Tsjechische minister-president: “Wij beslissen wie er in ons land komt”

Screenshot_70

(Door: Voice of Europe – Vertaling: E.J. Bron)

De minister-president van de Tsjechische Republiek, Andrej Babiš (foto), heeft de door de globalistische regeringen in West-Europa gepropageerde politiek ter stimulering van de massamigratie en de bevolkingsvervanging bekritiseerd. Terwijl Babiš in een interview met de “Welt” op het thema inging dat over het algemeen “vervangingsmigratie” – we noemen het ook graag omvolking – genoemd wordt, zei hij: “Wij zien migratie niet als middel om een krimpende bevolking tegen te gaan, zoals dit in West-Europa het geval is.”

Contra magazine

In navolging van zijn Visegrád-partner Viktor Orbán sprak Babiš er ook over hoe hij de lage geboortecijfers van zijn land zou willen verhogen, waar vrouwen gemiddeld slechts 1,7 kinderen krijgen. “Wij willen dat de Tsjechen meer kinderen krijgen”, zei Babiš.

Nadat de Duitse journalist beweerde dat het “niet erg klimaatvriendelijk” (zulke sukkels zijn het dus al geworden bij de mainstream media) zou zijn om prikkels door de staat voor mensen te creëren om meer kinderen ter wereld te brengen, antwoordde Andrej Babiš: “Ik heb vier kinderen. Dan ben ik waarschijnlijk ook schadelijk voor het klimaat.”

In Duitsland, een land waarin een groot deel van de bevolking het contact met de realiteit kwijtgeraakt schijnt te zijn, zijn er inmiddels bepaalde klimaatactivisten die alles met betrekking tot CO2 meten en waarschijnlijk ook niet zouden terugdeinzen voor een “baarverbod”.

Babiš stond erop dat de regering de enige zou zijn die immigranten in de Tsjechische Republiek zou uitnodigen. “Wij verwelkomen buitenlanders, want meer dan 5% van onze bevolking is in het buitenland geboren, maar wij zijn degenen die beslissen wie hier naartoe komt en wie niet”, verklaarde de Tsjechische minister-president.

Gedurende zijn ambtsperiode heeft Babiš niet toegegeven aan de oppositie, die eveneens staat voor massamigratie uit de Derde Wereld. Iets, waarmee de EU-technocraten zeker niet tevreden zijn en vermoedelijk ook niet op gerekend hebben.

In het verleden heeft Babiš voorgesteld dat de EU haar asielpolitiek op het Australische model zou moeten oriënteren, dat asielzoekers buiten het land behandelt. Een idee, dat al door meerdere verstandige Europese leiders werd opgepakt, maar bij de Brusselse bureaucraten nog geen gehoor heeft gevonden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Voice of Europe”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, klimaatfascisme, Links fascisme, Linkse media, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, Tsjechië, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tsjechische minister-president: “Wij beslissen wie er in ons land komt”

 1. Lucky zegt:

  Merkels schunnige bedrog…
  https://www.journalistenwatch.com/2019/09/28/merkels-verarschung-die/

  Merkels Verarschung: Die eigenen Grenzen nicht schützen können, aber der Türkei bei der Grenzüberwachung helfen!

  Merkel’s Bedrog: de eigen grenzen kan men niet beschermen, maar helpen Turkije met de grenscontrole!

  Dass Angela Merkel die Bürger (nicht nur 2015) nach Strich und Faden verarschen wollte, als sie behauptet hatte, man könne die deutschen Grenzen nicht schützen, ist allgemein bekannt. Jetzt wird es aber noch einmal so richtig deutlich:
  Deutschland hat mit der Unterstützung der Türkei bei der Grenzüberwachung begonnen. Das teilte das Bundesinnenministerium der „Welt“ (Samstagsausgabe) auf Anfrage mit. Demnach wurden für das aktuelle Jahr „zwölf Maßnahmen im Bereich Grenzüberwachung See, Luftsicherheit und Dokumenten- und Urkundensicherheit neu aufgelegt“, wie ein Sprecher erklärte.

  Im Laufe des Jahres sei nach Zustimmung der türkischen Seite bereits „mit der Umsetzung einzelner Maßnahmen“ begonnen worden. Um welche es sich dabei genau handelte, habe das Ministerium nicht erklärt. Die türkische Botschaft in Berlin habe eine Anfrage dazu unbeantwortet gelassen, berichtet die Zeitung weiter.

  Het feit dat Angela Merkel de burgers wilde misleiden (niet alleen in 2015) nadat ze beweerde dat men de Duitse grenzen niet kon beschermen, is bekend. Maar nu wordt het echt duidelijk:

  Duitsland is begonnen met de ondersteuning van Turkije bij grensbewaking. Dit werd op verzoek door het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken van de “Welt” (zaterdageditie) aangekondigd. Volgens een woordvoerder zijn “twaalf maatregelen op het gebied van maritiem toezicht, luchtvaartbeveiliging en document- en documentbeveiliging opnieuw uitgegeven” voor het lopende jaar.

  In de loop van het jaar was met de goedkeuring van de Turkse zijde “de uitvoering van individuele maatregelen” al begonnen. Het ministerie heeft niet uitgelegd wat er precies is gebeurd. De Turkse ambassade in Berlijn had een verzoek hiervoor onbeantwoord gelaten, gaat de krant verder.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Jah en als gevolg daarvan : dat Europa miljarden naar die smeerlap stuurde is Europa nou zwaar onder druk komen staan en worden die gekken in Brussel zwaar gechanteerd door de kalief van Ankara

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ze hebben genoeg gezien hoe het er in de rest van Europa toegaat met die agressieve barbaren. Smetvrees hebben ze en die is volkomen terecht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Dat zou nederland ook moeten doen maar ze zijn bang van Duitsland en Frankrijk, haal maar binnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Soms lees je nog wel eens iets zinnigs waar links niet teveel grip op heeft. Czech is echt Europa. Als ik via Amsterdam naar Rusland moest vliegen dan moest ik altijd een overstap maken via hubs als Helsinki, Moskou of Istanbul maar via Praag gaan er directe vluchten Rusland in. Rusland hoort ook bij Europa en Praag international wordt almaar drukker met echte mensen. In Berlijn spreken ze inmidels niet alleen op elke hoek van de straat Russisch maar ook er tussenin. Niet dat het een bezetting is maar gewoon tourist en werk mensen, net als in Praag. Tief maar op met links en hun zielige medemens, we gaan een nieuwe tijd in waar geen plek meer is voor leugenaars en profiteurs.

  Geliked door 1 persoon

 5. Kuu zegt:

  Het aanbidden van natuur en milieu, is gewoon afgoderij . (zie ook: Bijbel)

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Doe mij die man als president.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s