom moeten stoppen en de grenzen dicht kwakken en de bovolkingsgroei proberen te remmen.
  Dan doe je pas echt iets aan de CO2.
  Maar laat je niet misleiden, er is geen CO2 probleem, dat word ons weer door de strot gedrukt.
  Ze gebruiken dit als bangmakerij zodat Jan l…. uit de biertent zich de pleuris koopt in zonnepanelen, warmtepompen e.d.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s