Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: De Europese migratiepolitiek moet veranderd worden!

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Brussel voerde in de afgelopen jaren een immigratie versnellende politiek en nodigde door zijn migratiepolitiek in feite honderdduizenden en miljoenen uit naar Europa om zodoende het continent volledig uit te leveren – zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), tegenover het persbureau MTI na de in het Sloveense Bled gehouden strategische conferentie. Hij voegde er aan toe: op dit moment zou uitsluitend het de migratiestroom tegenhoudende akkoord tussen de EU en Turkije een zekere bescherming bieden.

Mitteleuropa

“Voor zover dit akkoord in de toekomst niet zal functioneren, zullen er honderdduizenden en miljoenen naar Europa stromen, en de westelijke Balkan-landen kunnen hen in de huidige formatie zeer zeker niet tegenhouden”, benadrukte de minister.

Daarom dient de Europese migratiepolitiek veranderd te worden. Brussel zal zijn houding moeten veranderen en in plaats van de versnelling van de migratie dient de immigratie eindelijk gestopt te worden. Hiervoor zouden twee maatregelen nodig zijn.

“Ten eerste zouden de buitengrenzen van de EU verdedigd moeten worden. We moeten nu helaas vaststellen dat de EU met het oog op de grensbewaking ten zuiden van Hongarije niets heeft ondernomen. Bovendien moedigt ze honderdduizenden aan om de grenzen te overschrijden en te schenden”, benadrukte Szijjártó, en zei verder dat Hongarije op dit moment de buitengrenzen van de EU zou verdedigen. Hij bedoelde: in plaats van het propageren om de grenzen te overschrijden, zou de EU zich moeten focussen op de verdediging van de grenzen.

Als tweede maatregel noemde hij de bespoediging van de integratie van de westelijke Balkan-landen. Hoe vroeger de Serviërs en de Montenegrijnen tot de EU zouden kunnen toetreden, hoe waarschijnlijker het zou zijn dat zij de illegale immigratie al voor de zuidgrens van Hongarije zouden kunnen stoppen. De integratie van de Balkan zou in werkelijkheid kunnen betekenen de zuidoostelijke defensie van de EU verder naar het zuiden te verplaatsen, zei Péter Szijjártó.

“Helaas moeten we vaststellen dat de Europese instellingen en de grote West-Europese lidstaten nog steeds niets willen weten van de integratie van de westelijke Balkan, wat tegenstrijdig is aan de veiligheidsbelangen van Europa”, benadrukte de Hongaarse politicus.

De minister herinnerde er aan dat de illegale migratiedruk op de westelijke Balkan de afgelopen maanden opnieuw is toegenomen. In de eerste acht maanden van dit jaar kwamen er 224.000 nieuwe illegale immigranten in Turkije aan, dit zou overeenkomen met een toename van 15%. De Turkse kustwacht meldde dat het aantal illegale migranten dat op zee werd opgepakt zelfs met 63% is toegenomen, waarschuwde Szijjártó.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Balkan, Brussel, EUSSR, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: De Europese migratiepolitiek moet veranderd worden!

 1. Monalisa zegt:

  De EU is hardleers.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: DE ENIGE EUROPESE MACHTHEBBER MET HERSENS! | eunmask

 3. Hovawart zegt:

  De Europese Unie is één groot feest, zelfs op de Europese snelwegen is het toch een genot om elke dag in een lange optocht te mogen meerijden, zonder het een file te noemen of overbevolking.
  Binnenkort kunnen wij gezellig in lange rijen gaan staan voor de lege supermarkten en staatswinkels……gezellig toch?

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Kuu zegt:

  Prof. Smalhout zei het zo: euro-multi-culti-knuffel-paradijs….

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Dit schiet niet op. We zullen de straat op moeten. Was vanmiddag in centrum Den Haag, de islamieten beheersen het straatbeeld met hun machogedrag en kinderschare. De tijd is afgelopen dat zij zich alleen manifesteerden in wijken zoals Transvaal, de Schilderswijk. Den Haag is al overgenomen. Feit.

  Like

 7. Marc zegt:

  Tijd voor een stevige al-Europese burgeroorlog met Brussel als inzet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s