Aan Mark Rutte

Screenshot_46

(Door: Jan Dijkgraaf)

Er is een methode die er voor zorgt dat u niet wordt gevíerendeeld voor wat u ons allemaal heeft aangedaan

Meneer Rutte,

U moet zich in een moment van zelfreflectie ook weleens afvragen hoe u de compliménten van de Tweede Kamer en het staatsvriendelijke deel van de Nederlandse pers kunt krijgen voor alle ellende waarin u het land hebt gestort, stort en nog zult storten.

Voor het desastreuze klimaatbeleid, dat zorgt dat de bouw stil ligt, dat wanhopige boeren zich binnenkort gaan opknopen en dat gezinnen in de financiële ellende jaagt (met uw verplichte ‘van het gas af’).

Voor het verérgeren van de uitstoot van stikstof, fijnstof en koolstof door miljarden van onze euro’s in die belachelijke biomassa-centrales te stoppen.

Voor het tekenen van het Verdrag van Marrakesh, dat de wettelijke basis zal blijken onder een ongebreidelde komst van economische vluchtelingen (lees: uitkeringstrekkers) van het Afrikaanse continent.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Rutte. Bookmark de permalink .

18 reacties op Aan Mark Rutte

  1. verwardeman zegt:

    Rutte is gewoon een van de vele ” Bilderberg trekpoppen ” die we hebben gehad , het gelazer
    begon bij Den Uyl , daarna kwamen Lubbers , Kok , Balkenende en mogelijk nog enkele welke
    ik ben vergeten .
    Zij allen hebben – de afgelopen 50 jaar – hun steen bijgedragen aan de stront waar we nu
    inzitten , niet alleen Rutte !
    Allen hadden ze de mond vol van ” tolerantie en verdraagzaamheid , pluriformiteit , multicul-
    turele samenleving , open grenzen en de hele verder rattaplan !
    Iedere politicus / politica welke trouw heeft gezworen aan de koning is dus – in feite – een
    Bilderberg trekpop ……………..en draagd dus bij aan deze NWO-shit !!
    Ik hoop dat de PVV politici GEEN trouw aan de koning hebben gezworen ………….

    Geliked door 2 people

  2. Bob Fleumer zegt:

    Rutte faalt op zoveel fronten dat het een wonder is dat hij hij wegens wanbeleid niet is afgezet, want anders krijgen we dit land niet meer op orde.

    Like

  3. Nemesis zegt:

    Duidelijker en beter kan ik het niet in zo erg nette bewoordingen neer zetten.
    Dank hiervoor en voor het plaatsen hier Bronmaster/Wachteres.

    Like

  4. Hovawart zegt:

    Men roept ‘Wat een Gaaf Land!’ schetst het als een ‘Teer Vaasje’ en geeft het vervolgens zo snel mogelijk weg aan iedereen die het niet willen hebben of er zuinig op zal zijn……..geld of cadeaus geven op voorwaarde dat men iets voor je terug doet of gunt, dat heet omkoping en in de huidige situatie zelfs corruptie als er anderen door worden benadeelt…….”de politiek acht ons volks gramschap enkel lak”, (men heeft maling aan ons).
    Laat Rutte’s Soapserie maar sterven aan gebrek aan kijkcijfers, het begint toch al een oervervelende herhaling te worden van oneliners en krokodillentranentrekkende monologen die voor de vorm nog even opgeleukt worden met vooraf afgesproken vragen uit het draaiboek door de rest van de (poppen)cast…..dit concept schijnt al jaren erg goed te werken bij de Nederlandse omroepen.
    Het volk dom houden en zachtjes laten gaar sudderen in hun randstedelijke steelpannetje, het beproefde recept voor een biologische en multiculturele soep, voeg steeds meer oriëntaalse en overheersende ingrediënten toe totdat er van het hoofdbestandsdeel niets meer te proeven valt……
    Ik wil gewoon stamppot…met jus, en een gebraden balletje half om half….zelfs als ik daar voor moet vechten.

    Geliked door 2 people

  5. Rensk. zegt:

    Rutte:huh? zelfrelectie? Was tat? Rutte: wat het ook moge zijn? Dat gaan we niet doen. Dat zelfrelfectie. Ondernemers en boeren en burgers vragen daadkracht van de Overheid. Wat er niet in zit zal er nooit uitkomen. Ze zitten daar niet voor u maar voor zichzelf. Kan er niks anders van brouwen. Rutte de lachende en gierende en brullende rover.

    Like

  6. Rensk. zegt:

    zelfreflectie typefout

    Like

  7. wauso zegt:

    Goed nieuws, Rutte, de Lachende Leugenaar gaat stoppen. Hij gaat in de keukenbranche werken als verkoper van TEFAL pannen (zijn beste kennisgebied) !

    Geliked door 1 persoon

  8. thea zegt:

    trap die maf de keien op die ontspoorde faldera verwonderd me niks met zijn opa en het ronde huis van bunspeet vioezerikken

    Like

  9. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Hmmmmm, ben ik het eens met de opsomming van een aantal (niet alle) fouten gemaakt door Kabinetten onder leiding en verantwoording van Rutte ?
    Jazeker en ik denk dat als je wat verder teug kijkt dat er zelfs nog wel meer te vinden valt wat de man verkeerd heeft gedaan.
    Maar dan.
    Ik geloof werkelijk niet dat de minister toneel speelde tijdens haar in mijn ogen oprechte excuses, tekenend was dat zelfs een van de vaders, die toch een ongekend verdriet met zich meedraagt, het ook zag als oprecht en gemeend.
    Het is ook niet zo dat zo’n minister dat persoonlijk op haar geweten heeft, de ambtenaren op haar ministerie hebben dat, de minister draagt wel de uiteindelijke verantwoordelijkheid.
    De verantwoordelijke ambtenaren blijven buiten schot, die hebben werknemersregelingen waar de honden geen brood van lusten, ontslag is nagenoeg onmogelijk en disciplinaire maatregelen vergaand onvoldoende.
    En dat vierendelen kunnen we helemaal wel gevoegelijk vergeten, daar zijn we inmiddels te beschaafd voor.

    Like

  10. ronjaspers zegt:

    kutte heeft de opdracht gekregen van de nazi bilderberg groep om nederland te slopen.kutte is een staatsgevaarlijke landverrader die de levens van miljoenen nederlanders in gevaar brengt.Dit alles voor een New World Order.

    Geliked door 1 persoon

  11. J. C. Th. Köhler zegt:

    Goed “briefje”. Er is maar één probleem: Mark Rutte veegt z’n kont af met dit briefje. Hij is namelijk de marionet van Brussel. En doet dus wat Brussel voorschrijft. De rest kan hem gestolen worden.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

  12. henk verhoef zegt:

    in de peilingen van de afgelopen week was de vvd gewoon WEER verreweg– de grootste met een 20 pct van het electoraat en nagenoeg 2 keer zo groot als de grootste vervolger
    VVD heeft grootste aanhang en de rest van die 15 partijtjes in de GEKOZEN 2e klamer rommelen allemaal een beetje in de kantlijn
    Nu kan je die kamer wel dom vinden== maar mag ik aan de kwaliteit van de kiezer twijfelen
    oDUS dan maar keihard– wat een grote oetlul die stomme kiezer ( op die 10 op de honderd na – die pvv stemmen)
    MAAR gelukkig– vandaag weeeer 800 vernieuwers er bij , gelijk gehuisvest en van oetkering en van zorrug en van onderwijs voorzien en advocaat- zou dat bijna vergetren– oh ook een 2-300 blanke/nederlandse dakloze zodner huis/zorrug en uitkering erbij== je moet als volk je prioriteiten kennen- niet

    Like

  13. Monalisa zegt:

    We kunnen schrijven wat we willen deze kwal luisterde toch niet. Stem het zootje weg anders gaat hij niet weg

    Like

  14. django zegt:

    Die gekke Rutte heeft ,,miljarden.. in vuile verbrandingsovens geinvesteert..
    en wat blijkt nu – die stoten nog meer stikstof uit dan kolencentrales–
    En dan geeft men die arme boeren de schuld en worden de burgers jarenlang uitgemergeld.
    Oprotten dat kabinet met die zakkenvullers achter de schermen

    Geliked door 3 people

  15. henk verhoef zegt:

    heeft rutte niet gedaan maar de 2 kamer/senaat waren voor– die kamers waren/zijn wel gekozen door het volk
    Als je een schuldige aanwijst moet je wel de goede aanwijzen
    Het volk dus

    Like

  16. Lucky zegt:

    Hallucinant links….
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/lol-video-gl-moppie-femke-roosma-helemaal-geschrokken-dat-partijen-de-link-leggen-tussen-islam-en-terreur/

    LOL-video: GL-moppie Femke Roosma helemaal “geschrokken dat partijen de link leggen tussen islam en terreur”

    Allemaal even lachen met de wappies van GroenLinks Amsterdam. Zie hier hun lokale fractievoorzitter, Femke Roosma. Zij heeft sinds 11 september 2001 onder een steen gewoond en is zich gisteren helemaal kapotgeschrokken dat mensen de islam associëren met terreur. Hoe zou dat toch kunnen?!

    Altijd even lachen met de inwoners van de open inrichting Amsterdam. De patiënten aldaar variëren van gewoonweg waanzinnig tot paranoïde links. Waar op die schaal GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma valt, dat mogen de dames en heren reaguurders uitmaken.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie