Turkse dictator Erdoğan streeft naar het nieuwe Ottomaanse Rijk

Screenshot_3

(Door: “Balkanske priče”)

De Turkse sharia-dictator Erdoğan, die de wederoprichting van het islamitische Ottomaanse Rijk nastreeft, waarvan hij zichzelf als nieuwe Kalief ziet. De houding van Turkije ten aanzien van Syrië wordt gevoed door neo-Ottomanisme, door de wil om ook voormalige Ottomaanse gebieden buiten Turkije weer binnen de Turkse invloedssfeer te brengen. Erdoğan beweert dat het om een veiligheidszone gaat, hoewel van de Democratische Federatie van Noord-Syrië geen enkele dreiging uitgaat. Voor Turkije geldt dat elke aspiratie van de Koerden voor culturele of politieke rechten in eigen land of in de buurlanden gelijkstaat aan terrorisme. En dus een bedreiging is. En het dus legitiem is om alle middelen te gebruiken tegen die dreiging…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

14 reacties op Turkse dictator Erdoğan streeft naar het nieuwe Ottomaanse Rijk

 1. Blaffertje zegt:

  Maar dat wisten wij toch al lang?
  Alleen Brussel schijnt dat niet te zien, die zijn verblind door hun expansie drift.
  Als Turkije bij de EU komt heeft Brussel niets en dan ook helemaal niets meer in te brengen want dan is de wil van Erdo de enige die telt.
  Gaan ze tegen hem in, worden ze opgepakt en verdwijnen op ‘miraculeuze’ wijze.
  Één positief ding, zijn we gelijk van Timmerfrans af.(LOL).

  Geliked door 7 people

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Precies: Saudi Arabië, Qatar & Turkije betalen heel veel geld om de hele wereld 100% (p)islam consensus te geven. BEN TEGEN!!!

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  En wanneer tred Bashar al-Assad. op tegen de Turken die zijn land zijn binnen gevallen ???

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Koddebeier.
   Dat doet Assad niet.
   Jij vind het allemaal wel best zo.

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Assad zal zeer voorzichtig op moeten treden tegen de Turken omdat hij goed genoeg weet dat hij met een overweldigende overmacht te maken heeft en in de internationale politiek het schandknaapje is.
   Ik denk dat hij zal spelen op de nationale gevoelens van de bevolking en verwacht dat er een soort van verzetsorganisaties zullen ontstaan en de Turken A la taliban zullen gaan bestrijden.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Niet enkel Erdotürk streeft naar islamistische wereldoverheersing en dominantie, dat doen Alle Moslims…..ook al liegen zij in ontkenning.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/200239432/honderden-doden-door-turkse-inval-noord-syrie?utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_update&utm_content=Snelnieuws%20artikel%202_&utm_term=20191012115500_update&EMAIL_SK=SK2168485

  Honderden doden door Turkse inval Noord-Syrië

  ANKARA/LONDEN – De Turkse inval in het noorden van Syrië heeft honderden levens geëist. Volgens het ministerie van Defensie in Ankara zijn er 415 strijders van de Koerdische YPG-militie gedood bij het offensief, een claim die niet op onafhankelijke wijze te onderzoeken is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  En zeggen dat er nog veel Nederlanders, Belgen, Duitsers, Fransen jaarlijks op vakantie gaan naar Turkije????? Is er iets fout in die koppen?????

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Hitler had ook dergelijke droom “Groot Europa” maar het was tegen zijn (ge weet wel wat) idem erdogan..De droom van een “Groot Europa” werd trouwens overgenomen door het Europees parlement…..en die maken er een mesthoop van

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s