TNO stelt conclusie bij: 72.000 nieuwe banen door klimaatakkoord blijken er netto toch 0

Screenshot_4

(Door: “@Spartacus”)

Weet je, soms zit je er gewoon nét naast en moet er wat naar boven of beneden afgerond worden. “De ronkende conclusie van een TNO-onderzoek dat het klimaatakkoord 39.000 tot 72.000 extra banen gaat opleveren, blijkt iets te optimistisch. Naar aanleiding van een gegrond verklaarde klacht heeft TNO zijn onderzoeksamenvatting nu aangepast: op lange termijn blijkt het werkgelegenheidseffect zo goed als nul.” Hoe dan? Nou, de conclusie vermeldde “niet helder” dat het om bruto banengroei ging en geen rekening hield met het verdringingseffect in de overige economie. Elke euro die de overheid uitgeeft aan klimaatzaken, kan elders immers geen tweede keer uitgegeven worden in vieze vervuilsectoren. 

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Desinformatie, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op TNO stelt conclusie bij: 72.000 nieuwe banen door klimaatakkoord blijken er netto toch 0

  1. Johan zegt:

    Die banen zijn vast en zeker verdampt doordat de temperatuur anderhalve graad is gestegen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Tineke zegt:

    Elk overheidsonderzoek blijkt achteraf fout.
    Niet te vertrouwen.
    En ze doen er allemaal aan mee…..ALLEMAAL !

    Like

  3. bobzelf zegt:

    Ja, mijn oom vladimir bellen , NET ALS ADOLFA
    EN VOOR EEN JAARTJE OF 50 ,
    AFSCHUWELIJK SCHOON GAS BESTELLEN ??
    dat mag niet , denk ik ?
    Iets met usa sancties ??
    whahahahahaha
    op naar uw eigen gegraven graf, ,
    juichend liepen zij ,de hel binnen .
    gelukkig hadden ze allemaal een yerry cannetje met benzine meegenomen

    WANT OOK DAAR WAS HET GAS OP , WHAHAHAHA

    IN WELK KUT LAND LEVEN WE DE LAATSTE ZEG MAAAR 15 JAAR ??

    ik denk ik meldt het maar effe .

    bobzelf

    Geliked door 1 persoon

  4. Lucky zegt:

    https://tpook.nl/2019/11/17/topadviseur-ministerie-van-landbouw-veestapel-halveren-is-optie-maar-geen-slimme-optie/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

    Topadviseur ministerie van Landbouw: ‘Veestapel halveren is optie, maar geen slimme optie’.

    Volgens Scholten is het behalve onnodig ook onverstandig om de veestapel in te krimpen. Want we hebben het vee juist hard nodig om de overstap te maken naar kringlooplandbouw, zegt hij. Scholtens visie over de kringlooplandbouw is overgenomen door minister Schouten. Het is een manier om verspilling in de landbouw, en daarmee de onnodige uitstoot van ammoniak en broeikasgassen, tegen te gaan. Bij kringlooplandbouw wordt landbouwgrond alleen ingezet voor het verbouwen van gewassen voor menselijke consumptie. Diervoer wordt gemaakt van gewasresten en resten uit de menselijke voedselindustrie. En er wordt geen kunstmest, maar alleen nog maar dierlijke mest gebruikt. Dieren zijn in deze visie dus juist nodig: om reststromen alsnog te benutten, en voor de dierlijke mest.

    ‘Als wij duurzaam voedsel willen produceren dan is er maar één weg en dat is de kringlooplandbouw; zuinig omgaan met grondstoffen. Waarin je dierlijke en plantaardige productie op elkaar zijn afgestemd,’ aldus Scholten. Vee speelt daar volgens hem een belangrijk onderdeel in. ‘Als we niets doen aan de kwaliteit van het veehouderijsysteem dan is er maar een optie en dat is minder vee in Nederland. Maar zonder vee, geen kringlooplandbouw.’

    Like

Plaats een reactie