Peilingen bewijzen dat Nederlanders dom zijn, gaan gewoon voor Rutte IV

Screenshot_20

(Door: Michael van der Galien)

Met alles wat er gebeurd is de afgelopen jaren — en dan met name met betrekking tot het netto besteedbare inkomen van mensen — zou je denken dat er razendsnel een eind komt aan de hegemonie van de VVD. Helaas, uit peilingen blijkt dat niets minder waar is. Mark Rutte en Klaas Dijkhoff zijn virtueel nog altijd verreweg de grootste en kunnen na nieuwe verkiezingen ‘gewoon’ weer een nieuwe regering vormen. Nederlanders zijn dom, aldus columnist Michael van der Galien.

Teunis Dokter berichtte gisteren dat de PVV van Geert Wilders in de lift zit. Jawel, Wilders en de zijnen staan volgens EenVandaag namelijk op 17 virtuele zetels. Dat is een winst van +2, en het zorgt ervoor dat de PVV nu virtueel de tweede partij van het land is. Die virtuele groei gaat echter ten koste van Forum voor Democratie, maar ook die partij is virtueel ontzettend gegroeid: van 2 zetels nu naar 11 in de peilingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Rutte. Bookmark de permalink .

45 reacties op Peilingen bewijzen dat Nederlanders dom zijn, gaan gewoon voor Rutte IV

 1. Monalisa zegt:

  Dat weet ik al jaren maar weeklagen overal.

  Like

 2. Steven zegt:

  Het financieel plukken gaat de meeste mensen denk ik nog niet ver genoeg. Mag hopen dat juist die VVD stemmers straks financieel helemaal naar de kloten worden geholpen.. want de meesten zitten tot over hun oren in de schulden. VVD stemmers houden er immers van om op grote voet te leven…

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Het probleem is nog altijd niet groot genoeg.
   De brave burger gaat in deze tijden stoïcijns door met het herhalen van de hypnotische boodschap “dat we het allemaal nog zo slecht niet hebben”.
   In feite scheppen ze daarmee ’n barrière voor de wetenschap dat het land op ’n hellend vlak staat.
   Vandaar ook het automatisme om altijd op dezelfde partijen te blijven stemmen, die in hun programma ook allemaal op elkaar lijken.
   Pas als er dramatische dingen gebeuren die aanleiding zullen geven tot massale protestdemonstraties en/of nationale stakingen, zal het heersend stemgedrag worden doorbroken.

   Geliked door 2 people

   • Steven zegt:

    Ach ja.. ze krijgen wat ze verdienen naar aanleiding van hun stemgedrag. Het vervelende is dat ze meteen iedereen er in mee trekken.
    Wacht maar als ze straks helemaal worden uitgekleed door het stikstof beleid. Dit is vast een aanstootje en melding naar de burgers toe dat er iets aan gaat komen om u weer op kosten te jagen, en de overheid weer lekker de kas kan vullen.
    Mensen met een auto zijn straks ZWAAR de lul om u geld afhandig te maken. De bevolking moet in RAP tempo arm gemaakt worden, maar de mensen denken liever na over hun vakantiereisje en maken al hun geld liever op aan luxe…

    Like

 3. Henk.V zegt:

  De conclusie van Michael van der Galien lijkt mij onaanvechtbaar.
  Dat is treurig, want de combinatie van domheid, gemakzucht en goedgelovigheid breekt de bevolking zeker een keer op.Wat dan rest is deze ervaringswetmatigheid: ” Wie niet horen wil, moet maar voelen” Alleen zal het volk zich dan een uitweg moeten zoeken door vuur en ellende heen.
  Een dom volk gaat te gronde door gebrek aan inzicht. Met een samenleving van lamlendige ,zelfgenoegzame middelmatigen heb ik in principe niet veel medeleven.
  Het tragische bij dit alles is wel ,dat zij die heel goed begrijpen wat er gebeurt en hun landgenoten blijven waarschuwen, ook een portie onverdiende ellende op hun bord krijgen.
  Ik hoop dan ook dat er zich onvoorziene positieve ontwikkelingen voordoen die een grote omslag in het denken zullen bewerken.

  Geliked door 6 people

 4. Rensk. zegt:

  Ik heb laatst een stuk gelezen dat bij mensen, die net onder het gemiddelde IQ of een gemiddeld IQ hebben met heel veel tegenstand in het leven het IQ met sprongen omhoog kan gaan.
  Of bij mensen, die uit een gezin komen waar men niet veel mee krijgt het IQ wat er al zat, maar er niet uitkwam op een ander beter moment (betere omstandigheid) er wel uitkomt.

  Ik denk dat door de Welvaart het IQ niet goed ontwikkeld word en de hersens niet genoeg voeding (lui worden)krijgen om scherp te blijven. Als iemand constant of geregeld op zn quivive moet zijn dan draaien de hersens op volle toeren en krijgen daardoor veel meer verbindingen.
  Ik vind dat nog niet zoń gekke aanname.

  Geliked door 4 people

 5. Mario zegt:

  Derde en enige juiste optie:
  We worden besodemieterd met al die peilingen en verkiezingen.
  Het toverwoord: stembusfraude.

  Hier ben ik van overtuigd.

  Geliked door 8 people

 6. delamontagne zegt:

  Geliked door 7 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hoe kom je toch in godsnaam altijd aan die schitterende cartoons ?
   Ik vind het helemaal top !

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Nou zit ik haast te blozen van ’t complement. Maar dit was er één uit m’n Verzameling en die heb ik even aangepast voor dit artikel.
    Ik had er eerst iets anders staan, maar de tekening is niet helemaal gelukt, want ’t bovenste bord b.v. is niet in perspectief, loopt niet mee met de bovenkant apparaat.
    En de opschriften zijn te helder.
    Hoe ik er aan kom. ?
    Ik verzamel ze. Van verschillende Fr sites, anti-moslim/EU met veel cartoons.
    Die sla ik op in een Bestand met diverse namen en dan kun je later er een uitkiezen al gelang je gemoed/of artikel.
    Dan een tekenprogramma en paar dingen veranderen en NL-taal b.v invoegen.
    Daarna moet je zorgen dat ’t op het net kan komen.
    Maar dat hebben P.Snot en T.tW al uitgelegd.
    Er moet “https// voorstaan en erachter komt dan de code.
    Dat kun je met een programma als “Postimage.com” doen b.v.
    Google ook eens op tekenprogrammas.
    Success en de groeten…………

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 27 september 2019 om 00:17

    de tekening is niet helemaal gelukt, want ’t bovenste bord b.v. is niet in perspectief, loopt niet mee met de bovenkant apparaat.

    Probeer het eens in ‘Paint’: Afbeelding ===> Uitrekken/hellen. 😉

    Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Ik hoor niets anders dan ‘we hebben het nog veel te goed.’
  Iedereen feest er op los en gaat naar festivals, in supermarkten zie ik lui met volgeladen boodschappenwagentjes, en iedereen hangt de hele dag aan zijn mobieltje en voor de tv.

  Ik heb het opgegeven om het domme schaapachtige klootjesvolk uit te leggen dat bijv. die klimaatgekte levensgevaarlijk is.
  Het helpt niet en gaat ten koste van mijn eigen gezondheid.
  ZE WÍLLEN GEWOON NIET LUISTEREN!

  Over vijf jaar zijn we allemaal aan de bedelstaf geraakt, lichamelijk en geestelijk verzwakt en totaal geïslamiseerd.
  Het gaat nu snel, hoor, heel erg snel.

  En reken er maar op dat er een Kutte Rutte IV komt.

  Geliked door 6 people

 8. rottenpikwick zegt:

  Opleidingsnivo / IQ zegt niet alles. Er zijn tig zgn. hoopopgeleiden die in relisprookjes of (in mijn ogen) andere BOELSJIT geloven en op KUTTE stemmen. Om de situatie in NL een beetje goed te kunnen inschatten zijn er ook andere eigenschappen nodig en is het ook belangrijk waar je woont, hoe je je laat informeren, wel of niet begaan bent met je eigen landje etc etc. Daarom ook zal mijn uitvaart in stilte zijn, dán wil ik zeker geen DOM VOLK / SUFKUTTTEN in de buurt hebben!!

  Geliked door 5 people

 9. BigLJohn zegt:

  Dit roep ik al maanden dat er een Rutte 4 kabinet gaat komen. Over links natuurlijk, want daar zitten de grote vrienden van Rutte. Groen Links, Partij van de Arbeid, D66, ach bijna de complete 2e kamer is radicaal links. De stembusfraude zal ook weer een duit in het zakje gaan doen. 33 zetels voor de VVD ? Het kunnen er rustig 40 worden. Op het FVD stemmen ? Die gaat met links in zee, want ze worden door links nog steeds niet gebasht. Geert Wilders dan maar ? Die word totaal genegeerd en heeft helaas helemaal niets in de pap te brokkelen. Alles is al voorgekookt, Rutte zal de kans krijgen om ons land helemaal de slaaf te maken van zowel Brussel alsmede de islam. Dat zijn de redenen dat ik het vertik om nog langer naar de stembus te gaan. Als ik voor de gek gehouden wil worden ga ik wel naar Hans Kazan kijken. Deze heeft (in tegenstelling van het kabinet) niet de intentie om je echt te bedonderen.

  Geliked door 4 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zeg hetzelfde al langere tijd en toen ik gisteren de mail kreeg van de PVV met de laatste peiling werd mijn vreugde dat ze de weg naar boven weer gevonden lijken te hebben dan ook overschaduwd doordat D66 maar liefst 2 zetels had gewonnen, wat zijn dat voor idioten die kennelijk hun heil zien in die paspop Jetten ?
  Daarbij een VVD die gewoon twee keer zo groot is als de tweede partij (PVV), de rillingen lopen je over de rug !
  Oliedom ? Nou dat vind ik nog veel te vriendelijk.

  Geliked door 5 people

 11. M. zegt:

  Het is uiteraard allemaal toeval dat de mensen in de meeste EU landen zogenaamd allemaal op hun ondergang blijven stemmen, precies zoals de EU wenst.

  Als het volk echt kon stemmen en de media onafhankelijk zou zijn geweest en echt nieuws zou hebben gebracht waren ze paar verkiezingen terug al weggeweest.
  Echte peilingen zouden ver van de huidige politiek uitkomen.

  Geliked door 6 people

 12. @Voor HenkV, die een grote omslag in het denken zullen bewerken.
  Ik dacht na het lezen van uw opmerking, ok, maar dan zul je eerst al die hersenen moeten vervangen, en dat is medisch-technisch nog een moeilijke klus en heel duur. Dus laat maar zitten. Ze lopen vanzelf tegen een harde muur aan.

  Like

 13. Roeland zegt:

  Nederlanders zijn niet dom, maar lui. Links is links niet meer. Daar zit ook het probleem.
  Overigens, hoe groot is de opkomst bij de verkiezingen? 30% blijft thuis ( soms nog meer ).
  Kijk, daar zit hem nou net nou de kneep. Politiek slaat niet genoeg aan en dat is begrijpelijk.

  Er is wel degelijk een mogelijkheid deze impasse te doorbreken. Het is tijd voor een “populistische” linkse partij, die voor de Nederlandse belangen en werkers opkomt.
  Deze partij zal dan geen andere partijen zoals PVV of FVD moeten uitsluiten, maar moeten samenwerken, iets wat de huidige zogenaamde “linkse partijen”… lees groen etc… , nu niet willen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   ….een “populistische” linkse partij, die voor de Nederlandse belangen en werkers opkomt…Die populistische linkse partij bestaat al sinds jaar en dag; de PVV. De PVV is gelijk aan de PvdA uit vroeger dagen. Toen de uitkeringen alleen voor Nederlanders bedoeld waren, en de PvdA nog hart had voor de Nederlanders.

   Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nog een partijtje erbij @ Roeland.
   Hebben we er nog niet genoeg.
   Een populistische partij aan de linkerkant Hebben we die niet al dan.
   Wilders wordt altijd weg gezet als rechts populistisch maar leg me aub even uit waar dat rechtse zit.
   Voorlopig staat Geert voor de mensen in Nederland en met name het werkende volk.
   Wilders is meer links dan menigeen wil zien alleen het is zo makkelijk om er een rechts extremistisch plaatje op te hangen.
   Demoniseren weet je nog.
   Het is zo godverdommes zwaar kut dat Wilders een politiek aan hangt die echt voor de kleine burger is dat hij totaal naar de kloten geholpen moet worden omdat hij de juiste dingen zegt in het voordeel van zijn eigen autochtone volgelingen.
   Krijg de tering halve gek.

   Geliked door 1 persoon

   • Roeland zegt:

    @Henk der Niederlander
    Ik probeer met oplossingen te komen. Denk hardop. Was die laatste zin nou nodig?
    Iedereen , die mij al jaren volgt kent mijn situatie min of meer.
    Weet, dat ik PVV stem. Maar als ik op deze manier zonder weerwoord of steun behandelt wordt, dan hoeft het van mij niet meer. Tussen zulk volk wil ik me niet bevinden.

    EJ Bron , ik begrijp niet dat u deze belediging, zonder ingrijpen toegelaten heeft.
    Ik voel mij op dit blog nu niet meer thuis. Jammer!

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Het staat u geheel vrij om te vertrekken. Maar voordat u dat doet, kunt u me even uitleggen waar u zich zo druk over maakt? Dat heb ik blijkbaar gemist . . .

    Webmaster

    Like

   • Roeland zegt:

    Het staat u geheel vrij om te vertrekken. Maar voordat u dat doet, kunt u me even uitleggen waar u zich zo druk over maakt? Dat heb ik blijkbaar gemist . . .

    Webmaster.

    Geachte Webmaster,
    Ik kon niet “beantwoorden” op uw bericht, althans die link staat niet in uw antwoord. Dus doe ik het op deze manier. Bezie nu eens de laatste zin van “Henk der Niederlánder” op mijn bijdrage. Moet ik dat soms herschrijven?
    “Krijg de t. enz”. Lezen ! Webmaster ! Dat is toch niet toelaatbaar! Of?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Roeland

    Ik heb het teruggelezen. U heeft volkomen gelijk. De uitspraak kan niet. Mijn excuses dat ik deze er niet heb uitgefilterd!
    Ik “ken” de reaguurder al heel lang. Het verbaast me dan ook deze uitspraak uit zijn mond te horen.

    Webmaster

    Like

   • Roeland zegt:

    Geachte Webmaster E.J. Bron !

    Dank voor dit antwoord. Ik blijf graag op dit blog reageren en af en toe mijn bescheiden bijdragen leveren. U heeft mij begrepen en dat waardeer ik. Mvg, Roeland.

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Fijn dat u besloten heeft om te blijven.

    Webmaster

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Zo beste Roeland je bent op je plassertje getrapt.
    Kan zijn, maar er lopen genoeg mensen rond die zo ongeveer hetzelfde gedachtengoed aan hangen als Uwes.
    Het meest ergerlijke daaraan is dat bijna niemand van deze mensen maar in wil zien dat Wilders er een nogal links gedachten goed op na houd.
    Helemaal niks mis mee want het “rechts midden” gedachten goed van een Rutte kunnen we missen als kiespijn.
    Dan kom je met het gedachten goed dat er nig maar eens een “linkse”splinterpartij bij moet komen.
    Dan kijk eens naar hetgeen het stemvee zich heeft laten wijs maken en van de PVV over stapte naar Baudet cs.Het gevolg is en was dat er steeds meer opportunisten gekozen worden die ook allemaal een stukje van de koek mee willen slepen en op een rustige manier hun zakken kunnen vullen en ons allerlei politiek correcte kwats door onze strot willen duwen.
    Je schrijft hier dat je alleen hardop mee zit te denken en dan kan Ik alleen maar bedenken dat het maar goed is dat je niet een van onze Haagse beleidsmakers bent want hetgeen je
    hier aan het verkondigen bent past namelijk precies in het straatje van de traditionele partijen, namelijk het spelersveld nog meer verdelen zodat het zogenaamde “extreem rechtse” blok totaal weggevaagd wordt.
    Overigens die tering hoef je natuurlijk niet letterlijk te krijgen, maar bedenk dat mensen met jou gedachten goed ons land steeds verder de vernieling in helpen door op deze manier het machtsblok dat momenteel de dienst uit maakt nog vaster in het zadel te houden.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Aan al die versplintering heb je niets. De Heer Wilders is de enige Echte die de waarheid zegt en er zelf onder te lijden heeft dat hij dit doet.
    Alleen dat feit al zou voor mij een reden zijn om op hem te blijven stemmen, eigenbelang sluit hij helemaal uit.
    Als je dat dan vergelijkt met al die andere politici die niet eens de moeite nemen om te luisteren naar hem of te overdenken wat hij zegt.
    ( ik denk dan aan die taferelen in de 2e /zitkamer als Wilders aan ’t woord is.
    Totale ongeïnteresserdheid of joelen en dom krijsen, niet nadenken wat hij zegt, hem belachelijk proberen te maken, DEMONISEREN.
    Zoals bij Pim Fortuijn is gebeurt.
    Ondertussen is het al zover gevorderd in NL dat veel moskeeën en koranscholen gewoon openlijk verkondigen wat de geleuf van de wrede en haat inhoudt.
    Daar is hier al genoeg over geschreven op blog.
    Wat ik typerend vond in NL [ over domheid gesproken ! ].
    Wij waren vorige jaar weer kort in NL en bezoeken dan kennissen/ fam. e.d.
    Bij een van hen, omgeving R,dam, eerst flink zitten afgeven over de politiek, asieligerts, islam etc, Maar toen wij vertelden dat we op de Heer Wilders hadden gestemd viel er even een “kleine-stilte”.
    DAT BEGRIJP IK DAN NIET…………
    Dat zal dan wel met die domheid hebben te maken of Angst.
    Onbegrijpelijk.

    Geliked door 1 persoon

 14. ronjaspers zegt:

  De meeste nederlanders zijn misschien naief maar niet dom.De politiek is gewoon een poppenkast en achter de schermen zitten de werkelijke machthebbers (bilderbergers/illuminatie) zij bepalen het beleid in europa,de politici zijn marionetpoppen en voeren braaf hun opdrachten uit.En wat stemmen betreft,er word keihard gefraudeerd,gemanipuleerd en het cordon sanitair wordt regelmatig gebruikt.Dus stemmen is een farce.

  Geliked door 4 people

 15. rottenpikwick zegt:

  Ondertussen in een uithoek van RUTTE = KUTTElandje; (het is als ongeneselijke kanker)
  https://www.dvhn.nl/groningen/Meerdere-gewonden-bij-steekpartij-op-terras-van-de-Drie-Gezusters-24860115.html

  Geliked door 1 persoon

 16. Piet Snot zegt:

  De meeste mensen zijn net als kleine kinderen, beloof ze het allerlekkerste snoep, en ze zijn om.
  En dat kan je keer op keer volhouden, want dat vorige keer zijn ze dan alweer vergeten.

  Geliked door 6 people

 17. Taljaard zegt:

  Vlak ook de rol van de media en de onderwijsinstanties niet uit.
  Veel mensen denken dat de NPO objectief en betrouwbaar is, terwijl het in werkelijkheid linkse staatspropaganda is; eurofiel en islamofiel tot op het bot. Op scholen en universiteiten worden kinderen en jongeren mentaal geprepareerd om deze propaganda kritiekloos en voor zoete koek te slikken.

  Vroeger gold het adagium; hoe hoger opgeleid, hoe kritischer ten opzichte van autoriteiten, overheid en media. Tegenwoordig is het eerder andersom; hoe minder men aan de linkse indoctrinatie in het onderwijs is blootgesteld, d.w.z. hoe minder tijd men daar heeft doorgebracht, hoe kritischer men doorgaans is ten opzichte van autoriteiten, overheid en media.

  Een diploma of een universitaire bul is daarom vandaag de dag niet zo zeer een proeve van veronderstelde bekwaamheid voor het kunnen uitoefenen van een beroep, maar veeleer een bewijs van het ingeleid zijn in de ”juiste” onkritische geestesgesteldheid. En dus eerder een toegangsbewijs voor het kunnen behoren tot een bepaalde sociaal-maatschappelijke klasse.

  Om er nog zekerder van te zijn dat men geen dissidente en afwijkende denkwijzen gaat ontwikkelen moeten jonge mensen en ouders hiervoor vandaag de dag duur betalen en zich diep in de schulden steken.
  Dan hou je je mond wel, en loop je netjes in de pas.
  Want dan hangt het zwaard van Damocles, de studieschuld, boven je leven en je hele toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 18. Rob Mieremet zegt:

  Peilingen, wat zegt dat? Niks. Behalve dat ze na de doorgestoken kaart verkiezingen kunnen zeggen dat de peilingen het al uitwezen. Maar de peilingen zijn net als de verkiezingen gemanipuleerd en gefraudeerd. Stemmen heeft dus hoegenaamd geen zin, als die lspswans moet blijven zitten blijft ie zitten. Punt.

  Like

 19. Giny zegt:

  Hoe krijgt die PVV hater het uit zijn pen” De zetelwinst van de PVV gaat ten kosten van het
  FvD”. Baudet heeft de zetels van de PVV gejat met zijn gladde praatjes, mensen die daar in tuinen, verdienen het kabinet wat er nu zit. Klagen, klagen en nog eens klagen.
  Voor alle fans van FvD, Baudet wil een regering met het partijkartel, VVD en CDA en niet met
  de PVV!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Daarom was het ook een spel om de PVV naar beneden te krijgen, maar de vele FVD stemmers gaan weet terug naar de PVV, de FVD is gewoon de VVD no 2. ook een goede morgen allen.

   Like

 20. Roeland zegt:

  Het is zelden , dat ik op dit forum er met een gestrekt been inga.
  De inhoudelijke onzin , en de beledigingen die ik vanwege mijn bijdrage gelezen heb vragen om een extra verklaring.
  Ik stem PVV, maar iedereen met gezond verstand weet , dat de PVV nooit 76 zetels zal halen.

  Ten eerste is ons kiessysteem daar niet toe in staat. Dat bijvoorbeeld het Vlaams Belang zo hoog scoort is mede , omdat in belgie nog stemplicht bestaat. In tegenstelling tot Nederland waar iedereen ” de vrijheid” heeft om te gaan stemmen. (Dus uit luiheid thuis blijft).
  Je hebt het bij de laatste EU verkiezingen gezien. Hoe dramatisch dit voor “rechts” Nederland afliep , maar tevens hoe GOED dit afliep in belgie t.a.v. het Vlaams Belang.
  Het Vlaams Belang waar ik overigens als Nederlandse Vlaming ook graag zou willen stemmen.
  En begin niet over stemfraude in NL, daar geloof ik ook wel in.
  Dus Tom Poes verzin een list. Derhalve pleitte ik voor een populistische partij op “links”.
  Ik ken heel veel mensen, die niet op Wilders durven te stemmen! Dan stemmen ze 50 plus of de Dieren. Zelfs op de SP of de PVDA.

  Ik ben absoluut niet voor een versplintering van de PVV. Integendeel!!
  Was Pim Fortuijn aanhanger vanaf het eerste moment!
  Natuurlijk vind ik de PVV de beste partij voor Nederland. Met zijn Wilders, Agema , Bosma enz. allemaal kanjers!
  Maar het gaat mij om die pakweg 50% twijfelaars , die zich dag in dag uit laten hersenspoelen door onze fake media. Een populistische linkse partij, die samenwerking met de PVV niet uitsluit , zal door die fake media moeten worden gepromoot en kan niet worden genegeerd. Die partij zal echt weinig kiezers wegtrekken bij de PVV. Maar wellicht WEL kiezers wegtrekken bij de kartelmaffia.

  Kiezers, die nu op de PVV stemmen zijn echt wel wakker en zullen nooit meer ergens anders op stemmen. Nu duidelijk? Of ben ik nog steeds een “halve gek”…
  Meneer of?”@ Niederlander””; uw taalgebruik is weerzinwekkend. Ik vind het voor dit fatsoenlijk Blog onwaardig.

  Dat dit eens blanke land verloedert is me al lang duidelijk. Ik maak het al meer dan 60 jaar helaas mee. Overal mensen met afzichtelijke tatoos, ringetjes in neuzen en oren, coffeeshops, smartshops en meer van die Amerikaanse onzin. Overal engelstalige borden etc. Het gedrag op de weg wordt ook steeds asocialer. Zwarte Piet discussie, belachelijk! Ik walg van dit alles. Ook veel “rechtse” blanke mensen gedragen zich onfatsoenlijk en zijn kennelijk slecht opgevoed. De jaren 60 met zijn bloemetjes uit California etc. hebben hun diepe sporen nagelaten ook bij de “rechtse” blanke . Tot heden toe.

  Daarbij ben ik na “Juliana”, republikein geworden en ben voor aansluiten met Vlaanderen.

  Verder heb ik nog wel meer punten, maar dan wordt het een heel lang verhaal.

  Ik zal het er mee moeten doen, want door omstandigheden kan ik niet weg uit dit rotland . Het enige wat ik kan doen is af en toe een poging via internet wagen om met oplossingen of gedachtespinsels aan te komen , die dan gelijk meedogenloos neergesabelt worden. Nota bene door je medestanders.
  Eendracht maakt Macht. Daar gaat het mij om. Duidelijk nu?

  Ten slotte voor de Webmaster;
  @E.J. Bron , dank voor Uw woorden! Mvg. Roeland

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Roeland 28 september 2019 om 16:06

   Ik zal het er mee moeten doen, want door omstandigheden kan ik niet weg uit dit rotland .

   Ik voel nog steeds met u mee.
   En de woorden Krijg de tering halve gek. hebt u beslist niet verdiend.
   Ik vind de uitspraak van “Henk der Niederlánder” meer dan schandalig.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s