Islam is een dreiging voor de kerstmarkten in Europa

Screenshot_32

(Door: “Elise Nijmegen”)

Engelsen die naar kerstmarkten in Europa willen, krijgen van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Engeland een waarschuwing mee voor de terreurdreigingen.  Het ministerie heeft gewaarschuwd voor verhoogde veiligheid bij dergelijke kerstevenementen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, België, Italië en Nederland. Allemaal landen die in opdracht van de VN en de EU overstroomd zijn met moslims die problemen hebben met westerse dingen zoals Kerstmis, Pasen en gelijkheid en vrijheid. Wat ze dan überhaupt te zoeken hebben in landen, of blijven in landen waar dat wel gevierd wordt en gevierd zal blijven worden, begrijp ik niet.
www.birminghammail.co.uk

Zoals meestal bijna altijd het geval is kwam het geweld in Duitsland weer van links. In Stuttgart was zaterdag een BPE-bijeenkomst op het plein, ook een snelgroeiende groep, en er waren voornamelijk patriottische en islam-kritische burgers met gezond verstand, zoals onlangs ook in Frankfurt, maar rond vier uur ‘s middags kwam er een ploegje schreeuwende verwarde linksen, dat na een kwartier door de politie werd verwijderd. Het is extreem belangrijk dat bij elke bijeenkomst de toepasselijke wetgeving consequent wordt gehandhaafd en de linkse extremistische antidemocraten, die alleen gericht zijn op het onderdrukken van andere meningen, duidelijk op hun plaats gezet worden.
www.pi-news.net

De Rutte-kabinetten gaan de geschiedenis in als, en dan zeg ik het nog netjes, de afbraakkabinetten van Nederland, die de klimaatwaanzin promoten (Agenda 21 van de VN) en daarmee de burgers financieel uitkleden. Het is te gek voor woorden gewoon dat we nu honderd moeten gaan rijden op de snelweg. Waanzin is het en dat vinden ze in Duitsland, een veel groter land qua oppervlakte, ook, want daar hebben ze het voorstel voor vermindering van de snelheid gewoon weggestemd. Er waren slechts 126 stemmen voor en 498 tegen de verlaging van de snelheid.
https://auto55.be

Sinds eind april leidt de 48-jarige fruitteler en ski-instructeur Jurgen Wirth Anderlan de 5.100 man sterke Süd-Tiroler Schützenbund als staatscommandant en sindsdien heeft de organisatie herhaaldelijk de kranten gehaald. Dat komt, zo zegt Wirth, omdat we niets anders doen dan de waarheid aanwijzen. Het pad dat Wirth heeft gekozen, staat voor de bescherming van ons huis, onze cultuur, onze identiteit, onze taal en onze waarden en hij en zijn leden doen dat met volle toewijding. Met trots vertelt hij dat ze de vereniging zijn met de grootste toename van jongeren.
https://jungefreiheit.de

De politie van vandaag heeft het zwaarder dan de politie die vroeger op straat liep. Er zijn veel geïmporteerde mensen die onze politie niet respecteren en haar bespuugt, uitscheldt, aanvalt en verwondt, dat gebeurt in elk “open grenzen” land waar ze neer geplant zijn. In Duitsland heeft in Deggendorf/Mainkofen een 23-jarige Afghaanse asielzoeker geweld gebruikt tegen de politie, vernielde drie auto’s en bedreigde en sloeg agenten met een stalen buis. Drie politieagenten raakten gewond, twee van hen waren niet langer geschikt voor dienst…

Niet alleen de bevolking heeft last van de agressiviteit en de onwil van de vele door de VN en de EU opgehaalde, voornamelijk islamitische, immigranten en het zou voor alle inwoners van alle EU-lidstaten, inclusief de politiemensen, die allemaal met diezelfde crimigranten te maken hebben, beter zijn als we stoppen met het opnemen van mensen en de grenzen van ons land dicht doen.
https://politikstube.com

In ons land is de grootste vijand van Nederland en de Nederlanders dit dwazenkabinet dat ons financieel uitkleedt en de VVD is in mijn ogen de grootste boosdoener. De altijd alles weglachende minister-president promoot alles wat slecht is voor Nederland en de Nederlanders en laat de multinationals lopen…

Het is toch bezopen dat Nederlanders jarenlang op de wachtlijst staan voor een huis en de immigranten binnen afzienbare tijd een huis hebben!! Het is toch waanzin dat de niet bestaande stikstofcrisis snel opgelost moet worden door de politiek, omdat er huizen gebouwd moeten worden voor deze niet-westerse mensen en niet voor de Nederlanders! Het is namelijk in de afgelopen jaren al eerder gebeurd dat 50.000- 55.000 nieuwgebouwde huizen allemaal naar de “nieuwelingen” gingen en niet naar de autochtone Nederlanders, die er mijns inziens toch eerder recht op hebben. Jensen legt de vinger, zoals altijd, weer op de zere plek met het oog op de (niet bestaande) stikstofhysterie en Rutte en de VVD.  Drie dingen, dit kabinet meegerekend vier, waar we mijns inziens gewoon vanaf moeten.
https://youtu.be

Verder wil ik u nog even (heel trots) wijzen op mijn net uitgekomen boek: “Nederland, ons land!” Deel 3. Een boek vol politiek incorrecte meningen/antwoorden en stukken van gastauteurs over de gevaren van 5G, ziektes die de “nieuwelingen” meebrengen en over Agenda 21. Misschien leuk als sinterklaascadeautje of voor onder de kerstboom…
www.boekenbestellen.nl

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Islam is een dreiging voor de kerstmarkten in Europa

 1. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk zullen ze dan ook nooit die akelige IS-vrouwen terughalen omdat die nog in staat zijn om de kerstmarkten te belagen! En wat mij betreft schieten ze al het islam-tuig dat kerstmarkten aanvalt gewoon overhoop waarna ze hun lijken in varkensstallen dumpen, met links erbij!

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Islam is een dreiging voor de kerstmarkten in Europa.”

  Lees: Islam is een dreiging in Europa.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  kerstmis is vrede voor alle mensen van goede wil…..darr horen die islam-neukers duidelijk niet bij

  Like

 4. Lucky zegt:

  Interessante discussie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s