Arnold Karskens: “De NOS laat zich in kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken”

Screenshot_112

(Door: Bert Brussen)

NOS Journaal plant intussen met gekleurde berichtgeving zaadjes in hersens van kijkers: zo moeten jullie denken’

“Ik schreef een verhaal met als kop Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep. Dat willen ze bij de publieke omroep niet horen. De NOS zei: ‘Ze komen uit een brandende hel’. Onzin. De Turkse westkust was een soort Benidorm.

De – relatief gezien – rijkeren komen naar West-Europa voor westerse rijkdom. Het gaat linkse politici vooral om hun egootjes: kijk eens hoe góed wij doen. Zo hypocriet, want deze migranten investeren niet in de toekomst van hun eigen land. Waarom zouden ze, als het leven in Europa gratis is?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, collaboratie, D66, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Arnold Karskens: “De NOS laat zich in kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken”

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas zolang de PVV niet aan de macht is veranderd er niets.

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  De waarheid is in een wereld waar de leugen regeert een revolutionaire daad.

  Geliked door 2 people

 3. HENK zegt:

  verhaal klopt helemaal ! waarom zal je je rot werken in je eigen land voor geld als je hier in achterlijk NL alles GRATIS krijgt van leefgeld tot huishuur en medische zorg.

  Geliked door 1 persoon

 4. wauso zegt:

  Ik heb bij de NPO even nagevraagd of deze stellingname klopt: Ik moet op TPO lezen dat jullie Hoeren Krapuul zijn. Eigenlijk een soort van Linkse Nazi troepen die de Autochtone bevolking wil uitroeien ! Klopt die stelling ?

  Like

 5. Orelius zegt:

  Karskens en wierd duk ,wyna en elias , zijn de echte jounalisten .
  Helden in een landschap van lafaards land en volksveraders.
  Hulde en eer voor deze heren die principes nog hoog in het vaandel hebben. En het enige wat ze doen is de WAARHEID vertellen.
  HEEL VEEL RESPECT VOOR HEN.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  Arnold Karksens is een zeldzaamheid in de mediawereld. Een man die niet zwicht voor de (goedbetaalde)leugenwereld van de mainstream Lügenpresse. Men kan hem vergelijken met verzetsjournalisten die de ware berichtgeving brachten in de oorlog. De propaganda dat via de media dag en nacht over ons hoofd komt, is bedoeld als onophoudelijke hersenspoeling. De berichtgeving van de NOS en “kwaliteitsmedia” zijn niet in dienst van Nederlandse belangen; zelfs niet van Europese belangen. De bazen van de NOS zijn buiten Nederland. Al betalen wij voor dit gedrocht van ons zuurverdiend belastinggeld. De bazen zijn een bende van vijandige globalistische monsters die een geborgen agenda houden, die is zeer gevaarlijk voor ons bestaan.
  Natuurlijk beweren de NOS en andere mainstream media dat de vluchtelingen in Kos en andere (moslim en Afrikaanse) vluchtelingen uit de brandende hel komen! De Jezidi-vrouwen, die dag in dag uit, werden verkracht, wordt door het NOS Journaal vertaald met: ongewenst zwanger geraakt. Natuurlijk laat zich de NOS in het kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken. Beiden dienen dezelfde baas. De zgn. “vluchtelingen” of “asielzoekers” zijn de strijders die straks, in opdracht van BILDERBERG/NWO monsters, Europa zouden ontvolken en de Kalergi-Plan tot uitvoering brengen. De EU is de Hauptkommandatur van de NWO-monsters in Europa. Vandaar worden Verordnungen und Befehlen uitgevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s