Wordt de HPV-vaccinatie het grootste medische schandaal ooit?

Screenshot_8

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het zo door de politiek gepromote HPV-vaccin kan weleens het grootste medische schandaal aller tijden worden, zo laat onderstaand artikel weten. Eind 2006 kondigde de farmaceutische reus Merck groots het eerste vaccin tegen kanker aan, het vaccinatieprogramma was maar net van start gegaan of de eerste meldingen van het vaccin kwamen bij de Amerikaanse overheid binnen. Een arts die voor Merck heeft gewerkt, voorspelt dat Gardasil “het grootste medische schandaal aller tijden” zal worden. Dr. Bernard Dalberge zei verleden jaar tegenover het Franse Principes de Santé dat het vaccin “gevaarlijk en nutteloos” is.

Prof. F. van leeuwen zegt: “We weten nog niet eens of vaccin wel echt werkt en wat de bijwerkingen zijn.” Prof. H. Schellekens zegt: “Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de bijwerkingen zijn, is het eigenlijk een experiment.” Wilt u dat uw kind ongevraagd meewerkt aan een medisch experiment?
https://jdreport.com

Waarom wil de medische wereld toegang tot onze kinderen? En waarom is de vraag van of we onze kinderen willen laten inenten politiek gezien veranderd in; moeten ouders opzijgezet worden als het gaat om vaccinaties? Het is nu eenmaal een miljardenindustrie natuurlijk die geld moet blijven geven…
https://thehighwire.com

MIT, gefinancierd door de globalistische Bill Gates Foundation, ontwikkelt nu een microdeeltjes implantaat dat na verloop van tijd automatisch vaccins bij baby’s toedient.
https://thefreethoughtproject.com

Dat Facebook de stemmen van de rechtse, de realistische, kritische en nationalistische stemmen censureert, is allang bekend. Mensen krijgen straf van Facebook als ze “anders” denken dan globalistisch. En het kan ook maar zo gebeuren, en ik spreek uit ervaring, dat je account(s) ineens niet meer bestaan…

Overal op het internet wordt volop gecensureerd en de stemmen van de kritische realistische mensen, de mensen die tegen de EU, de islam, 5G, vaccinaties, de centralisatie, de globalisatie en Agenda 21 zijn, worden zorgvuldig uitgesloten…

Onderstaand artikel laat weten dat vanaf eind 2020 de Chrome-browser van Google automatisch alle zogenaamde websites tegen kanker, anti-vaccinaties, en anti-GMO zal weglaten uit de zoekresultaten. Gebruikers die websites bezoeken die de wetenschappelijke gevalideerde risico’s en potentiële schades van vaccins, chemotherapie, glyfosaat of GGO’s blootleggen, moeten overschakelen op een andere browser, aangezien Google al bezig is met het verwijderen van resultaten. Ook ander soorten sites zullen “gezuiverd” worden, zoals organische en natuurlijke gezondheidswebsites.
www.winterwatch.net

Overal in Europa lopen illegalen rond, illegalen die van land naar land kunnen hoppen en daar op hun doorreis door Europa verschillende criminele acties kunnen uitvoeren. Alleen om die reden zou Nederland de grenzen dicht moeten gooien, zodat het kaf van het koren gescheiden kan worden en Nederland al een stuk veiliger is. Maar ja, met dit Rutte-kabinet is geen land te bezeilen, aangezien die economische belangen belangrijker vinden dan de veiligheid, belangen en behoeftes van de Nederlandse bevolking.

Ex-BND-baas, Dr. Med. August Hanning, heeft Angela Merkel beschuldigd van het veroorzaken van enorme veiligheidsrisico’s met haar vluchtelingenbeleid en het openstellen van de grenzen. Niet alleen voor Duitsland, maar voor heel Europa. Er zijn alleen in Duitsland al zo’n 300.000 niet geïdentificeerde loslopende immigranten.
www.freiewelt.net

Ons land wordt bestuurd door een kabinet dat ons de abnormaliteit als iets normaals probeert te verkopen. Een brute veroveringsideologie is iets vredelievends, een dictatoriaal instituut iets democratisch, stikstof en zuurstof zijn slecht en ouderen tellen niet meer mee. Waanzin is het gewoon wat dit anti-Nederlandse Rutte kabinet doet.

Sluit u aan bij gelijkgestemden, bij een groep, politieke partij, organisatie of stichting die allemaal op hun eigen manier vechten voor het behoud van ons Nederland, onze cultuur, geschiedenis, tradities en normen en waarden.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wordt de HPV-vaccinatie het grootste medische schandaal ooit?

 1. Pingback: CARTOON | E.J. Bron

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “En het kan ook maar zo gebeuren, en ik spreek uit ervaring, dat je account(s) ineens niet meer bestaan…”

  Dat is toch het beste wat je kan overkomen? Hoef je zelf je account niet te sluiten…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 2 people

 3. henk verhoef zegt:

  als je in stront gaat roeren komt er stank vrij
  Pillenmakerij is ook een verdienmodel en de mens is goedgelovig en dom en leest vooral de bijsluiter niet dan wel doet er niets mee
  Wat is nu het schandaal — dat jan/ali de consument gewoon slaappillen slikt en doorslikt met een borrel en dan achter stuur kruipt- of gewoon bij volle verstand een ghbtje of handje xtc achgerover kiep dan wel een lijntje neemt
  |Zouden er meer mensen aan echte pillen en zo wat overhouden of aan de narco spullen

  vacinatie is als je het goed bekijkt , feitelijk alleen maar nodig als je te VEEL beesten op elkaar propt dan steken ze elkaar aan en niet alleen met bacterien en virussen maar zelfs moordzucht

  oplossing= op grote schaal massaal castreren en ook direct stoppen fokpremies( ingesteld door hitler een aanbeden door de zieltjes winnende gristenen)
  Zoveel geld naar bv de kanker bestrtijding al vele jaren– en waar is nu echt het resultaat- men vreet /zuip rook zich nog steeds dood – vele rijke directies later

  Liked by 4 people

 4. AEO zegt:

  Gezond verstand is uit den boze, neem b.v. nu.nl, waar je het met de klimaatgekte eens moet zijn. En je moet de islam fantastisch vinden. Als je na de zoveelste islam geïnspireerde aanslag zegt dat de islam een moordzuchtige doctrine is, dan wordt je account geblokkeerd. Ook als je het niet eens bent met de klimaargekte.

  Liked by 4 people

 5. Eigen volk eerst zegt:

  En nog steeds worden vaccinaties gepromoot.
  De basisvaccinaties hebben zin, maar de rest is verdienen.

  Liked by 1 persoon

 6. ruud beijer zegt:

  Hopelijk zet Trump de plannen door om Facebook uit te schakelen.

  Liked by 1 persoon

 7. Tineke zegt:

  In september is het er door heen gejast,dat jongens op hun negende !! worden gevaccineerd met het HPV vaccin.
  Het wordt in 2021 toegevoegd aan het rijksvaccinatieprogramma.
  Geloof mij maar,de belangen van het RIVM zijn mega.
  Zelfde met het vaccin tegen hepatitus c.
  Een baby krijgt dat ingespoten,terwijl het alleen voorkomt bij prostituees en naalden van druggebruikers.
  Iemand die zijn kind niet wil vaccineren wordt afgebrand,uitgesloten en verketterd.
  Kritisch nadenken over je grootste goed moeten we aan de staat overlaten die het ”beste” met ons voor heeft.

  Deze maand komt de oproep voor de griepprik weer in de bus.
  Ik behoor zogezegd al jaren tot de risicogroep,maar heb hem nooit gehaald.
  Mijn huisarts vroeg me waarom niet,ik zeg jij bent 60 neem jij m..en ik wil een eerlijk antwoord.
  NEE dus,hij doet t ook niet.!!

  Liked by 4 people

  • M. zegt:

   Als ze een eerlijke open discussie met de voor en tegenstanders van vaccinaties zouden voeren met de werkelijke feiten op tafel dan kon de mens er nog wel vertrouwen in hebben.
   Maar dat is niet het geval en vooral dat ze zichzelf boven de wet hebben verheven om onder schadeclaims uit komen als het fout gaat wekt allerminst vertrouwen.
   Het ene land welke het eigen volk niet negeert waarschuwt zijn volk om de griepprik niet te nemen vanwege het gevaar, en het andere land zoals het onze welke de eigen bevolking negeert zou het liefst zien dat het verplicht door de strot geduwd word omdat het zo veilig is en uiteraard omdat ze met ons begaan zijn.
   Om te tonen hoeveel ze begaan zijn met onze meiden maken ze zich ondanks de oproep aan onze vrouwen en meiden om minder kinderen te nemen om de CO2 terug te dringen toch druk over hun voortplantingsorganen.
   De mensen die oproepen zoveel mogelijk kinderen te maken om het klimaat hysterisch te krijgen hebben die luxe allemaal niet.

   Liked by 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Er is een hoop vaccinatieschade,wat vroeger ”wiegendood” was blijkt nu vaccinatieschade te zijn.
    De fabrikant is schadeloosgesteld,voor claims.
    De consultatiebureau s weten zelfs niet eens wat ze inspuiten.
    Ik heb geen mening wat iemand zou moeten beslissen.
    Wat ik wel weet,is dat het nooit goed kan zijn voor een baby tje,met een nog onvolgroeid immuunsysteem,dat transparantie ver te zoeken is,en de belangen van de farmaceutische industrie
    giga zijn.
    Ik vind het heel terecht dat mensen kritisch worden.
    En ik ben het volledig met u eens.
    Voor en tegenstanders aan het woord,en FEITEN boven tafel,waar de veiligheid gegarandeerd wordt.
    En daar zit m gelijk de crux.
    Als ze de echte feiten openbaren,laat niemand zijn kinderen meer prikken.
    Verneuk de massa,spek de kassa !

    Liked by 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  In bijna alle vaccinaties zitten metalen,ik hoef niemand uit te leggen dat dit zeer schadelijk is voor de gezondheid van de mens.Voor de New World Order moeten 90% van de mensheid uitgemoord worden,daar zijn vaccinaties een uitstekend middel voor.

  Like

  • M. zegt:

   Elke dag sproeit men metalen in de atmosfeer maar daar hoor je geen milieu of klimaat leugenaar over.
   Daarom zijn dat soort lui voor mij betaalde neppers die nooit de werkelijke problemen bespreken omdat ze helemaal niets met het milieu of klimaat hebben.
   Maar gewoon hoeren zijn die de kassa moeten helpen vullen en onze vrijheden moeten helpen afnemen en de samenleving moeten opfokken tegen elkaar.

   Liked by 2 people

 9. M. zegt:

  Verneuk de massa en vul de kassa precies zoals u zegt, meer is het niet.
  Als de harde feiten op tafel komen blijft de kassa leeg.
  Ik geloof niet dat mensen die de halve wereld aan ellende over ons land uitstrooien om ons kapot te maken ook maar een seconde bezig zijn met onze gezondheid.
  Als men harde feiten op tafel konden leggen waren ze ook niet zo bang geweest voor weigerende mensen omdat ze die dan wel kunnen overtuigen met de feiten en onderzoeken.
  Dan zouden de feiten voor zich spreken en gingen de weigerende mensen uiteindelijk ook wel overstag.
  Dan had er geen angst voor de discussie geweest en was men niet zo hysterisch om alle informatie over anti vaccinatie te willen bannen zodat men geen eerlijke afweging meer kan maken en alleen de kassa nog telt.
  Dat ze geen enkel probleem hebben met duizenden doden door zware pijnstillers laat de mate van hun geweten goed zien.
  Men blijft het gewoon uitschrijven.
  Als men werkelijk bang was dat onze kinderen ziek zouden worden ging de grens wel dicht voor de ongevaccineerde wereld die hier uitgenodigd word door de criminelen die het voor het zeggen hebben.
  En dan zouden al die voorstanders van vaccinatie die een gezond westers kindje een gevaar vinden voor hun geprikte kind welke zogenaamd beschermd is tegen ziektes ook de open grens een nog groter gevaar vinden.
  Maar betaalde voorstanders die moeten helpen de kassa te vullen hoor je nooit over geen enkel realistisch gevaar alleen over onrealistisch gevaar.
  Net zoals je die betaalde milieufreaks nooit over de echte problemen hoort spreken omdat dat de kassa niet vult en onze vrijheden niet afneemt zo hoor je de klimaatfreak ook nooit over de chemtrails en het afdekken van de zon.
  Ook de CO2 freaks hoor je alleen over de blanke kindjes dat het er minder moeten worden om het klimaat te redden maar steunen ondertussen de mensen die oproepen er zoveel mogelijk te maken om het klimaat te verneuken.
  Mensen die een heel land naar de afgrond brengen voor hun eigen volk zijn per definitie niet met de gezondheid van het volk begaan, integendeel.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s