OM bekent opnieuw kleur, gaat ‘racistische’ reaguurders livestream Sint-intocht 2018 vervolgen

Screenshot_33

Het vervolgen van serieuze misdaad in NL wil niet zo lukken, dus dan maar online vrije meningsuiting criminaliseren

Het Openbaar Ministerie gaat 23 dagvaardingen versturen aan mensen die zich vorig jaar bij de sinterklaas-intocht in Amstelveen schuldig zouden hebben gemaakt aan dreigementen, opruiing of discriminatie via Facebook.

Tijdens de plaatselijke intocht waren via een livestream demonstranten te zien van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet. Onder die beelden werden veel negatieve reacties geplaatst over de demonstranten en de journaliste die ze plaatste, Clarice Gargard. Die deed daarvan aangifte.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, collaboratie, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op OM bekent opnieuw kleur, gaat ‘racistische’ reaguurders livestream Sint-intocht 2018 vervolgen

  1. FAM. DAPPER zegt:

    INFO : ZO GEEFT U UW LAND EN UW GELIEFDE VOLKS – CULTUUR HIER MAAR WEG………..BRAVE(HAM ) – BURGERTJES !!!!EN KUNT U NU ALLEEN NOG VLUCHTEN : NAAR DE JUPPEN – DURE – WADDENEILANDEN , OM BIJVOORBEELD NOG EENS ECHT LEUK & RUSTIG : SINTERKLAAS / SUNDERKLAAS TE GAAN VIEREN MET UW KINDERTJES, EN / OF KLEINKINDERTJES , OF ALLEEN . OF KA DAT EIGENLIJK TOCH OOK AL NIET MEER ??? OF WILT U WELLICHT NOG VLUCHTEN NAAR POLEN OF HONGARIJE, VOOR EEN ECHTE CHRISTELIJKE KERST(MARKT)???….KERST MARKT , FOEI – FOEI , DAT MAG JE HIER OOK AL NIET MEER ZEGGEN. EN KERSTLIEDJES DIE MAG JE HIER NIET MEER ZINGEN…….. HOEWEL MUZIEK JUIST KAN : VERBINDEN………, ALS EEN WOND – VERBAND , DUSCH!!! EN LUISTERT ALLEN NAAR DE JODELENDE – SPOOK – STEM , VAN HET ENIG WARE GELOOF , VANUIT DE BLAUWE MOSKEE!!!
    MAAR WAAROM MOEST DAT NOU TOCH PER : DWINGELANDENDE – SPOOKSTEM?? EEN MELANCHOLIEK TOETERTJE ( B.V. EEN ZACHT GOEZOE – TOETERTJE) WAS TOCH VEEL BESCHAAFDER EN OOK PRETTIGER GEWEEST??? MAAR HEEELAAAAS : ALWEEEER: TE LAAT…… WANT OM UW MENING WORDT HEEEELEMAAAL NIET GEVRAAGD,
    BRAVE (HAM)BURGERTJES…….

    Like

  2. J. C. Th. Köhler zegt:

    “De bestrijding van strafbare feiten op social media staat bij het OM hoog op de agenda vanwege de intensiteit en het volume waarmee de feiten worden gepleegd.”

    Hoeveel islammelingen zijn er vervolgd c.q. veroordeeld voor het gif dat ze dag in, dag uit op sociale media spuien? De doodsbedreigingen, de beledigingen, de haat, etc.?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 2 people

  3. Republikein zegt:

    Die zwartjoekel heeft een geweldig minderwaardigheidscomplex.
    En ik ben een witte boerenlul, zo, 1-1!
    Laten we echter geen onderscheid maken, is racisme, eerst de Sint en daarna de andere Sint, en daarna zien we wel.

    Geliked door 2 people

  4. vangie1206j zegt:

    Hebben die lamstralen bij het OM. niets beters te doen. Veeg die justitie tent eens schoon doen jullie misschien nog wat nuttigs.

    Geliked door 2 people

  5. Lucky zegt:

    Kozp is bang…
    https://tpo.nl/2019/11/15/kick-out-zwarte-piet-wil-op-andere-plek-in-den-haag-demonstreren/

    Kick Out Zwarte Piet wil op andere plek in Den Haag demonstreren
    Huidige locatie is volgens actievoerder ‘te gevaarlijk’

    Kick Out Zwarte Piet (KOZP) wil zaterdag op een andere plek in Den Haag demonstreren. Een protest langs de route van de intocht is te gevaarlijk voor de betogers, laat de Haagse tak van de actiegroep op Facebook weten. De gemeente Den Haag bevestigt dat de plannen zijn aangepast en dat er nu wordt overlegd over een protestplek ergens anders in Den Haag. Die gesprekken lopen nog en de locatie is niet bekendgemaakt.

    Like

  6. Lucky zegt:

    https://tpo.nl/2019/11/15/sint-intocht-war-zone-apeldoorn-gezichtsbedekkende-kleding-drones-en-flyers-verboden/

    Sint-intocht war zone Apeldoorn: gezichtsbedekkende kleding, drones en flyers verboden
    De slag om Zwarte Piet, editie 2019

    Apeldoorn heeft het deel van het centrum waar zaterdag de intocht van Sinterklaas plaatsheeft aangewezen als evenemententerrein. Op dat terrein gelden regels, zoals een verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding, een verbod op drones en een verbod op het zonder toestemming uitdelen van flyers.

    De maatregelen zijn volgens de gemeente nodig voor “een veilig verloop van de intocht”. Er is overleg over geweest met de politie en andere hulpdiensten.

    Like

  7. Lucky zegt:

    Verbied de volkskrant!
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/volkskrant-zet-weerstand-tegen-zwarte-piet-om-in-regelrechte-tirannie-verbied-het-hele-sinterklaasfeest/

    Volkskrant zet weerstand tegen Zwarte Piet om in regelrechte tirannie: ‘Verbied het hele Sinterklaasfeest!’

    “Alleen heeft de huidige economie helemaal geen doping nodig. Die groeit al hard genoeg, zoals het CBS donderdag meldde. Nog een impuls leidt slechts tot meer stikstof, pfas en CO2 . Er is heel wat voor te zeggen om Sinterklaas te verbieden, net als het afsteken van vuurwerk op Oudejaarsavond. Beide feesten zijn tradities die zichzelf hebben overleefd.

    Ze leiden tot steeds meer polarisatie tussen voor- en tegenstanders. En daardoor is weer meer inzet van politie en hulpdiensten nodig. De staat verdient nog aan Sinterklaas. De 1,2 miljard euro extra omzet levert 250 miljoen euro aan btw op, maar die gaat deels verloren — misschien nog niet zozeer aan politie-inzet dan wel aan de tijd die de autoriteiten kwijt zijn aan het debat over de kleur van de Pieten.”

    Like

Plaats een reactie