Tegelwijsheid . . .

Screenshot_111

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tegelwijsheid . . .

 1. Monalisa zegt:

  Wat in 17 jaar is afgebroken van het CDA en het VVD zal jaren weer voor nodig zijn om het weer op te bouwen. Ik heb alleen twijfels of het nog opgebouwd gaat worden

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Zit naar de Nederlandse tv te kijken Paul de leeuw de blaas kaak is tegen Zwarte Piet meteen de knop omgezet op iets anders

  Geliked door 2 people

  • Paul de leeuw staat model voor het gezegde: “wiens brood men eet wiens , woord men spreekt”. PS. Het kijken naar paul de leeuw veroorzaakt hersenverweking, niet meer doen dus. Door het RIVM ten sterkste af geraden.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    In mijn ogen ‘platvloersheid’werden zijn uitzendingen dus nooit bekeken, wie het wel waardeerden, keken er maar naar, hun zaak……..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 3. freda110 zegt:

  Er staat een interessant stuk in de tubantia wat de jeugdzorg voor twee kinderen over vier jaar kost en wat een enorme rotzooi het daar is.
  Hij moest er een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) voor doen. Zo kreeg Ibrahim Mercanoglu een overzicht van wat ruim vier jaar jeugdhulp en begeleiding van een gezin heeft gekost: bijna 2,5 ton. De advocaat is er flink van geschrokken. „Er is geen structuur in te ontdekken.”

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Wat de VVD niet heeft gesloopt is de machinerie van de massa immigratie. Elk jaar opnieuw 100.000 kanslozen die zorgkosten, bed, bad, brood en gratis geld krijgen. Dan durft de media ook nog te beweren dat de vergrijzing de oorzaak is van alle rampen. Logisch toch. Niet dan?

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  De vvd = bilderberg groep = New World Order.

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  “iedereen” heeft weer de schuld van de puinhoop
  behalve de kiezer natuurlijk
  want de kiezer heeft altijd gelijk
  Geeft wel de geestelijke staat van het denken aan

  Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  De VVD had mij belooft dat de sloopkogel goed door de jeugdzorg zal gaan, maar is deels maar gebeurd, en let op: Ze hebben/zijn bezig hun keutel nu helemaal terug te trekken.

  Jeugdzorg is een linkse hobby wat fataal is voor onze gezinnen, en Rouvoet had het al door, net als Hitler…wie de macht over de kinderen heeft, heeft de toekomst van het Land in handen.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het kost minimaal dertig jaar herstel!

  Vooropgesteld dat we het redden in dertig jaar (ik geloof er niks van). Maar dan zouden we wel NU moeten beginnen, en dat doen we niet. Dus de kanker kan vrijelijk verder woekeren, totdat er geen genezing meer mogelijk is. Later kunnen we dan in de geschiedinsboeken lezen dat Rutte, Ollongren en Kaag, in samenwerking met Jesse Klaver Nederland gered hebben van de populisten, die de vooruitgang bedreigden. Waar is god als je hem nodig hebt? 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s