Viktor Orbán: “We zullen nieuwe vluchtelingenstroom desnoods met geweld afweren.”

Screenshot_188.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft aangekondigd een nieuwe vluchtelingenstroom desnoods met geweld af te weren. “Als Turkije nog eens honderdduizenden mensen laat gaan, dan moeten wij geweld toepassen om de Hongaarse grens en de Servisch-Hongaarse grens te beschermen”, zei Orbán volgens een bericht van het portaal Oe24, dat zich beroept op Hongaarse media.

Junge Freiheit

Daarvoor had de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan ermee gedreigd immigranten naar Europa door te sturen wanneer de kritiek op zijn militaire invasie in Syrië niet zou ophouden. “Als jullie onze operatie als invasie proberen voor te stellen, dan is onze taal simpel: we zullen de deuren openen en 3,6 miljoen mensen zullen naar jullie toekomen”, zei Erdoğan. Hongarije ondersteunt plannen van Erdoğan om Syrische vluchtelingen in een veiligheidszone in het noordoosten van Syrië te vestigen.

Ondertussen laten foto´s en video´s uit het Bosnische Bihać zien hoe de politie migranten uit de stad naar een opvangkamp escorteert. Volgens een bericht van de Bosnische nieuwszender “USKinfo” werden er meer dan 1000 mensen uit Bihać naar het kamp “Vučjak” gebracht. Beelden laten mensencolonnes onder politiebegeleiding zien. Daarvoor deden theorieën op de sociale netwerken de ronde dat de Bosnische politie de immigranten naar de Kroatische grens zou kunnen begeleiden.

 
Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Europa, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Viktor Orbán: “We zullen nieuwe vluchtelingenstroom desnoods met geweld afweren.”

 1. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Orban heeft helemaal gelijk: hij verdedigt zijn landgenoten. De EU globalisten hebben ons al vele jaren geleden verraden en blijven dat doen. Als er iemand wordt afgestoken (bijv. Stuttgart) of als een jongen voor de trein wordt gegooid (Frankfurt) horen en zien wij de bondskanzelier, die al VELE jaren haar meermaals uitgesproken eed overtreed (Grundgesetz Artikel 56), niet: geen ENKELE empathie voor landgenoten die slachtoffer zijn van haar “Wir schaffen das”. Echte vluchtelingen uit Oost-Duitsland werden tijdens de Koude Oorlog doodgeschoten: “wir schießen!”. Dit is een INVASIE door migranten die NIETS met ons en NIETS met onze cultuur hebben! Wij zijn niet beschermd volgens het schandalige Marrakesh Migratiepact*. Diefstal, aanrandingen, verkrachtingen, moord, doodslag, terrorisme etc is aan de orde van de dag in de Westerse landen. Dit moet stoppen! Daders de bak in en daarna uitzetten + verbod om ooit een Westers land te betreden. Binnen 20/40 jaar zijn wij AfriRabië 7e Eeuwse stijl. Daarbij zijn er GEEN of minder rechten voor onze kinderen/kleinkinderen, vrouw/man/partner, andere minderheden, lgbtq, dieren enz. koran 2 vers 193 het gaat door tot de 100% consensus is bereikt. Saudi Arabië, Qatar en Turkije betalen daar heel veel geld voor. Ben TEGEN! *Hier toegelicht https://www.youtube.com/watch?v=5WRszRZBfYw&t=1615s

  Like

 2. kampersrene zegt:

  dat was een hele kudde….maar ik zag geen enkele vrouw…..allemaal op de vlucht voor hun schoonmoeder

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  Is Victor Orban in de ogen van groen links geen hopeloze racist

  Like

  • A. de Koning zegt:

   Dat zou best kunnen maar wat dan nog, hij heeft helemaal gelijk we kunnen ons land niet laten overnemen door een stel mannen die er alleen maar op uit zijn om hier alles gratis te kunnen krijgen en de baas willen komen spelen.

   Like

  • Jean zegt:

   Voor Victor Orban is er enorm veel respect, voor die linkse groene troep is er enorme walging en afkeer.
   Europa heeft Victor Orban nodig en moet heel snel de islam verbieden en de islamieten verdrijven naar Afrikaans grondgebied daar kunnen in het zonnetje met hun gat in de hoogte de grond kussen.

   Like

 4. henk verhoef zegt:

  mooi gebaar maar lost voor bv nederland duitsland niets op
  Want als wij met open armen en huis en bankrekening en zorg en Ansje klaar staan, zonder enige tegernprestatie- dfan komen ze toch , deal of geen deal– dan maar via een andere weg en weggaan doen ze nooit meer zelfs niet als ze besluiten om te gaanmoordenin bv syrie/iraq als IS- er dan moeten ze op ONZE kosten uiteraard opgehaald– zo bevolen door de juristyen– de lijkenpikkers) juristen– rechters/advocaten/Om en vaak politiek 2e kamer lid)
  Het zou wel helpen als wij ook een Orban hadden gekozen — maar ja wij vinden de jonge troep Yasser en Jette mooi en dan ook nog veel LHB-gvd en getint
  Kwaliteit en eigen bevolking eerst– hebben ze nooit van gehoort
  Die rot trump toch

  de amerkaanse ambassadeur mocht van zo, n linkse snotneis van de nos( met dat hoge geen ballen piepstemmetje) nauwelijks zijn verhaal doen en alles werd verkeert iutgelegd
  Hij vroeg zelfs niet wat hij vond van de terroristenn uitrusting die nederland gaf!!! journalistiek– nou ja alles voor de npo toelagen van de 2ekamer)

  Like

 5. Kuu zegt:

  … en Nederland: een grote bek tegen Trump en zelf als eerste weg lopen….

  Like

 6. Lucky zegt:

  Een vd reacties bij die video is : wanneer een man voor oorlog vlucht neemt hij zijn vrouw en kinderen mee, echter, wanneer een man oorlog gaat voeren laat hij zijn vrouw en kinderen thuis.

  Like

 7. Steven zegt:

  Oetkierieng..oetkierieng….

  Like

 8. Daniel zegt:

  Fuck Them all , where are the kids and the women ? They fight at home ? Wtf is going on? Women en kids are welcome in the europe who are running away from war but men ….. Go back and fix your shit what u create…. Idiots

  Like

 9. Thomasson zegt:

  De battalions verkrachters, Jihadisten, moordenaars, criminelen en kannibalen worden door de EU welkom geheten!. Merkel, Macron en de schooiers regering van Zweden zitten te trappelen om al de marcherende kloten in hun land te ontvangen. Misschien vindt Rutte het ook een aangenaam idee. De EU zal vol lof over hem spreken, en Timmerfrans – de regelneef – kan voor hem een goed woord doen bij de juiste plekken van de macht.

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Allemaal geschikt bevonden voor onze toekomstige GroenLinks verwarming.

  Like

 11. Kuu zegt:

  Normale zaak wat Orban doet. Burgers en haar eigendommen + grondgebied van de staat verdedigen, is een primaire functie van de staat. Heel normaal.
  In West-Europa moet je je verantwoorden en excuseren als je voor jezelf opkomt als land/staat. Allemaal linkse onzin, en verwrongen argumentaties c.q.verwarring c.q. domheid.
  Misselijk makend!!!

  Like

 12. Lucky zegt:

  Men stond erbij en keek ernaar……moord en doodslag 45 keer hoger!!!
  https://www.journalistenwatch.com/2019/10/19/asylbewerber45-mal-tatverdaechtige/

  Asylbewerber 45 Mal häufiger Tatverdächtige bei „Mord & Totschlag“ als Deutsche

  Asielzoekers 45 keer vaker verdachte van ‘moord en doodslag’ dan Duitsers

  Ein Kriminalitätsindex einer Population für eine Straftat (beispielsweise für „Vergewaltigung und sexuelle Nötigung“) ist definiert als die Zahl der Tatverdächtigen für die Straftat pro 100.000 Populationsmitgliedern im Verhältnis zur Zahl der deutschen Tatverdächtigen pro 100.000 deutschen Staatsbürgern bei der gleichen Straftat. Ein Kriminalitätsindex von 20 bedeutet folglich, dass die Populationsmitglieder pro Kopf 20 Mal so häufig Tatverdächtige für die Straftat waren wie Deutsche. Die Kriminalitätsindizes für Deutsche sind gemäß dieser Definition für alle Straftaten grundsätzlich gleich 1. Sie dienen als Referenz.

  Konkret bedeutet dies unter anderem: Asylbewerber/Geduldete waren in 2018 pro Kopf mehr als 45 Mal so häufig Tatverdächtige für „Mord & Totschlag“ wie Deutsche.

  Een misdaadindex van een populatie voor een misdrijf (bijvoorbeeld “verkrachting en seksueel misbruik”) wordt gedefinieerd als het aantal verdachten voor het misdrijf per 100.000 inwoners ten opzichte van het aantal Duitse verdachten per 100.000 Duitse burgers in hetzelfde delict. Een misdaadindex van 20 betekent dus dat de bevolking per hoofd van de bevolking 20 keer meer kans maakt om overtreders te zijn dan Duitsers. Volgens deze definitie zijn de misdaadindices voor Duitsers in principe hetzelfde voor alle delicten en dienen ze als referentie.

  Concreet betekent dit onder meer dat asielzoekers / getolereerde personen per hoofd van de bevolking in 2018 meer dan 45 keer zoveel kans hadden op ‘moord en doodslag’ als Duitsers.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen, schande in Nederland
  https://tpo.nl/2019/10/23/om-in-opstand-tegen-kabinet-wil-29-isis-terroristen-en-hun-vrouwen-naar-nederland-halen/

  OM in opstand tegen kabinet: wil 29 ISIS-terroristen en hun vrouwen naar Nederland halen
  Mark Rutte wil juist hun nationaliteit afpakken en hen in Irak laten berechten

  Het kabinet wil Syriëgangers niet terughalen, maar juist hun nationaliteit afpakken en in Irak laten berechten. Het OM keerde zich intern al eerder tegen dit beleid door geen informatie aan te dragen die de minister nodig heeft voor het afpakken van de nationaliteit van Syriëgangers.

  De 29 mannen en vrouwen die het OM in vizier heeft, worden verdacht van terrorisme en staan internationaal gesignaleerd.

  Like

 14. Eppo zegt:

  Ze stromen hier nog met Duizenden per week binnen .
  Hoe kan dat dan ?
  Ik hoef maar mijn voordeur uit te stappen en ik struikel over de opvreters en parasieten van Islammerzijde .
  En nog maar hier heen binnen halen .
  Die LUI horen hier niet !!!!!!!!
  Opvang EIGEN GELOOFS Regio

  Like

 15. Freek zegt:

  Op t einde zie je een man met een action tas lopen…wtf. gezonde jonge mannen vol verwachting. Uitkering geld neuken wat los en vast zit. Vluchtelingen uit veilige landen bestaan niet. Vele geloven van wel. Fout dus. Geen oorlog geen vluchteling. Destabilisatie van europa moet doorgaan. Nwo in de maak. Pedofilie wordt al toegestaan. Overlaadt alles met de grootste zonden en er breekt vroeg of laat de pleuris uit. Dat hebben ze nodig voir de nwo. Ik zit hier veilig in hongarije..goddank. mocht t nodig wezen zal ik zij aan zij vechten tegen dit geneuzel. Promised

  Like

 16. Jan zegt:

  Invasoren bestormen Hongarije

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s