Zwartboek NOS Journaal – annex (15e vangst)

Screenshot_7

(Door: Arnold Karskens)

Bent u blank, rechts, Jezidi, christen of een aanhanger van objectieve journalistiek? Dan leest u deze 15e vangst Zwartboek NOS Journaal tal van onaangename voorbeelden hoe de NOS in strijd handelt met de eigen taken en missie, die zorgvuldigheid, ongebondenheid, pluriformiteit, objectiviteit en onafhankelijkheid voorschrijven. 

Lees verder>>>
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zwartboek NOS Journaal – annex (15e vangst)

  1. En Ollengren maar lopen te lullen met een neponderzoek in haar handen dat de alternatieve media een gevaar is. want die leveren geen nieuws.
    Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat hier nooit een journaal aan staat, want toen Ik deze misstanden opmerkte was het snel genoeg voor mij.

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederlánder zegt:

    Hier heb je weer zo’n zoethoudertje met iets wat onder deze “regering” nooit gaat gebeuren.

    Ronald van Raak – Het referendum is plotseling een stuk dichterbij
    Zowel Staatscommissie als Raad van State pleiten nu voor een bindend correctief referendum

    De Raad van State ziet het referendum als een goede manier om de ‘gevoelens van isolement, vervreemding en uitsluiting’ onder bepaalde groepen mensen in de samenleving te verminderen. Dat blijkt uit het advies van de Raad van State over mijn wet voor een bindend correctief referendum. Ik ben heel blij met dit advies, maar toch ook verrast, omdat de belangrijkste adviseur van de regering in het verleden erg kritisch was over het referendum, dat moeilijk te verenigen zou zijn met onze parlementaire democratie. Dat was ook het belangrijkste argument van premier Mark Rutte om het referendum af te schaffen. Nu ziet de Raad van State het referendum als een ‘positief te waarderen aanvulling en correctie’ op ons huidige stelsel. Dat is een grote kanteling.

    https://tpo.nl/2019/10/28/ronald-van-raak-het-referendum-is-plotseling-een-stuk-dichterbij/

    Geliked door 1 persoon

  3. kampersrene zegt:

    Ik heb begrip voor de NOS ten tijde dat NL bezet was door ” den duits” mocht die omroep ook niet vertellen wat ze wilde…nu is NL bezet door de Islaaaam….ik zie geen verschil !

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      NOS bestaat alleen maar uit islaaaaam en eu Lovers, er is dus wel degelijk verschil. En ten tijde van “den duits” bestond de nos in deze vorm niet eens. Maar we hadden wel nog Nederlanders die zich met hand en tand verzetten en een heel groot deel van de bevolking luisterde stiekem naar hun goed verborgen, verboden radiootje, naar wat deze mensen te zeggen hadden. We hadden nog helden !!!

      Like

  4. Stef zegt:

    Het NOS zit er vol mee. Neem bijv. Het kunnen kopen van nepdiploma’s en daarbij de beelden van twee mooie nederlandse verpleegsters of een nederlandse monteur. Terwijl we allemaal weten dat het hier om NIET BLANKE lui gaat. Het grote aantal bouwnies in de reclame. Ik wordt er onpasselijk van al die poepkleuren.
    Stef

    Geliked door 2 people

  5. duinsnip zegt:

    Misselijk makend politiek correct overheidspropagandakanaal.

    Geliked door 2 people

  6. delamontagne zegt:

    Mantes-la-Jolie, een stad ten N-Westen van Parijs, vorige week……
    DE POLITIE WERD AANGEVALLEN MET MORTIERVUUR, ………het was een valstrik.
    Screenshot van Journaal BFM-TV
    ( of de tekst onderaan de balk toevallig of Opzettelijk is, is ONBEKEND )

    De tekst onderaan:”Edouard Philippe ( Minister v. Binnenlandse
    Zaken ! ] is vandaag en morgen in Guadeloupe ( = Frans overzees gebiedsdeel ! ), in het kader van de internationale strijd tegen het SARGASSO- ZEEWIER. ? ?
    * * *
    Uit de Fr Krant:
    Confrontatie tussen Jongeren en politie is losgebarsten in de No-G0-Zone van Val Fourré in Mantes-la-Joli, in de late avond.
    De brandweer en politie werd opgeroepen naar een auto -brand en liepen in een valstrik.
    Ze werden met mortier-vuur en jets de cocktails ontvangen.
    JONGEREN ?, precies zo als ze in NL en andere landen worden aangeduid.
    / / /
    Een reactie van een Franse reageerder:
    Het is oorlog…………….
    “Elke dag opnieuw zijn wij getuigen en kunnen we horen/lezen over verkrachtingen, kelen doorsnijden, kleine en grote diefstallen en Spontane, maar ONVERKLAARBARE ontstane branden.
    Maar de oorzaak/ontstaan van deze branden wordt zorgvuldig vermeden te benoemen door dat stelletje dat ons regeert.
    En behalve de handel in kaarsen, teddybeertjes en kleurkrijt, die een ongekende boom ervaart, is er overal in het land chaos en terreur.
    / / / /
    “JONGEREN’? ?, het gaat niet om de kleur van hun vestjes, zoals bij de
    “Gele-Vestjes”, maar om het woord “jongeren”, dat meestal wordt gebruikt om te verdoezelen om wie het gaat bij de daders van verkrachtingen, mesaanvallen, diefstal, keeldoorsnijden, etc etc.
    Deze kwalificatie wordt dan vaak voorafgegaan door het bijv. naamwoord “havrais ( inwoners uit le Havre ) of Lyonnais ( inwoner uit Lyon ) om de aandacht nog verder af-te-leiden.
    Maar deze “jongeren”zijn vooral te herkennen in hun exreem beperkte vocabularia, HIJ NEUKT ALLES.
    Zijn moeder ( sorry, de Uwe ), vooral Frankrijk. [ nique la France ] of niktamère
    De “niktamère” is vaak ook gewapend met een mes, niet direct om schapen te slachten, maar om Fransen te “prikken”………….
    Hij reageert meestal op de roepnaam, Mohamed, Mouloud, Kader, Rachid of Abu.
    De “niktamère” gaat alleen tegen de avond op pad en ze komen in groepen te voorschijn.
    Ze bewegen zich in kleine troepen van 5 à 6 exemplaren en worden door buitenstaanders vooral “niksnutten”genoemd, omdat ze geen andere werkzaamheden hebben dan criminaliteit.
    De “niktamère”is een bedreigd diersoort in de Noord -Afrikaanse landen.

    Like

Plaats een reactie