Er was veel politie op de been tijdens het bouwprotest in Den Haag

 

(Door: “Elise Nijmegen”)

Gisteren was ik op het bouwprotest in Den Haag met wat moedige medereizigers, en dat was een hele ervaring. De bouwers protesteerden tegen PFAS, waaronder een aantal chemicaliën vallen. Chemicaliën die misschien wel in de grond zijn gekomen door Monsanto bestrijdingsmiddelen, of door de chemtrails, maar waar de bouwers en anderen de dupe van schijnen te worden. Het lijkt er soms op of de politiek steeds weer andere “gevaren” lijkt te ontdekken, waardoor de hardwerkende boer, bouwer, visser en andere ondernemers hun werk niet meer kunnen voortzetten. We gingen van het “gevaarlijke” CO2 (niets gevaarlijks aan) naar de stikstofhysterie (ook niets gevaarlijks aan) en nu hebben we PFAS Hieronder een aantal foto’s.
www.dvhn.nl

Persoonlijk ben ik nog steeds ontdaan door het gedrag van de politie, al is het natuurlijk zo dat die hun orders hebben gekregen van politici. Politici, die bang lijken te zijn voor de realistische kritische Nederlanders. Er werd duidelijk etnisch geprofileerd door de politie, iemand die leek op een boer, bouwer of anderzijds als kritische Nederlander werd geprofileerd, werd tegengehouden en mocht de stad niet in. Waarop dat gebaseerd is en of dat juist is, is de vraag…

Er was veel politie, heel veel. Politie met honden, politie te paard, politie met wapenstokken en schilden, spuitwagens, speciale eenheden en zelfs een politiebusje dat zomaar inreed op het protesterende publiek… Honden hebben mensen gebeten, bouwers zijn gearresteerd en de intimidatie van het “gezag” was duidelijk. Gelukkig ging de Nederlandse politie nog niet zo om met de Nederlanders als de Franse politie doet bij de Fransen elk weekend weer opnieuw, waarbij elk weekend vele gewonden vallen, zelfs doden.

Voor veel mensen in onze maatschappij is het van leven naar overleven gegaan, ze kunnen met moeite de eindjes aan elkaar knopen. De armoede is gestegen en ruim 140.000 mensen zijn elke week afhankelijk van de voedselbank, als je diegenen die wel gekwalificeerd zijn, maar de (onnodige) schaamte nog niet hebben overwonnen en de aanvraag nog niet hebben gedaan, daarbij optelt, zouden dat er 250.000 per week zijn.

Maar ondertussen betaalt Rutte € 13.000,- voor een privéjet naar de Bilderbergconferentie en € 24.000,- werd uitgegeven voor het bijwonen van de Franse feestdag, waar Rutte met Ank Bijleveld heen vloog en nog 9 anderen. In Zwitserland werd ook nog € 590,- per nacht betaald voor hotelovernachtingen, maar, zo laat de woordvoerder van het ministerie weten: “Voor ministers en staatssecretarissen geldt geen maximum voor uitgaven en al hun kosten naar het buitenland worden vergoed”.
www.rtlz.nl

Dit kabinet, Rutte en zijn ja-knikkers, zijn bezig met het armer maken van de bevolking, zodat Nederland gelijkwaardig wordt aan andere, armere, EU-lidstaten, want dat wil de EU. Gelijkwaardige EU-lidstaten, de reden waarom wij het meeste aan de EU betalen en bijvoorbeeld Polen heel veel ontvangt. Onderstaand artikel laat ons weten dat, ondanks een miljarden overschot, de rode draad van de Rutte-kabinetten samengevat kan worden als; verpauperingspolitiek. Onder andere met de verhuurdersheffing, waardoor de huren omhoog vlogen en er nu ruim 800.000 huishoudens in de problemen zitten volgens het Nibud. “Het kabinet kiest bewust om de huurtoeslag voor huurders te verlagen, en dat is gewoon waanzin, kwaadaardig zelfs”, zo zegt het artikel terecht.

Eén op de 6 Nederlanders leeft onder of op de armoedegrens volgens de cijfers van de EU en heeft maar een klein duwtje nodig om arm te worden, bijvoorbeeld als de energiebelasting of de BTW weer worden verhoogd. En dat zijn precies de maatregelen die per 1 januari worden ingevoerd. Daarbij nog een negatieve rente en de rijkdom van de Nederlanders wordt herverdeeld naar de rijksten der aarde. (Precies volgens VN-plan; Agenda 21)
www.dlmplus.nl

Zoals met zoveel ideeën van dit kabinet, die voortvloeien uit Agenda 21 van de Verenigde Naties, is het idee van windmolens ook niet doordacht. De VN zag dat het goed was en ons anti-Nederlandse kabinet rolt het uit… (Zie 5G en vaccinaties). Windmolens, die het landschapsuitzicht verzieken, zitten vol met natuur- en klimaat vernietigend gas, maar klimaat-bobo’s kijken massaal weg. Windmolens zijn schadelijk voor het milieu, omdat ze een zeer giftig broeikasgas hebben, zwavelhexafluoride, (SF6) dat elke dag opnieuw gelekt wordt in onze atmosfeer en ook wereldwijd. Een SF6-molecuul is 23.000 maal zo zwaar als een CO2-molecuul en blijft duizenden jaren actief. De Britse BBC betitelde SF6 in september dan ook als een vies geheim van de klimaatwaanzinnigen.
www.dagelijksestandaard.nl

Onderstaand artikel gaat over de defensiedreiging door verborgen EU-deals. Deals waarvan wij, de gewone burgers, eigenlijk niets van mogen weten. Deals die de EU “verbinden” en die gaan over een effectieve EU-controle over onze defensie en defensietroepen in de breedste zin van het woord, want zoals Gwythian Prins in het artikel duidelijk maakt, omvat het ook intelligentie en veiligheid.

EOF wordt de centrale pijler van de defensiestructuren van de EU. Een dia in het artikel laat u zien hoe de EU momenteel het EOF beheert en het de nationale autoriteiten overstijgt. CARD wordt verbonden met EOF en PESCO, en EOF is dus eigenlijk een machtsgrijper die niet alleen strijdkrachten en geheime diensten betreft, maar ook de defensie-industrie. Het Verdrag van Lissabon speelt hierin een grote rol. De Nederlandse politie, defensie, beveiligingsdiensten- en intelligentieservices zouden dan in dienst zijn van de EU…
https://briefingsforbrexit.com

Mijns inziens heeft de Nederlandse politiek, dit Rutte-kabinet en de voorgaande, zich tegen de Nederlandse bevolking gekeerd. Nederlandse belangen en de behoeftes van de Nederlanders komen niet voor in het prioriteitenlijstje van dit kabinet, dat het één zegt en het andere doet. Er is ook geen wil om het te veranderen, geen wil om een andere koers te gaan varen, die nodig is om ons unieke Nederland, Nederland te laten blijven…

Ze werken mijns inziens volledig mee aan Agenda 21 van de Verenigde Naties, die als dictatoriaal ondemocratisch orgaan, als machtigste autoriteit, wil gaan heersen over de wereldbevolking, of wat er nog van over is na alle krankzinnige klimaatwaanzin die eigenlijk meer vervuilt dan de mens of de veestapel, 5G, verplichte vaccinaties en genetisch gemanipuleerd voedsel.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Er was veel politie op de been tijdens het bouwprotest in Den Haag

 1. Monalisa zegt:

  Stoeren mannen en vrouwen de politie van Nederland ze zijn zo gefrustreerd als de pest, egotrippers zijn het, maar laten wij het eens precies doen als de heren een langzaam aan actie op de snelwegen doen op duwen dat zooitje.

  Geliked door 1 persoon

  • Sonja zegt:

   Wat een vuile politie en nu wel eens bij de bouw protest komen is zeker weer iets van die gore rutte domme smeris wat een moordenaars en dat mag wel politie u vriend nou dat wordt je vijanden werk voor de Eu vuile smerissen die smerissen zijn niet goed snik ik zeg gewoon Door niet goed geschikt dan maar kwaad geschikt dan de bouw vakers en de boeren dit niet laten pikken die schouten dat mens meend dan niet eens ze liegen het gewoon ze hebben Nederland al op slot gedaan gewoon dan met geweld moordenaar die me smeris niet goed wijs zeg ja war stoer doen mooi goeie dat ze de snel weg blokkeren had beter nog meer moeten doen

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    De blokkeer friezen hebben gisteren hun straf gehoord, na het hogerberoep helaas weet ik niet hoe hoog de straf word.

    Like

 2. koosv8 zegt:

  Jammer dat veel mensen te goed gelovig zijn, ook al zijn er elke dag mensen die het beginnen te doorzien, het gaat veel te langzaam en te soft.

  Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  Boeren, bouwvakkers en brave burgers uit ons land; Wij met zijn allen zijn vreemden geworden in eigen land. De overheid, justitie en MSM media haten ons intens, maar hebben wel een zwak voor alle islamieten, klaplopers en criminelen die vanuit den vreemde Nederland binnen gedrongen zijn. Vreemde titels worden aan hun gegeven, zoals asielzoekers, migranten en medelanders (zij die gewelddadig roven en verkrachten) stelletje notoire schoften. Voor ons titels zoals; racisten, islamofoben en Nazi’s. Zelfs die nep koningin van een Maxima doet volop mee door te verklaren dat de echte Nederlander niet bestaat. Wij bestaan dus volgens Maxima niet, maar zijn wel goed bevonden om stevig belasting te betalen ten faveure van die verwerpelijke asielhobby van de overheid, en voor de rest natuurlijk onze mond te houden. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders het hier voor gezien houden en elders in de wereld een nieuw bestaan aan het opbouwen zijn.

  Geliked door 5 people

  • Blanke slaaf zegt:

   Ik zie het ook zo helaas, de blanke nederlander is tegenwoordig de underdog. De beelden van politie met honden deed me denken aan duitse soldaten met honden ten tijde van ww2. Ondertussen wordt het land volgebouwd met biomassa centrales en het zou me niets verbazen als het secundaire doel daarvan is ze te laten draaien op menselijke kadavers. Problem, reaction, solution.

   Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste meneer wordt u ook niet doodziek van die Nederlanders die net doen of er niets aan de hand is? Sommige weigeren zelfs te geloven dat er meer dan 100.000 asielparasieten naar Nederland komen per jaar. Dat al die mensen levenslang alles gratis gaan krijgen.Dat wij dat moeten betalen. Het wil er echter bij veel mensen nog steeds niet in dat we ten onder gaan. Althans niet ik maar wel mijn kinderen en kleinkinderen. Hoe kan het dat men ziende blind is en horende doof?Ik snap het niet.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Net als bij de Parijse protesten zal ook de Hollandse handhaving steeds harder gaan optreden, want bij dreigende escalaties kun je verbieden ter voorkoming, en grote groepen beter controleren, de situatie dirigeren en naar je hand zetten……of de boel gruwelijk laten escaleren om het draagvlak en support voor de protesten te ondermijnen…..verdeel en heers, burgerlijke eensgezindheid of grote verdeeldheid zaaien?

  Geliked door 3 people

 5. Sonja zegt:

  Vuile smerissen dieet zooi opdoeken dan zeg smeris u vriend het wordt je vijanden niet goed geschikt dan kwaad geschikt Door gaan wat je moet doen doe het gewoon vuile smerissen en waar is die vuile rutte zeker geschok of met die jetten aan de haal bah wat zijn dan een slape zooi hier die hele politiek zooitje in Den Haag moet dan opdoeken met dat slape zooi en dat moet hier reageren het land

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Ik ben niet zo snel bang te maken, maar het lukt ze ondertussen wel, ik ben bang aan het worden voor hun plannen of wat ze al gedaan hebben, Ik krijg er bepaalde neigingen van, moet maar eens bedenken hoe ik snel in de daad kan omzetten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Alex Delarge zegt:

  Heb het filmpje bekeken. Goed nieuws. De capaciteitsproblemen bij de politie in Den Haag zijn opgelost. Een paar weken geleden ook al in Enschede toen FC Antwerp supporters op bezoek wilden komen.https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/politie-enschede-op-scherp-eerste-belgische-voetbalfans-gezien-in-enschede/

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Meer politie op de been dan ik me eerder gerealiseerd had, tegelijk wel wrang dat men nu wel op weet te treden tegen hardwerkende mensen die voor hun broodwinning opkomen.
  Tegen Antifa en consorten zijn ze een stuk minder stoer.
  Jammer dat in het artikel weer de “chemtrails” voorbij komen, die complottheorie hoort niet bij een verslag van de gebeurtenissen.

  Geliked door 2 people

  • Perception zegt:

   Nou Tijl, chemtrails zijn géén complot theorie !
   Deze chemtrails kun je zelf waarnemen en er zijn al vele piloten die hun verhaal vertellen.
   Dit is slechts een onderdeel van agenda 21.
   Nederland wordt besproeid sinds 1997.
   Vandaar dat nu in heel Nederland de grond vervuild is en wordt afgekeurd.
   Alles maar dan ook alles heeft een reden.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Ook ik geloof niet in het feit dat vliegtuigen chemicaliën sproeien over Nederland. Gelukkig mag je geloven wat je wil.

    Like

 9. Wolverine zegt:

  Ook de hetze tegen vaccinaties komt elke keer voorbij…

  Like

 10. Wolverine zegt:

  Wel grappig dat ze nooit zo hard optreden of in zulke grote getale aanwezig zijn als mensen met een niet westerse achtergrond lopen te rellen oid….

  Like

 11. ruud beijer zegt:

  Ach teveel Nederlanders staan achter dit kabinet. Wedden dat er weer een kabinet rutte komt?Nederlanders houden van de islam en de asielparasieten.

  Geliked door 2 people

 12. Darja zegt:

  Ik heb op Geert Wilders gestemd en met mij velen.Hij mag niet meedoen en wij hebben het laten gebeuren. Nu niet klagen maar opstaan zodat hij eindelijk zijn beloften kan inlossen.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ja precies, wat valt er te stemmen als de stemmen buiten spel worden gezet die de zittende EU knechten die zich volksvertegenwoordigers noemen onwelgevallig zijn?
   Niets toch?
   Dat stemmen lost in ieder geval niets op en zal niemand helpen het land gezond te houden zolang de tegen Nederland naar de klote stemmen gewoon genegeerd worden.
   Er is maar één geluid bij die politieke EU knechten en dat is Nederland naar de klote en het tegengeluid welke Nederland niet naar de klote wil helpen word gewoon buitengesloten.
   Die dat ook allemaal nog eens gedwee pikken, inderdaad.
   Twee dingen laten ze ons weten.
   Nederland moet naar de klote en met uw tegenstem hebben we geen moer nodig.
   Die sluiten we gewoon buiten of gaan we juridisch pesten om het tegengeluid wat te demoniseren.
   Dat heeft met politiek niets maar dan ook niets te maken.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Beste reageerder er stemmen gewoon nog teveel mensen niet op de PVV of het FvD.
    Dat is de enige reden dat Nederland naar de ratsmedee gaat

    Like

 13. Klaas Vaak zegt:

  Bouwers worden gemakkelijker slopers dan boeren. Boeren werken aan iets dat in generaties is opgebouwd. Daar hebben ze respect voor. Ze respecteren hun voorouders, het land en het vee.
  Bouwers daarentegen bouwen aan de megalomane rotzooi van anderen. Bertus Staigerpaip legt dan ook makkelijker een paip in de nek van een ME’er dan een boer met een hooivork een ME’er zou prikken. Tenzij de ME’er een ingehuurde onbekende en onbeminde Chinees, Oeigoer of neo-mof is. Dat weten die vuile als politiek correcten vermomde marxisten van Brussel en Den Haag ook wel. Daarom staat er meer politie.

  Like

 14. trebor2110 zegt:

  nou nou wat werd er keihard opgetreden door politie en ME hahaha beet je machtsvertoon meer niet .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s