Alles moet wijken voor het “hogere doel”, en dat moet stoppen!

Screenshot_116

(Door: “Elise Nijmegen”)

De op een na grootste verzekeringsmaatschappij van Zwitserland, Swiss Re, heeft 5G geclassificeerd als iets met een zeer hoog aansprakelijkheidsrisico. Iets wat het Rutte kabinet over het hoofd ziet uit naam van het “grotere belang”.

In onderstaand artikel staat dat in februari telecom-executives een verklaring aan het parlement hebben gegeven dat ze geen verklaring hadden dat 5G veilig is. Vele wetenschappers zeggen dat het niet veilig is, mensen en dieren worden ziek daar waar het al geïnstalleerd is, maar ondanks de wereldwijde oppositie, waarschuwingen en rechtszaken installeren bedrijven het toch nog. Apart, aangezien verzekeringsmaatschappijen meestal geen zaken meer doen met telecom-bedrijven, en telecom-bedrijven waarschuwen investeerders al jaren dat ze uiteindelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade veroorzaakt door hun apparaten en zenders en er is nu een rechtszaak gaande vanwege telefoons die de federale RF-veiligheidsniveaus overschrijden.
www.activistpost.com

5G heeft vele negatieve effecten op mens, fauna en flora en ik vraag me af waar de dieren en natuurorganisaties blijven met hun protesten. 5G-straling, zo zegt onderstaand artikel,veroorzaakt gedragsveranderingen in mensen en ionenpotentievergiftigingen van hersencellen, wat leidt tot massawaanzin. Neuro-psychiatrische effecten dus, volgens een onderzoek gepubliceerd in Environmental Research. Met andere woorden, 5G is een wapensysteem dat ook fungeert als een telecommunicatie-infrastructuur, maar de echte impact zal zijn dat de menselijke hersenfuncties worden beschadigd en rationaliteit, redelijkheid, gezond verstand en beleefdheid zullen worden vernietigd…
www.naturalnews.com

Vast en zeker ook voor het “hogere belang” adviseerde het COA aan slachtoffers van verkrachtingen om geen aangifte te gaan doen, zo zeggen slachtoffers uit Dronten en één uit het zuiden van ons land.
https://jdreport.com

In Stockholm, en ik vraag me dan gelijk af of dat de kant is waar de VVD en de groene/linkse partijen, het is één pot nat tegenwoordig, in Nederland ook naartoe willen, worden ouderen uit hun huizen gezet, want er moeten immigranten in. Vele oudere bewoners, 48 appartementen, werden gedwongen om te verhuizen, de toiletten zouden volgens de voorschriften 5 cm te klein zijn en nadat het blok was gesloten, werd het weer geopend om immigranten te huisvesten. Het is te ziek voor woorden wat er gebeurt. Laten we waken over onze ouderen, die net zoals wij allemaal het slachtoffer zijn van een waardeloze regering.
https://summit.news

In Leiden voelen studentes zich niet meer veilig… Met dank aan Den Haag, dat hier in ons land allerlei wazige figuren laat rondlopen, de grenzen openlaat en daarmee, mijns inziens, de gehele Nederlandse bevolking in gevaar brengt.
www.telegraaf.nl

De Hongaarse topambtenaar Szilard Németh waarschuwt dat er zich op de Balkan meer dan 100.000 illegale moslim-freeloader-wannabees  verzamelen en het potentieel hebben om Europa opnieuw te overspoelen en een crisis kunnen veroorzaken die vergelijkbaar is met de mosliminvasie van 2015. In Hongarije zijn tunnels ontdekt die werden gebruikt om illegaal Hongarije binnen te komen en tientallen immigranten zijn gearresteerd. Gyorgy Bakondi, de belangrijkste binnenlandse veiligheidsadviseur van de premier, vertelde dat dit jaar meer dan 11.800 migranten hadden geprobeerd illegaal Hongarije binnen te komen, een stijging ten opzichte van vorig jaar.
https://indignatie.nl

Dhr. Wilders blijft weg bij zijn rechtszaak die overspoeld wordt door politieke indoctrinatie, mijns inziens door politieke tegenstanders die vele dingen niet schuwen om het politieke beleid te kunnen blijven volgen en de stem van de bevolking, “The Voice of Holland”, voorgoed tot zwijgen te brengen. Hoe kan een zaak, die afhangt van bepaalde documenten, doorgaan zonder dat die bepaalde documenten zijn ingezien door de rechtbank!?

Het is een wanhoopsdaad van het politieke kartel, die langzaam maar zeker meer zichtbaar wordt en die volgens mij hard aangepakt moet worden. Er zou een rechtszaak aangespannen moeten worden tegen diegenen, Opstelten en andere politici, die genoemd worden in bepaalde stukken. Stukken, die allang boven tafel hadden moeten komen, aangezien dit duidelijk geen zuivere koffie is. En ook diegenen die zijdelings betrokken waren en hun mond niet opengetrokken hebben, die duidelijk een gebrek hebben aan moraliteit, gevoel voor democratie en eerlijkheid, zouden op zijn minst verhoord moeten worden, maar goed, dat is mijn mening.
www.ad.nl

De Europese bevolking is het zat dat er niet geluisterd wordt naar haar door globalistisch ingestelde politici die verstandeloos de bevelen van de VN opvolgen voor het zogenaamde “hogere belang”(NWO) en gezamenlijk toewerken naar Agenda 21. En in Finland, net zoals in Zweden, is er een zeer sterke groei geconstateerd in het aantal mensen dat de politieke anti-immigratie partijen steunt. Het gezonde verstand keert langzaam terug bij sommige Europese bevolkingen. Helaas is daar bij dit kabinet nog niet echt sprake van, want anders was het al wel uit elkaar gevallen…

Mijns inziens moeten nationale belangen voor alles gaan, de Nederlandse bevolking wordt al jaren lang door de Rutte-kabinetten gedwongen om alles maar te accepteren uit naam van “het hogere belang”, het belang van de rijksten der aarde, die een totale controle over de wereld en de wereldbevolking wensen en het is aan ons, de Nederlandse en andere Europese landen, om in verzet te gaan tegen het krankzinnige mondiale gedachtegoed dat een directe aanslag is op onze identiteit, de westerse cultuur, familiaire waarden en tradities.

In elk “rijk” “open-grenzen land” in Europa wordt de bevolking gedwongen tot het betalen van meer belastingen, hogere kosten voor energie, verzekeringen, water, voedsel en is er woningnood. Er is geen klimaat-noodsituatie. Met het oog daarop zou de massa hervestigingsstrategie van de VN en de EU meteen moeten stoppen natuurlijk, maar dat terzijde, er is een regering-noodsituatie; de bevolking verkeert in nood en wil een regering die alle mensen in Nederland gelijk behandelt, een regering die meewerkt met de boeren, bouwers, vissers en Nederlanders en niet Agenda 21 van de VN volgt.

Gisteren lag heel Frankrijk plat, iedereen was op straat, een “General Strike” om de regering Macron, die ook “het hogere belang” belangrijker vindt dan de nationale bevolking, te overtuigen van haar ongelijk. Metro’s reden niet, vliegvelden moesten vluchten schrappen, busvervoer lag plat, de brandweer sloot zich aan bij de protesten, olieplatforms werkten niet en personeel ging niet naar fabrieken.

Hier in ons land hebben de boeren en de bouwers, en wees eerlijk, wie niet, het helemaal gehad met het “beleid” dat Rutte-III voert en hun voortbestaan bedreigt. En er komen acties, zo werd aangekondigd. Hulde en respect voor de organisatoren en misschien moeten we de acties van deze moedige mensen steunen en het voorbeeld van de Fransen volgen met het oog op een “algehele staking” en misschien, laten we het hopen, gaat de regering deze keer wel luisteren. Ze heeft geen keus.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Alles moet wijken voor het “hogere doel”, en dat moet stoppen!

 1. Tistochwat zegt:

  De ‘regering’ zal nooit luisteren, NOOIT!

  Ik zou zo graag een heleboel guillotines naast elkaar willen zien; gewoon om te kijken hoe scherp die messen zijn.
  Misschien kan ik er voor de ‘kick’ wel even in gaan liggen.
  Het zijn gewoon handige apparaten voor als je een grote worst aan plakjes moet snijden.

  Ik heb er trouwens nog eentje in de kelder staan. Schaal 1:12 voor in een poppenhuis.

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Een Voodoo poppenhuis?

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    koosv8 6 december 2019 om 22:32

    Een Voodoo poppenhuis?

    Nee, een schattig poppenhuis met van die leuke gebloemde gordijntjes en een English cottage garden.

    Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Inderdaad Tistochwat, die gewetenlozen in het kabinet zullen nooit gaan luisteren. Sterker nog, in de 1,5 jaar dat we nog te gaan hebben naar de verkiezingen, kunnen ze ons land al totaal kapot gaan maken. En reken maar niet op een kabinetscrisis, want als dat het geval zou zijn, dan was dat rariteitenkabinet al 10 keer gevallen. Het zijn echt de ministers van rare zaken ! De linkse politieke partijen (Ook VVD) houden elkaar de hand boven het hoofd bij iedere interne crisis. Zo van; Ze heffen het glas, doen een plas, en laten alles zo het was.

   Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Tistochwat,, die messen hoeven niet scherp te zijn maar zwaar.

   Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Alles moet wijken voor het “hogere doel”, en dat moet stoppen! | eunmask

 3. Pingback: Wat moet, dat moet! | E.J. Bron

 4. Blaffertje zegt:

  Dat G5 netwerk geeft straling en wel zo sterk dat ze de spionage satellieten van Burum gaan verplaatsten, omdat deze verstoord worden vanwege de zendmasten die er geplaatst worden voor 5G.
  Dat zegt mij genoeg.
  Maar let op mijn woorden, als in de toekomst het aantal gevallen met kanker toenemen word niet naar het 5G netwerk gewezen terwijl de kans heel groot is dat dat de oorzaak is.
  Waarom denk je dat op verzorgingstehuizen en ouderenflats het stikt van de zendmasten?
  Als men daar dood gaat aan tumoren of kanker zeggen ze dat dit de leeftijd is, maar de mogelijk oorzaak staat waarschijnlijk op het dak.
  Het is niet te bewijzen, maar t’ís wel heel toevallig hè.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Blaffertje 7 december 2019 om 10:10

   Woorden er ook zendmasten geplaatst op de paleizen van de ‘oranjes’ en op de landgoederen van de linkse ‘elite’? Neem nou het kasteeltje van Marcel van Dam, ook wel bekend als ‘de schepbek’.

   Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Test

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/studie-toont-verminderde-vruchtbaarheid-hersenschade-slaapgebrek-en-gedragsverandering-door-wifi-en-5g-aan/

  Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan

  Een in 2018 gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek, gebaseerd op 23 gecontroleerde studies, bevestigde eerdere conclusies dat elektromagnetische WiFi frequenties (EMF, zoals ook 5G) ‘een belangrijke bedreiging vormen voor de menselijke gezondheid.’ Onder de vele aangetoonde schadelijke gevolgen vallen celdood, DNA schade, neuropsychiatrische (gedrags)veranderingen, verminderde vruchtbaarheid, een lagere libido, en veranderingen in hormonen en klieren. Tevens werd geconstateerd dat in diverse testen waar overheden hun beleid op baseren een zeer misleidende voorstelling van zaken wordt gegeven, enkel om de op voorhand gewenste uitkomst (‘ongevaarlijk’) te bereiken.

  Vergiftiging van lichaamscellen (‘oxidatieve stress’), onder meer omdat deze door de EMF stralen niet meer goed hun afvalstoffen kwijtraken, is een belangrijke oorzaak van het ontstaan van ADHD, kanker, Parkinson, Alzheimer, hartfalen, autisme, ME/CVS, depressie en tal van andere aandoeningen.

  Uitgeputte hormonen
  Het veroorzaakt tevens verminderde vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen. Spontane abortussen worden vaak veroorzaakt door chromosomen mutaties, die eveneens het gevolg van EMF kunnen zijn. Hetzelfde geldt voor lagere niveaus oestrogeen, progesteron en testosteron, wat een verminderde libido veroorzaakt

  Like

 7. Lucky zegt:

  Verrijking…
  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/07/austria-school-tests-show-continued-gap-between-migrants-and-natives/

  Europe: School Tests Show Huge Gaps Between Migrants and Natives
  Europa: schooltests laten enorme verschillen zien tussen migranten en autochtonen

  According to data from the new Programme for International Student Assessment (PISA) study, immigrants in Austria still perform far below their native counterparts. In Germany, 20 per cent of 15-year-olds can barely read.

  The proportion of migrant students in Austria has also increased over the last 20 years, from 11 per cent in 200 to 23 per cent in 2019. During this period, migrant children have consistently scored worse than native Austrian children in testing, Kronen Zeitung reports.

  Since the height of the migrant crisis in 2015, there has been a consistent 63-point difference in testing between migrants and natives in Austria, one of the highest gaps in Europe.

  Finland scored the highest in testing differences between migrants and natives with a 92-point difference, with Sweden coming in second with an 83-point difference.

  Nl:
  Volgens gegevens van het nieuwe programma voor International Student Assessment (PISA) presteren immigranten in Oostenrijk nog steeds ver onder hun autochtone collega’s. In Duitsland kan 20 procent van de 15-jarigen nauwelijks lezen.

  Het aandeel migrantenstudenten in Oostenrijk is de afgelopen 20 jaar ook toegenomen, van 11 procent in 200 tot 23 procent in 2019. Tijdens deze periode scoorden migrantenkinderen consistent slechter dan autochtone Oostenrijkse kinderen in testen, meldt Kronen Zeitung.

  Sinds het hoogtepunt van de migratiecrisis in 2015 is er een constant verschil van 63 punten in het testen tussen migranten en autochtonen in Oostenrijk, een van de grootste hiaten in Europa.

  Finland scoorde het hoogst in het testen van verschillen tussen migranten en autochtonen met een verschil van 92 punten, waarbij Zweden op de tweede plaats kwam met een verschil van 83 punten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s