Deze idioten demonstreren tegen de vrouwenmoorden, maar willen wel immigratie

Screenshot_127
Verfoeilijke propaganda ten gunste van rassenvermenging en immigratie.

(Door: Anne Schubert – Vertaling: “delamontagne”)

Volgens de krant “Le Monde” waren er duizenden mensen in de Parijse straten om tegen de seksistische moorden en het geweld te protesteren. Krantenkoppen: Vrouwenmoorden, een recente bewustwording ? Nee, dames en heren van de media, dit is geen recente bewustwording. Het is het nieuwe tuig dat overal arriveert. Uit Noord-Afrika, uit Guinee, Afghanistan, Syrië etc. Een klein rondje langs de gevangenissen en je weet genoeg! En hun aantal liegt er niet om!

Niemand die het kon negeren

Gisteren vonden er in Parijs en in heel Frankrijk demonstraties tegen seksueel geweld plaats. Maar wat ik ook graag gezien had, was dat de media meer hun best hadden gedaan om iets over de identiteit van de daders te schrijven. Men zou twee vliegen in één klap hebben gevangen. Misschien zouden die nieuwe “suffragettes” aan de onnadenkenden hebben kunnen aangeven waar dit geweld dan wel vandaan komt en dat dit parallel loopt met de invasie van de zgn. vluchtelingen! Maar volgens Marlène Schiappa, de Franse minister van Vrouwenzaken, waren het de feministen, de geëmancipeerden die de aanzet tot de betoging gaven en met de protestborden zwaaiden.

Het aangedane geweld is verschrikkelijk. Het moet worden uitgeroeid. Daar ben ik het uiteraard mee eens. Mevrouw de minister, die beweert de gelijkheid te verdedigen, zou het mogelijk zijn om de statistieken er eens bij te halen en de etniciteit van de daders te bekijken? Dan krijg ik toch ’t idee dat het merendeel van de verkrachte of vermoorde blanke vrouwen “behandeld”werden door mannen van Noord-Afrikaanse afkomst, of afkomstig uit islamitische landen. OF VERGIS IK ME ?

De echte reden dat er zoveel meer verkrachtingen in Frankrijk plaatsvinden, komt door de komst van bevolkingen die een andere visie hebben op vrouwen. De toeristische reisgidsen bevestigen het: in talrijke reisgidsen wordt het advies gegeven [ aan blanke vrouwen !] om zich te bedekken, onzichtbaar te maken. En waarom zouden de zeden en gebruiken van hen die afkomstig zijn uit dergelijke landen veranderen zodra ze onze grens passeren ? “Cultuur”!, dat is het woord dat door (asiel)-advocaten wordt gebruikt om als excuus te dienen in gevallen van seksueel geweld. Heeft U die feministen van U daar al over gehoord ?

De demonstratie van gisteren was gewoon een “publiciteitsstunt”… Onder de organisatoren was  ook die verschrikkelijke, onverdraaglijke Caroline de Haas. Zij had ook al aan de mars tegen islamofobie meegedaan aan de zijde van die beruchte islamisten. Een feministe die samen met islamisten demonstreert, dat is zoiets als een veganist die in een abattoir werkt. Het was in ieder geval geen demonstratie die de aard van de relaties m/v zal gaan veranderen, maar een manifestatie die door feministen werd uitgebuit.

Uit de koran:

“Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.” (Koran, soera 4, vers 34)

De media verbergen systematisch de etnische origine van de delinquenten en criminelen. Om niet te vergeten:een rapport uit 2014 schat dat 60% van de gevangenispopulatie kan worden beschouwd als komende uit een islamitische cultuur of religie. Het verband tussen islamisering en geweld is niet te ontkennen. In Frankrijk mogen we geen gebruik maken van etnische statistieken. Als de kranten alleen al gebruik zouden maken om systematisch de naam en voornamen van de agressors en de slachtoffers te vermelden, zou dat de zaken veel eenvoudiger maken.

Waarom etniciteit en religie in de statistieken verbieden? Zijn de uitkomsten dan zo stigmatiserend? Je hoeft maar een blik te werpen in de gevangenissen en de “kleur” van de gevangenen te bekijken en je weet genoeg. Dat wil zeggen:  waarom men de “etnische” statistieken verbiedt is duidelijk, de resultaten zouden stigmatiserend kunnen werken.

Tijdens een tv-uitzending heeft de Marokkaanse zanger “Adil Al Miloudi” zich voor het huiselijk geweld verontschuldigd. “In Marokko is het normaal. Iedereen kan doen wat hij wil met zijn vrouw. Haar slaan, haar vermoorden “.

Remigratie, ofwel weg ermee!

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Anne Schubert

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Feministes, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Deze idioten demonstreren tegen de vrouwenmoorden, maar willen wel immigratie

 1. Henk.V zegt:

  Politiek correcte personen hebben niet het vermogen en de wil om verband te leggen tussen de doorgaans islamitische ,binnenstromende migrantenmassa’s en het zeer onvriendelijke karakter van de islam als het om vrouwen en ongelovigen gaat. Dus sluit men al bij voorbaat het gevaar van islamitisch geweldplegingen uit.
  Dat moet natuurlijk ook wel, wanneer je wilt vasthouden aan de wereldvreemde stelling dat de islam vrede brengt.

  Geliked door 4 people

 2. Jan zegt:

  Gunter Czisch: De meisjes zijn er zelf schuldig aan dat zij door asielshoppers verkracht worden

  https://vladtepesblog.com/2019/11/24/german-mayor-takes-heat-for-statement-appearing-to-blame-teenage-girls-for-being-gang-raped/

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://nos.nl/artikel/2311709-tienduizenden-fransen-op-de-been-tegen-huiselijk-geweld.html

  Tienduizenden Fransen op de been tegen huiselijk geweld

  De actrices Nadège Beausson-Diagne (l) en Eva Darlan (m) en de broer van actrice Marie Trintignant, die in 2003 stierf na mishandeling door haar partner AFP
  NOS Nieuws • Buitenland • Gisteren, 18:03
  Tienduizenden Fransen op de been tegen huiselijk geweld

  In Frankrijk hebben tienduizenden mensen meegelopen met protestmarsen tegen huiselijk geweld. Alleen al in Parijs deden bijna 50.000 mensen mee. Ze droegen borden met namen van slachtoffers.

  Dit jaar zijn in Frankrijk tot dusver 137 vrouwen door hun partner of ex-partner omgebracht, 13 procent meer dan in heel 2018.

  Bij de protesten liepen ook nabestaanden mee:

  Geliked door 1 persoon

 4. Thomasson zegt:

  Het plaatje onder de titel Verfoeilijk propaganda ten gunste van rassenvermenging en immigratie laat precies zien wat de globalistische monsters voor oog hebben: rassenvermenging die bedoeld is Europa te ontvolken. De foto’s voor deze verheven doel zijn niet zomaar gekozen. Er is een uitgedokterd tactiek achter. Een blanke vrouw moet kinderen krijgen afkomstig uit bruine of zwarte kloten van een man met een IQ die een gemiddelde score heeft van minstens 15 punten lager dan west Europese gemiddelde. Een Noord Afrikaan heeft een score van 84 (tegenover 101 in IJsland en de meeste west Europese landen). De meeste Afrikaanse mannen hebben een score die bijna gelijk staat aan die van een zwakbegaafde Europeaan. http://worldpopulationreview.com/countries/average-iq-by-country/
  De globalisten rekenen erop dat de blanke vrouw zal haar dogla-kinderen opvoeden en via de opvoeding zal men in West- en Noord Europa een bevolking ontstaan van verijdelde loonslaven. Die zouden goed hun werk kunnen doen, maar Europa zal niet meer capabel zijn zichzelf van het juk van de globalisten te bevrijden. De demonstratie van de zgn. “feministen” is een nietszeggende goedkope propagandastunt. Laten de vrouwen denken dat zij een (valse)luisterend oor krijgen.
  Hoelang zal deze situatie nog duren? Dat hangt van de Europese bevolking af. Aan de andere kant, Frankrijk heeft een zeer gewelddadige geschiedenis. Het land was door de eeuwen heen de top-exporteur Van vluchtelingen en asielzoekers. Denk aan de Katharen, Waldenzen, Huguenoten en daarna de Franse Revolutie en de Revolutie van 1848. Er is geen reden dat er in Frankrijk geen bloedige opstand zal uitbreken, waarin ook de “Vrienden van de EU en NWO) zouden zich bij de guillotine of de schavot vinden. Ook Marschalk Phillipe Petain werd in 1945 opgehangen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   De vrienden/medewerkers van de EU,VN. Unesco, de NGO’s kunnen maar beter vast vluchten, ze komen vroeg of laat aan de beurt !!

   Like

  • Sebastiaan zegt:

   Hear hear…

   Like

  • Jules van Rooyen zegt:

   Dat laatste, beste Thomasson, is niet juist. Maarschalk Petain is in zijn bed gestorven. Hij heeft gratie gekregen van Generaal De Gaulle, vlak na de oorlog, maar bleef in het gevang op een eiland voor de Atl. kust. Overigens, die Katharen, en Albigenzen, waren barbaarse (oa. veelwijverij), ketterse terroristen tegen de katholieke bevolking in de Middeleeuwen. Zij vormden een bedreiging voor het katholieke volk. In die tijd was de godsdienst het cement van de sociale cohesie, zoals in NL en elders in Europa. Dus werd er, ter verdediging, met een kruistocht een eind aan gemaakt. De latere NL geuzen waren geen haar beter, zij werden gesteund door de rijke Amsterdamse bourgeoisie.
   De Hugenoten werden in één nacht vermoord, ongeveer 10.000 personen, in Parijs en omgeving. Catherine, een moedige vrouw, pakte door. De protestante Hugenoten waren daar bijeen voor de bruiloft van Margriet, de dochter van de katholieke koningin Catherine de Medicis, met de koning van Navarra, de latere Henri IV. De koningin was de complotteurs enkele dagen te vroeg af, want de Hugenoten wilden een protestante staatsgreep plegen in Parijs, tijdens de bruiloft. Het werd een drama, hun Waterloo.
   De Franse revolutie, beste Thomasson, was dichter bij ons, in 1789. Georganiseerd door de sekte der vrijmetselarij ((oa. Mirabeau, Danton, Babeuf, Robespierre (Hohepfelz))) De vrijmetselaars wilden de macht voor henzelf en daartoe Altaar en Troon vernietigen. Sindsdien hebben zij overal in de Westerse wereld de macht in handen gekregen, en vandaar zijn alle oorlogen (oa. WO en WO II) en revoluties uit hun koker gekomen. Nu zijn dat Macron, Merkel, Rutte en de helft van de NL regering (VVD en D666), Renzi, May, Michel. De FR Revolutie was een vreselijke burgeroorlog, een satanische revolutie, tegen de Kerk en het geloof. Zij was “de moeder van alle revoluties”, zei Lenin, in 1917, tijdens de Russische revolutie. Deze zou 70 jaar gaan duren en eiste in Rusland een tol van 60 miljoen slachtoffers, wereldwijd enkele tientallen miljoenen meer.

   Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    @ Jules, lees dit dan maar eens door en zie : onze katholieken waren ook niet zo braaf, gewoon een bende dieven en machtsgeilen dus anderen liepen in hun weg, dus….
    https://www.canvas.be/canvas-curiosa/katharen-in-vlaanderen

    Like

   • willie zegt:

    Enne ook nog ;waarom denk je dat Rome zulke hekel heeft aan de Russisch-Griekse Orthodoxen ??

    Like

   • delamontagne zegt:

    ……….Catherine, een moedige vrouw……..” ? ?
    Ze was niet alleen intelligent en sluw, maar ook befaamd gifmengster.
    EN……….., zij was a.h.w. een voorloopster van de AIVD wat afluistertechnieken betreft
    In haar vertrekken in Chateau de Blois had zij een “cabinnetje” met afluisterapparatuur laten installeren.
    Loden ingemetselde pijpjes die naar de logeer vertrekken leiden en in haar vertrek uitkwamen.
    Zo kon ze de gesprekken afluisteren ( de werknemers die ’t spul hadden aangelegd werden uiteraard ’t zwijgen opgelegd = vermoord. )
    Dat was gebruikelijk in die tijd, nu zijn we beschaafder………..

    Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    …. , Catherine, een moedige vrouw…? …., Een sluwe moordernaares van vele Protestanten ..!..,
    A.Ruygrok.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Jules van Rooyen (24 november 2019 om 18:44)

    Dames en Heren.

    De Katharen c.q. Albigenzen worden in de christelijke literatuur inderdaad afgeschilderd als barbaren. Dat waren ze echter niet. De Katharen praktiseerden hoogstaande “hoofse” idealen. Vrijheid, respect, verantwoordelijkheid en geweten stonden hoog in hun vaandel. Besef, dat deze beschuldigingen werden opgetekend door de inquisitie. Het was juist de inquisitie, die de Katharen op barbaarse wijze vervolgde en uitroeide. ”Doodt hen allen. God zal de Zijnen wel kennen.”

    De Katharen werden door de paus met kruistochten vervolgd, omdat zij beschikten over geheime kennis aangaande de waarheid omtrent Zacharias, Immanuël (Jezus), Johannes de Doper, Magdalena, de weduwe van de Doper en latere echtgenote van Jezus en haar drie kinderen, de oudste, Johannes genaamd, was de latere evangelist, waarvan Magdalena zwanger was, toen de Doper werd onthoofd.

    Er waren destijds twee groepen Katharen. De ene groepering was een fervent aanhanger van de Doper en beschouwde Magdalena als de ontrouwe echtgenote en verraadster van de Doper. Vandaar de aanduiding “hoer” (vergelijkbaar met het islamitisch spraakgebruik). De andere groepering beschouwde Magdalena als een hoogstaande vrouw, een ongekroonde koningin en echtgenote van Immanuël.

    Noch de Doper, noch Immanuëel hadden de intentie een nieuw geloof te stichten. Zij waren beiden pretendent van de Joodse troon. Zij spraken slechts in religieuze terminologie, omdat zij hun rechten niet konden doen gelden. De Herodes-clan zat immers als marionettenkoning op de troon en de Romeinen hadden het land bezet en duldden geen oppositie tegen hun heerschappij. De vader in de hemel was niemand anders, dan de door Herodes vermoorde Zadok priester, Zacharias.

    Na de onthoofding van de Doper hebben zijn volgelingen de door kraaien kaal gepikte schedel ‘s-nachts bij Magdalena voor de deur gelegd. Magdalena heeft die schedel haar leven lang gekoesterd.

    Magdalena wordt meestal afgebeeld als een forse vrouw met een typische koninklijke kroon op haar hoofd die een rood koninklijk gewaad draagt, waarover een groen boetekleed, met ter hoogte van haar onderbuik een opvallend versiersel (de heilige graal, le sang réal, het koninklijk bloed). In haar ene hand heeft ze een albasten kruikje en in haar andere hand een forse ruw houten staf met klein dwarsbalkje. Vaak ligt aan haar voeten een schedel (van de Doper). Zij presenteert een blote jongen met eveneens een typische koninklijke kroon op zijn hoofd en in zijn linkerhand een bol (rijksappel) en met zijn rechterhand maakt hij het zogenaamde Johannes gebaar met de wijsvinger omhoog (ik ben nummer één). Aan haar voeten liggen meestal nog twee andere kinderen als engeltjes. Soms worden niet alle symbolen getoond. Met symboliek worden verhalen verteld, die door de onnozelen van geest niet worden begrepen.

    Nakomelingen van zowel de Doper als Immanuël zijn nog steeds onder ons. Hun hedendaagse aantal wordt geschat op meer dan een miljoen. Zij zijn verspreid over de gehele wereld en velen bezetten hoge posities.

    Magdalena is met haar drie kinderen en Salome, de stiefdochter van Herodes, en nog een twintigtal anderen, waaronder Jozef van Arimathea, haar zuster Martha en haar broer Lazarus, in het jaar 44 uitgeweken naar Zuid-Frankrijk, Provence. Veel kerken in Frankrijk zijn aan haar gewijd. Ook veel kerken en kathedralen, die wij kennen onder de naam Notre Dame, Onze Lieve Vrouw, zijn niet gewijd aan Maria de Maagd, maar aan die andere Maria, Magdalena. De waarheid wordt met een typisch Katholiek woordspelletje verhuld.

    De geschiedenis van de Katharen is nauw verbonden met de geschiedenis van de Tempeliers en de kruistochten. Na de verovering van Jeruzalem hebben de Tempeliers zich gevestigd op de Tempelberg en hebben Godfried van Bouillon uitgeroepen tot koning van Jeruzalem. Hij was inderdaad een nazaat en de wettige troonopvolger. De Tempeliers hebben veel opgravingen verricht op de Tempelberg en daar veel gevonden.

    De uitroeiing van de Katharen in de 13e eeuw is maar ten dele gelukt. De overlevenden zijn ondergronds gegaan en hebben een low-profile aangenomen en zijn een dubbelleven gaan lijden, in schijn Rooms Katholiek edoch in werkelijkheid Kathars. Er zijn ook heden ten dage nog steeds restanten van de Katharen te vinden in Langue d’Oc (Zuid-Frankrijk), Toscane (Italië), Lotharingen (Belgische Ardennen) en hier en daar in Vlaanderen.

    Ook de uitroeiing van de Tempeliers is maar ten dele gelukt. Kennelijk waren ze gewaarschuwd. Velen wisten tijdig, met medeneming van hun schatten, te ontkomen naar Portugal, Schotland en Noord-America (Nova Scotia, Canada). Na het verraad van vrijdag 13 october 1312 vertrouwden ze niemand meer en gingen ondergronds. In Portugal gingen ze verder als de Orde van Christus. Er zijn vermoedens dat de latere piraterij in het Caraïbische gebied relaties heeft met de Tempeliers.

    De Tempeliers werden beschuldigd van sodomie (homosexualiteit) en afgoderij. Beide hebben een grond van waarheid.
    Tempeliers moesten de gelofte van armoede afleggen. Dat wil zeggen, dat zij al hun privé inkomsten en vermogen aan de orde moesten afdragen. De orde zou als tegenprestatie in hun levensonderhoud voorzien. De Tempeliers leefden er overigens heel goed van. De Tempeliers rekruteerden graag onder de rijke adel. Voor homosexuele adelijke kroost met recht op erfdelen en bijbehorende inkomsten, gingen de deuren van de orde uiteraard gemakkelijk open. De mantel der liefde bedekt veel kwaad. En gelijkgezinden binnen de muren komen heus wel aan hun trekken.
    De afgoderij zou verwijzen naar een door de Tempeliers aanbeden schedel. Het vermoeden bestaat, dat het daarbij zou gaan om het gebeente van Magdalena en/of de schedel van de Doper. Een en ander wordt dan weer in verband gebracht met aan de Tempeliers verwante duistere organisaties als Vrijmetselarij en Skull and Bones.

    De Tempeliers wisten van het bestaan van America en ze kenden de route. Al eeuwen vóór Columbus waren zij er al geweest, evenals de Vikingen. Ter zijde, de Feniciërs, een zeevarend volk uit het huidige Libanon zouden al in de tijd van koning Salomon in Amerika zijn geweest. Zij verhaalden al over de grote gevaren van de Sargasso Zee (voor de kust van Florida). En Plato beschrijft hoe met eilandhopping via Atlantis en de tegeneilanden (Antillen Anti-ill-en = tegen-eiland-en) de Oceaan kon worden overgestoken. Het huidige Cuba is waarschijnlijk een van de door Plato genoemde tegeneilanden.

    De kennis, waarover de Katharen en de Tempeliers beschikten, druiste in tegen de vermeende waarheid, de dogma’s, de doctrines, de leer en het gezag van de Rooms katholieke kerk. En dàt was in de middeleeuwen verre van tolerabel.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Jules van Rooyen. Bedankt voor je uitleg. Inderdaad over Marschalk Petain was ik fout. Hier is wat er staat over de Katharen en Albigenzen, de Waldenzen en de connectie Franse Revolutie en de Vrijmetselarij
    Katharen/Albigenzen:
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Katharen
    Degenen die wij tegenwoordig met de naam katharen aanduiden, noemden zichzelf niet zo. Zij noemden zichzelf gewoon “christenen” of “vrienden van God”. Zij stelden hun “Kerk van God” voor als de enige ware christelijke kerk. In de volksmond noemde men ze bonhommes en bonnefemmes (‘goede mannen en vrouwen’). In de kronieken van tijdgenoten en inquisitieverslagen werden ze Albigenzen (inwoners van de stad Albi) genoemd.
    Waldenzen:
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Waldenzen
    De waldenzen wilden een apostolisch leven in eenvoud en armoede leiden. Toen ze later enkele sacramenten en het vagevuur verwierpen en zich ook tegen de kerkelijke hiërarchie verzetten, kwamen ze in conflict met de Kerk.
    Ze beleden geen dualisme zoals de eveneens in Frankrijk ontstane ketterij van de albigenzen.
    De waldenzen zijn genoemd naar de Franse koopman Pierre Valdes uit Lyon (in de latere overlevering Petrus Waldus), die zich in 1173 bekeerde tot een apostolisch leven van armoede.[1]
    Connectie Franse Revolutie en de Vrijmetselarij:
    Franse Revolutie en de vrijmetselarij https://timbouwhuis.nl/eindpaper-cursus-geschiedenis-intellectuele-debat-vrijmetselarij-en-franse-revolutie/
    Sommigen denken dat dit hoort bij de zgn. conspiratietheorie

    Tegenwoordig zijn de vrijmetselaars tot een pispaal van de wereld geworden. Zij worden van alles en nog wat beschuldigd. De vraag is of de theorieën m.b.t. de Vrijmetselarij en Vrijmetselaars kloppen? Wij weten dat het nazi-regime stuurde ze naar concentratiekampen, waar velen van hen de dood vonden. Als de Vrijmetselaars zo sterk, en invloedrijk waren, waarom heeft hun geld en invloed ze niet gespaard?

    Wij weten dat het Koninklijk huis heeft diepe wortels in BILDERBERG. Prins Bernhard was een van de stichters en was voorzitter van 1954 – 1976. Later nam Koningin Beatrix het over. Ons Koninklijk Huis is protestants christelijk en hoort niet bij de Vrijmetselarij. Het lijkt mij ook niet dat Prins Bernhard ooit bij de Vrijmetselarij hoorde. Het kan best zijn, dat sommige leden van de globalistische Geld-Vampieren NWO (degenen die men noemt Oud Geld) bij de Vrijmetselaars horen.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Thomasson (25 november 2019 om 12:32)

    Dames en Heren.

    ”Tegenwoordig zijn de vrijmetselaars tot een pispaal van de wereld geworden. Zij worden van alles en nog wat beschuldigd.”
    De vrijmetselarij is beslist geen zielig gezelligheidsclubje en geen pispaal. Ze zitten momenteel heel stevig in het zadel. Het is een organisatie, waarmee we weldegelijk rekening dienen te houden. De vrijmetselarij vormt samen met andere soortgelijke organisaties (Bilderberg, Rozekruisers, Jezuïeten, Opus Dei, Skull and Bones, Orde van Malta en vele andere) de zogenaamde sekte van het Alziend Oog, de satanische macht achter de macht. Globalisering, Nieuwe WereldOrde, EU, omvolking en ilamisering, en noem maar op, worden allemaal door hen aangestuurd. Ook Hitler behoorde tot deze elite. Voor zover er door de NAZI’s leden werden opgepakt en afgevoerd naar concentratiekampen, was er wellicht sprake van een grote zuiveringsactie. De oorsprong van de vrijmetselarij gaat duizenden jaren terug in de geschiedenis.

    ”Ons Koninklijk Huis is protestants christelijk en hoort niet bij de Vrijmetselarij.”
    Dit is onjuist. Leden van het Nederlands koningshuis zijn weldegelijk lid van de vrijmetselarij, alsmede van diverse andere duistere organisaties.
    De zogenaamde aanslag op Beatrix op koninginnedag 2009 in Apeldoorn was geen echte aanslag, maar zeer waarschijnlijk door haar zelf georganiseerde valse vlag, als een zogenaamd vrijmetselaars c.q. satanisch ritueel c.q. proeve van bekwaamheid. De gebeurtenissen in Apeldoorn barst van de occulte symboliek.

    https://www.ellaster.nl/2018/04/24/koninginnedag-2009-in-apeldoorn-was-een-valse-vlag-aanslag-deel-1/

    https://www.ellaster.nl/2018/04/27/aanslag-koninginnedag-2009-zit-vol-met-occulte-symbolen-deel-2/

    https://www.wanttoknow.nl/nieuws/het-drama-in-apeldoorn-opnieuw-een-schijnbare-11-dualiteit/

    http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen.htm

    Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
    Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
    De waarheid is vaak anders, dan u denkt.
    Niets is voor het zomaar.
    Alles heeft een bedoeling.
    Schone schijn bedriegt.
    De leugen regeert vanuit het duister.
    De waarheid is verborgen in het volle zicht.
    Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
    Wat mòet zijn, wordt u voorgekauwd.
    En het wordt u door de strot gedauwd.
    Hapklare brokken laten zich schrokken.
    De suggestie doet zijn werk.
    Propaganda zet u op het verkeerde been.
    De adder schuilt in het gras.
    Het kwaad wordt bedekt met de mantel der liefde.
    Het geheel is meer, dan de som van de delen.
    Transparantie en openheid verhullen de duisternis.
    Signalen en symbolen zeggen meer dan 1000 woorden.
    Halve waarheden zijn hele leugens.
    Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel.
    Hogere belangen bepalen de uitkomst.
    Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
    Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.
    Ook tussen de regels door is veel te lezen.
    Zalig zijn zij, die kijken en zien.
    Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
    Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
    Zielig zijn de onnozelen van geest.
    Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.
    Satan is machtig en sterk.
    De duivel belooft de hemel op aarde,
    Maar hij levert de hel.
    Wordt wakker en wees alert !!!
    Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
    Een goed verstaander behoeft slechts een half woord.

    Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De verfoeilijke propaganda ten gunste van rassenvermenging en immigratie is dagelijks te aanschouwen bij de kwaliteits tv media.

  Geliked door 4 people

 6. Marc zegt:

  Valt jullie aan die foto’s ook op dat, als er al raciaal gemengd moet worden, de man altijd zwart, de vrouw altijd blank is? Nooit eens andersom?

  Geliked door 7 people

 7. F1802 zegt:

  Waarom zie je nagenoeg nooit in de propaganda blanke mannen met donkere vrouwen?
  Misschien omdat het dan teveel lijkt op “slavernij” wellicht? Volgens de denkwijze van de achterlijke linksmenschen zou dit zomaar kunnen.

  Geliked door 7 people

 8. willie zegt:

  @Thomasson uw geschiedenis beter leren joh !
  In juni 1951 werd de zieke Pétain overgebracht naar een huis in Port-Joinville, de hoofdplaats van het eiland, waar hij de maand daarop overleed, 95 jaar oud. Hij werd twee dagen later op het zeeliedenkerkhof van Yeu begraven.

  Geliked door 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  Als ik vandaag publiciteit in de brievenbus krijg zie ik steevast negerts en islamieten in eender welke reklame, gewoon gezin zoals het ZOU MOETEN ZIJN man vrouw en kinderen zijn vervangen door SOORTEN die hier niet thuishoren.
  Ik hoef geen neger te zien met een blonde bimbo en een stel kinderen die niet blank (meer) zijn of erger twee venten
  BAH BAH wat een maatschappijmodel we in zitten.
  SCHULDIGEN de mainstream media die die rotzooi met graagte verspreid en er in ramt in opdracht van een overheid die bestaat uit pussies/homo’s/rukkers en dhimmies.

  Geliked door 5 people

 10. Ton Ruygrok zegt:

  …., Een feministe die samen met islamisten demonstreert, dat is zoiets als een veganist die in een abattoir werkt. …, Mooie weergave..!..,
  Ton Ruygrok.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s