VIDEO: Dr. Nikolaus Fest over varkenspest en vrouwenrechten (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Deze week organiseerde FACE, de Europese overkoepelende organisatie van de jagers, een symposium over de Afrikaanse varkenspest. Ik ben geen jager, de Afrikaanse varkenspest is niet een van mijn kernonderwerpen. Desondanks was het een verfrissende bijeenkomst! Want het ging om cijfers, tegenmaatregelen, feiten. Het ging om realiteiten, niet om ideologie. Dat is een uitzondering in Brussel!

Laten we de drie commissies nemen waar ik in zit. LIBE, de commissie voor het waarborgen van burgerlijke vrijheidsrechten, zou eigenlijk omgedoopt moeten worden in “Vluchtelingen, koloniale schuld, resettlement”. Want tijdens vergaderingen gaat het alleen nog maar om deze kwesties: om reddingsmaatregelen in de Middellandse Zee, kampen in Bosnië, het legaliseren van smokkelaars zoals Carola Rackete of om de instelling van veilige vluchtwegen. En natuurlijk om de zogenaamde “schuld” van de Europeanen aan de huidige Afrikaanse ellende. Zo voelen 3 uur LIBE aan als 48 uur Anne Will achter elkaar! Dat moet je eens volhouden…

Ten tweede ben ik lid van EMPL, de commissie voor sociale politiek. Daar is men al een stap verder: het gaat niet om het vestigen van een nieuwe ideologie, maar om ideologische antwoorden op de verwoestingen van een al bestaande ideologie te vinden. Concreet: iedereen weet inmiddels dat de vrije vestiging van werknemers er voor zorgt dat Roemenen, Bulgaren etc. in de sociale stelsels van de westelijke landen immigreren – en daar de sociale kassen plunderen. Maar omdat de EU niet kan toegeven dat de vrije vestiging van werknemers een fout is, prutst ze aan de gevolgen. Dus kom op met de Europese werkloosheidsverzekering, kom op met het Europese minimumloon! Zodoende is de commissie EMPL de reparatiewerkplaats van de commissie economie: wat de globaliseerders dáár aan sociale verwoestingen aanrichten, dient EMPL glad te strijken. Zo gaat dat met ideologen.

En dan zit ik ook nog in FEMM. Officieel is dat de commissie voor gender & antidiscriminatie, in werkelijkheid echter de commissie voor zelf-therapie van zelfbewuste, moderne vrouwen. Als man ben ik daar een exoot, en als vrolijke blanke en niet meer 20-jarige sowieso de vijand – waar ik mee kan leven. De haat van wrevelige vrouwen met een militair kapsel, die lichaamsverzorging en BH´s fundamenteel afwijzen, doet me helemaal niets. Deze week waren er in de commissie twee hearings over het thema “op gender gebaseerd geweld”. Opgepast: geweld tegen vrouwen is altijd “op gender gebaseerd”. Vertaald betekent dat: het is altijd van mannen afkomstig. Omdat mannen mannen zijn. Een andere verklaring wordt niet geaccepteerd. Wie dus onder verwijzing naar statistieken vraagt waarom juist onder lesbische stelletjes lichamelijk geweld zo vaak voorkomt, wordt woedend neer gemaaid. Dan zegt men dat je alleen maar de aandacht van het geweld van de blanke mannen zou willen afleiden. Ook genitale verminkingen, ook gedwongen huwelijken met kinderen zouden, zo leer je verbaasd, op gender gebaseerd zijn! Met de islam hebben ze niets te maken – omdat de islam zoals bekend niets met niets te maken heeft: niets met terrorisme, niets met cultuurverwoesting, niets met het afpakken van de rechten van en het tot slaaf maken van vrouwen.  Als deze onzin zou je onberoerd kunnen laten, zoals mij de haat van de zogenaamd toch altijd geweldloze, zachtaardige gender-deskundigen. Het mag je echter niet onberoerd laten. Want deze ideologische onzin wordt helaas politiek. Ze zal crèches beïnvloeden, op scholen en universiteiten gedoceerd worden, en zal tot nog meer gender-professoren en idiote studies leiden – die u allemaal betaalt!

Alleen daarom doe ik dit mezelf aan. Want ook deze onzin moet stoppen! En nu een vrolijk, geweldvrij weekend! En aan de vrouwen onder de toeschouwers: wees niet te hard voor jullie mannen! Hartelijk dank!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), EUSSR, gezond realisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s