Vrouwen als loslopend wild: In Frankrijk vindt elke zes minuten een verkrachting plaats

Screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

In Frankrijk behoren verkrachtingen inmiddels tot het leven van alledag. Volgens het dagblad “Le Figaro” wordt in het land ondertussen elke zes minuten een jong meisje of een vrouw het slachtoffer van een voltrokken of gepoogde verkrachting. Onder de streep zijn dat zegge en schrijve elk jaar 112.800 vrouwen, die – volgens officiële informatie! – het slachtoffer van verkrachting of gepoogde verkrachting worden. Niet minder dan 235.000 echtgenotes of partners zijn de dupe van lichamelijk of seksueel geweld binnen hun relatie, benadrukt “Le Figaro”.

Duits - Zuerst

Afgezien van verkrachtingsdelicten werden alleen al dit jaar ongeveer een miljoen vrouwen minstens één maal met seksuele intimidatie op de werkplek of in de openbare ruimte geconfronteerd. In Frankrijk stierven 109 vrouwen door de klappen van hun partners of ex-partners. Elke drie dagen vindt er inmiddels een zogenaamde “femicide”, een vrouwenmoord, plaats.

Het aantal verkrachtingen en seksuele overvallen is in vergelijking met 2014 dramatisch toegenomen. In 2015 kopte “Le Figaro”: “Elke 40 minuten wordt er een vrouw verkracht”. Ruim vier jaar later zijn het nog maar iedere zes minuten.

Ook het aantal verkrachtingen van minderjarigen steeg sinds 2014 met meer dan 20%.

Over de achtergronden en de daderprofielen zwijgen de gevestigde media. Wellicht bestaat er een verband tussen massaverkrachtingen en de voortdurende massa-immigratie…

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Vrouwen als loslopend wild: In Frankrijk vindt elke zes minuten een verkrachting plaats

 1. Tistochwat zegt:

  Dat komt ervan als je zo veel hitsige droplullen importeert.
  Het wordt tijd dat ze op slootwater en beschimmeld brood gezet worden, want blijkbaar hebben ze nog fut genoeg, die arme uitgehongerde ‘vluchtelingen’.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Ik voorzie dat het skelet van Melkert binnenkort weer uit de kast getrokken gaat worden en de MisdaadMelketiers de orde gaan bewaren in de grote steden, de MelkertMusketiers voor orde en gezag, voornamelijk bestaande uit mannen met baarden en bij voorkeur Arabisch sprekend…….oftewel de Sharia-politie net als in de UK.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Die melkertbanen zijn er al alleen heten ze nu “handhavers”|. Lieden zonder wapenmacht of gezag die het maar moeten zien te rooien op straat. Je bent geschift of heel er naïef om dit soort zelfmoordbaantjes te willen uitoefenen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  “Ook het aantal verkrachtingen van minderjarigen steeg sinds 2014 met meer dan 20%”.

  Tja, sinds 2015 hebben we ‘Wir schaffen das” op ons bord gekregen en sinds enige jaren worden we verplicht om ook Afrika welkom te heten.

  Daarbij hoort helaas veel fysiek geweld. Maar blijkbaar vindt het volk ook dat dit ‘bij ons’ hoort.

  Anders zouden zij toch niet op de ‘welkom’ partijen stemmen?

  Het volk krijgt wat het verdient.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Wachteres 23 november 2019 om 18:35

   Dan horen wij niet bij het volk, want wij hebben al die ellende niet verdiend. 😦

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Wachteres.De bevolking heeft nooit voor de mosliminvasie of islamisering gestemd.Dit is ons door middel van chantage door de raad van europa door onze strot geramd.De resolutie van straatsburg 1975 islamisering in ruil voor olie.Stemmen heeft geen zin het is een farce.

   Geliked door 1 persoon

   • henk verhoef zegt:

    dit is pertinent niet waar Het volk stemden in grote getalen op de pvda/cpn/Gl en noem maar op en die wilden import
    Men wilde import of men dacht niet na want men beloofde dat het aardgas overal voor ging betalen
    NNu moppertt men dat die gronigers geld willen zien voor dat aardgas– en terercht het westen ging op zijn luie reet zitten en importeerden moslim gastarbeiders en de pvda VOND dat zijn familie ook moets komen anders was de moskee zo leeg

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Het klootjesvolk – en daar horen wij niet bij Tistochwat – gelooft alle leugens die hen in de loop der tijd zijn voorgehouden.

    Stemmen op de PVV is de enige mogelijkheid tot ontsnapping. Maar ja, ‘Wilders
    deugt niet.

    Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  VOORAL als de media er NIET over praat , kunnen we er inmiddels wel van uit gaan dat het zeer zeker het geval is.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  De hoofdmoot van de daders van de verkrachtingen en femicide zijn ondergebracht onder het kopje ¨overige¨.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Met dit soort volk is half Nederland gevuld. Goedgelovige mensen die nergens kwaad in zien, althans, als het om NIET Nederlanders gaat.
   Door massale misbruik van alles wat in dit land wordt aangeboden, is het ook geen wonder dat ze juist naar landen als Nederland willen. En dit soort mensen maar liedjes zingen… Jij bent welkom in mijn land…mag hopen dat ze bij de volgende verkrachting door allochtonen ZELF aan de beurt zijn. Kijken of ze dan nog als een debiel liedjes zingen. Allemaal LINKS CRAPUUL met een hersenafwijking!

   Geliked door 4 people

  • F1802 zegt:

   Man man, wat in een naïef en debiel land woon ik toch. Stelletje uitvreters daar in Apeldoorn.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Ik heb dit filmpje al ik weet niet hoeveel keer voorbij zien komen,ik schaam me kapot voor die lui.
    Benieuwd hoe ze er nu over denken.Ik zou mijn kop nergens meer durven te laten zien !

    Like

  • Wachteres zegt:

   Führer Joop van Riessen: alle PVV-stemmers RAUS!!!

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Over discriminatie gesproken.
    En dan die Samson(dat ziet er niet uit) heeft zich inmiddels overal lekker binnengelikt ,bij de zonnepaneelbedrijven!
    Waar bemoeide die Riessen zich eigenlijk mee?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Wachteres 24 november 2019 om 18:22

    Joop mag dat zeggen, want Joop ‘deugt’.

    Like

 6. ruud beijer zegt:

  Helaas staat de PVV op 16 zetels. Dus nog een lange weg te gaan voor het er 76 zijn.
  Zeker zonder samenwerking.!

  Like

 7. HENK zegt:

  De VN en de EU hebben nu eenmaal besloten dat de hele EU moslimgebied moet worden uit grootheidswaanzin om in de toekomst Turkye en delen van Afrika bij de EU te kunnen voegen voor een groter en machtigere EU, Dat de oerbevolking de vluchtelingen van de toekomst zijn intresseert hun niets

  Like

 8. leo1 zegt:

  “Wir Ficken dass ” !!

  Geliked door 3 people

 9. ronjaspers zegt:

  Dit zijn geen verkrachtingen,moslims ontberen sociale vaardigheden.Ze drukken zich makkelijker uit in lichamelijk contact en lichaams sappen uitwisselen als dankbaarheid voor onze gastvrijheid.Ik hoop niet dat ik uit moet leggen dat dit cynisch bedoeld is.

  Geliked door 2 people

 10. Orelius zegt:

  Niet te geloven , volgens het nos journaal gebeuren deze tafrelen vooral binnen de relationele sfeer.
  Er wordt geen een keer gezegd dat die hoge cijfers weleens zouden kunnen komen door de honderde jaren achterlopende culturen die ze binnen gelaten hebben . Omdat te begrijpen hoef je toch geen raketgeleerde te zijn. Wie denken ze nou in de maling te nemen. Op deze manier gelooft geen mens het nos , nu.nl etc etc etc nog , logisch.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Wanneer een klacht niet langer verborgen kan worden, is het de kunst om deze te veralgemenen. Uit de misdaadstatistieken blijkt duidelijk dat het percentage criminele migranten uit islamitische landen verhoudingsgewijs zeer hoog is. Aangezien de meeste migranten mannen uit sociaal achtergestelde milieus zijn, maak ik een indrukwekkend rapport over kansarme gewelddadige mannen. De islam heeft er niets mee te maken, want de meeste islamitische kinderen, vrouwen en ouderen zijn niet gewelddadig, dus de meerderheid. Dit is hoe de manipulatie doorgaat.

   Geliked door 2 people

 11. kampersrene zegt:

  Leve de import van goudklompjes…Leve de Nederlandse regering …Leve Macron…Leve de linkse koorknapen….die blijkbaar hopen op een verkrachting….Leve het Europees parlement….wat mijn gevoelens zijn over heel die “Jannekensnest” is niet voor publicatie vatbaar….want dan wordt ik geschrapt door de webmaster

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Leve de Nederlandse regering…..Leve Macron….Leve Merkel Leve het Europees parlement….Leve de linkse broeders en broederinnen …leve de correcten ….leve die arme goudklompjes die wij met alle plezier helpen leve hun godsdienst …leve hun mentaliteit …..tot slot …Leve onze Heilige vader ….De Paus…het spijt me maar mijn gevoelens over heel die JANNEKENSNEST zijn niet voor publicatie vatbaar ….zelfs vrees..ik dat onze webmaster mij zou schrappen

  Like

  • Tistochwat zegt:

   kampersrene 24 november 2019 om 06:15

   het spijt me maar mijn gevoelens over heel die JANNEKENSNEST zijn niet voor publicatie vatbaar

   U maakt me nieuwsgierig.

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Gisteren, Zaterdag waren er in heel Frankrijk protest-demonstraties tegen geweld tegen vrouwen gebruikt.

  Duizenden mensen zijn gisteren in Parijs samengekomen, maar ook in talrijke andere plaatsen in Frankrijk om tegen het geweld dat tegen vrouwen wordt gebruikt, maar ook detalrijke moorden op vrouwen, af te keuren.
  France Bleu

  Like

 14. M. zegt:

  Het word weer mooi gepraat alsof het allemaal niet zo erg is want binnen een relatie of huwelijk gebeurd het ook.
  Dus wat zeuren de mensen toch.
  Binnen welke relaties het geweld en verkrachtingen plaats vind zeggen ze er maar niet bij anders kan men de blanke man niet demoniseren om het gekleurde geweld te maskeren.

  Geliked door 3 people

 15. Pingback: Minder, minder, minder Rutte-III! | E.J. Bron

 16. Pingback: Stop de globalistische waanzin! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s