Demoniseren . . .

Screenshot_51

Er zijn minder dan 8% blanken op de Aarde. Tendens dalend! Wie kwam er eigenlijk op het onbegrijpelijke idee dat het racistisch zou zijn wanneer men zich voor het behoud van deze minderheid inzet?

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Rehlein“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Demoniseren . . .

  1. scherpschutter1943 zegt:

    de zwarten zijn rtssitisch. Die kunnen het niet hebben dat zij niet wit zijn.( en natuurlijk ook niet zo intelligent als witten)

    Geliked door 1 persoon

    • henk verhoef zegt:

      als die witte zo intelligent geweest waren/zijn — zouden we nu niet in die ellende zitten– toch

      merendeel wit is net zo dom als zwart/getint

      Over luiheid– die is ook kleurenblind

      Like

  2. rottenpikwick zegt:

    Ook de Witte Mens heeft niet het eeuwige leven. Rood haar is al bijna uitzonderlljk, blond volgt. Met dank aan Moedertje Natuur.

    Like

  3. top of flop zegt:

    grenzen dicht.

    Geliked door 1 persoon

  4. Steven zegt:

    LINKSE MONGOLEN natuurlijk!
    De afschaffing is in VOLLE gang!

    Geliked door 1 persoon

  5. Hovawart zegt:

    In de optiek van de Linksche Looney Brigade is iedereen gelijk, maar sommigen een beetje meer en anderen iets minder gelijk, bevolkingsgroepen die iets succesvoller zijn moeten opdraaien voor de minder-succesvollere groepen, maar het kleiner wordende groepje heeft de groter wordende bevolkingsgroep nu zolang onderhouden dat de rek eruit is, en dreigt ten onder te gaan aan het eigen succes,……..als de schijn niet meer kan worden opgehouden en de welvaart verdampt zal de wereld uiteen vallen in ‘mayhem’, ( a state of violent disorder and riotous confusion, in havoc………)
    Ieder die willens en wetens aanstuurt op een ramp is in mijn optiek een terrorist, en dient voor een volksgerichtshof te worden gedaagd, als speciaal gerechtshof voor het voeren van processen over hoogverraad en landverraad, en het beramen van misdaden tegen de menselijkheid.
    Nexit Nu! voordat Nederland verdwijnt in het EU-moeras van regeltjes en plichten, leeggemolken en verkocht aan de hoogste bieder…(met olie onder zijn vingernagels en een theedoek op zijn kop).

    Like

  6. vangie1206j zegt:

    Zolang een groot deel van de bevolking links steke inclusief de VVD zal het alleen maar erger worden denk maar aan die gek Timmermans.
    Als nu eens de massa het land compleet lam leggen En niet nu ben voor staats terreur zal het waarschijnlijk beter worden.

    Like

  7. verwardeman zegt:

    Beste Bronners , ik moet nu toch even een kleine ergernis kwijt :
    Ik ben NIET wit……………………NIET !
    IK ben BLANK , BLANK , BLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNK !
    Laat die zwarten en linksen de KOLERE krijgen met hun wit , BLANK godverdomme !

    Geliked door 1 persoon

  8. ronjaspers zegt:

    De satanische globalistische elite willen een N.W.O. om dat te verwezenlijke hebben ze een slaafse volgzame bevolking nodig.Hiervoor hadden ze het coudenhove/kalergiplan (multiculti/diversiteit) Dat heeft niet gewerkt. De blanke bevolking is een sta in de weg voor de N.W.O. wij zijn te intelligent,te slim,te inventief en te vrijgevochten om ons zelf tot slaaf te laten knechten.Daarom worden wij blanken gehaat en moeten wij als eerste opgeruimd worden.

    Like

Plaats een reactie