Uit de EU en de VN is noodzakelijk voor het behoud van onze vrijheid!

Screenshot_61

(Door: “Elise Nijmegen”)

De overheid is er niet voor de burger, ze zien de burger als een geldstroom en dicteren wat de burger moet doen. Vrijheid in het maken van keuzes, zoals voor vaccinaties, die bewezen vol met giftige stoffen zitten, is niet meer geoorloofd, want de VN zag dat het goed was… In Duitsland is ingestemd met het verplicht vaccineren tegen mazelen vanaf 2020. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor leraren, voor ouders die hun kinderen afleveren op school, personeel van kinderdagverblijven en medisch personeel en er staan zelfs boetes van 2500 euro op bij weigering. Waanzin is het! Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid deze waanzin ook invoeren, aangezien vaccinatie programma’s vanuit de VN worden opgelegd.
www.niburu.co

In deze tijden, waarin de waarheid verloochend wordt voor een ideologie en waarin tegenspraak niet echt geduld wordt, worden vele echte klimaatwetenschappers ontslagen omdat ze het niet eens zijn met de globalistische klimaatideologie, ook wel Climategate genoemd.
www.ninefornews.nl

De Nederlandse regering zegt vaak het één en doet het ander uit naam van de VN of de EU, net zoals ze nu heeft ingestemd met één van de acht anti-Israëlische resoluties die in het Vierde Comité van de VN zijn aangenomen. Nederland heeft, net als alle andere EU-lidstaten, ingestemd dat de Tempelberg in Israël in het vervolg Haram al-Sharif zal gaan heten. Door deze wijziging wordt het heiligste gebied van het Jodendom, waar de Joodse tempels hebben gestaan en de Klaagmuur staat, feitelijk afgepakt van het Jodendom en ontdaan van haar Joodse geschiedenis. Het blijft een vreemd gegeven dat de VN kan beslissen over iets in Israël, maar persoonlijk denk ik niet dat Israël dat gaat accepteren. Maar dat de Nederlandse regering hieraan meewerkt, is het zoveelste dieptepunt.
www.joods.nl

Het is EU-beleid, miljarden naar gelukszoekers en niets voor de autochtone bevolking. We zien het hier in Nederland gebeuren, maar ook in Duitsland gebeurt hetzelfde.
https://politikstube.com

Waanzin is het wat er gebeurt door politiek wanbeleid. De asielprocedures gaan niet snel genoeg en dat zorgt voor dwangsommen. Dit jaar betaalt de IND 5,5 miljoen aan gelukszoekers, bovenop alle andere kosten, en volgend jaar zal het naar verwachting 17 miljoen zijn… Misschien is het beter om te stoppen met het opnemen en binnenhalen van gelukszoekers die in alle waarschijnlijkheid niets gaan bijdragen aan onze samenleving en op kosten van de staat blijven leven.
www.telegraaf.nl

Dit kabinet dat de “verduurzaamheidsagenda” van de VN volgt, Agenda 21, plannen die de natuur vernietigen en de mens wil controleren, wil daar ondanks vele tegenstrijdigheden gewoon mee doorgaan. Wie er ooit verzonnen heeft dat het een goed idee zou zijn om gezonde bomen te kappen om die vervolgens te verbranden voor warmte is mijns inziens echt niet goed bij zijn hoofd, en diegenen die daaraan meewerken evenmin. Biomassacentrales zijn niet duurzaam, maken mega veel herrie en in Zwolle strijden ze al 8 jaar tegen de ellendige biomassacentrale. De rookontwikkeling maakt dat omwonenden last krijgen van hun luchtwegen, de stankoverlast is niet te harden en de energierekeningen zijn torenhoog.

Uit een rapport van adviesbureau DNV GL kwam naar voren dat een biomassacentrale 20% meer stikstof, fijnstof en broeikasgas oplevert dan koolcentrales. Ook concludeerde de Europese koepel van nationale wetenschappelijke academies (EASAC) dat de miljoenensubsidies die Nederland uittrekt voor biomassacentrales weggegooid belastinggeld is.
www.destentor.nl

Agenda 2030 van de pro-islamitische VN, ook wel Agenda 21 genoemd, is een plan om de wereldbevolking uit te dunnen. Het is bijna niet te begrijpen, maar het staat echt beschreven. Die VN-agenda wil 6 miljard mensen laten verdwijnen om het klimaat te redden. Het komt uit de Club van Rome, die zegt dat de echte vijand van de mens de mensheid zelf is.

In hoofdstuk 5 staat, en Nederland doet daaraan mee, dat onder het voorwendsel van “het klimaat” redden stapsgewijs de vrijheid wordt verminderd en de welvaart van de samenleving, de bevolking totaal gecontroleerd moet worden en die te onderwerpen aan ongekozen supranationale overheden, in Europa de EU en wereldwijd de VN.

De VN richtte de IPCC op, dat de wereldbevolking met nep-wetenschappelijke rapporten, vervalste feiten en onvervalste bangmakerij moest gaan overtuigen van de zogenaamde klimaatramp  die ons staat te wachten.
https://jdreport.com

Dit onrealistische, narcistische, anti-Nederlandse kabinet dat Nederland en de Nederlanders op de laatste plaats zet, Nederland steeds verder afbreekt en de VN-agenda volgt, mag wat mij betreft aftreden en vervolgd worden, aangezien het voor mij duidelijk is dat ze de VN en de EU-belangen belangrijker vinden dan de behoeftes van Nederland en de Nederlanders. Wij hebben de EU en de VN niet nodig en zouden een voorbeeld moeten nemen aan Polen en Hongarije die zich de wet niet voor laten schrijven door globalistische dwazen in de EU en de VN.

Dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders, mijns inziens zouden we per direct uit de geldverslindende EU moeten stappen en ook uit de islam promotende VN, beide organisaties die in samenwerking met elkaar de Europese en wereldbevolking willen onderwerpen aan een totale controle. Sta op en vecht voor het behoud van uw land, uw vrijheid, de vrijheid van meningsuiting en de westerse normen en waarden!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Uit de EU en de VN is noodzakelijk voor het behoud van onze vrijheid!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  NEXIT – NEXIT – NEXIT !!!
  Dat zou ons hoofddoel moeten zijn.
  NEXIT betekent uit de EU. Daarnaast zouden we ook uit de VN moeten stappen.
  De VN wordt grotendeels gedomineerd door islamitische landen, die op leugenachtige manier de koers van de VN bepalen. Iran voorzitter van de commissie mensenrechten. Kan het nog zotter??
  De contributies voor deze twee onnodige organen kunnen we beter besteden aan de zorg voor onze ouderen

  Geliked door 7 people

 2. ruud beijer zegt:

  Opnieuw zijn er maar twee partijen die over uittreding praten namelijk de PVV en het Fvd. Alle overige partijen zijn voor de EU.
  Uw stem bepaald of we erin blijven of uittreden.

  Geliked door 4 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Geheel mee eens Elise, onze regering “sucks”!

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  De klimaatmaatregelen en de milieuboetes die ons via de EU worden opgelegd zullen onze maatschappij ten grave dragen, de zware industrie en de middenstand zijn als eerste de pineut, de rest volgt in rap tempo, werkeloosheid en armoede…….het moet allemaal naar de pijpen dansen van Brussel.

  Geliked door 8 people

 5. Rensk. zegt:

  EU en VN vinden van zichzelf het tegenovergestelde. Dat het voor ons noodzakelijk is om in de VN en EU te blijven voor onze vrijheid.Hahahhahhhahhahahhahhahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mensen, die zichzelf constant de lucht in prijzen zijn de grootste narcisten. De burger kan volgens hun niet zonder hun geweldige leiderschap. Hahahhhahhahha. Ze zullen de burger die tegenstand biedt omschrijven als rascist of islamfoob etcetc. Net zoals hele moeilijke mensen jou vertellen dat je niet de makkelijkste bent, als ze merken dat je je niet voegt naar hun achterlijke ideeen. Die hele EU en die hele VN is 1 grote manipulatiemachine. Hun ware gezicht hebben we kunnen zien daar in Oekraiene met dat fietsenrek, die zn armpie en vuisje omhoog hield om te schreeuwen wat daar gebeuren moet. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en nog eens brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Om te kotsen. Wij zijn allang een vazalstaat van de EU. Alleen weten heel veel mensen dat nog niet. Men denkt dat Den Haag nog iets veranderen kan. Carola Schouten is nu naar Timmermans (narcist pur sang) om wat voor elkaar te krijgen. Ze gaat voor niks. De Tweede Kamer kan opgedoekt , want nutteloos. EU roept en Nederland moet leveren. Zo is het. De boeren en iedereen die wil protesteren kunnen beter met zn allen naar Brussel. Daar zit de macht en heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeel vieze mannetjes en heel veel vieze vrouwtjes

  Geliked door 7 people

  • jungleelephant zegt:

   Enigste oplossing is een Nexit en uit de VN!Ik begrijp niet waarom we Nederlanders niet kunnen mobiliseren:met een miljoen of 10 de straat op,richting Binnenhof en daar de boel schoon vegen!Nieuwe verkiezingen en desnoods het land een week plat!Waarom blijven Nederlanders stompzinnig op hun bank zitten?Op weg naar de totale ondergang!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Kan er alleen maar een slag naar slaan, afgezien van de decadentie, zou de vuiligheid die ze dag en nacht vanuit vliegtuigen over ons uit sproeien en op het ogenblik zelfs in zulke grote hoeveelheden, dat het overdag al bijna niet meer licht wordt, Condens strepen, nee hoor echt niet, donker door de enorme hoeveelheden, is toch gewoon het herfstweer, nu ook, echt niet,
    Gelukkig zijn er toch nog wel mensen die er immuun tegen schijnen te zijn, maar veel te weinig. Bovendien over de landen waar de bevolking toch al het IQ van een goudvis heeft, zie je deze condens strepen helemaal niet, omdat het niet nodig is. En er zijn ook landen waar ze liever hun vingers niet aan willen branden, omdat ze daar zonder pardon uit de lucht geschoten worden, China bijvoorbeeld,

    Geliked door 1 persoon

 6. Nemesis zegt:

  Als al die globalisten met al hun aanhangers en medestrijders van Agenda 21 of hoe ze de agenda’s allemaal noemen, nu eens met het beste voorbeeld voor gingen en zich nu per direct allemaal ombrengen, dan is de aarde en de natuur gered en wij zijn van die totaal geschifte idioten af, Alle doelstellingen bereikt !!!

  Geliked door 6 people

 7. Henk.V zegt:

  Je hebt helemaal gelijk, Elise!
  Maar zoiets kan alleen worden gerealiseerd dat het merendeel van de Nederlandse kiezers jouw mening gaan delen, want de sleutel voor de gezondmaking van ons land is EEN ANDER POLITIEK KLIMAAT, waarin het gezonde verstand en gepaste vaderlandsliefde als prioriteiten worden gezien.
  Onze overheden zijn allang geen vrienden van de eigen bevolking meer.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Die mening delen al velen wel ondertussen, Echter als die sufkoppen nu eens bij de verkiezingen allemaal het kruisje in het juiste vakje bij de juiste partij die dat kan bewerkstelligen zou zetten, dan was er al veel gewonnen, De rest moeten we zeer waarschijnlijk op een iets andere manier oplossen. Niet omdat we dat zo prettig vinden, maar omdat het nodig is om te overleven en ons land, onze soevereiniteit, onze cultuur en onze vrijheid te behouden/terug te krijgen.
   Maar we moeten het wel ZELF doen, dus kom op met je achterwerk uit de stoel en naar buiten, met of zonder gereedschappen. Iedereen heeft wel iets in huis wat bruikbaar is en in dit geval is alles geoorloofd.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   ”Onze overheden zijn allang geen vrienden van de eigen bevolking meer”

   Dat zijn ze nooit geweest Henk .

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ook hier blijkt maar weer dat de staat en haar trawanten de ergste vijand van de burgers zijn.

   Geliked door 2 people

 8. Henk.V zegt:

  CORRECTIE!

  Maar zoiets kan alleen worden gerealiseerd WANNEER het merendeel van de Nederlandse kiezers jouw mening gaat delen

  Geliked door 4 people

 9. koddebeier zegt:

  De VN en de EU zijn dictatoriale organisaties waarvan we beter geen lid van kunnen zijn !

  Geliked door 7 people

 10. BigLJohn zegt:

  En maar stemmen, en iedere keer weer teleurgesteld achter blijven als links de verkiezingen weer gewonnen heeft en de PVV weer als vanouds gebasht gaat worden. Met dit soort van smerige politiek, waar ook de E.U. de VN en de Moslims garen bij spinnen, zal het alras met ons verkeerd gaan aflopen. Er zijn genoeg aanwijzingen die wijzen naar stembusfraude….

  Like

 11. fleckie zegt:

  Zonder van ons uit, te willen, heeft Balkenende CDA ! ons toch de EU ‘binnengedrongen’, met alle ‘overlast’ / schade van dien!! op WIE. kan men nu o.a. de geleden , schade veroorzaakt door verbod voor boeren, etc. op. export naar Rusland. verhalen/ eisen/ vorderen.??!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De VN was bedoeld, althans dat liet men ons geloven, als een internationaal orgaan dat oorlogen moest voorkomen. Maar we rollen al een kleine 75 jaar van de ene oorlog hier in een andere oorlog daar. Welke oorlogen wist de VN te voorkomen ???
  De VN is inmiddels uitgegroeid tot een heel duur log dictatoriaal instituut met een eigen agenda, dat geen enkele rekening houdt met de behoeften, belangen en verlangens van de waarvoor het zou moeten strijden.
  Kortom, de VN voldoet helemaal niet aan de oorspronkelijke doelstelling en is feitelijk een overbodig instituut.

  De EU is opgezet als een dictatoriaal machtsblok. Zowel het Franse volk als het Nederlandse hebben per referendum deze superstaat afgewezen. Niettemin werd de EU ons toch door de strot geduwd. Inmiddels worden we getrakteerd op de wrange vruchten. We zijn geen baas meer in eigen huis. Dronken Loetje, malle Greta en andere eurofiele duivelaanbidders dwingen ons in een gareel, dat ons niet past. Het kost ons een vermogen. En we worden er niets beter van.

  Naast het lidmaatschap de EU en de VN is ook het nut van de NATO zekerlijk in twijfel te trekken. Oorspronkelijk opgezet, om de Russen bang te maken. Er werd ons wijs gemaakt, dat de Russen elk moment konden komen. Met de val van de Berlijnse muur werd de NATO feitelijk overbodig. De oude Warschaupact landen werden echter de een na de ander stiekem bij de EU en de NATO gevoegd. Rusland wordt opnieuw afgeschilderd als een agressor. De NATO troepen staan nu niet maar aan de Oder–Neisse linie maar 800 km dichter bij Moscou. De vraag dient zich thans aan, of Rusland nog echt een bedreiging is en wie de agressor is. Is dreigen met oorlog een streven naar vrede ???

  Waarom zouden we nog langer willen doorgaan met iets, dat ons niet zint ??? Daarom stoppen met die onzin. NEXIT, NEXIT, NEXIT !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Rensk. zegt:

  En als de Overheid nog maar een fractie over wil houden aan volgzame burgers, dan kunnen ze beter met hun vuile takken van de pensioenspot afblijven. En het geld dat Lubbers eruit gestolen heeft moet terug. Nu………. Overheid kan niet met geld omgaan. Dus blijf met jullie takken weg van die pot. Overheid heeft de grote jongen uitgehangen in het buitenland (Kaag/Ploumen) en dan nu die pensioenspotten aan gaan breken. Pas op Overheid.De burger word steeds kwaaier.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Het zal 6 tot 8 jaar geleden zijn. In de griepprik (naar bekend werd) zaten giftige stoffen. Deze informatie kwam slechts mondjesmaat naar buiten. Ik heb het echter altijd onthouden. Ik wil geen griepprik. Nooit aan meegedaan. Vele mensen werden toen ziek van de griepprik. Ze kregen een pijnlijke opgezwollen arm en voelden zich daarbij niet lekker. Het zou mij niet verbazen dat op een goed dag de griepprik ook voor iedereen verplicht word. Mijn vrouw zweert desondanks bij de griepprik. Zij voert aan dat ze het wel moet doen vanwege haar COPD.

  Geliked door 2 people

 15. Rob van marle zegt:

  Weg. Met die verrote organisatie te Brussela

  Like

 16. kampersrene zegt:

  binnen afzienbare tijd als Rutte verdwenen is en Nederland weer normaal kan functioneren moeten wij ons verplicht laten vaccineren tegen, linkse en correcte psycho-stoornissen

  Like

 17. Anna zegt:

  Helemaal mee eens dan kunnen we zelf onze problemen oplossen zonder de verlammende Europeesche regeltjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s