”Integratie-expert”: NL in greep van islamofobie, moslims lopen gevaar, net als Joden in Duitsland jaren ’30, schuld van Fortuyn & Wilders

Screenshot_218

Walter Palm (Walter Palm, van 1982 tot 2017 rijksambtenaar belast met integratiebeleid) is bezorgd over de omgang van de politiek met moslims. Hij wijst erop dat veel Joden in het vooroorlogse Duitsland het antisemitisme onder­schatten. ‘Hitler paste de salamitactiek toe,’ schrijft hij. ‘Geleidelijkheid zorgt ervoor dat abnormale zaken als antisemitisme en islamo­fobie op termijn als normaal worden beschouwd.’

Post online

In zijn essay beschrijft Palm hoe Nederland vanaf nine eleven werd bevangen door ‘massahysterie’ aangaande de islam. Naast Pim ­Fortuyn (‘makelaar in angst’) krijgt Geert ­Wilders ervan langs. ‘Wilders is een socialistische politicus, die ook nationalistisch is in­gesteld,’ schrijft Palm. ‘Misschien is ‘nationaalsocialistisch’ daarom de beste categorisering.’ Wouter Bos wordt evenmin gespaard; hij ­maakte van de PvdA een PVV light.

Het weigeren van ‘haatimams’, een gebiedsverbod voor een imam, het boerkaverbod, het mogelijke verbod op buitenlandse financiering van moskeeën, het intrekken van de nationaliteit van jihadisten met een dubbel paspoort – het zijn maatregelen die volgens Palm onderstrepen dat islamofobie een constante is in de politiek.”

www.parool.nl

Bron:
https://tpook.nl
(h/t “Wachteres” en “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Pim Fortuyn, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op ”Integratie-expert”: NL in greep van islamofobie, moslims lopen gevaar, net als Joden in Duitsland jaren ’30, schuld van Fortuyn & Wilders

 1. Nederland knettergek

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik had hem al gelezen en wilde er geen link van plaatesen puur en alleen omdat er geen “palestijnen” in genoemd worden
  Wat zullen we er nou dus mee doen een beetje Joden Nuken of zo

  Like

 3. har zegt:

  alsof nine-eleven het begin was van het omvolken, de hr jan maat waarschuwde ons al vanaf 1981….
  wat zal die Palm nou in zijn handpalm stiekem gedrukt gekregen hebben om zulke onzin uit te braken ?

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Kan die akelige linkse “expert” van een Walter Palm niet gewoon zijn gore bek dichthouden over islamfobie en al zijn “zieligheid ” over het antisemitisme? Hij weet blijkbaar nog niet eens dat antisemitisme al eeuwenoud is en dat bepaalde radicale moslims nog steeds grote fans zijn van Adolf Hitler en de nazi’s met wie zij het radicale antisemitisme deelden!
  Ik hoop trouwens dat die Palm dadelijk een keer het lef heeft om naar een moskee te gaan met bloemen, taart en bonbons in de hoop daarmee liefde te kopen van de moslims en deze hem echter als een ongelovig varken gaan beschouwen om hem op een soortgelijke manier te willen slachten! Dan weet hij ook eens dat al te goed tegen de verkeerde personen buurmans gek is, die gore huichelaar!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   De ‘GERMANENORDE’, …….pag. 94, , Elseviers. encyclopedie van het occultisme en de parapsychologie, door Richard. Cavendish, uitg. Elsevier, A’dam- Brussel,
   Isbn 90.10.0132
   Germanenorde. Een Duitse. geheime orde in 1912 gesticht, die zich speciaal bezighield met raszuiverheid, het ideaal van het NORDISCHE. HERRENVOLK en de bedreiging van de zogenaamde internationale samenzwering van Joden en maçons. Wie zich aanmeldde voor lidmaatschap morst een verklaring afleggen dat hij niet van Joodsen bloede was en zijn schedel werd met een ‘platometer gemeten om er zeker van te zijn fat hij wat. ras. betrof. voor toelating. in. aanmerkinhpg kwam. Veel van de leer van de orde was afkomstig van Guido von List* en heel wat leden hadden banden met de nazipartij toen deze pas opgericht was. De orde schijnt in 1922. opgeheven te zijn : z. Duitse. Occulte groepen……..<<>>>> Het boek’’En zij werden verstrooid onder alle volken,’van W. Keller, uitg.. La Rivière & Voorhoeve- Zwolle.: De geschiedenis van het Jodendom NA. het. Bijbelse tijdvak. ( of o.a. hoe Joden als. ‘Hoffunctionarissen in dienst van vorsten,’. waren, ….bijv. …. ( op 11.3.2015, onder’ grote economische ramp dreigt’, …….<~<~<~>>>>>> over STEEDS. VOORKOMENDE. ( UITGELOKTE ): POGROMS, kan men ook uit. dit ZEER. LEERZAME. boek vernemen,!!! ( net zoals uit het boek van LEON. Feuchtwanger : ‘SUSS. de. JOOD’!!!<~<~<~<~<~<~

   Like

 5. koosv8 zegt:

  Toen Waltertje in zijn begin jaren als ambtenaartje belast werd met het integratie beleid, wat is er in die 35 jaar door zijn werkzaamheden verbetert en geïntegreerd.
  0,0 niks nada. Het is alleen erger geworden door nog meer van die achterlijke ambtenaren erbij te slepen, druk druk druk. En heeft het geholpen, GEEN RUK. Dus wat rest ons, we gaan zoals het LINKS goed betaamt, onze eigen fouten bij een ander zoeken . En zie daar na 18 , 20 jaar zijn er mensen die vragen hadden van, hoe nu verder, want die ambtenaren daar hebben we niets aan.
  Dus dat is de redding, want een knap weerwoord hebben we niet. Dan rest ons niets anders dan SCHELDEN EN DEMONISEREN!!!
  DAT IS HET ENIGSTE WAAR LINKS GOED IN IS.

  Like

 6. johannes wismeijer. zegt:

  walter palm; ga eens naar een psychiater om u te laten onderzoeken…wellicht constateert hij dat
  er bij u een steekje los is…

  Geliked door 1 persoon

 7. Kees zegt:

  Wie de moslims van nu durft te vergelijken met de joden in Duitsland tijdens de jaren 30 heeft niets van de geschiedenis geleerd. Beter gezegd: hij is knettergek!

  Geliked door 4 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Je hebt koekwauzen en über koekwauzen.

  Vergelijk je moslims een op een met joden dan heb je op zijn minst een hele trits steekjes los zitten.

  https://www.walterpalm.com/

  Geliked door 5 people

 9. Daan Kranenburg zegt:

  Walter Palm. ruim 30 jaar belast als rijksambtenaar met integratie beleid. Een volledig mislukte zaak. Vraag je je af waar deze man al die tijd voor betaald is.Trekt nu/ daarna z’n bek open en lult dat moslims de nieuwe Joden zijn die nu vervolgd worden. Zou aan dat rijksambtenaartje Walter Palm willen laten weten dat we ongedierte normaal gesproken verdelgen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Ophoepelen deze zogenaamde expert. Islamkritiek is géén fobie. Islam is een ideologie net als het communisme,liberalisme etc en die mag je net zo bespotten en bekritiseren als alle andere ideologieen. Ook het christelijk en het joodse geloof en het atheisme mag bekritiseerd en bespot. Opzouten met je geouwehoer uit je nek stomme zogenaamde expert. Het is een achterlijk gebeuren die hele Islam. En als een stel extreme moslims maar lang genoeg etteren en zuigen en trekken en je laat zien geen gezag te hebben dan gaan ze net zolang door tot ze alle moslims in de tang hebben en dwingen ongelovigen in beginsel dwars te zitten en erger. En vergis u niet het is niet alleen de Islam, maar ook de cultuur speelt een behoorlijke rol mee. Ook bij Yezidi´s zie je gekke ideeen. Met een pauwenvogel die ze aanbidden en waarvan arabieren dan weer zeggen dat ze daarmee Satan aanbidden. Ook daar is de maagdelijkheid zo dat je als meisje beter jezelf dood kunt maken dan voor je huwelijk geen maagd meer te zijn en al dat soort achterlijke ideeen
  Ook bij die kinderen word geleerd dat je beter de dood kunt vinden dan je geloof afzweren.

  Voor mij niet te bevatten. Als ik als ongelovige mn nek kan redden ja dan ben ik eventjes geen atheist. Vind ik geen enkel punt om dan te verlochenen. Mensen verlochenen of verraden dat is pas erg of je kinderen leren dat de dood beter is dan je geloof voor de time afzweren.grrrrr
  Schijtziek word je van dat gezeik op de buis en om je heen over dat kutvolk

  Geliked door 2 people

 11. Lucky zegt:

  Heeft hij de afgelopen 35 jaar onder een steen geleefd of heeft alzheimer zijn brein ernstig aangetast?

  https://www.theguardian.com/world/2019/may/02/persecution-driving-christians-out-of-middle-east-report

  Persecution of Christians ‘coming close to genocide’ in Middle East – report

  Vervolging van christenen die ‘genocide naderen’ in het Midden-Oosten – rapport

  Pervasive persecution of Christians, sometimes amounting to genocide, is ongoing in parts of the Middle East, and has prompted an exodus in the past two decades, according to a report commissioned by the British foreign secretary, Jeremy Hunt.

  Millions of Christians in the region have been uprooted from their homes, and many have been killed, kidnapped, imprisoned and discriminated against, the report finds. It also highlights discrimination across south-east Asia, sub-Saharan Africa and in east Asia – often driven by state authoritarianism.

  “The inconvenient truth,” the report finds, is “that the overwhelming majority (80%) of persecuted religious believers are Christians”.

  Alomtegenwoordige vervolging van christenen, soms gelijk aan genocide, is aan de gang in delen van het Midden-Oosten en heeft de afgelopen twee decennia geleid tot een uittocht, volgens een rapport in opdracht van de Britse minister van buitenlandse zaken, Jeremy Hunt.

  Miljoenen christenen in de regio zijn uit hun huizen gerukt en velen zijn gedood, gekidnapt, gevangengezet en gediscrimineerd, zo blijkt uit het rapport. Het benadrukt ook discriminatie in Zuidoost-Azië, Afrika bezuiden de Sahara en in Oost-Azië – vaak gedreven door staatautoritarisme.

  “De ongemakkelijke waarheid,” vindt het rapport, is “dat de overgrote meerderheid (80%) van de vervolgde religieuze gelovigen christenen zijn”.

  Geliked door 2 people

 12. Lucky zegt:

  De 50 meest gevaarlijke landen voor Christenen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Qvic zegt:

  Dat is weer zo’n figuur die goed betaald krijgt voor zijn eigen ingenomen standpunten en zich zelf als een deskundige presenteert, om nog enig aanzien te krijgen bij hun collega’s. Zulke figuren die kramen altijd de grootste onzin uit, waar geen touw aan vast te knopen is. Die kun je het beste links laten liggen, die verdienen geen aandacht of een podium. Dit zijn ras echte losers. Maar nu in de EU de overheden steeds krankzinniger worden, komen deze figuren boven drijven met hun krankzinnige beweringen. Alsof dit het nieuwe normaal is.

  Geliked door 1 persoon

 14. oudmarinier zegt:

  Walthertje …je vergelijking van moslims met Joden , raakt kant noch wal. Dat mensen de moslims , woonachtig in Europa en met name NL ,haten , komt vanwege het feit dat de moslims een situatie cq millieu hebben gecre-eerd , waarbij ze grof geweld , moord , leugens en bedrog , ontkenning , onbeschoftheid , fraude , onwillig zijn ivm aanpassing aan de geldende wetten en regelgeving , onwillig zijn om te integreren cq anpassen , respectloos , laat staan dankbaarheid , fatsoen , intimidatie enz enz enz jegens de mensen van hun gastland , gebruiken . Zij (de moslims) , worden op geen enkele wijze vervolgd , sterker nog , de huidige regering , heeft bestaande wet-/regelgeving , ZODANIG aangepast , dat het voor de autochtone Europeanen , ONMOGELIJK is om zich te weren /verdedigen tegen de moslims …Men heeft de moslims wettelijk beschermd . Ik kan me niet herinneren dat de Joden in het toenmalige Europa van voor en tijdens de WW II , dit ook het geval was. Daarnaast , de Joden , waar zij ook leven , passen zich aan , aan de geldende wet-/regelgeving van het betreffende land en integreren , zonder al te grote problemen enz enz enz… Verder , is er ergens in de media gemeld , dat de moslims al 6 miljoen slachtoffers hebben de laatste jaren , in Europa ??? Het is eerder dat de moslims , al enkele miljoenen autochtone Europeanen het leven zuur maakt . Enkijkeens wat de moslims in het Midden – Oosten flikken jegens de Christenen. Daar worden dagelijks , honderden Christenen en afvallige moslims vermoord e.d. Walthertje , ik weet niet hoe u aan die zgn “expertise” van u komt , maar u lijkt mij toch eerder een ietwat VERWARDE persoon , die door het “bestuderen” van bepaalde zaken , TOTAAL de weg kwijt is. Je moet het LEF maar hebben om de “situatie” van moslims met de toenmalige situatie van Joden te vergelijken.

  Geliked door 2 people

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vanavond een stuk van een docu gezien waar een “Migratie Deskundige” aan het woord kwam.
  In Nederland kwamen voor de oorlog steeds meer Chinezen, alleen op Katendrecht woonde er al meer dan 200 in pensions, op zeker moment ontdekten die een manier om inkomsten te genereren, ze gingen nootjes en nougat verkopen.
  Vandaar het liedje Pinda pinda lekka lekka.
  Op zeker moment zijn er 2000 opgepakt en retour China gestuurd.
  Gemakshalve ‘vergeet’ ze te vertellen dat deze mensen illegaal waren.
  Eind jaren dertig kwam er stroom vluchtelingen op gang uit Duitsland en Oostenrijk, veelal Joden, waarop de grens werd gesloten.
  Dit keer ‘vergeet’ ze erbij te vertellen dat zich op dat moment de grootste recessie ooit afspeelde en dat de keuze was of de grens sluiten of heel Nederland failliet laten gaan.
  Vervolgens kwam ze bij de recente geschiedenis en herkende ze veel overeenkomsten van de huidige ‘islamofobie’ en het groeiend antisemitisme uit de dertiger jaren.
  En toen…. kon ik het niet langer aanzien !

  Geliked door 2 people

 16. Trucker zegt:

  Ambtenaar, dat zegt alles werkgever is de overheid.
  Wat doet de overheid met de eigen bevolking (ik heb het over Nederlanders hé dus daar zit geen islamiet tussen) en hoe staan ze tegenover de islamieten invaders.
  Wat doet de ambtenaar dus die werkt voor de overheid… hetzelfde als de schijters (die gaan vreten bij de islamieten van vlees dat gruwelijk is gedood) de islamiet ten dienste zijn en de eigen bevolking discrimineren.
  Zo’n Palm ambtenaartje doet wat de overheid hem opdraagt, denkt niet na of het wel oke is, zie zo een stuk vreten met hetzelfde gemak lijsten aanleggen van hardcore PVV stemmers of critici van de overheid, hij zou het waarschijnlijk nog graag doen ook.

  Geliked door 1 persoon

 17. Johan zegt:

  Als je de vulgaire troep van die geflipte ambtenaar wilt lezen, moet je er ook nog eens 19,50 pleuro’s voor neertellen.
  Advies : Hou dat geld in je zak en koop zijn boek vooral niet.

  Like

 18. Richard zegt:

  Ik weet niet of deze mag, maar goeie song!
  Kill Baby, Kill – Political Correctness

  Like

 19. Scheit leister zegt:

  Walter Palm… check.
  Categorie A…. check

  Like

 20. Eigen volk eerst zegt:

  Van deze moslimonzin word ik misselijk!

  Like

 21. De verkeerde mensen op de verkeerde plaats!! Deze mijnheer de ambtenaar is totaal verduisterd in zijn verstand!!Deze mijnheer Walter Palm is nooit tot erkentenis van DE WAARHEID gekomen!!Zo gaat Nederland en Europa nog verder het verderf in vergelijkbaar met voor en in de tweede Wereldoorlog !!!

  Like

 22. Wijze van Zion zegt:

  1. Een fobie is een irrationele angst. Daarom is het woord islamfobie niet hanteerbaar, immers angst voor de islam is immers een gezonde….

  2.De vergelijking met Joden is één van de meest stupide,
  a. lees de koran: wie wil vergeleken worden met degene die je het meeste haat ?
  b. omdat islamitische landen rond 1948 de Joden massaal -zonder medeneming van hun bezittingen- hun landen uit schopten, en
  c. in Auschwitz is een belangrijk deel van het geweten, de wetenschap, de cultuur et cetera van Europa vermoord !

  Denkt u zich eens wat u zou prefereren, een wereld zonder Joden of een wereld zonder islam.
  Als er morgen geen enkele mohammedaan in Europa meer zou wonen: we zouden het niet eens merken, tenzij u de teruggekeerde maatschappelijke rust en de gedaalde kosten zou opmerken…..

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Weer zo’n zelfbenoemde ”Integratie-expert”, de lul ziet niet wat er wereldwijd gebeurd, dat christenen en anders denkende in moslimlanden en in Europa langzaam maar zeker uitgeroeid worden. En dan jank die zak over ze musselmannetjes en vriouwjes..
  Weer zo’n linkse eikel die het wel even zal vertellen !

  Geliked door 1 persoon

 24. Mario Schettini zegt:

  de man heeft toch gelijk. hij vergelijkt de situatie rond de Joden (1900-1945) met de moslims nu. men was tegen Joden omdat zij o.a. de beste artsen, rechters, advocaten, hoogleraren en bestuurders waren. de overeenkomst, heden ten dage, met moslims is dat zij de beste moordenaars, rovers, loverboys, messentrekkers en drugshandelaren zijn. men kan maar ergens de beste in zijn…

  Geliked door 3 people

 25. Taljaard zegt:

  D’66-ers als Palm zijn blijven steken in het eerste decennium van deze eeuw.
  Zij kwaken ook nog steeds volkomen kritiekloos de EU/UN volksvervangingsagenda na, zonder dat zij daarvan op de hoogte zijn. Of zonder dat zij ervan willen weten en het afdoen als ”een overspannen en niet bewijsbare extreem rechtse complottheorie.” Terwijl Frans Timmermans, met zijn rede in het EP over het ”afdwingen van diversiteit”, die hele agenda reeds 3 jaar geleden openlijk in de publiciteit heeft gegooid.

  Met zijn identificatie van moslims met Joden uit de jaren `30 van de vorige eeuw in Nazi-Duitsland draait Palm een tot op de draad versleten ahistorische riedel af, die allang is ontkracht. Niemand wil moslims de gaskamers in drijven, of systematisch in concentratiekampen verhongeren.
  Wie daarvoor pleit is een nog grotere idioot dan Palm.
  En zowel de mentaliteit als de positie van Duitse Joden in die tijd is op geen enkele manier te vergelijken met die van de huidige moslims in West Europa.

  Gelukkig zien steeds meer mensen, ook op links, door de non argumentatie van figuren als Palm heen. En is het te verwachten dat hoon zijn deel zal worden. Niet alleen hier. Want de wind is al jaren aan het draaien. Steeds meer mensen in West Europa zien in dat de islamofiele en globalistische agenda van de EU/UN in de praktijk onuitvoerbaar is en alleen maar tot gevolg kan hebben dat West Europa een soort van Joegoslavie II zal worden.

  Om dat rampenscenario te voorkomen dient de immigratie vanuit moslimlanden te stoppen, en zal er tevens paal en perk moeten worden gesteld aan het opleggen van de islam aan de samenleving.
  En wie dat laatste niet bevalt staat het vrij om te vertrekken.
  Hetgeen iets heel anders is dan het afschuwelijke lot van de Joden in de jaren `33-`45.
  Wij zijn geen moordenaars, meneer Palm!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik las de naam Palm, wist niet hij van Curaçao kwam, maar toen ik ’t opzocht bleek m’n vermoeden juist.
   Zou de regering hem toendertijd hebben aangesteld omdat deze schrijver uit ’n multi-ethnisch/culturele omgeving komt ?
   Zover ik me herinner is ’t daar wel multi-ethnisch/cultureel, maar wonen er nauwelijks moslims.
   Toen de oorlog in NL ook kwam, werden de Joden die uit Duitsland waren gevlucht en op Curaçao terecht kwamen, samen met de Nazie-Duitsers opgesloten op ’t eiland.
   Pas na protesten van de bevolking werden zij vrijgelaten

   Like

 26. ronjaspers zegt:

  Weer zon “nuttige idioot” die niet in de gaten heeft dat hij gebruikt (misbruikt) wordt door de satanische globalistische elite.Als we aan de vooravond van een oorlog/genocide staan worden de extreem linkse “nuttige idioten” als eerste vermoord.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s