Vladimir Poetin: “Paus Franciscus is geen man van God”

Screenshot_221

(Door: “News For Friends” – Vertaling: E.J. Bron)

“Paus Franciscus gebruikt zijn platform om bedreigde mensen in de hele wereld, die hem op grond van zijn positie vertrouwen, bloot te stellen aan een gevaarlijke politieke ideologie van de linksen”, zei Poetin. “Als ze kijken wat hij (de paus) zegt, dan is het duidelijk dat hij geen man van God is. In ieder geval niet de christelijke God. Niet de God van de Bijbel”, zei Poetin in de marinekathedraal van de Heilige Nicolaas in het Russische Kronstadt.

News for Friends.de

“Hij droomt van een wereldregering en een globaal communistisch onderdrukkingssysteem. Zoals we hiervoor in communistische landen gezien hebben, is dit systeem niet met het christendom verenigbaar.”

De paus is dit jaar steeds driester geworden wanneer het erom gaat de globalistische agenda te bespoedigen en de links-radicale gespreksthema´s naar de massa´s uit te breiden. In het begin van dit jaar eiste hij een Globale Centrale Bank en financiële autoriteit, en later dit jaar zei hij: “De Verenigde Staten moeten zo snel mogelijk door een wereldregering in hun eigen belang geregeerd worden.”

De voorstelling van de paus dat het de Amerikanen beter zou gaan onder een wereldregering, houdt hiermee niet op. De radicale linkse paus heeft eveneens luidkeels verkondigd dat Europa één land onder één regering zou moeten worden.

Hij eist een één-kind-politiek naar Chinees voorbeeld voor westelijke naties en deed in een gemeente in Rome de uitspraak dat een persoonlijke relatie tot Jezus “gevaarlijk en schadelijk” zou zijn.

Terwijl Poetin een praktiserend christen is, is hij niet rooms-katholiek en is de paus niet zijn leider. Volgens zijn jongste uitspraken beschouwt president Poetin paus Franciscus niet eens als christelijk.

De Russische president is zelden openlijk kritisch tegenover buitenlandse leiders, maar geeft de voorkeur aan diplomatie om de mensen voor zich te winnen. Daarvoor echter hebben beruchte globalisten zoals George Soros, Jacob Rothschild en Bill Gates tongslagen gekregen, en nu heeft paus Franciscus zich bij hun onderneming aangesloten.

Paus Franciscus probeert het fundament voor een globale communistische regering te leggen. President Poetin is een wijs man en heeft hen daarop gewezen. Het wordt tijd dat nog meer staats- en regeringschefs in de wereld de paus oproepen om in zijn eigen spoor te blijven.

Bron:
https://news-for-friends.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Christendom, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Poetin, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vladimir Poetin: “Paus Franciscus is geen man van God”

 1. guusvelraeds zegt:

  De huidige paus is de plaats vervanger van Lucifer op aarde. Mij is het nog steeds een raadsel waarom de Duitse Paus (Ratzinger) die openlijk de islam kritiseerde (Was hat Uns Mohammed Gebracht) plotseling moest aftreden. Voor hem waren niet alle geloven gelijk m.a.w. hij was geen cultuur Marxist. Moest hij daarom het veld ruimen.

  https://www.trouw.nl/nieuws/deze-paus-zoekt-confrontatie-met-de-islam~b1bac2ff/

  Geliked door 4 people

 2. koosv8 zegt:

  De paus voor hem was geen ISLAM knuffelaar, en zag ook duidelijk het probleem voor EUROPA. EN DAAROM MOEST HIJ WEG!!!!

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  en deed in een gemeente in Rome de uitspraak dat een persoonlijke relatie tot Jezus “gevaarlijk en schadelijk” zou zijn

  Waar in de Bijbel staat dat, vrome kloot?
  Satan (allah) is vast heel blij met je. Je bent zijn beste vriend.

  Geliked door 3 people

 4. Henk.V zegt:

  Poetins analyse klopt helemaal.Het wordt tijd dat de Europese landen ophouden de man als hun vijand af te beelden.

  Geliked door 8 people

  • fleckie zegt:

   Het ‘vijandbeeld’. is. VOORLOPIG. . van de baan, ( totdat. begerige ogen zich naar/ op. een. ANDER. ( DELFSTOFFENGEBIED. ‘richten’>~>~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Dat Poetin onze vijand niet is, zei ik in een reactie al eerder, wel in iets andere bewoordingen,
   Ik kreeg toen de vinnige opmerking of ik hem, de heer Poetin dus, persoonlijk kende.

   (zou het erg zijn, als ik met ja had geantwoord ? 😀 )

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Paus Franciscus bidt in de Geboortegrot.

  ​​Twee dagen nadat Franciscus vertrokken was uit het Heilig Land, brandde de Geboortegrot helemaal uit, zonder aanwijsbare reden.

  Uit:
  https://bijbeloptiek.weebly.com/de-greep-naar-de-macht-door-de-valse-profeet.html

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  VOLLEDIG EENS met de woorden van Poetin. Ik, en velen met mij, hebben al lange tijd hun bedenkingen en twijfels over de motieven van de paus.
  Inderdaad, er is niets christelijks aan hem. Hij moet aftreden en zich verontschuldigen bij de roomsen voor de jarenlange misleiding!

  Geliked door 6 people

 7. aquarius4422 zegt:

  Klopt.
  Paus Franciscus is de afgevaardigde van de duivel niet van god,

  Geliked door 3 people

 8. sweetheart zegt:

  I like poetin , hij heeft zo gelijk.

  Geliked door 4 people

 9. Mary zegt:

  Precies dat is wat die `”paus`’ (en met hem de even zo duistere EU club incl. Rutte) is een smerige communist een die alleen iets met macht heeft ten koste van vele vele levens zoals communisme altijd over lijken is gegaan om macht te hebben, Poetin heeft, natuurlijk (weer), helemaal gelijk.

  Geliked door 4 people

 10. Trucker zegt:

  Net wat ik ook verkondig, die socialist verdedigt niet het Christelijke Geloof dat hij NIET vertegenwoordigt.
  Het is een loepzuiver linkse multikulle rat die de islam(ieten) een vrijkaart geeft om de Christelijke religie uit te roeien.
  In een C130 die rat en droppen boven islamieten gebied, hij zal er vast veel vriendjes ontmoeten.

  Geliked door 5 people

 11. freda110 zegt:

  Zo, eindelijk eens iemand die de smerige farizeeër op zijn plaats zet, de rest van de watjes zijn daar te laf voor.
  Ik gun niemand het slechtste maar wat mij betreft kan deze paus niet snel genoeg gaan hemelen, kan hij daar uit gaan leggen wat een fijne vent hij is geweest.

  Geliked door 5 people

 12. droevige mof zegt:

  Als je het katholicisme serieus neemt, dan is deze man gestopt met paus te zijn. Omdat een paus die bewust en voortdurend een of meer dogma’s van de kerk ontkent of negeert, zich dardoor heeft geëxcommuniceerd. Bergoglio is al lang van mening dat het christendom en de islam gelijk zijn. Dat is wat hij zegt, en dat is wat hij laat zien. Het lot van christenen in islamitische landen maakt hem geen donder uit. Dit is in tegenspraak met de katholieke leer en dus is hij niet langer een paus.
  Impeachment gemakkelijk gemaakt. Maar het werkt alleen voor katholieken.

  Geliked door 4 people

 13. John van antwerpen zegt:

  Deze paus is een anti paus omdat hij de hielen likt van moslims en niets
  van de oude pausen heeft begrepen, zoals je verdedigen tegen de islam.

  Geliked door 4 people

 14. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Poetin heeft in dit geval gelijk. Hier de 21 punten van de Paus, die desastreus voor de Westerse Wereld zijn. https://www.youtube.com/watch?v=VrGhRsNelRI

  Geliked door 3 people

 15. Daan Kranenburg zegt:

  Laten we eerst eens vaststellen dat het Vaticaan de rijkste organisatie met de meeste invloed in de wereld is. Wereldleiders gaan niet voor niets op audiëntie bij pausen. Poetin heeft gelijk, heeft niets met christendom of godsdienst te maken. Het is niets anders dan een homo en pedofiele multinational.

  Geliked door 5 people

 16. andre zegt:

  Rusland heeft na Stalin een ongekend herstel gemaakt. De RK is er niet aanwezig en Putin heeft de paus altijd eventjes laten wachten naja lees maar…………verder is Putin altijd overal op tijd.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/waarom-is-vladimir-poetin-altijd-te-laat~bbe35fe7/

  En wees eens eerlijk naar jezelf want als je ergens achter staat ga je toch niet een ander geloof zoals de islam promoten. Of het geloof waar je als paus achter staat maximaal uitbuiten om er geld mee binnen te halen?

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Men ‘ ‘VERGEET’ DE ONTKERKING, en daarmede de zogenaamde sociale controle EN. MACHT. over DE. MASSA, !!! ( WILLST. CU. NICHT. MEIN. BRUDER SEIN, SO. SCHLAG. ICH DIR. DEN. SCHADEL. EIN”.]. reeds eerder div. keren gemeld, :
   MEN. is. AL. ’ TE. VER. ONTWIKKELD,’. ( IN. ALLE. GESCHIEDENISSEN ( boeken). komt men altijd HETZELFDE. tegen, : de ENORME MACHT. van. de. CLERUS,…
   MET. BEHULP. ( en eventuele bescherming). van REGERINGSLEIDERS!!! …….>~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   Putin is hier zelfs 502 te laat mee.
   Luther wist dat al in 1517.
   Dat hij Karol Voytila (Johannes Paulus II) niet liet wachten is waarschijnlijk te danken aan het feit, dat DEZE paus een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de ontmanteling van het communisme in Polen en Oost Europa. Daar had hij dus respect voor.
   Vermoedelijk is de hoeveelheid tijd, die hij anderen laat wachten, een weerspiegeling van het gebrek aan respect wat hij voor iemand heeft. Zijn oude vriend Berlusconi deed vak hetzelfde. En ik geloof dat hij, in tegenstelling tot Hillary Clinton en Obama, Trump ook niet zal laten wachten.

   Like

 17. Questions zegt:

  Paus Franciscus heeft verklaard dat Jezus geen zoon van God is.
  https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/scalfari-pope-francis-told-me-jesus-incarnate-was-man-not-all-god

  Hij ontkent daarmee het fundament van het christelijke geloof.
  Met wie heeft hij date gemeen?

  Waarom staat hij in een lijst van 50 meest invloedrijke joden?

  Waarom gedraagt de paus zich zo anti-christelijk en zo pro-joods?
  https://www.darkmoon.me/2016/pope-francis-secret-agent-of-the-jews/

  Geliked door 1 persoon

 18. Nemesis zegt:

  Bergoglio, die zich heeft laten benoemen als paus en zich Franciscus noemt, is een Jezuit, altijd al links deze sekte en alleen op hun voordeel uit. Als het hem niet meer in de kraam past, is hij ook pro Jood af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s