India: door de rechtsstaat gemotiveerde beperking tot inburgering van moslims

Screenshot_53

Islamitische studenten antwoordden met meerdaagse gewelddadige protesten op de nieuwe inburgeringswet.

(Door: “Konstantin” – Vertaling: E.J. Bron)

Minister-president Modi laat zien hoe het moet!

Terwijl in EU-Europa de tijd lijkt te zijn staan gebleven, ontwikkelen andere landen hun maatschappijsystemen verder. De Amerikaanse president Donald Trump treedt effectief tegen illegale armoede-immigratie uit Midden-Amerika op. Hij bewijst hoe men met serieuze dreigingen met sancties buurlanden zoals Mexico tot een effectieve grensbewaking kan bewegen.

PI News (2)

Het lukt India weliswaar niet om zijn staatsgrenzen in het westen en oosten tegen illegale immigratie te beschermen, maar een innovatief inburgeringsrecht dient te voorkomen dat illegaliteit legaliteit wordt.

De wet voorziet erin dat alleen bewijsbaar vervolgde minderheden uit de buurlanden de kans op het Indiase staatsburgerschap krijgen. Zo mogen Parsi, christenen, hindoes, boeddhisten en Sikhs na zes jaar verblijf in India het Indiase staatsburgerschap aanvragen, mits zij in deze zes jaar een baan gehad hebben.

Aanhangers van de islam profiteren niet van de nieuwe wet

Van deze regeling profiteren illegale immigranten uit Pakistan, Afghanistan en Bangladesh. In deze drie landen is de islam de meerderheidsreligie en alle niet-moslims worden desbetreffend actief vervolgd. Deze vervolging vindt zowel door de staat als privé plaats.

Internationaal bekend is bijvoorbeeld de Pakistaanse blasfemie-wet, die steeds opnieuw tegen christenen in stelling wordt gebracht. De zaak van de katholieke Asia Bibi baarde internationaal opzien. Zij werd na de beschuldiging van belediging van de “profeet Mohammed” ter dood veroordeeld. Ook het kort voor kerst bekend geworden doodvonnis tegen de universiteitsdocent Junaid H. wegens zogenaamde “godslastering” zorgde voor verontwaardiging en woede.

Ook onder de internationale waarnemingsdrempel hebben religieuze minderheden in deze landen geen mogelijkheid om hun religie openlijk uit te leven. Aanhangers van de islam uit deze landen profiteren niet van de nieuwe mogelijkheid tot inburgering in India. Dit is alleen maar consequent, omdat moslims geen religieuze vervolging in islamitische landen ervaren.

Islamitische studenten antwoorden met geweld

Islamitische studenten in India zagen dit anders en antwoordden met meerdaagse gewelddadige protesten op de nieuwe wet. Er zouden minstens vier doden en honderden gewonden zijn gevallen toen islamitische demonstranten winkels en de openbare infrastructuur in brand staken.

De Indiase regering van minister-president Narendra Modi laat zich echter niet door geweld afbrengen van haar inzet voor vervolgde minderheden. Modi´s regeringspartij, de Bharatiya Janata Party (BJP), wordt in westelijke media steeds opnieuw als “hindoe-nationalistisch” zwartgemaakt. Deze doelbewuste framing moet de Indiase regeringspartij als extremistisch brandmerken. De actuele inburgeringswet bewijst echter juist het tegendeel. De zogenaamde hindoe-nationalisten zetten zich actief in voor andere religieuze minderheden zoals christenen en boeddhisten.

Effectieve maatregelen tegen de islamisering van India

De wet is hopelijk een signaal voor een toenemende alliantie van vervolgden door de islam. Zo wordt niet alleen India door illegale islamitische immigratie bedreigd, maar ook het boeddhistische buurland Myanmar en tientallen andere landen wereldwijd.

De Indiase regering laat op voorbeeldige wijze zien hoe islamisering met middelen van de rechtsstaat afgeremd kan worden. Bovendien is het de BJP gelukt om ondanks een grote islamitische minderheid van 15% in de grootste democratie van de wereld meerderheden tegen een verdere islamisering te winnen.

Het is te hopen dat in de toekomst ook meer christenen en Sikhs op de BJP zullen stemmen. Ook voor Europa vormt India een sprankje hoop. India bewijst dat het absoluut legitiem en mogelijk is om islamitische immigratie actief te beperken.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Konstantin”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Immigratie, India, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

15 reacties op India: door de rechtsstaat gemotiveerde beperking tot inburgering van moslims

 1. Kraftavilqa zegt:

  “…mogelijk is om islamitische immigratie actief te beperken.” Natuurlijk is dat mogelijk maar in Europa ontbreekt helaas de politieke wil daartoe behalve bij bepaalde politici die van de rest niet mogen meedoen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Alex Delarge zegt:

  Uitstekende wetgeving daar in India.

  Geliked door 1 persoon

 3. John van antwerpen zegt:

  Die wet in India is om niet moslims of andere moslims (sufi,s, allewieten e.d) bescherming te
  bieden in India voor vervolging, geweld en zelfs uitroeiing. In Afganistan schijnt nog maar 1
  oude Joodse man te wonen. Vroeger was dat land 100 % Boedhistisch. India ga zo door !!
  India heeft naast armoede een overschot aan hoog opgeleide mensen. Oftewel; ze willen
  modern zijn en een bijdrage bieden voor hun land i.p.v. altijd maar hetzelfde boek te lezen.
  Wel moet er daar ook nog veel verbeterd worden. Het Hindoeisme is nog wel aanwezig
  maar sterk vermengd. Het Hindoeisme is zelf een vermenging van ideeen en heel divers,
  niet star en durft zichzelf tegen te spreken en spreekt niet van ongelovigen en gelovigen.

  Like

 4. Co Gi zegt:

  ondanks een grote islamitische minderheid van 15% in de grootste democratie van de wereld meerderheden tegen een verdere islamisering te —– beschermen—

  Geliked door 1 persoon

 5. Co Gi zegt:

  Bovendien is het de BJP gelukt om ondanks een grote islamitische minderheid van 15% in de grootste democratie van de wereld meerderheden tegen een verdere islamisering te —– beschermen—

  Like

 6. Sobieski zegt:

  Gelukkig zijn de Indiers niet bedorven door politiek-correcte dwalingen. Daar kan Europa nog iets van leren. Dat zelfs de donkerhuidige Indiers, die in het Westen eertijds het stereotype toonbeeld waren van wat men toen “Derde Wereld” noemde, nu ook onder vuur liggen van “links”, laat zien dat na het debacle van het communisme, de Islam nu de nieuwe “heilige koe” is geworden van wat zich tegenwoordig “links” noemt. Dat feit alleen al zegt genoeg.
  De hele rest van de beschaafde wereld weet wel haar staatsgrenzen te beschermen tegen vijandige indringers.
  Amerika en China uiteraard, maar ook Rusland, met haar immens uitgestrekte grenzen, het straatarme India en nog armere Birma, het dunbevolkte Australie, rn zelfs het piepkleine Israel, dat midden in vijandig gebied ligt. iedereen lukt het.
  Alleen de EU lukt het niet, met uitzondering van de relatief arme Visegrad landen. Hongarije voorop, samen met het piepkleine Slovenie, het arme Kroatie en Bulgarije, en het zelfs buiten de EU gelegen, kleine en arme Macedonie.
  Waarom lukt het Duitlsland, Frankrijk, Nederland, Belgie en Zweden dan niet?
  Dankzij de inzet van de Oosteuropeanen wordt de Westeuropeanen nog meer ellende bespaard.
  Goed te weten dat we in India een nieuwe, machtige bondgenoot erbij hebben.

  Like

 7. J.A. Kapteyn zegt:

  India heeft de buik vol van het irritante gedrag van moslims, die willen overheersen en geen tolerantie kennen t.o. andersdenkenden. Met deze nieuwe wet proberen ze de islamitische invloed in te dammen en terug te dringen. Een hele verstandige maatregel. Kunnen wij hier in het Westen nog wat van leren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Alle moslims die aanspraak maken op vluchtelingenstatus direct de deur wijzen omdat moslims niet vervolgd worden maar primair wereldwijd behoren tot de vervolgers en genocide plegers van minderheden.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ook voor Europa vormt India een sprankje hoop. India bewijst dat het absoluut legitiem en mogelijk is om islamitische immigratie actief te beperken.”

  Hier wordt duidelijk dat er een onderscheid gemaakt moet worden tussen Europa en de EU. Voor Europa en de Europese burgers misschien een sprankje hoop, maar voor de EU is het alleen maar een bedreiging. De burger ziet hoe het kan en ook gebeurt in India en de EU vindt dat niet fijn, want die heeft andere plannen met Europa.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Jantje zegt:

  India is zijn geschiedenis gelukkig niet vergeten. De moguls(dat zijn moslims) hebben 60 tot 120 miljoen boeddhisten vermoord.
  Feitje:de bouwer van de Taj Mahal, Shah Jahan, liet, als dank voor het prachtige bouwwerk, bij alle handlieden de rechterhand afhakken om te voorkomen dat er ooit nog zo;n mooi gebouw zou worden gebouwd.
  Hetzelfde geldt voor Oost-Europa. Ook daar is men de bloedige, gruwelijke overheersing van de Turken nog niet vergeten.
  De bevrijding van het juk van de Turken is in Hongarije nog steeds een nationale feestdag.
  De EU moet zich schamen om zo’n beestenbende Europa binnen te laten.

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  er zijn maar drie punten waar die islamieten boos om zijn in die nieuwe inburgerswet 1 wees beschaafd 2 heb elkander lief…3 wees verdraagzaam dat zijn punten die volledig haaks staan op hun levenswijze en traditie..

  Like

 12. Jan zegt:

  Geitenneukers dreigen want India is immers ook van hen

  Video

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/mcekaqcf&jwsource=cl

  Like

 13. Jan zegt:

  Modi treedt op tegen moslimterreur tegen hindoes in Kashmir. Moslims krijsen zoals gewoonlijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s