VIDEO Geert Wilders: “Hou eens op ! We hebben geen stikstofprobleem!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Geert Wilders: “Hou eens op ! We hebben geen stikstofprobleem!”

  1. ccoyman zegt:

    Nou, er vol tegenaan dan maar…..

    Like

  2. Dijkstra zegt:

    Echt klasse zoals Wilders hier D66 de oren wast.

    Geliked door 1 persoon

  3. Tanya zegt:

    Chapeau Geert.

    Like

  4. guusvelraeds zegt:

    Ze hebben controle over de natuur, ze hebben controle over het klimaat en ze hebben controle als het even kan over eb en vloed tenminste als ik de illusionisten ter linkerzijde en de extreem naar links van het midden getransformeerde VVD, CDA en CU verdwaalden beluister.

    Met klimaat modellen met windmolens en biomassa kannonnen betreden ze het slagveld van het Armagedon der milieu en klimaat rampen. Kost allemaal een beetje maar dan heb je ook wat.

    Wat ze niet aan kunnen zijn de grijpbare problemen van massa immigratie, open grenzen en de terreur door alliens uit het Midden Oosten.

    De middeleeuwse wanen over duivel, heksen en weerwoven werden vervangen door klimaat waan en ver over de top milieu waan en de maakbaarheid waan voor een nieuwe samenleving.

    Wat hetzelfde is gebleven zijn de verkondigers op de kansel nu vervangen door de meeheulende media en de eeuwige financiële profiteurs van al deze rampen die de mensheid teisteren.

    Na de politieke loopbaan krijgen de behulpzamen topbanen aangeboden van de financiële profiteurs. Topbanen waarvoor ze maar een middag in de week hoeven te werken (aanwezig zijn is ook goed) met bijbehorend salaris ter grote van minimaal 5 cijfers in de maand. Exclusief de bonussen.

    Net als in de middeleeuwen betaald ook vandaag de kleine man het gelag.

    Like

  5. kampersrene zegt:

    Wij hebben inderdaad geen stikstofprobleem maar als U een Islamprobleem bedoeld dan heeft U overschot van gelijk

    Like

  6. Anna zegt:

    Alles wordt Europeesch aangepakt waarom dit probleem dan niet.
    Wij zijn een veel te dicht bevolkt land om dit als land op te kunnen lossen. Dit MOET JE EUROPEES DOEN

    Like

  7. fleckie zegt:

    In het Greenpeace- blad van ‘najaar/ hetgst vermeldden ze ‘onder ‘Werk in Uitvoering’
    …….’WEG. UIT. DE. STIKSTOFCRISIS’……..Nergens. in. EUROPA. worden zoveel dieren per hectare gehouden als in Nederland Dat heeft tot gevolg dat maar liefst 65%. van de stikstofuitstoot binnen ons land die neerslaat in de natuur, veroorzaakt wordt door de landbouw en vooral de. veehouderij. Met wetenschappelijke onderzoeken. EN. alternatieven in de hand, vraagt. Greenpeace al jaren aandacht voor de onhoudbaarheid van de vee- industrie. Tot nu toe luistert de politiek vooral naar degenen die de omslag naar echt duurzame landbouw met minder dieren blokkeren. Denk dan aan de boerenbelangenbehartiger. LTO. en de Rabobank. Zij. hebben boeren op het doodlopende pad van schaalvergroting en intensivering gezet. Maar het klimaat en de natuur kunnen simpelweg geen veestapel van 114 miljoen dieren aan. .
    Wij trekken daarom NOG. harder aan de Haagse bel., zoeken de publiciteit op en laten zien dat de harde lobby van. LTO. echt niet in het belang is van boeren. Nu is het moment om hen een eerlijk en goed alternatief te bieden. En die kans grijpen we met beide handen aan……..<~<~<~<~<~<~>>>>>> fleckie: ..hebben Samson, ( PvdA, en. GROOTBEKKIGE Timmermans. PvdA. soms. een ‘connectie ‘. met. Greenpeace?! …….en. Waarom is. NIJPELS. VVD- lid‘ ‘onbezoldigd’. in een of andere functie toegetreden in . STICHTING. AAP.?………………..
    .De. verdere. REACTIES van de lezers laat ik aan iedereen zelf! . over……..<~<~<~<~<~<~<~
    …….

    Like

Plaats een reactie