Oostenrijk zet 60 imams het land uit

Screenshot_15

(Door: Jeroen Reygaert)

De Oostenrijkse conservatieve bondskanselier Sebastian Kurz kondigde vrijdag aan dat zijn land 60 door buitenlandse fondsen gefinancierde imams zal uitwijzen en zeven moskeeën zal sluiten. Daarmee wil hij de “politieke islam” bestrijden.

De beslissing, zo legde Kurz uit, houdt verband met een controversieel toneelstuk dat kinderen opvoerden in een van de belangrijkste moskeeën van de Turkse gemeenschap Wenen. Gekleed als soldaten speelden ze een belangrijke slag na uit de Ottomaanse geschiedenis.

“Parallelle samenlevingen, de politieke islam en radicalisering hebben geen plaats in ons land”, zei het hoofd van de Oostenrijkse regering tijdens een persconferentie.

Lees verder>>>
(h/t Marc)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije. Bookmark de permalink .

19 reacties op Oostenrijk zet 60 imams het land uit

  1. Rini Stegeman zegt:

    Een “verhaal ” uit 2018…….of ze zijn teruggekomen met alle gevolgen van dien. ? Het is NU wel weer actueel om die ellendelingen uit te zetten…….toch ?

    Like

  2. hslot4 zegt:

    Goeie zaak moeten ze hier ook doen alleen nog wat radicaler

    Geliked door 1 persoon

  3. Jules Vismale zegt:

    Sebastian Kurz, gij zijt gezegend omdat u tenminste WEL dat radicale islamgespuis uit Oostenrijk wilt verwijderen! Ga zo door man!

    Like

  4. sweetheart zegt:

    wat geweldig, terug naar hun eigen land , goed voorbeeld hoop ik doet goed volgen

    Like

  5. neilven zegt:

    Ja dat is perfect daar kunnen wij nog iets van leren, nee wij blijven pappen en nat houden, hier hebben ze geen ballen om dit te doen, ze kunnen die salafistische scholen nog niet eens te lijf, hier zijn het watjes. Heel goed Oostenrij eruit met die klootzakken die denken bij jullie de wet te kunnen voorschrijven en die haat prediken.

    Like

  6. Over het opgevoerde stuk hoorde men niets in de mainstream media, die hielden zich heel stil.
    Nu wordt er terecht keihard ingegrepen.

    Like

  7. Daan Kranenburg zegt:

    Je zou je kunnen afvragen waarom ze in eerste instantie zo wie zo zijn binnen gelaten! Wie?

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    De islam is geen religie,het is een ideologie: politiek,militair,strafrecht(sharia) en een handboek hoe een moslim moet leven en zich gedragen,overgoten met een religieus sausje.

    Like

  9. Rinus zegt:

    Top zo hoort het , Baas in eigen land.

    Like

  10. Jan zegt:

    Ook Oostenrijk kruipt voor de geitenneukers. Wenen weigert monument voor Jan III Sobieski, want ‘nu controversieeel’

    https://www.thefirstnews.com/article/king-sobieski-monument-erected-in-krakow-after-vienna-says-its-too-controversial-8780

    Like

Plaats een reactie